Sari la conținut

povestea pepenelui myrei

vitceibo

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Nicăieri
Postat
Acum 24 minute, haloowen a spus:

Sa stii ca nu prea au laudat-o multi!  N-ai cum sa nu stii sa stai capra in 2023, cand ai acces la wikipedia:)) Eu cred ca nu se vrea! Ni e hate, e doar realitatea!

Lipsește talentul, e doar dorința... Și atunci încerci să treci de pe Publi24 pe forum dar cu aceleași metehne doar cu o comunicare mai bună. Unele fete evoluează în urma criticilor, cele mai multe, nu. 

Păcat, era interesant cum comunica, au fost trei fete nou apărute ce știu să interacționeze pe forum: ea, una din Cluj și una din Sibiu. Doar cea din Sibiu are servicii ca lumea dar și tarife peste medie. 

Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. 

"Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield 

• Oras:Suli-na
  • Oras:Suli-na
Postat
Acum 3 minute, Criticul a spus:

Și atunci încerci să treci de pe Publi24 pe forum dar cu aceleași metehne 

Nu incearca trecerea, lucreaza si aici dar si cu publi.

• Minus 1

• Membru Premium
Postat
Acum 5 minute, haloowen a spus:

Nu incearca trecerea, lucreaza si aici dar si cu publi.

Destule fac asta până își creează un renume ce îi asigură vadul... Dar e posibil ca ea să renunțe la cont plătit pe forum după ce îi expiră abonamentul, nu a convins... 

Totuși sunt fete ce au debutat greu la Constanța ca apoi să se impună, îmi amintesc de Bibi din Arad când a fost la voi și mai recent de Raissaaaaaa 

• Like 1
  • Haha 1

Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. 

"Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...