Sari la conținut

Erica 0752453554

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

Salutare baieti ,fete si nu in ultimul rand Pofta Buna!

Astazi am avut privilegiu de a o vizita pe @Ericaa18 si totodata sa-mi impartasesc experienta mea cu ea ,asa ca luati-va ceva de rontait ca ve-ti avea ceva de citit. 😁

Totul a inceput acum doua luni ,cand inca era la Ploiesti, intr-o sambata cand eram in cautarea unei "Duduie"...am tot cautat si nu am gasit abolut nimic (cum e si in prezent) ,ba chiar aveam de gand sa ma duc la Brasov ,ca tot imi era dor de el...totusi am spus sa mai arunc inca o privire pe forum.
   Pana la urma am dat de Erica dar la prima vedere nu parea sa fie pe gustul meu...am zis totusi sa-i dau o sansa.
   Comunicarea s-a facut prin intermediu whatsapp-ului ,stabilita ora ,apoi m-am echipat cu toate cele necesare si pregatit Trabantu' pentru drumetie.
   De indata ce am ajuns la locatia respectiva ,imi deschide usa o fata la 1,60 aprox. care arata mult mai bine fata de cum mi-o imaginam, frumusica si cu un corp bine proportionat.
   Ca si comportament este o fata deschisa ,cu umor ,vorbareata si cu o expresie binevoitoare care incearca mereu sa se faca placuta.
   Dar prima intalnire a fost cam pe graba...din partea amandurora si nu prea am apucat sa vorbesc cu ea.
In schimb astazi am avut timp sa ne cunoastem si chiar m-am simtit bine in prezenta ei cat si ce face in dormitor

Mai pe scurt a fost o experienta placuta alaturi de ea si am s-o mai reviziez pe viitor.

De recomandat ,nu...ca sunt zgarcit de fel 🥴😂

Cu stima ,Valentin 🫡

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
Acum 3 ore, Ericaa18 a spus:

Bună iubiricile mele !! 

Disponibila între orele 14:00 și 22:00 !! 

Programarile se fac pe watt-app sau telefonic la numărul 0752453554 !!

O zi frumoasa tuturor !! 🥰💣received_1379954262903861.jpeg.4661e34fa245d3fd97bf02b66f8caa3e.jpeg

Hello!

Pana cand te gasim in Bucuresti Erica?😊

Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:one day in heaven, next day in hell
  • Oras:one day in heaven, next day in hell

dupa cum se poate remarca si din poze, Erica este o bomba sexy, cu un comportament fara repros, atitudine pro client si implicare maxima. igiena impecabila s a dusat dupa actiune, chiar ai pe ce pune mana cat si pu la, oral (7) ok fara artificii, stie ce sa faca oricum ca sa o puna in ""pozitia de penetrare"", normal (8)senzatie a privesti fundul si privirile ei perverse pe care ti le arunca peste umar, gemete si propteste mai bine sa o simta toata inauntru, se misca in ritm, finalizare pe sanii care arata bine in ciuda faptului ca sunt facuti. tarif decent 150 lei pt 25 min dtd, dusuri mica conversatie, fu tut cu zambetul pe buze de la inceput si pana la sfarsit. locatie ok, daca patul ei nu ar face atata zgomot si nu s ar misca in toate directiile...ar fi mai bn.    

• Like 4
  • Inimioara 2
Link spre comentariu
  • Oras:Unde vrei tu
  • Oras:Unde vrei tu

Bună iubiricile mele !! 

Astăzi voi reveni în orasul vostru !! 

Programul îl voi avea de la 12:00 pana la 22:00 !!

O zi frumoasă tuturor !! 💣🥰received_335691488961651.jpeg.1f9c6d044a8644151df69f027cb4ac40.jpeg

• Like 1
  • Inimioara 9
Link spre comentariu
  • Membru Premium

Recenzie intarziata:

Cum am vazut ca a aparut la noi, am si sarit pe ea, programez la cateva ore distanta, ajung in zona, imi da ultimele detalii, locatia o cunosteam, am fost de cateva ori acolo, ma cer la dush si incepem.

LOCATIE - 8, aceeasi locatie unde frecventeaza Alina996, pe octavian goga.

OP - 8, chiar si cu caciula s a simtit bine, incercai deep, umed…il face bine.

NP - 8, incepem in misionar, o trag usurel de tatse, silicoane misto, dupa pe lateral, un cur misto rau, pacat ca nu face anal, vine peste mine cu spatele, sare bine in pula, dupa incercam si doggy, aici privelistea e bomba, asa cur…pff, finalizez in balon.

Halat: 150 ron (1fin)

De revenit: Da! Curand.

• Like 4
  • Inimioara 3
Link spre comentariu
Acum 2 ore, Ericaa18 a spus:

Bună iubiricile mele !! 

Astăzi voi reveni în orasul vostru !! 

Programul îl voi avea de la 12:00 pana la 22:00 !!

O zi frumoasă tuturor !! 💣🥰received_335691488961651.jpeg.1f9c6d044a8644151df69f027cb4ac40.jpeg

Ciao...super prezenta si marfa fotografii

Esti de vizitat

• Inimioara 1
Link spre comentariu
On 10/24/2023 at 12:30 PM, rolexshef said:

Recenzie intarziata:

Cum am vazut ca a aparut la noi, am si sarit pe ea, programez la cateva ore distanta, ajung in zona, imi da ultimele detalii, locatia o cunosteam, am fost de cateva ori acolo, ma cer la dush si incepem.

LOCATIE - 8, aceeasi locatie unde frecventeaza Alina996, pe octavian goga.

OP - 8, chiar si cu caciula s a simtit bine, incercai deep, umed…il face bine.

NP - 8, incepem in misionar, o trag usurel de tatse, silicoane misto, dupa pe lateral, un cur misto rau, pacat ca nu face anal, vine peste mine cu spatele, sare bine in pula, dupa incercam si doggy, aici privelistea e bomba, asa cur…pff, finalizez in balon.

Halat: 150 ron (1fin)

De revenit: Da! Curand.

Sunt colege? Asta ar fi ceva interesant... :D

Link spre comentariu

• Oras:București
  • Oras:București

Note to myself: cea mai largă pizda care am futut-o in ultimul timp. Ea încearcă foarte tare să se facă plăcută, doar ca i-a cam căzut corpusorul. Oralul cam cu multa presiune făcut, la normal dai in gol. De apreciat gfe, dar degeaba. Eu unul nu mai revin. 

• Like 1
  • Haha 1
  • Confuz 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...