gicu69 Reputație: 77 Postat Septembrie 12, 2023 Oras:cluj-mures Oras:cluj-mures Partajează Postat Septembrie 12, 2023 Stiti ceva de acest anunt?dupa numar nu am gasit nimic si nu are nici whatapp Link spre comentariu
alexandru2012 Reputație: 214 Postat Septembrie 12, 2023 Oras:Reghin Oras:Reghin Partajează Postat Septembrie 12, 2023 https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/masaj/309d07i901d8770hded046d9944e41i0.html 1 Link spre comentariu
loveyougirl Reputație: 566 Postat Septembrie 12, 2023 Oras:ROMÂNIA Oras:ROMÂNIA Partajează Postat Septembrie 12, 2023 Pare tinerică. Arată bine. Mă tentează. Până să ajung eu, dacă mergeți careva dați de știre, niște detalii. 1 Link spre comentariu
Membru Premium masterblaster Reputație: 929 Postat Septembrie 13, 2023 Membru Premium Partajează Postat Septembrie 13, 2023 Dupa stilul vestimentar, e o tanara pensionara. 1 1 Link spre comentariu
gicu69 Reputație: 77 Postat Septembrie 18, 2023 Oras:cluj-mures Oras:cluj-mures Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2023 Nimeni?nu am reusit sa vb cu ea..... Link spre comentariu
Lp012 Reputație: -26 Postat Septembrie 20, 2023 Oras:Targu Mures Oras:Targu Mures Partajează Postat Septembrie 20, 2023 La 18.09.2023 la 16:52, gicu69 a spus: Nimeni?nu am reusit sa vb cu ea..... Gicule tu ai fost la vreo una sau numa vb aiurea ,ca nu prea zici ca ao fost doar intrebi si atit! 1 1 Link spre comentariu
Membru Premium Mocureloaded Reputație: 2690 Postat Septembrie 20, 2023 Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Membru Premium Partajează Postat Septembrie 20, 2023 1 oră în urmă, Lp012 a spus: Gicule tu ai fost la vreo una sau numa vb aiurea ,ca nu prea zici ca ao fost doar intrebi si atit! Stimabile, Cunoști expresia asta: "Râde hârb de oală spartă"? P.S.: ai prins ideea ... din zbor? 1 Link spre comentariu
Lp012 Reputație: -26 Postat Septembrie 21, 2023 Oras:Targu Mures Oras:Targu Mures Partajează Postat Septembrie 21, 2023 Acum 16 ore, Mocureloaded a spus: Stimabile, Cunoști expresia asta: "Râde hârb de oală spartă"? P.S.: ai prins ideea ... din zbor? Stimabile eu nu am facut recenzii pina acum ,dar la cite am fost eu tu ai ars toata viata ta atitea! 1 Link spre comentariu
Criticul Reputație: 4616 Postat Septembrie 21, 2023 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Partajează Postat Septembrie 21, 2023 Acum 2 ore, Lp012 a spus: Stimabile eu nu am facut recenzii pina acum ,dar la cite am fost eu tu ai ars toata viata ta atitea! ADICA TE LAUZI CA ESTI PARAZIT... asa imi amintesc de ce nu trebuie sa scriu recenzii. 1 Link spre comentariu
Lp012 Reputație: -26 Postat Septembrie 21, 2023 Oras:Targu Mures Oras:Targu Mures Partajează Postat Septembrie 21, 2023 Acum 20 minute, Criticul a spus: ADICA TE LAUZI CA ESTI PARAZIT... asa imi amintesc de ce nu trebuie sa scriu recenzii. Tu esti paduche flausat nu parazit,un terche berche,nu cobor la nivelul tău! 2 Link spre comentariu
Criticul Reputație: 4616 Postat Septembrie 21, 2023 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Partajează Postat Septembrie 21, 2023 Zise cel fără contribuție dar care își ia informații de pe forum... Un specimen perfect de profitor, parazit etc. Link spre comentariu
Lp012 Reputație: -26 Postat Septembrie 21, 2023 Oras:Targu Mures Oras:Targu Mures Partajează Postat Septembrie 21, 2023 tu esti o specie rara de gunoi 2 Link spre comentariu
gicu69 Reputație: 77 Postat Octombrie 5, 2023 Oras:cluj-mures Oras:cluj-mures Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2023 Anuntul apare constant,am sunat,am trimis mesaj,whats nu are,a reusit cineva sa o viziteze? Link spre comentariu
zidezi Reputație: 528 Postat Octombrie 5, 2023 Oras:Mures, Romania, Europa, Terra Oras:Mures, Romania, Europa, Terra Partajează Postat Octombrie 5, 2023 Am reușit să o prind la telefon. Nu are spațiu de desfășurare. Face deplasări sau în mașină. In cameră: 150 lei Masaj, oral neprotejat și normal protejat In mașina: 50 lei Oral neprotejat și normal protejat. După voce și oarecum după aspect pe mine mă duce cu gândul la Noemi care lucra acum câțiva ani prin 7 noiembrie la tcm. Link spre comentariu
gicu69 Reputație: 77 Postat Octombrie 5, 2023 Oras:cluj-mures Oras:cluj-mures Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2023 Dupa aspect nu cred ca ea ea,voce nu stiu inca nu am prinso Link spre comentariu
iamarookie Reputație: 8 Postat Octombrie 6, 2023 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Partajează Postat Octombrie 6, 2023 23 hours ago, zidezi said: Am reușit să o prind la telefon. Nu are spațiu de desfășurare. Face deplasări sau în mașină. In cameră: 150 lei Masaj, oral neprotejat și normal protejat In mașina: 50 lei Oral neprotejat și normal protejat. După voce și oarecum după aspect pe mine mă duce cu gândul la Noemi care lucra acum câțiva ani prin 7 noiembrie la tcm. Foarte greu o prinzi la telefon, de multe ori nu raspunde sau are telefonul inchis. Confirm ce a zis colegul zidezi, e Noemi. 2 Link spre comentariu
zoligabi69 Reputație: 461 Postat Octombrie 8, 2023 Oras:Tg Mures Oras:Tg Mures Partajează Postat Octombrie 8, 2023 Va salut, am reușit sa vrb cu ea, ne am inteles ca ne vedem pe str Libertății, mai mult am insistat sa vad dacă e Noemi, ca după voce cred ea e, dar nu a mai răspuns la telefon 🙃 1 Link spre comentariu
gicu69 Reputație: 77 Postat Octombrie 8, 2023 Oras:cluj-mures Oras:cluj-mures Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2023 Am incercat din nou si eu dar nu raspunde Link spre comentariu
caudallure Reputație: 387 Postat Aprilie 26 Oras:Earth Oras:Earth Partajează Postat Aprilie 26 On 10/5/2023 at 1:43 PM, zidezi said: Am reușit să o prind la telefon. Nu are spațiu de desfășurare. Face deplasări sau în mașină. In cameră: 150 lei Masaj, oral neprotejat și normal protejat In mașina: 50 lei Oral neprotejat și normal protejat. După voce și oarecum după aspect pe mine mă duce cu gândul la Noemi care lucra acum câțiva ani prin 7 noiembrie la tcm. are forum deschis aici Noemi care era la TCM? Link spre comentariu
gicu69 Reputație: 77 Postat Aprilie 27 Oras:cluj-mures Oras:cluj-mures Autor Partajează Postat Aprilie 27 E nr lui Noemi,are locatie acum dar am inteles ca e total schimbata ,neingrijita cu servicii slabe Link spre comentariu
juster Reputație: 17 Postat Mai 21 Oras:Targu Mures Oras:Targu Mures Partajează Postat Mai 21 Am vizitat-o eu acum 3-4 săptămâni deasupra la Mc are locatie, dar decat sa mergi acolo mai bine undeva in aer liber. Nu am rămas, miros puternic de mucegai, de vechi, igrasie, neaerisit, foarte intunecata camera. Am vrut un masaj cu un oral dar....nu se poate acolo. Era si un câine înăuntru legat de ușile unui dulap.... Restu, trageți voi concluzile. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum