Sari la conținut

Dominare/Party/BDSM 0792890581

Postări Recomandate

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Bună dragi mei supuși ! Țin să vă anunț că pe data de 16 septembrie până Duminica a doua zi se va ține party Bondage  într-o locație specială pentru iubitorii de BDSM , 
Mai exact o vila cu un living enorm cat tot parterul cu mai multe camere la etaj in cazul in care unii participanții doresc si separeuri.
Locația este dotata cu jucarii speciale BDSM , scaune de tortură ,mese de tortură , sforii foarte rezistente pentru suspendarea în aer si multe altele
Acest party privat , este unic in România 
In locatie vor fi peste 40 de persoane dintre care 32 sunt fete , la party se vor găsi dominatori ,dominatoare supuși si submisive 
Oferim si măști pentru a păstra confidențialitatea
Prețul întrări este de 200 €
Locația o veți primi pe whatsapp cu o zi inainte de party  😈 

Băuturile alcoolice sunt permise la petrecere 😜 

Mesaj doar pe telegram !!!

• Haha 1
  • Minus 1
Postat
1 oră în urmă, Kim11 a spus:

Locația este dotata cu jucarii speciale BDSM , scaune de tortură ,mese de tortură , sforii foarte rezistente pentru suspendarea în aer si multe altele

E in Bucuresti locatia?

• Haha 1
Postat
La 13.09.2023 la 15:14, Kim11 a spus:

Bună dragi mei supuși ! Țin să vă anunț că pe data de 16 septembrie până Duminica a doua zi se va ține party Bondage  într-o locație specială pentru iubitorii de BDSM , 
Mai exact o vila cu un living enorm cat tot parterul cu mai multe camere la etaj in cazul in care unii participanții doresc si separeuri.
In locatie vor fi peste 40 de persoane dintre care 32 sunt fete , la party se vor găsi dominatori ,dominatoare supuși si submisive 

"sforii" sunt rezistente ? :)) )😁😁😁

• Haha 1
  • Trist 1
  • Oras:bucuresti
Postat

Cata incredere sa ai in cineva cu -12 reputatie? Pute a teapa de la o posta. 32 de fete ... 🤥

• Mersi 1
  • Minus 1
Postat

Ce party prietene, e teapa. Si tepara ordinara mi a dat minus la absolut toate comentariile mele, indiferent de subiect, de sectiune de forum etc. Jeguri de oameni. Daca eu mint, sa dovedeasca faptul ca nu e teapa, sa vedem recenzii de la participanti etc. Kim asta nu are nicio recenzie nici pe anuntul de cuplu, spera doar sa agate niste gusteri sa le ia 200 de euro.

• Mersi 1
  • Minus 1
Postat
Acum 8 ore, baietel a spus:

Ce party prietene, e teapa. Si tepara ordinara mi a dat minus la absolut toate comentariile mele, indiferent de subiect, de sectiune de forum etc. Jeguri de oameni. Daca eu mint, sa dovedeasca faptul ca nu e teapa, sa vedem recenzii de la participanti etc. Kim asta nu are nicio recenzie nici pe anuntul de cuplu, spera doar sa agate niste gusteri sa le ia 200 de euro.

Si mie mi-a dat minus la absolut toate comentariile din trecut... Unele care aveau si zeci de like-uri....

Pe langa faptul ca este tepar/tepara... ne mai si trolleaza...

Cum il contactatm pe admin sa il sesizam ca ne trolleaza si ca face escrocherii ?

• Minus 1
Postat
La 13.09.2023 la 13:14, Kim11 a spus:

Huuāă!

• Like 1
Postat
Acum 1 minut, desirex23 a spus:

A participat politia, mascatii DIICOT-ul. Ca astia au si uniforme fetish.😀

Ete nah... Omu' voia 200 euro ca sa platesti dinainte prin Revolut petrecerea si apoi disparea cu banii participantilor...

Mai vedeai petrecere cand zbura porcul...

:))) )) )

• Membru Premium
  • Telefon: 0700000000
  • Oras:Cluj
  • Telefon: 0700000000
  • Oras:Cluj
Postat
La 15.09.2023 la 21:13, larinsclav a spus:

whatsapp  sau  telegram?  si, DOAR  200 EURO pretul"intrari"?!? 😀

Cârcotașule ... ce ești cârcotaș ... nu omite ca-ti oferă și "sforii foarte rezistente" ... cârcotașule!

• Haha 1

• Oras:Ilfov
  • Oras:Ilfov
Postat
La 26.10.2023 la 0:40, Mocureloaded a spus:

Cârcotașule ... ce ești cârcotaș ... nu omite ca-ti oferă și "sforii foarte rezistente" ... cârcotașule!

😂🤣😂

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...