Sari la conținut

Masaj erotic si dominare Titan 0732528521

anubis22

Postări Recomandate

Postat

am fost la domnisoara,nu am retinut numele,sincer. Colega cu fetele de la Fantasy Karla si tipa cealalta care a lucrat si ea la Fantasy,nu mai stiu acum numele, am vizitat-o si pe ea si in salon si in noua locatie.

a tot fost prin saloane, am mai intalnit-o dar nu mai stiu exact pe unde, oricum nu cred ca are importanta. o tipa bruneta, inalta, cu parul foarte lang pana la fund, extrem de amabila si draguta, frumusica la fata,

serviciile bunicele (nu waw dupa placul meu dar de revenit). achitat 300 roni pt 45-50 de minute undeva pe acolo si rugat la final sa las recenzie asa ca am lasat.

bafta!

• Confuz 1
  • Membru Premium
  • Telefon: 0700000000
  • Oras:Cluj
  • Telefon: 0700000000
  • Oras:Cluj
Postat
Acum 14 minute, anubis22 a spus:

...

serviciile bunicele (nu waw dupa placul meu dar de revenit). achitat 300 roni pt 45-50 de minute undeva pe acolo si rugat la final sa las recenzie asa ca am lasat.

Ce recenzie nene ... ce recenzie?

Asta-i recenzie ... asa zici tu?

P.S.: pentru ce ai achitat 300 lei? ... care au fost serviciile pentru care ai plătit 300 lei? ... etc., etc., etc.!!!

🤣🤣🤣

• Like 3
  • Oras:one day in heaven, next day in hell
  • Oras:one day in heaven, next day in hell
Postat
22 hours ago, derwall said:

Unde i-ai gasit anuntul ? 😊

era inscriptionat cu hieroglife, pe una dintre piramidele pe care le pazea (vezi Anpu,Anubis)

• Haha 4
Postat
On 9/19/2023 at 8:36 PM, Mocureloaded said:

Ce recenzie nene ... ce recenzie?

Asta-i recenzie ... asa zici tu?

P.S.: pentru ce ai achitat 300 lei? ... care au fost serviciile pentru care ai plătit 300 lei? ... etc., etc., etc.!!!

🤣🤣🤣

revin cu detaliile in acest caz

am avut o discutie initiala pe whatsapp daca combina masajul cu  fetishuri ,i-am descris ce vreau si a fost de acord. nr il am de la una dintre colegele ei la care voiam sa merg dar ele nu erau in locatieasa ca mi-au dat nr ei, ea fiind acolo deja. mi-am amintit ca am mai vazut-o la Noblesse la salonul de masaj erotic.

asa ca am avut parte de un masaj de relaxare destul de bun, urmat de tot felul de mangaieri si body massage iar spre final cunni,,  spitting, facesitting, footfetish si am terminat in cada eu facandu-mi o laba in timp ce degustam din licoarea aurie.  deci mi-a implinit ambele fantezii, si de maseuza si de fetishuri. am fost multumit insa am fost si eu destul de crispat, poate data viitoare iese si mai bine.

e ok acum recenzia sau mai doresti si alte completari?

• Like 4
Postat
On 9/25/2023 at 12:26 AM, catalin2015 said:

Si nr colegelor ei de unde il ai ?

au topic aici pe forum, Karla se numeste Aria si cealalta colega cred ca Elisa se numeste Krystal aici. Karla e maseuza mea de suflet de la Fantasy. ea nu prea lucreaza in weekend dar tipa asta era in locatie si m-am dus la ea, nr de la Karla l-am primit. Nu stiu cum o cheama,o sa intreb data viitoare

Vizitator
Reputație: 0
Postat
On 9/19/2023 at 8:17 PM, anubis22 said:

am fost la domnisoara,nu am retinut numele,sincer. Colega cu fetele de la Fantasy Karla si tipa cealalta care a lucrat si ea la Fantasy,nu mai stiu acum numele, am vizitat-o si pe ea si in salon si in noua locatie.

a tot fost prin saloane, am mai intalnit-o dar nu mai stiu exact pe unde, oricum nu cred ca are importanta. o tipa bruneta, inalta, cu parul foarte lang pana la fund, extrem de amabila si draguta, frumusica la fata,

bafta!

Cam ce vârstă are ? E skinny, slim, cu forme ? 

Postat

e Natalia cu alt nr

are topic aici cu Lady Natalia sau ceva de genul. a pierdut cartela si nu are cont sa scrie in topic. e veche in bransa. a mai lucrat in locatia Randunicii cu 2 3 ani in urma vreo 2 3 ani si apoi a plecat la Noblesse iar acum a revenit ca aici are programul mai flexibil. am trecut pe la ea de cate ori dar revin cu recenzia alta data. intre timp gasiti info pe celalalt topic

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...