Sari la conținut

povestea pepenelui myrei

vitceibo

Postări Recomandate

• Telefon: +40 785 353 473
  • Oras:Constanta
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 2 minute, unubunrau a spus:

Deci inteleg bine? 

Esti cumine primesti pepene, esti obraznic primesti strapon?Ai de kooru nostru 🤭

Comentariul zilei😂😂 

Ca si idee…este intact, nu se indura nimeni. Chiar sunt curios cine o sa imi calce pragul pentru a dovedi pepenele 🤭

• Oras:Myspace
Postat

Acum ca e si cu straponu nu stiu cine se incumeta sa atenteze la pepenele tau. Cred ca o sa trebuiasca sa il bagi la murat pentru la iarna

• Haha 3
  • Oras:constanta
Postat
Acum 47 minute, unubunrau a spus:

Acum ca e si cu straponu nu stiu cine se incumeta sa atenteze la pepenele tau. Cred ca o sa trebuiasca sa il bagi la murat pentru la iarna

incepi sa dezlegi enigma pepenelui , in combinatie cu straponul . esti istet, a  durat o zi dar te-ai cam prins , 

Postat
Acum 15 minute, vitceibo a spus:

incepi sa dezlegi enigma pepenelui , in combinatie cu straponul . esti istet, a  durat o zi dar te-ai cam prins , 

Ieri nu era straponul in ecuatie. Apoi ai aruncat le deruta ca ar trebui un coleg sa ia pepenele la pwla... Mai analizam. Dar ceva imi zice ca in poveste apare si un personaj celebru. 

• Oras:Suli-na
Postat
Acum 1 oră, myra_69 a spus:

Chiar sunt curios cine o sa imi calce pragul pentru a dovedi pepenele 

Curioasă* :)))

Postat
Acum 2 ore, unubunrau a spus:

Eu sunt curios sa vad care e primul curajos care va recunoaste ca a fost obraznic 🤭

nu a fost specificat daca penetrarea cu straponul este s/p sau s/n cu sau fara lubrifiant.

• Membru Premium
Postat

Am fost si am vazut pepenele si nu e senzational. A cam trecut timpul lui dar nici nu pot spune ca sunt strugurii acri!😁

• Like 1
  • Haha 2

Trăiește clipa! Fă-o să conteze!

Postat
Acum 12 ore, vitceibo a spus:

nu a fost specificat daca penetrarea cu straponul este s/p sau s/n cu sau fara lubrifiant.

Aseara nu prea am dormit gandindu-ma la dezlegarea enigmei pepenelui. Am ajuns la urmatoarea concluzie:

Un domn, sa zicem respectabil decide sa ii faca o vizita @myra_69. Cum e domn nu poate sa se duca cu mana goala intr-o vizita la o doamna. Asa ca in drum gaseste un pepene de Dabuleni. Sau de Braila. Ajungand la locatie se apleaca sa lase pepenele jos si se trezeste cu bostanul spart. Mai departe nu am avut curiozitate sa deslusesc 🤭

Postat
Acum 10 ore, unubunrau a spus:

Aseara nu prea am dormit gandindu-ma la dezlegarea enigmei pepenelui. Am ajuns la urmatoarea concluzie:

Un domn, sa zicem respectabil decide sa ii faca o vizita @myra_69. Cum e domn nu poate sa se duca cu mana goala intr-o vizita la o doamna. Asa ca in drum gaseste un pepene de Dabuleni. Sau de Braila. Ajungand la locatie se apleaca sa lase pepenele jos si se trezeste cu bostanul spart. Mai departe nu am avut curiozitate sa deslusesc 🤭

cineva ti-a dat dezlegarea la pepene , eu l-am gasit crapat linga usa si m-am gindit ca ar putea avea legatura cu vodoo.

• Membru Premium
  • Oras:Nicăieri
  • Oras:Nicăieri
Postat

Nu știu ce subiect e ăsta dar știu că dacă mănânci mult pepene, lubeniță, harbuz ai șanse să scoți zgomote și la capătul opus gurii... 

Dacă l-a mâncat @myra_69 ar fi bine să pună și dopuri de urechi la dispoziție 😛

Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. 

"Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield 

• Oras:Pretutindeni
  • Oras:Pretutindeni
Postat

S-au meritat cele 15 min petrecute sa citesc toata discutia 😂😂😂 O sa ma risc sa ma duc sa vad si eu pepenele, nu vreau sa fiu pe dinafara discuțiilor din Constanta😂

• Haha 1
Postat
Acum 20 ore, justin_ko a spus:

S-au meritat cele 15 min petrecute sa citesc toata discutia 😂😂😂 O sa ma risc sa ma duc sa vad si eu pepenele, nu vreau sa fiu pe dinafara discuțiilor din Constanta😂

de luni iintra la oferta rodiile .

Postat
1 oră în urmă, vitceibo a spus:

de luni iintra la oferta rodiile .

Eu astept oferta de toamna, cu ceva muraturi!:)))

• Haha 1
Postat
Acum 16 ore, myra_69 a spus:

Deja un pofticios a avut curajul sa guste banana 🫣

Mi-a spus ca data viitoare sa pregatesc o salata de fructe. O sa ma conformez sa vedem cat de apetisanta poate fi 😝❤️‍🔥

KISSS🥰

Eu ma bag la o salata de vinete

Postat
Acum 28 minute, myra_69 a spus:

😈 Am auzit ca nu ai fost cuminte azi 😈

Cred ca meriti ceva rau…de bun ❤️‍🔥

Facetune_19-09-2023-20-52-06.jpeg

@vitceiboparca spuneai ca de luni intra rodiile la oferta. Dar langa strugurel nu pare a fi rodie 🤭

• Haha 1
Postat
Acum 13 ore, unubunrau a spus:

@vitceiboparca spuneai ca de luni intra rodiile la oferta. Dar langa strugurel nu pare a fi rodie 🤭

era doar o sugestie , ceva mai exotic  erotic, suculent si dadea bine in poze .

Postat
La 16.09.2023 la 9:47, Criticul a spus:

Nu știu ce subiect e ăsta dar știu că dacă mănânci mult pepene, lubeniță, harbuz ai șanse să scoți zgomote și la capătul opus gurii... 

Dacă l-a mâncat @myra_69 ar fi bine să pună și dopuri de urechi la dispoziție 😛

daca maninci mult ,indiferent de fructe sau alimente , ai sanse ca la pacanele , totul sau nimic.

dar daca in copilarie nu ai incercat niciodata sa penetrezi un pepene cu putulica, sa simti zemosenia si aroma de lubenita in pirg , ai trait degeaba.

• Minus 1
Postat
Acum 12 ore, vitceibo a spus:

dar daca in copilarie nu ai incercat niciodata sa penetrezi un pepene cu putulica, sa simti zemosenia si aroma de lubenita in pirg , ai trait degeaba.

Atunci inseamna ca am avut o copilarie nefericita? 🤭

Coane, spuneai ca ai gasit pepenele crapat langa usa. E posibil ca cineva sa fi vrut sa isi aduca aminte de copilarie? 

PS. Nu stiu de ce dar nu o sa mai mananc pepene o perioada

• Telefon: 0735093487
  • Oras:Pe pământ
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

@myra_69

Pe cine ai supărat de ți se face "evacuare prematură"?

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 7 minute, 0735093487 a spus:

@myra_69

Pe cine ai supărat de ți se face "evacuare prematură"?

🤷🏻‍♀️neînțelegeri tehnice 🤷🏻‍♀️

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 2 minute, myra_69 a spus:

🤷🏻‍♀️neînțelegeri tehnice 🤷🏻‍♀️

Nu le mai da adresa tuturor, ar fi bine să o schimbi pe actuala... Am pățit ceva asemănător(curierul). 

Vezi să nu fie probleme tehnice, nu neînțelegeri, eu am impresia că ai supărat pe loverboy's, până acum câteva zile, te lăudau incontinuu și acum aruncă toți cu pietre. 

Le-ai dat cu flit?😂

Postat
Acum 2 ore, 0735093487 a spus:

, până acum câteva zile, te lăudau incontinuu și acum aruncă toți cu pietre. 

Le-ai dat cu flit?😂

Sa stii ca nu prea au laudat-o multi!  N-ai cum sa nu stii sa stai capra in 2023, cand ai acces la wikipedia:)) Eu cred ca nu se vrea! Ni e hate, e doar realitatea!

• Haha 1

• Oras:Constanța
  • Oras:Constanța
Postat
Acum 24 minute, haloowen a spus:

Sa stii ca nu prea au laudat-o multi!  N-ai cum sa nu stii sa stai capra in 2023, cand ai acces la wikipedia:)) Eu cred ca nu se vrea! Ni e hate, e doar realitatea!

😤😤Și de cele mai multe ori realitatea este crudă 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...