only-me Reputație: 17093 Postat Octombrie 9, 2023 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Octombrie 9, 2023 1 hour ago, Biness21 said: Merită salvată la de vizitat,așteptăm mai multe recenzii de la futadorii experimentați ai forumului Pfff...si eu care asteptam o recenzie de la tine sa stiu daca fak imprumut la provident!!😜🤦♂️🤣 Link spre comentariu
Biness21 Reputație: 52 Postat Octombrie 9, 2023 Partajează Postat Octombrie 9, 2023 Acum 15 minute, only-me a spus: Pfff...si eu care asteptam o recenzie de la tine sa stiu daca fak imprumut la provident!!😜🤦♂️🤣 Momentan , nu pot sa o vizitez deoarece sunt plecat din țară sa plătesc providențial 🤣 ,dar când mă întorc fac refinanțare la provident sa mă duc și te anunț . ✔️🤣 Link spre comentariu
Membru Premium 71laciport Reputație: 4047 Postat Octombrie 9, 2023 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Membru Premium Partajează Postat Octombrie 9, 2023 2 hours ago, miki2004 said: Buna dimineața. Pentru vizite, va rog sa îmi lăsați un mesaj text sau sa ma sunati. Dacă nu răspund , îmi lăsați un mesaj specificând ora pana la care pot revenii cineva mi-a raportat contul de whats app ca trimițând conținut spam și este blocat. mesajele se primesc dar nu am posibilitatea de a raspunde cand se remediază problema, anunț! Îmi cer scuze persoanelor ce au apucat sa îmi scrie pe whats app și nu primesc un răspuns Programul pentru azi este 12:00-16:30 si 19:00-20:30 ""cineva mi-a raportat contul de whats app ca trimițând conținut spam și este blocat. mesajele se primesc dar nu am posibilitatea de a raspunde ""....concurenta si ""haterii"" se adapteaza Link spre comentariu
Iepurashul Reputație: 181 Postat Octombrie 9, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 9, 2023 Acum 3 ore, Biness21 a spus: Merită salvată la de vizitat,așteptăm mai multe recenzii de la futadorii experimentați ai forumului Boss, am fost eu, aveam alt id cu o panteră roz Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 9, 2023 Partajează Postat Octombrie 9, 2023 Buna seara. Am rezolvat problema cu whats app-ul De mâine programările se pot face și acolo Multumesc persoanelor ce m-au vizitat azi. O seara frumoasa Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 10, 2023 Partajează Postat Octombrie 10, 2023 Buna dimineața. Programul de astăzi este între 12:00-20:00 Ma puteți contacta telefonic, prin SMS sau whats app ! Link spre comentariu
vortex Reputație: 26 Postat Octombrie 10, 2023 Partajează Postat Octombrie 10, 2023 Sex anal ? Link spre comentariu
alexandru gabriel Reputație: 1308 Postat Octombrie 10, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 10, 2023 Ciao...oauuu..frumoasa apariție în scenă.. asa da new entry Bine ai venit...sincer avem nevoie de fete noi..💋.. Link spre comentariu
gicacontra2012 Reputație: 4312 Postat Octombrie 10, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 10, 2023 Foarte pe scurt am fost la fata și a fost bine, se vede ca e începătoare, dar îsi da silința sa te simți bine și nu te grăbește. Pozele sunt reale, fata e cu forme frumoase dar nu e slim, deci nu e pentru cei cu super slim. Cadoul 150 lei o finalizare cu oral neprotejat fără graba. Fata e pentru cei care prefera brunete cu forme si bronzate. Tenul este mai închis la culoare, iar pe mine nu ma interesează dacă este sau nu de la natura, dacă fata se poarta frumos. 🙂 5 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 11, 2023 Partajează Postat Octombrie 11, 2023 Acum 20 ore, gicacontra2012 a spus: Foarte pe scurt am fost la fata și a fost bine, se vede ca e începătoare, dar îsi da silința sa te simți bine și nu te grăbește. Pozele sunt reale, fata e cu forme frumoase dar nu e slim, deci nu e pentru cei cu super slim. Cadoul 150 lei o finalizare cu oral neprotejat fără graba. Fata e pentru cei care prefera brunete cu forme si bronzate. Tenul este mai închis la culoare, iar pe mine nu ma interesează dacă este sau nu de la natura, dacă fata se poarta frumos. 🙂 Multumesc pentru vizita Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 11, 2023 Partajează Postat Octombrie 11, 2023 Programul de astăzi este cuprins între 13:00-18:00 ! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 11, 2023 Partajează Postat Octombrie 11, 2023 Indisponibilă câteva zile. Fug sa vizitez și alt oraș Anunt când ma întorc. Între timp numărul o sa fie indisponibil O seara frumoasa Link spre comentariu
eric69 Reputație: 35 Postat Octombrie 11, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 11, 2023 Am fost azi la Miki. Foarte slab, grabita, neepilata corespunzator dar igiena per total ok... Patul sta sa se rupa, fara apa de gura la baie, n-ai unde sa-ti asezi hainele decat pe jos... Sex oral o viteza pe repede inainte, sex normal dupa 1 minut oboseste sa stea LOT, nu depune efort in nici o pozitie.. EU UNUL NU MAI REVIN ! 2 1 1 Link spre comentariu
owic Reputație: 803 Postat Octombrie 14, 2023 Oras:outcall Oras:outcall Partajează Postat Octombrie 14, 2023 La 11.10.2023 la 23:38, eric69 a spus: Am fost azi la Miki. Foarte slab, grabita, neepilata corespunzator dar igiena per total ok... Patul sta sa se rupa, fara apa de gura la baie, n-ai unde sa-ti asezi hainele decat pe jos... Sex oral o viteza pe repede inainte, sex normal dupa 1 minut oboseste sa stea LOT, nu depune efort in nici o pozitie.. EU UNUL NU MAI REVIN ! Iauzi mah eric - dupa ce i-ai facut dosar penal la negresa de 150 de euroi te-ai dus si la fata asta si tot nashpa a fost? Fishy fishy bo$$ 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 15, 2023 Partajează Postat Octombrie 15, 2023 Buna seara. De mâine sunt disponibilă după ora prânzului Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 17, 2023 Partajează Postat Octombrie 17, 2023 Buna ziua Revin vineri Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 17, 2023 Partajează Postat Octombrie 17, 2023 . Link spre comentariu
Coffeeman Reputație: 36 Postat Octombrie 17, 2023 Oras:București Oras:București Partajează Postat Octombrie 17, 2023 Ai revenit, sau e vorba de lunea viitoare? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 19, 2023 Partajează Postat Octombrie 19, 2023 Buna seara Link spre comentariu
zorosh Reputație: 43 Postat Octombrie 19, 2023 Oras:Californio Oras:Californio Partajează Postat Octombrie 19, 2023 În ce zonă te găsim? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 20, 2023 Partajează Postat Octombrie 20, 2023 Acum 16 ore, zorosh a spus: În ce zonă te găsim? Bd Cantemir Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 20, 2023 Partajează Postat Octombrie 20, 2023 Buna ziua In intervalul orar 12:00-18:00 pot primi vizite astăzi ! Link spre comentariu
dau cu sabia in balta Reputație: 374 Postat Octombrie 20, 2023 Telefon: 0757377255 Oras:Bucuresti Telefon: 0757377255 Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 20, 2023 Sau modificat serviciile?daca ai umblat la pret!!!!! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 20, 2023 Partajează Postat Octombrie 20, 2023 Acum 1 oră, dau cu sabia in balta a spus: Sau modificat serviciile?daca ai umblat la pret!!!!! Am “umblat” la sugestia voastră, a bărbaților ce m-ați vizitat” si am si editat prima postare adăugând serviciile de cunnilingus, 69, sex între sâni etc Link spre comentariu
Membru Premium Subteranaa Reputație: 10021 Postat Octombrie 20, 2023 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Partajează Postat Octombrie 20, 2023 Acum 1 oră, miki2004 a spus: Am “umblat” la sugestia voastră, a bărbaților ce m-ați vizitat” si am si editat prima postare adăugând serviciile de cunnilingus, 69, sex între sâni etc Oare cei care ti-au sugerat ridicarea prețului ti-au lăsat cât au sugerat? 😂 sfatul meu, dacă vrei sa ridici prețul il ridici si gata, scuzele sau motivele astea chiar suna prost si fals. 4 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum