macarons Reputație: 692 Postat Octombrie 31, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Octombrie 31, 2023 Buna seara. Incepand de ieri, la logarea pe site, cand introduc CORECT parola imi da eroare la autenficare. Introduc din nou parola, dar contul este blocat automat 15 minute. Singura posibilitatea a ma loga pe site este sa bifez optiunea de parola uitata ( primesc email, parola se reseteaza ). Mentionez ca de fiecare data, la fiecare schimbare a parolei, mi-am notat parola, dar intampin aceeasi problema. Ma poate ajuta cineva ? Multumesc anticipat.
Aleaiactaest Reputație: 35 Postat Octombrie 31, 2023 Postat Octombrie 31, 2023 Salut, Am intampinat aceeasi problema. Dupa o discutie cu @pisicuts, de acum inainte logarea se face doar folosind adresa de email + parola. Sper sa iti fie de folos. O seara linistita!
evaforyou Reputație: 22137 Postat Octombrie 31, 2023 Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Telefon: 0748405863 Oras:Bucuresti Indisponibila Postat Octombrie 31, 2023 Acum 7 minute, macarons a spus: Buna seara. Incepand de ieri, la logarea pe site, cand introduc CORECT parola imi da eroare la autenficare. Introduc din nou parola, dar contul este blocat automat 15 minute. Singura posibilitatea a ma loga pe site este sa bifez optiunea de parola uitata ( primesc email, parola se reseteaza ). Mentionez ca de fiecare data, la fiecare schimbare a parolei, mi-am notat parola, dar intampin aceeasi problema. Ma poate ajuta cineva ? Multumesc anticipat. Da-i un mesaj lui @pisicuts, ai "contact" in josul paginii, si te ajuta el
extraterestru78 Reputație: 108853 Postat Octombrie 31, 2023 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Octombrie 31, 2023 Acum 22 minute, evaforyou a spus: Da-i un mesaj lui @pisicuts, ai "contact" in josul paginii, si te ajuta el A spus ieri Pisicuț sau Cleo4 ca nu se mai poate loga cu nickname ul și parola..... trebuie EMAIL și parola, cum mai spus cineva mai sus..
Administrator pisicuts Reputație: 114467 Postat Octombrie 31, 2023 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Octombrie 31, 2023 Logarea se face cu adresa de email (si Nu username) si parola Ca sa va logati folositi adresa de mail si parola 3
crissti98 Reputație: 5418 Postat Octombrie 31, 2023 Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Postat Octombrie 31, 2023 Acum 3 minute, extraterestru78 a spus: A spus ieri Pisicuț sau Cleo4 ca nu se mai poate loga cu nickname ul și parola..... trebuie EMAIL și parola, cum mai spus cineva mai sus.. Sa dea dracii!!!! La mine nu merge nici cu user nici cu email!!!!😭😭😭.....pe laptop In schimb, merge cu oricare, de pe telefon!!!🤬🤬🤬 Cum Puii Mei??? PS.....și p***shtele si....???!!!!
Dezastru007 Reputație: 368 Postat Octombrie 31, 2023 Oras:Otopeni Oras:Otopeni Postat Octombrie 31, 2023 Unii sunt grei de cap, mai trebuie un pic și se reglează . Așa e când se face o schimbare pe site 😉
Administrator pisicuts Reputație: 114467 Postat Octombrie 31, 2023 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Octombrie 31, 2023 1
hunterwhore Reputație: 4896 Postat Octombrie 31, 2023 Postat Octombrie 31, 2023 Aceeași problema logare, pe telefon merge, pe pc nu. 2 1
crissti98 Reputație: 5418 Postat Octombrie 31, 2023 Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Postat Octombrie 31, 2023 Deci, aparent, ești greu de cap! Nu dispera....suntem 2(doi)! 🤣🤣🤣🤣🤣
crissti98 Reputație: 5418 Postat Octombrie 31, 2023 Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Oras:Pa peste tot unde am "nevoie", si sunt "primit" Postat Octombrie 31, 2023 Esteee.....si-a revenit Reusit cu email si parola 😜 2
macarons Reputație: 692 Postat Noiembrie 1, 2023 Oras:Iasi Oras:Iasi Autor Postat Noiembrie 1, 2023 Acum 8 ore, extraterestru78 a spus: A spus ieri Pisicuț sau Cleo4 ca nu se mai poate loga cu nickname ul și parola..... trebuie EMAIL și parola, cum mai spus cineva mai sus.. Nu am vazut respectivul mesaj. Acum m-am logat folosind adresa de email si parola si nu au mai fost probleme. Multumesc de raspunsuri.
AccessDenied Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2023 Postat Noiembrie 8, 2023 On 10/31/2023 at 9:10 PM, pisicuts said: Eu am contul facut in urma cu vreo 10 ani pe o adresa de mail mai veche pe care nu o mai foloesc de mult timp. Nici nu mai stiu exact cum se numea. Iti dai seama ca nu mi-am facut contul pe nimfomane de pe mail-ul meu principal. Mereu m-am logat cu username-ul, niciodata cu mail-ul. Acum nu ma mai pot loga pe cont.
cartiemust14 Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2023 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 8, 2023 Buna ziua draga Admin, Sunt utilizator al forumului de peste 10 ani, ca si colegul de mai sus nu mai stiu cu ce e-mail am facut contul. Ce solutie poti sa ne dai? Multumesc anticipat!!!
Administrator pisicuts Reputație: 114467 Postat Noiembrie 8, 2023 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Noiembrie 8, 2023 Acum 2 ore, cartiemust14 a spus: Buna ziua draga Admin, Sunt utilizator al forumului de peste 10 ani, ca si colegul de mai sus nu mai stiu cu ce e-mail am facut contul. Ce solutie poti sa ne dai? Multumesc anticipat!!! https://nimfomane.com/forum/contact/ 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 24, 2023 Postat Noiembrie 24, 2023 Genul asta de schimbare trebuia anunţată din timp cu un banner pe prima pagină a forumului. Azi dimineață m-am trezit că nu mai pot intra în contul meu (aseară mergea). Nu am salvate decât numele de utilizator și parola (folosesc un password manager). Am pierdut toate informațiile și reputația adunată până acum. Mi se pare absurd. Ar trebui reactivată logarea cu user măcar pt câteva zile, să recuperăm datele sau să vad emailul. Nu cred că sunt singurul în situația asta.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum