Sari la conținut

Ioana lujerului , masaj Foarte bun tel. 0792880874

marius.ion

Postări Recomandate

• Oras:ROMANIA
Postat

Buna ziua ! Astăzi în jurul orei 12:00 căutat pe un site cu anunțuri o doamna pentru un masaj cu o finalizare ori prin tehnici de masaj ori oral am dat de doamna Ioana , o doamna la 37-40 micuța de statura , bruneta , cu un corp pe placul meu adică nu skinny , cu forme și niște sâni superbi   fermi ! Am sunat mi a zis serviciile de masaj cu o finalizare ori prin masaj ori oral , pentru 150 sau 200 nud ! Am zis că este ok și că o să ajung la adresa in 15 min , fiind undeva prin zona lujerului la 5 min de statia de metrou ! Ajuns la ușă îmi deschide ușa doamna , îmi place ce vad , îmbrăcată într-o rochiță transparenta roz , zâmbitoare mă invită în camera , dus făcusem de acasă așa că nu era nevoie , camera ok cu masa de masaj , mă dezbrac, mă întind pe masă și începe cu masaj foarte bine făcut chiar relaxant se vede că știe , după 20-30 de minute mă întorc cu fata în sus își dă rochița jos  rămânând în chilotei mă lasă să mă joc cu sânii și ea incepe masajul și să se joace și cu " gigel" după care începe și cu un oral foarte bun eu jucandu mă cu sânii de care chiar mă îndrăgostisem și chiar te lasă să o atingi și chiar e o femeie atrăgătoare ! Cred că dacă pari de încredere și ești drăguț și un client mai vechi poți să obții și mai mult de un oral! 

Per total

Doamna de nota 9 (din punctul meu de vedere ) 

Locatie și apartament 8( asta pentru că nu este la strada în primul rând dar pt mine nu a fost o problema )  și apartamentul foarte ok! 

Masajul  de nota 10 că te lasă să o atingi și nu face figuri 

Oralul de nota 9 se vede că îi place 

Sigur o să mai revin ! 

Postat
Acum 15 minute, marius.ion a spus:

Buna ziua ! Astăzi în jurul orei 12:00 căutat pe un site cu anunțuri o doamna pentru un masaj cu o finalizare ori prin tehnici de masaj ori oral am dat de doamna Ioana , o doamna la 37-40 micuța de statura , bruneta , cu un corp pe placul meu adică nu skinny , cu forme și niște sâni superbi   fermi ! Am sunat mi a zis serviciile de masaj cu o finalizare ori prin masaj ori oral , pentru 150 sau 200 nud ! Am zis că este ok și că o să ajung la adresa in 15 min , fiind undeva prin zona lujerului la 5 min de statia de metrou ! Ajuns la ușă îmi deschide ușa doamna , îmi place ce vad , îmbrăcată într-o rochiță transparenta roz , zâmbitoare mă invită în camera , dus făcusem de acasă așa că nu era nevoie , camera ok cu masa de masaj , mă dezbrac, mă întind pe masă și începe cu masaj foarte bine făcut chiar relaxant se vede că știe , după 20-30 de minute mă întorc cu fata în sus își dă rochița jos  rămânând în chilotei mă lasă să mă joc cu sânii și ea incepe masajul și să se joace și cu " gigel" după care începe și cu un oral foarte bun eu jucandu mă cu sânii de care chiar mă îndrăgostisem și chiar te lasă să o atingi și chiar e o femeie atrăgătoare ! Cred că dacă pari de încredere și ești drăguț și un client mai vechi poți să obții și mai mult de un oral! 

Per total

Locatie și apartament 8( asta pentru că nu este la strada în primul rând dar pt mine nu a fost o problema )  și apartamentul foarte ok! 

Sigur o să mai revin ! 

Mai mare și o colega și se poate masaj la 4 mâini la 300 , nu am văzut o pe colega , doar asta mi a zis la telefon și am uitat sa specific! 

• Membru Premium
  • Oras:București
Postat

O fi aceeasi dama ?☺️😉🤗

• Like 1
Postat
Acum 9 minute, derwall a spus:

O fi aceeasi dama ?☺️😉🤗

Nu , aceasta este colega ei ! 

• Membru Premium
  • Oras:Hunedoara
  • Oras:Hunedoara
Postat

Am sunat și mi-a spus foarte sec: masaj cu finalizare doar cu mâna și este posibil sa stea toples. Nu știu ce sa cred....

Postat
La 07.10.2023 la 6:59, cristi curvar a spus:

Am sunat și mi-a spus foarte sec: masaj cu finalizare doar cu mâna și este posibil sa stea toples. Nu știu ce sa cred....

E clar , ai dat de colega ei care răspunde când Ioana e ocupată .....

Asta o strica le Ioana , colega , care face doar masaj și se bagă și peste ea ! 

Postat
La 25.09.2023 la 14:12, marius.ion a spus:

Per total

Sigur o să mai revin ! 

Salutare. Ce vârstă are doamna?

• Membru Premium
  • Telefon: 0700000000
  • Oras:Cluj
  • Telefon: 0700000000
  • Oras:Cluj
Postat
Acum 51 minute, Matei-Andrei a spus:

Salutare. Ce vârstă are doamna?

La 25.09.2023 la 14:12, marius.ion a spus:

o doamna la 37-40

Nu e suficient ce a scris marius.ion în recenzia făcută?

Postat
Acum 9 minute, Mocureloaded a spus:

Nu e suficient ce a scris marius.ion în recenzia făcută?

Îmi cer scuze. Chiar nu observasem. Mulțumesc că m-ai făcut atent. 

• Like 1
  • Oras:Alexandria
  • Oras:Alexandria
Postat

Va recomand sa tineti cont de postarea mea: 

Postat

Întotdeauna sunt in cautare de mature voluptoase care imbina masajul erotic cu futaiul,asa ca am sunat la titulară. A raspuns repede,dar in bataie de joc,la modul ca flencanea o guma si aștepta sa-i trag eu cuvintele cu clestele. Am inteles ca ofera masaj de relaxare si erotic cu finalizare la manivela sau "poate" orala,pret 250. Am abandonat ca n-am chef sa merg si sa dau de o taranca cu 2 clase care-mi vorbeste de sus si-mi face o laba la 250 de lei in 15 min.

• Haha 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...