Sari la conținut

200/300 - Miki 20 ani; bruneta curvy 0736743970

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Hello. Numele meu este Miki și am 19 ani 

Am aflat de curând despre acest site și mi-a stârnit curiozitatea și interesul 

Incep prin a va spune, cum scrie și in titlul, ca sunt noua in domeniu și dornica de noi experiențe , sper eu, plăcute!

Sunt o bruneta de 1,59 și 55 kg, ten ciocolatiu, sâni fermi numărul 2/3 și cu o fire timida dar cu dorința de a învața și de a te face pe tine, cel care îmi trece pragul, sa te simți mulțumit ! 
Cam atât despre mine, mai departe va las sa ma descoperiți din poze și nu numai 

Amenda pentru 30 minute ( o singura finalizare ) este de 150 lei iar pentru 1h ( 2 finalizări sau o finalizare plus masaj de relaxare ) este de 250  lei 

Detaliez mai jos ce pot sa ofer

- sex normal in orice poziție 

- sex oral protejat sau neprotejat (pentru sex oral neprotejat igiena trebuie sa fie absolut impecabila ) 

- ejaculare pe corp 

- masaj de relaxare

- role play, footfetish și handjob cu ulei 

- dus împreuna sau asistat

- ocazional întâlniri in 3 ( FFM) 

- 69 

- accept cunnilingus 

- sex între sâni 

Serviciile extra cost 50 lei sunt :uro ( eu ofer ), dominare soft și show cu vibratorul 

Locatia in care ma puteți găsi se afla in apropierea camerei de comerț

Astazi aștept sa va cunosc pana in jurul orei 20:00 

208ea951-bf3d-4571-a2b8-b2e601b4869c.jpeg.5234ebd02ceff53fa5e1c63c0164b222.jpegIMG_0004.jpeg.97931ecafe4fde6a3e7004d34e205cab.jpegIMG_0005.jpeg.9d519e001f951b2b0873b2e243205380.jpeg

09a38ba4-d77d-481f-934c-0a09edfcc6e0.jpeg.90383accb00dd492e902b87011a6741b.jpeg9ae2c2df-fb63-4bc6-9eac-78ce25ca8e79.jpeg.bacaf251b2b775e14507e0e55155feb4.jpeg

15a866cb-2ef6-4e2f-8d5d-2d3598863eca.jpeg

• Oras:Bucuresti
Postat
Acum 6 minute, miki2004 a spus:

Incep prin a va spune, cum scrie și in titlul, ca sunt noua in domeniu și dornica de noi experiențe , sper eu, plăcute!

Sunt o bruneta de 1,59 și 55 kg, ten ciocolatiu, sâni fermi numărul 2/3 și cu o fire timida dar cu dorința de a învața și de a te face pe tine, cel care îmi trece pragul, sa te simți mulțumit ! 

Amenda pentru 30 minute ( o singura finalizare ) este de 150 lei iar pentru 1h ( 2 finalizări sau o finalizare plus masaj de relaxare ) este de 300 lei 

- sex oral protejat sau neprotejat ( Pt neprotejat igiena trebuie sa fie absolut impecabila ) 

- ejaculare pe corp 

- masaj de relaxare

- role play , uro, dominare , show cu vibratorul , footfetish și handjob cu ulei 

Locatia in care ma puteți găsi se afla pe bd Dimitrie Cantemir iar programul i-l anunț zilnic 

208ea951-bf3d-4571-a2b8-b2e601b4869c.jpeg.5234ebd02ceff53fa5e1c63c0164b222.jpegIMG_0004.jpeg.97931ecafe4fde6a3e7004d34e205cab.jpegIMG_0005.jpeg.9d519e001f951b2b0873b2e243205380.jpeg

Esti  dragută!!

Vizitator
Postat
Acum 27 minute, marian iancu 0507 a spus:

Esti  dragută!!

Mulțumesc mult :*

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 21 minute, sorinalexandru a spus:

Ce înseamnă asta…?

2 fete si un baiat

• Like 1
  • Minus 1
Postat
Acum 1 oră, miki2004 a spus:

Amenda pentru 30 minute ( o singura finalizare ) este de 150 lei iar pentru 1h ( 2 finalizări sau o finalizare plus masaj de relaxare ) este de 300 lei 

- sex oral protejat sau neprotejat ( Pt neprotejat igiena trebuie sa fie absolut impecabila ) 

- ejaculare pe corp 

- masaj de relaxare

- role play , uro, dominare , show cu vibratorul , footfetish și handjob cu ulei 

Locatia in care ma puteți găsi se afla pe bd Dimitrie Cantemir iar programul i-l anunț zilnic 

Pune și tu un set de poze mai concludente

• Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Sa citim primele recenzii…ii place pula sau doar amenda? 😊

Postat

Miki, cât durează o finalizare ?  Accepți mai multe poziții ? Care e programul tău? Pozele postate sigur sunt reale ? PS : Îmi plac pozele tale, ai forme frumoase și dacă sunt reale îți fac o vizită. 🙂

Postat

La 19 ani parca iti e și frica sa o futi calumea :d as vrea sa citesc prima recenzie sa ne spună dacă într-adevăr are anii ăștia și dacă e chiar începătoare așa cum spune:d ar fi interesant o puștoaica așa in București !

• Minus 1
Vizitator
Postat
Acum 3 ore, Futureman a spus:

Bună, 

Se poate si finalizare orala? 

Buna, îmi pare rău dar nu

ofer finalizare corporală doar 

Acum 3 ore, bmc8888 a spus:

Pune și tu un set de poze mai concludente

urmează sa fac mai multe poze 

Acum 53 minute, gicacontra2012 a spus:

Miki, cât durează o finalizare ?  Accepți mai multe poziții ? Care e programul tău? Pozele postate sigur sunt reale ? PS : Îmi plac pozele tale, ai forme frumoase și dacă sunt reale îți fac o vizită. 🙂

30 min o finalizare 

accept mai multe poziții, sigur 

pozele sunt 100% reale. Cea in roz este făcută in locație 

programul este între 10-20 aproximativ, dar anunț zilnic 

Acum 30 minute, sorinalexandru a spus:

La 19 ani parca iti e și frica sa o futi calumea :d as vrea sa citesc prima recenzie sa ne spună dacă într-adevăr are anii ăștia și dacă e chiar începătoare așa cum spune:d ar fi interesant o puștoaica așa in București !

te asigur ca vârsta este absolut reala. 

• Oras:one day in heaven, next day in hell
  • Oras:one day in heaven, next day in hell
Postat
2 hours ago, miki2004 said:

Buna, îmi pare rău dar nu

ofer finalizare corporală doar 

urmează sa fac mai multe poze 

30 min o finalizare 

accept mai multe poziții, sigur 

pozele sunt 100% reale. Cea in roz este făcută in locație 

programul este între 10-20 aproximativ, dar anunț zilnic 

te asigur ca vârsta este absolut reala. 

Frumoasa locatie, mai ales cum se imbina peretii..

What did one wall to another wall?

I ll meet you at the corner!

• Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat
Acum 10 ore, miki2004 a spus:

- ejaculare pe corp 

- masaj de relaxare

Tocmai ce i-am făcut o vizita rapida Mikai, o sa revin cu o recenzie mai pe indelete.

• Membru Premium
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale
Postat
11 hours ago, sorinalexandru said:

Ce înseamnă asta…?

10 hours ago, awokeone10 said:

2 fete si un baiat

Adica vii cu o fata de acasa sau poate are ea una prin dulap!!?😜🤣🤣🤣

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Pe scurt, e ce trebuie.

Comunicare facila, pe WhatsApp. Programare respectată. Locatie: bd Cantemir, ok pentru activitate, patul parca mai scârțâia, dar eram atent la alte cele.

Fata: poze reale, sexoasa, nu e skiny, e fix cum trebuie sa fie o fata la vârsta declarată. Igiena fata 10. Niste tate demențiale, cur bun, piele fina ciocolatie. Părere personală confirmată de pula -9.

ON - aici o depunctez puțin, pentru că se vede lipsa de experiență -7.5 , ce e drept, nici nu am indrumat-o pentru că vroiam să mă înfrupt din corpul ei și vroiam sa trecem la normal. Nu am avut parte de Deep. M-a anunțat într-un mod plăcut că nu face CIM 

NP- 9, accepta orice poziție

Atitudine: drăguță, comunicativa, zâmbitoare, vrea să învețe, dispusă sa facă pe plac clientului fara fițe -10.

150-30 minute, fara pic de graba.

Concluzie pentru mine: mi-a plăcut, o sa revin sa verific că serviciile sunt la fel și mai încolo după ce incepe sa se rodeze și să vad ce tehnici învață la oral. Este cum trebuie sa fie o începătoare.

• Like 8
  • Oras:Trevisi
  • Oras:Trevisi
Postat

Am fost si eu la ea, e incepatoare autentica, cu comportamentul ok, amabila, deschisa la sugestii, la aspect e ok, ca orice fata la 19 ani, pozele sunt reale, confirmate cu piercing-ul din buric.

Note:

Aspect   -8, draguta la fata, la corp cu carne pe ea , cum trebuie, cum se vede in poze, cu precizarea ca are ten ciocolatiu, dar eu                     nu sunt rasist

Oral       -8, mai are de invatat, fiind incepatoare, dar e deschisa sa invete

Normal-9, accepta pozitiile propuse, pare sa ii placa in mod veritabil, fiind incepatoare

Conportament-9, amabila, deschisa la sugestii, deschisa, se vede ca e incepatoare

Per total, daca vreti o incepatoare de 19 ani, de recomandat

• Like 4
Postat

Salut confrati

Am fost si eu adineauri la domnisoara, cu ceva așteptări un pic înșelate de recenziile de mai sus.
Foarte punctuală si parolistă, răspunde in timp optim, găsit loc de parcare in celebrul bloc de pe Cantemir.
Domnișoara este exact cea din poze, un pic plinuță dar fără burtă sau alte pufoșenii, pentru iubitorii de împlinite este perfectă, pentru iubitorii de slim, ca mine nu e ce trebuie.

Fata, foarte amabilă și prietenoasă s-a straduit să îmi facă pe plac, mi-a spus ca am nevoie de un duș desi fusesem la duș, greu de explicat asta, dar aici mi s-a cam tăiat.
Confirm că are sânii mișto, dar un pic moi, sunt excitanți
Pielea de tinerică, nu prea pare de 19, cred ca are 21-22 sau ceva
Păsărica este medie spre larga, nu e strâmtă dar se simte plăcut, pentru o sculă medie ca dimensiune

Locatia curățică, fata curată, prestează fără fițe. Nu e cu ochii pe telefon, geme și îi place ce face, mai ales dacă e linsă pe țâțe!
Patul este demolat, probabil sunt bârnele de dedesubt desprinse, deci trebuie să vă poziționați pe centrul patului :)

Nu este așa de ”finuță” cum au spus unii mai sus, este mediocră sau vag-frumușică la chip, nu vă așteptați să fie o frumușică!
Am rămas pentru că am zis că merită, cât de cât o descărcare, lucru confirmat, m-am simtit bine.

Pentru cei care doresc începătoare, da, e ok, merită un 150 lei, dar nu vă așteptați la trufandale.

DTD 15 minute, 150 lei cheltuiți ok, eu nu mai revin, aștept ceva mai ok

• Like 2
Vizitator
Postat
Acum 12 ore, pitirihot a spus:

Pe scurt, e ce trebuie.

Comunicare facila, pe WhatsApp. Programare respectată. Locatie: bd Cantemir, ok pentru activitate, patul parca mai scârțâia, dar eram atent la alte cele.

Fata: poze reale, sexoasa, nu e skiny, e fix cum trebuie sa fie o fata la vârsta declarată. Igiena fata 10. Niste tate demențiale, cur bun, piele fina ciocolatie. Părere personală confirmată de pula -9.

ON - aici o depunctez puțin, pentru că se vede lipsa de experiență -7.5 , ce e drept, nici nu am indrumat-o pentru că vroiam să mă înfrupt din corpul ei și vroiam sa trecem la normal. Nu am avut parte de Deep. M-a anunțat într-un mod plăcut că nu face CIM 

NP- 9, accepta orice poziție

Atitudine: drăguță, comunicativa, zâmbitoare, vrea să învețe, dispusă sa facă pe plac clientului fara fițe -10.

150-30 minute, fara pic de graba.

Concluzie pentru mine: mi-a plăcut, o sa revin sa verific că serviciile sunt la fel și mai încolo după ce incepe sa se rodeze și să vad ce tehnici învață la oral. Este cum trebuie sa fie o începătoare.

Mulțumesc mult pentru vizita și pentru recenzie :*

Vizitator
Postat
Acum 8 ore, Giolgau777 a spus:

Am fost si eu la ea, e incepatoare autentica, cu comportamentul ok, amabila, deschisa la sugestii, la aspect e ok, ca orice fata la 19 ani, pozele sunt reale, confirmate cu piercing-ul din buric.

Note:

Aspect   -8, draguta la fata, la corp cu carne pe ea , cum trebuie, cum se vede in poze, cu precizarea ca are ten ciocolatiu, dar eu                     nu sunt rasist

Oral       -8, mai are de invatat, fiind incepatoare, dar e deschisa sa invete

Normal-9, accepta pozitiile propuse, pare sa ii placa in mod veritabil, fiind incepatoare

Conportament-9, amabila, deschisa la sugestii, deschisa, se vede ca e incepatoare

Per total, daca vreti o incepatoare de 19 ani, de recomandat

Mulțumesc mult pentru vizita și pentru recenzie :*

Vizitator
Postat
Acum 1 oră, Iepurashul a spus:

Salut confrati

Am fost si eu adineauri la domnisoara, cu ceva așteptări un pic înșelate de recenziile de mai sus.
Foarte punctuală si parolistă, răspunde in timp optim, găsit loc de parcare in celebrul bloc de pe Cantemir.
Domnișoara este exact cea din poze, un pic plinuță dar fără burtă sau alte pufoșenii, pentru iubitorii de împlinite este perfectă, pentru iubitorii de slim, ca mine nu e ce trebuie.

Fata, foarte amabilă și prietenoasă s-a straduit să îmi facă pe plac, mi-a spus ca am nevoie de un duș desi fusesem la duș, greu de explicat asta, dar aici mi s-a cam tăiat.
Confirm că are sânii mișto, dar un pic moi, sunt excitanți
Pielea de tinerică, nu prea pare de 19, cred ca are 21-22 sau ceva
Păsărica este medie spre larga, nu e strâmtă dar se simte plăcut, pentru o sculă medie ca dimensiune

Locatia curățică, fata curată, prestează fără fițe. Nu e cu ochii pe telefon, geme și îi place ce face, mai ales dacă e linsă pe țâțe!
Patul este demolat, probabil sunt bârnele de dedesubt desprinse, deci trebuie să vă poziționați pe centrul patului :)

Nu este așa de ”finuță” cum au spus unii mai sus, este mediocră sau vag-frumușică la chip, nu vă așteptați să fie o frumușică!
Am rămas pentru că am zis că merită, cât de cât o descărcare, lucru confirmat, m-am simtit bine.

Pentru cei care doresc începătoare, da, e ok, merită un 150 lei, dar nu vă așteptați la trufandale.

DTD 15 minute, 150 lei cheltuiți ok, eu nu mai revin, aștept ceva mai ok

Multumesc mult pentru vizita 

Gusturile nu se discuta, sunt o fata naturală și încerc sa fiu cât mai plăcută și sa fie mulțumită persoana ce îmi calcă pragul 

Nu am dorit sa te ofensez sub nicio forma, dusuletul este obligatoriu pt refresh , nu am insinuat o problema de igiena !

O seara minunata :*

Vizitator
Postat

Buna dimineața. Pentru vizite, va rog sa îmi lăsați un mesaj text sau sa ma sunati. Dacă nu răspund , îmi lăsați un mesaj specificând ora pana la care pot revenii 

cineva mi-a raportat contul de whats app ca trimițând conținut spam și este blocat. 
mesajele se primesc dar nu am posibilitatea de a raspunde

cand se remediază problema, anunț! 
Îmi cer scuze persoanelor ce au apucat sa îmi scrie pe whats app și nu primesc un răspuns :( 

Programul pentru azi este 12:00-16:30 si 19:00-20:30 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...