WeebFan Reputație: 1 Postat Septembrie 21, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 21, 2023 https://www.olx.ro/d/oferta/masaj-in-confortul-casei-tale-relaxing-massage-IDh1xGu.html - Anunt I-am cerut mai multe detalii pe whats'app * Sper ca ai o zi minunata * Ce tipuri de masaj fac: - masaj tantric - masaj body to body - o finalizare manuala la sfarsitul masajul Unde: la domiciliul tau/hotel Durata: 1 ora 300 lei - Masajul tantric, body to body presupunea ca vei avea parte de un masaj complet de relaxare, urmat de un masaj facut cu corpul meu gol pe corpul tau. "Este un masaj foarte senzual care te va provoca sa te abandonezi jocului erotic si te va determina astfel sa uiti de problemele tale. Te vei simti complet relaxat si fericit dupa un astfel de masaj". **** SUNT permise: sarutari pe corp, inclusiv in zona intima **** NU sunt permise: contactul intim **** Te incurajez sa cauti mai multe informatii pe internet despre acest tip de masaj **** Daca ai nevoie de lamuriri, te astept sa imi scri sms sau pe whatsapp. ¥ Locatie: Nu am (dar pot recomanda) ¥ Se face pe pat ¥ Nu accept persoane de etnie sau in stare de ebrietate A fost careva ? Din poze arata prea bine ca sa fie adevarat . Link spre comentariu
WeebFan Reputație: 1 Postat Septembrie 21, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2023 0754224665 - nr de telefon al ei 1 Link spre comentariu
Membru Premium derwall Reputație: 642 Postat Septembrie 22, 2023 Oras:București Oras:București Membru Premium Partajează Postat Septembrie 22, 2023 Am căutat cu google și am ajuns pe un site de wallpapers...Hmmm😉☺️😊 Link spre comentariu
hotzu2014 Reputație: 263 Postat Septembrie 22, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 22, 2023 Arata bine, pacat ca nu are locatie Link spre comentariu
hotzu2014 Reputație: 263 Postat Septembrie 24, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 24, 2023 Am contactat-o si eu pe whatsapp, raspuns rapid imi da unu text cu ce servicii ofera care la postat si colgul in prima postare. O intreb unde poate recomanda ea locatie, imi raspunde cu un mesaj vocal ca in piata amzei sau in voluntari si costa 100 lei, o mai intreb daca ea e in poza si pana la ce ora e disponibila si imi raspunde: "Nu va pot ajuta" o intreb cu ce si nu mai raspunde nimic. Link spre comentariu
leendik Reputație: 5 Postat Septembrie 24, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 24, 2023 On 9/22/2023 at 9:00 AM, derwall said: Am căutat cu google și am ajuns pe un site de wallpapers...Hmmm😉☺️😊 Voiam sa pun o poza de o gasisem cu reverse image search si eu dar nu stiu cum. Poza de pe wapp e fake 100% 1 Link spre comentariu
leendik Reputație: 5 Postat Septembrie 24, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 24, 2023 2 hours ago, leendik said: Voiam sa pun o poza de o gasisem cu reverse image search si eu dar nu stiu cum. Poza de pe wapp e fake 100% A revenit cu niste poze. https://ibb.co/025mBXX https://ibb.co/1JrhHtH Mi-a dat si vocal ca se poate face programare pentru perioada 2-6 octombrie 1 2 Link spre comentariu
hotzu2014 Reputație: 263 Postat Septembrie 25, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 25, 2023 Acum 16 ore, leendik a spus: A revenit cu niste poze. https://ibb.co/025mBXX https://ibb.co/1JrhHtH Mi-a dat si vocal ca se poate face programare pentru perioada 2-6 octombrie Ti-a trimis ea pozele astea? Link spre comentariu
leendik Reputație: 5 Postat Septembrie 25, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 25, 2023 3 hours ago, hotzu2014 said: Ti-a trimis ea pozele astea? da Link spre comentariu
Good179 Reputație: 5 Postat Septembrie 25, 2023 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Partajează Postat Septembrie 25, 2023 Acum 21 ore, leendik a spus: A revenit cu niste poze. https://ibb.co/025mBXX https://ibb.co/1JrhHtH Mi-a dat si vocal ca se poate face programare pentru perioada 2-6 octombrie Aceleași poze le-am primit și eu 1 Link spre comentariu
varud76 Reputație: 36 Postat Septembrie 28, 2023 Oras:Bacau Oras:Bacau Partajează Postat Septembrie 28, 2023 S-a mai scris despre ea, e turcoaica care nu se fute Link spre comentariu
super Reputație: 42 Postat Septembrie 28, 2023 Partajează Postat Septembrie 28, 2023 6 hours ago, varud76 said: S-a mai scris despre ea, e turcoaica care nu se fute Poti pune un link te rog unde s-a mai discutat despre ea ? Link spre comentariu
hotzu2014 Reputație: 263 Postat Septembrie 28, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 28, 2023 A ajuns cineva la ea? Link spre comentariu
crystofor Reputație: 278 Postat Septembrie 28, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 28, 2023 Acum 7 ore, varud76 a spus: S-a mai scris despre ea, e turcoaica care nu se fute Rubrica de masaj si toata lumea vrea sa futa🤔! 2 Link spre comentariu
Membru Premium Mocureloaded Reputație: 2685 Postat Septembrie 28, 2023 Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Membru Premium Partajează Postat Septembrie 28, 2023 Acum 2 ore, crystofor a spus: Rubrica de masaj si toata lumea vrea sa futa🤔! Masajul cu futai, Uneori e rupt din rai! 🤣🤣🤣 2 Link spre comentariu
hotzu2014 Reputație: 263 Postat Septembrie 29, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 29, 2023 La 28.09.2023 la 6:24, varud76 a spus: S-a mai scris despre ea, e turcoaica care nu se fute Unde sa scris de ea? Link spre comentariu
hotzu2014 Reputație: 263 Postat Noiembrie 7, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 7, 2023 A ajuns cineva la ea? Link spre comentariu
Akrobeto Reputație: 50 Postat Noiembrie 13, 2023 Oras:București Oras:București Partajează Postat Noiembrie 13, 2023 Ajung eu saptamana asta o sa detaliez intalnirea. Link spre comentariu
hotzu2014 Reputație: 263 Postat Noiembrie 14, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 14, 2023 Am intrebat-o de cel putin 10 ori daca e disponibila si nu a raspuns Link spre comentariu
Armand666 Reputație: 20 Postat Noiembrie 15, 2023 Partajează Postat Noiembrie 15, 2023 Mie imi miroase a fiind jigodie din ce spuneti voi, la fel si la mine , lista detaliata si mesaj vocal😅, raspunde destul de greu cu toate ca ii scri imediat dupa ce a lasat mesaj Link spre comentariu
Akrobeto Reputație: 50 Postat Noiembrie 17, 2023 Oras:București Oras:București Partajează Postat Noiembrie 17, 2023 Salutare cum am promis rein cu o prima impresie legata de Ema daca am retinut eu bine Programarea pentru mine a fost usoara pe WhatsApp. Am ales bineinteles eu ora si locatia ea nu are. Fata mie mi-a placut dar bineinteles depinde de gusturile fiecaruia. Are cam 1,67 creata simpatica foc nu este vreo Bomba sexy dar are destul sex appeal. A venit cu o mica intarziere la punctul de intalnire traficul din Bucuresti fiind asa cum il stim A venit cu tot ce este necesar unui masaj reusit. Ulei o boxa portabila pentru muzica betisoare parfumate pachet complet😁 Masajul 9.5 a fost complet a avut doua parti relaxare si erotic foarte bine executate. Amenda 300ron Pentru mine este categoric de revenit dar depinde de gusturi. Daca vreti programare cu ea purtativa natural fata are un simt ridicat de a elimina eventuali potentiali creatori de probleme. Cam asta a fost experimental mea cu ea. Sa auzim de la excelent in sus. 1 Link spre comentariu
Matei-Andrei Reputație: 21 Postat Noiembrie 17, 2023 Oras:București Oras:București Partajează Postat Noiembrie 17, 2023 Acum 1 oră, Akrobeto a spus: Salutare cum am promis rein cu o prima impresie legata de Ema daca am retinut eu bine Programarea pentru mine a fost usoara pe WhatsApp. Am ales bineinteles eu ora si locatia ea nu are. Fata mie mi-a placut dar bineinteles depinde de gusturile fiecaruia. Are cam 1,67 creata simpatica foc nu este vreo Bomba sexy dar are destul sex appeal. A venit cu o mica intarziere la punctul de intalnire traficul din Bucuresti fiind asa cum il stim A venit cu tot ce este necesar unui masaj reusit. Ulei o boxa portabila pentru muzica betisoare parfumate pachet complet😁 Masajul 9.5 a fost complet a avut doua parti relaxare si erotic foarte bine executate. Amenda 300ron Pentru mine este categoric de revenit dar depinde de gusturi. Daca vreti programare cu ea purtativa natural fata are un simt ridicat de a elimina eventuali potentiali creatori de probleme. Cam asta a fost experimental mea cu ea. Sa auzim de la excelent in sus. Revenit unde? Într-un loc pe care tot tu ca și client îl închiriezi? Contra a ce sumă? Și pe lângă asta îi dai ei 300 pt ce? Măcar durează o oră? Ce înseamnă "două părți relaxare și erotic"? Ce anume ai primit mai exact? Link spre comentariu
Akrobeto Reputație: 50 Postat Noiembrie 18, 2023 Oras:București Oras:București Partajează Postat Noiembrie 18, 2023 Salut. Da poate exprimarea mea cu revenitul nu este cea mai corecta.De inchiriat gasesti de la 100 la 400 este decizia ta Da masajul a durat o ora dupa cum stii orice maseuza cu experienta are un fond muzical de aproximativ o ora si cam are presetate anumite momente ale masajului. SI da orice masaj bun incepe cu o parte de relaxare cu masare lombara cervicala etc ca doar nu o sa se urce pe tine din prima sa ti o frece frenetic😁Poate doar daca maseuza nu stie sa faca masaj sau isi pierde capul ca il vede pe Fat Frumos dar nu a fost cazul meu. A inclus o finalizare masajul prin tehnici de masaj este exclus sexul. Sper ca te am lamurit. O zi buna 1 Link spre comentariu
hotzu2014 Reputație: 263 Postat Noiembrie 18, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 18, 2023 Acum 5 ore, Akrobeto a spus: Salut. Da poate exprimarea mea cu revenitul nu este cea mai corecta.De inchiriat gasesti de la 100 la 400 este decizia ta Da masajul a durat o ora dupa cum stii orice maseuza cu experienta are un fond muzical de aproximativ o ora si cam are presetate anumite momente ale masajului. SI da orice masaj bun incepe cu o parte de relaxare cu masare lombara cervicala etc ca doar nu o sa se urce pe tine din prima sa ti o frece frenetic😁Poate doar daca maseuza nu stie sa faca masaj sau isi pierde capul ca il vede pe Fat Frumos dar nu a fost cazul meu. A inclus o finalizare masajul prin tehnici de masaj este exclus sexul. Sper ca te am lamurit. O zi buna E permisiva? Accepta FK? E cea din poze? Ms Link spre comentariu
Akrobeto Reputație: 50 Postat Noiembrie 18, 2023 Oras:București Oras:București Partajează Postat Noiembrie 18, 2023 E permisivs in limita bunului simt Asta cu FK mi se pare din alt film este masaj. Nu cred ca accepta dar vb cu ea. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum