Sari la conținut

Catalina 0722928388

mariancaraim

Postări Recomandate

• Oras:Secret
  • Oras:Secret

Bună ziua dragi futaciosi,tocmai am vizitat și eu pe căprioara nou venita la Iași CATALINA CARE ARE CEL PUTIN 10 ANUNȚURI....sunt pozele ei este reală în totalitate chiar mai frumoasa in realitate,hai sa începem cu note ...LOCATIA.ZIMBRULUI 17 A o locație mare de lux,parcare super curat domnișoara singura toate ușile deschise....intru mă aștepta o domnișoară pe tocuri de 20 exact ca in poze bine făcută cu forme,elegantă , educata primire ok comunicativa stil....altceva se vede că este din București.....mă invită în camera mă dezbracă incepem cu un oral adânc și umed,,,,niste limbute gemete de plăcere ....se finalizează la mine in guriță ...continuam cu un oral  câteva jucari mai exact un vibrator la ea in pasa după in guriță ....nu mai rezist se suie peste mine câteva mișcări super ...simt că bubui o pun căpriță și am bubuit ...numai văzând niste lăbuțe tatuate și un curulet pufos și fin....deci băieți va recomand cat este pe aici prin zona Oral 10 ..normal 9 .... curățenie și locație 10....preț 150 cu 300

..jucari 50 extra.....deci nu ratați salut o zi buna

• Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Galați
  • Oras:Galați

Salut vizitat și eu aceasta Domnișoară acum 20 de minute,locația Zimbrului 17 A...o domnișoară destul de ok își face treaba cum trebuie este ca in poze o fata cu forme,și plăcută, discreție,curățenie,am vizitat.o in mai multe Orașe pentru că am delegații mereu și am avut norocul de a întâlni o,ORAL 10 ADAND GEMETE UMED FARA PROTECȚIE.... NORMAL PROTEJAT 10..... IMPLICARE CARE TE FACE SA SIMTI CA II PLACE....mai departe încercați și voi și dativa cu părerea Spor

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
Acum 4 ore, mariancaraim a spus:

Bună ziua dragi futaciosi,tocmai am vizitat și eu pe căprioara nou venita la Iași CATALINA CARE ARE CEL PUTIN 10 ANUNȚURI....sunt pozele ei este reală în totalitate chiar mai frumoasa in realitate,hai sa începem cu note ...LOCATIA.ZIMBRULUI 17 A o locație mare de lux,parcare super curat domnișoara singura toate ușile deschise....intru mă aștepta o domnișoară pe tocuri de 20 exact ca in poze bine făcută cu forme,elegantă , educata primire ok comunicativa stil....altceva se vede că este din București.....mă invită în camera mă dezbracă incepem cu un oral adânc și umed,,,,niste limbute gemete de plăcere ....se finalizează la mine in guriță ...continuam cu un oral  câteva jucari mai exact un vibrator la ea in pasa după in guriță ....nu mai rezist se suie peste mine câteva mișcări super ...simt că bubui o pun căpriță și am bubuit ...numai văzând niste lăbuțe tatuate și un curulet pufos și fin....deci băieți va recomand cat este pe aici prin zona Oral 10 ..normal 9 .... curățenie și locație 10....preț 150 cu 300

Dupa ce ca esti sardina imputita, mai esti si analfabet. Cica se "finalizeaza lamine in gurita", tot la tine in gurita vrem sa finalizam si noi mai rapanosule!

Cica "jucari"... asa se dau de gol analfabetii cu arfe de bibani.

• Like 2
  • Mersi 1
  • Haha 1
Link spre comentariu
5 hours ago, mariancaraim said:

Peste, care face reclama de televizor pentru analfabeti...PAS... 🖕👎🖕😂

• Like 1
Link spre comentariu
La 25.09.2023 la 13:44, mariancaraim a spus:

Bubuie și bubuie și bubui tu de prost ce ești. Sunt o sardina tembela,oligofrena,proasta,stau cu curul pe bordura la Palace și văzând ca paparudele mele nu produc nimic,încerc sa fac putina reclamă.  Din partea noastră un sincer și din inima,mai date-n pula noastră de gunoi și tu si infecțiile alea pe care le promovezi. Lăbuțe de pisică,  vezi sa nu vin sa te fut în cur ca să vezi numai pisici,gușter rapanos. Mars de aici maimuțoiule cu toate conturile tale.

• Inimioara 1
Link spre comentariu

• Telefon: 0711111111
  • Telefon: 0711111111
40 minutes ago, Surferul said:

Bubuie și bubuie și bubui tu de prost ce ești. Sunt o sardina tembela,oligofrena,proasta,stau cu curul pe bordura la Palace și văzând ca paparudele mele nu produc nimic,încerc sa fac putina reclamă.  Din partea noastră un sincer și din inima,mai date-n pula noastră de gunoi și tu si infecțiile alea pe care le promovezi. Lăbuțe de pisică,  vezi sa nu vin sa te fut în cur ca să vezi numai pisici,gușter rapanos. Mars de aici maimuțoiule cu toate conturile tale.

Fetele care traiesc din asta mai obisnuiesc un pic de reclama la raft. Mi se pare ceva normal. Problemele apar cand faci drumul si dai de ceva nasol .  Aici insa in a doua postare gasesti suficienta informatie , poze incluse. Normal nu se ia teapa.

Marea problema pe Iasi e lipsa de selectivitate pe publi  si lipsa de cooperare cu forumul.

E o "meserie" foarte dura, fete excluse si inainte de 30, nu  tre sa le condamnam ca incearca sa atraga clientul.

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...