Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2023 Postat Decembrie 11, 2023 Astăzi voi fi disponibilă de la 14 la 22😘
adi432 Reputație: 1058 Postat Decembrie 11, 2023 Oras:Ardeal Sibiu Oras:Ardeal Sibiu Postat Decembrie 11, 2023 Vin și eu cu o întârziere de câteva zile, să scriu și eu câteva rânduri despre fetița asta faină, mai precis miercurea trecuta am făcut din nou o vizita la Lora. Contact pe watap răspunsis prompt stabilit ora respectă de ambele părți. Despre Lora ce aș mai putea eu să spun decât că îi sceas fată frumoasă, isteață, cu mult bun simț o cunoașteți nu trebuie să mai spun eu, cei care nu au reușit să ajungă la ia o recomand cu încredere, servicii de calitate raport cu prețu. Acțiunea nu am să o detaliez din punctul meu de vedere a crescut un pic mult mai comunicativă dacă la prima întâlnire acea oarece timiditate și mici retineri,de data asta mult mai dezinvoltă mai joviala, cu inițiativă și dacă data trecuta iam dat 9,5 ei de data asta îi dau 10 ca a meritat. Nota 10 la toate capitolele. Te pup Lora și aștept sa ne revedem data viitoare la fel. 3 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2023 Postat Decembrie 11, 2023 Acum 1 minut, adi432 a spus: Vin și eu cu o întârziere de câteva zile, să scriu și eu câteva rânduri despre fetița asta faină, mai precis miercurea trecuta am făcut din nou o vizita la Lora. Contact pe watap răspunsis prompt stabilit ora respectă de ambele părți. Despre Lora ce aș mai putea eu să spun decât că îi sceas fată frumoasă, isteață, cu mult bun simț o cunoașteți nu trebuie să mai spun eu, cei care nu au reușit să ajungă la ia o recomand cu încredere, servicii de calitate raport cu prețu. Acțiunea nu am să o detaliez din punctul meu de vedere a crescut un pic mult mai comunicativă dacă la prima întâlnire acea oarece timiditate și mici retineri,de data asta mult mai dezinvoltă mai joviala, cu inițiativă și dacă data trecuta iam dat 9,5 ei de data asta îi dau 10 ca a meritat. Nota 10 la toate capitolele. Te pup Lora și aștept sa ne revedem data viitoare la fel. Și eu te pup și te aștept cu mare drag !!!😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 19, 2023 Postat Decembrie 19, 2023 Hello ,astăzi voi fi la voi în oraș ,programările încep de la ora 12 😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 19, 2023 Postat Decembrie 19, 2023 Voi fi la voi în oraș până mâine!!!😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 19, 2023 Postat Decembrie 19, 2023 Pentru ca am avut cateva invitații astăzi voi fi în Sibiu Avangarden B5 ,pentru programări doar azi disponibilă !!!vă pup și vă aștept să ne cunoaștem 😁😘
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum