Sari la conținut

ELLYZEE- nimfa minion 0729240761

Postări Recomandate

• Oras:Constanta/Odessa/Moscow/Vladivostok/Kherson/Minsk/Nikolaev/Kiev/Rostov-na-Donu/Kaliningrad/Donetsk/Lugansk/Mariupol/Penza/Sochi/Barnaul/Krasnoyarsk/Nahodka
  • Oras:Constanta/Odessa/Moscow/Vladivostok/Kherson/Minsk/Nikolaev/Kiev/Rostov-na-Donu/Kaliningrad/Donetsk/Lugansk/Mariupol/Penza/Sochi/Barnaul/Krasnoyarsk/Nahodka
Acum 32 minute, Orb1t a spus:

Ну и он тоже принял на вооружение свои слова, сделав обзор согласно тому, как он это воспринял в тот момент. Если он не пошел к ней, как вы хотели, чтобы он написал об этом опыте? Ты ходил к ней и писал хорошие вещи, но только после того, как был там. Нет? Не могли бы вы написать, прежде чем уйти? Что здесь нездорового? Цель форума — поделиться своим мнением о пережитом опыте, как мы его воспринимаем. Хороши они или плохи, каждый решает сам.

На мой взгляд, нездорово не ценить то, что с ним было по-другому. У вас свое мнение, у него свое, а у секретаря свое. Все еще в замешательстве?

Nu mă poți auzi sau se pare că nu vrei să mă auzi. Nimeni nu-l condamnă pentru opinia personală, doar că dacă se contrazice în povestea lui, ce se poate face aici. Și mai spun că femeile sunt proaste cu logica😂 Spune-mi sincer, crezi că asta e normal din cuvintele lui „Alice este foarte mică, nu sunt sâni, locul e groaznic, nu știe să țipe, fata este rea, dar in acelasi timp ma voi intoarce la ea si o voi recomanda. Un paradox complet. Acesta este din aceeasi serie cu gluma "Sunt pentru un stil de viata sanatos, dar in acelasi timp imi place sa beau vodca! "😂😂😂😂😂😂😂😂

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
Acum 9 minute, slavyanin a spus:

Nu mă poți auzi sau se pare că nu vrei să mă auzi. Nimeni nu-l condamnă pentru opinia personală, doar că dacă se contrazice în povestea lui, ce se poate face aici. Și mai spun că femeile sunt proaste cu logica😂 Spune-mi sincer, crezi că asta e normal din cuvintele lui „Alice este foarte mică, nu sunt sâni, locul e groaznic, nu știe să țipe, fata este rea, dar in acelasi timp ma voi intoarce la ea si o voi recomanda. Un paradox complet. Acesta este din aceeasi serie cu gluma "Sunt pentru un stil de viata sanatos, dar in acelasi timp imi place sa beau vodca! "😂😂😂😂😂😂😂😂

Ba nu stiu ce vrei de la mine,nu stiu din ce colț al lumii esti,nu mă interesează...așa ca lasa-mă frate in plm că mă cam plictisești

Link spre comentariu
Acum 1 minut, Aurcarpatin a spus:

Ну, я не знаю, чего ты от меня хочешь, я не знаю, из какой части мира ты, мне все равно... так что оставь меня в покое, братан, ты меня утомляешь

Nimeni nu te-a atins. Mi-ai scris mai întâi, iar mai târziu în mesaje private și aici ai reușit să mă găsești. 

Link spre comentariu
Reputație: 38
  • Oras:CT

Salutare tuturor, contul meu a fost interzis din cauza unui nazist idiot, din acest motiv scriu de la unul nou. Vinerea aceasta am vizitat pentru a doua oară această fată fermecătoare. Am vizitat-o pe întuneric. A doua oară a fost cumva mai ușoară, probabil pentru că ne cunoșteam deja. Orala a fost mai bună decât prima dată, am fost șocată într-un mod bun și plăcut surprinsă. Cel normal protejat a fost și el la cel mai înalt nivel, am ținut cont de greșelile pe care le-am făcut prima dată și doar am luat-o razna împreună. Adevărat, după aceea m-a cedat sănătatea, ceea ce m-a speriat în mod special, cred că va înțelege despre ce vorbesc 😅 Atitudinea ei este de-a dreptul divină, nu ar trebui să existe nicio afirmație a priori.Asta probabil pentru că sunt străină, ea încă mă tratează așa, iar asta se poate numi nu o vizită, ci consolidarea relațiilor dintre două state suverane 😂🤭 În final, vreau să spun că îi sunt recunoscător pentru totul 🤩😍😘

• Haha 2
Link spre comentariu
Reputație: 181
  • Oras:Cta

In lipsa de altceva și fiind așa micuța și bani putini și etc, am zis și eu să mai bag o fisa dar pur și simplu a înghițit fisa și a scuipat ce a vrut ea. Serviciile se știe de mult că s slabe dar na.. o data anterioara am dat la buci cum am vrut eu ,pe sistemul lui Salam dar de data asta , cu toate că o anunțasem cu 30 min inainte, putea dracu sa se spele macar la păsărică, miros pt care mi a distras concentrarea. Ea oricum e o mediocră, dar pt fanii skinny , petite, merge incercat o data, atat

• Like 2
  • Haha 2
Link spre comentariu
Reputație: 890
Acum 2 ore, 4myfansKin a spus:

In lipsa de altceva și fiind așa micuța și bani putini și etc, am zis și eu să mai bag o fisa dar pur și simplu a înghițit fisa și a scuipat ce a vrut ea. Serviciile se știe de mult că s slabe dar na.. o data anterioara am dat la buci cum am vrut eu ,pe sistemul lui Salam dar de data asta , cu toate că o anunțasem cu 30 min inainte, putea dracu sa se spele macar la păsărică, miros pt care mi a distras concentrarea. Ea oricum e o mediocră, dar pt fanii skinny , petite, merge incercat o data, atat

Din recenzia ta rezulta clar ca nu e de vizitat !!

• Like 1
Link spre comentariu
Acum 13 ore, 4myfansKin a spus:

За неимением ничего другого, и будучи таким маленьким, и с небольшими деньгами и т. д., я еще сказал вставить еще один билет, но она просто проглотила билет и выплюнула то, что хотела. Давно известно, что сервисы слабые, но нет.. в прошлый раз я провалился как хотел, на системе Салама, а в этот раз, хоть я и заявлял об этом за 30 минут до этого, он мог хотя бы помыться на киска, запах, который отвлекал мою концентрацию. В любом случае она посредственная, но для худых, миниатюрных фанатов попробуйте один раз, и все.

E bine că atunci când am fost cu ea, nu am simțit nimic. Cat despre miros😅

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Reputație: 1682
  • Oras:Constanța
  • Disponibila
  • Oras:Constanța
  • Disponibila
Acum 13 ore, 4myfansKin a spus:

Când am vizitat o și eu ...acum ceva vreme la blocurile de la Energia ..., era curată, fara mirosuri suspecte ...in prezent nu știu despre ea !  Doar spun din trecut ! 

Link spre comentariu
Acum 10 minute, jerry84 a spus:

Когда я тоже был у нее... некоторое время назад на блоках "Энергия"... она была чистая, без подозрительных запахов... на данный момент я о ней ничего не знаю! Я просто говорю из прошлого! 

Sunt de acord cu tine. Am fost la ea săptămâna trecută, aceasta este a doua mea vizită, iar în ceea ce privește igiena nu pot spune nimic rău.

Link spre comentariu

am revenit cu mare drag la elizee, aparuta din nou in peisaj , m-a atentionat in momentul in care avea disponibilitate dupa ce luasem in prealabil legatura pe whap , am ramas o ora de data asta ,pentru ca merita ,am facut sex o ora, fara sa ne plictisim sau sa ne obosim , nu voi mai intra in detalii ,am facut deja destule recenzii de cind o frecventez, o apreciez enorm pentru felul in care imi ofera companie si simt concret imbunatatirea calitatii pe masura ce timpul trece , a devenit febletea mea , ma satisface de fiecare data , este cuminte, decenta si respectuasa , mereu capabila sa ofere si sa primeasca , traieste momentul nestavilindu-si orgasmele , este naturala ,fara fitze , coerenta si cu aspect de papusica.

300 ron fin ,cu de toate , 60 min pe ceas.

• Like 5
Link spre comentariu
12 hours ago, doru fotograful said:

am revenit cu mare drag la elizee, aparuta din nou in peisaj , m-a atentionat in momentul in care avea disponibilitate dupa ce luasem in prealabil legatura pe whap , am ramas o ora de data asta ,pentru ca merita ,am facut sex o ora, fara sa ne plictisim sau sa ne obosim , nu voi mai intra in detalii ,am facut deja destule recenzii de cind o frecventez, o apreciez enorm pentru felul in care imi ofera companie si simt concret imbunatatirea calitatii pe masura ce timpul trece , a devenit febletea mea , ma satisface de fiecare data , este cuminte, decenta si respectuasa , mereu capabila sa ofere si sa primeasca , traieste momentul nestavilindu-si orgasmele , este naturala ,fara fitze , coerenta si cu aspect de papusica.

În cate minute de limbi in pizda a avut ditamai orgasmul ?

Link spre comentariu
Acum 19 ore, doru fotograful a spus:

Hotaraste te odata..ori o ora ...ori  finalizare..ca nu inteleg ultima postare...spune taica cat ai platit si gata🫠🤔🤑

Link spre comentariu
Acum 14 minute, novice2018 a spus:

Hotaraste te odata..ori o ora ...ori  finalizare..ca nu inteleg ultima postare...spune taica cat ai platit si gata🫠🤔🤑

Nu ai înțeles novice, a plătit o ora dar a ținut 60 de minute finalizarea

Link spre comentariu
Acum 1 oră, doru fotograful a spus:

slava domnului ca mai exista in  2024 oameni  capabili sa intelega ceea ce citesc.

Daca si tu fc recenzii clare...si care sunt alea destule ???

De unde oi fi aparut si tu inteligentul satului ...dar mai sunt "genii" pacilea asa ca nu ma mira !! Aviz amatorilor care se stiu !! 🫠😅🙃

Link spre comentariu
Acum 1 minut, novice2018 a spus:

De unde oi fi aparut si tu inteligentul satului ...dar mai sunt "genii" pacilea asa ca nu ma mira !! Aviz amatorilor care se stiu !! 🫠😅🙃

taica , nu am prea mult timp sa ma trag de sireturi cu matale ,probabil ca nici nu am cum , imi imaginez ca porti slapi si iarna ,dupa cum te exprimi .

a trecut ceva vreme de cind nu mai reactionez agresiv la postarile postacilor care nu prea au nimic de spus, asa incit iti recomand amical sa dai skipp peste postarile mele  daca nu agreezi continutul sau daca nu esti capabil sa intelegi continutul .

despre genii si inteligenta piicisa pa la costanta ... ai dreptate , apar rar spre mai deloc.

scuza-mi esprimarea , incercai sa folosesc vorbe simple ,pa intelesul lu talica. sic!

• Like 2
  • Haha 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Reputație: 9657
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Acum 2 ore, novice2018 a spus:

Daca nici obi nu are recenzii, atunci eu imi dau demisia 🤣🤣🤣

• Like 3
Link spre comentariu
Acum 2 ore, Orb1t a spus:

Nu l-a recunoscut. Mai stai 🤣🤣🤣

De ce as recunoaste un ex..banat si cu n conturi ca si altii pe aici? Spre deosebire de multi altii, eu fac recenzii obiective...ca asa e corect daca tot o dam ca ajutam pe x si y...ceea ce nu prea mai e cazul in ultima vreme....oricum dupa cum le spun la unii care se trag de sireturi prin diverse afirmatii...nu suntem prieteni, amici sau rude..pur si simplu niste futaci mai mult sau mai putin activi...asa ca tineti-va pentru voi frustrarile !!

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Reputație: 4821
  • Oras:Suli-na
  • Oras:Suli-na
Acum 47 minute, novice2018 a spus:

De ce as recunoaste un ex..banat si cu n conturi ca si altii pe aici? Spre deosebire de multi altii, eu fac recenzii obiective...ca asa e corect daca tot o dam ca ajutam pe x si y...ceea ce nu prea mai e cazul in ultima vreme....oricum dupa cum le spun la unii care se trag de sireturi prin diverse afirmatii...nu suntem prieteni, amici sau rude..pur si simplu niste futaci mai mult sau mai putin activi...asa ca tineti-va pentru voi frustrarile !!

Incearca si tu sa fii mai intelegator, ultimele replici ale tale imi aduc aminte de 2peu ala, politistul comunitar autointitulat al forumului. Ne mai descrețim si noi fruntile, mai râdem, atata timp cat nu intervine cleopatra lasă oamenii sa se desfasoare!

Link spre comentariu
Reputație: 2146
2 hours ago, novice2018 said:

Unde vezi tu frustrare in postarea mea? 😂

• Haha 1
Link spre comentariu

Acum 10 ore, talibanu a spus:

Daca nici obi nu are recenzii, atunci eu imi dau demisia 🤣🤣🤣

neica user novice 0018, participa  aici pe forum din 2018 , latra si schelalaie la toata lumea ,trage de urechi pe cine apuca , dar in 6 ani de zile nu a scris in total 20 de recenzii , cam 3 pe an ,in medie , egal cu cifra de recenzii pe saptamina pe care le scriu eu atunci cind ma aflu in tara . 

• Like 2
  • Haha 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...