4myfansKin Reputație: 187 Postat Noiembrie 2, 2023 Oras:Cta Oras:Cta Postat Noiembrie 2, 2023 Centrala, aer condiționat , modern,curat, discreție maximă, lift . Nr contact 0726484429 1
4myfansKin Reputație: 187 Postat Noiembrie 3, 2023 Oras:Cta Oras:Cta Autor Postat Noiembrie 3, 2023 @2peu_2peu de ce dai minus mă rog?ai probleme psihice? 4 1
talibanu Reputație: 9751 Postat Noiembrie 3, 2023 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Noiembrie 3, 2023 1 oră în urmă, 4myfansKin a spus: @2peu_2peu de ce dai minus mă rog?ai probleme psihice? Nici el nu stie exact 🤣🤣 nu iti bate capul 🤣🤣 4 1
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Noiembrie 3, 2023 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Noiembrie 3, 2023 Acum 2 ore, 4myfansKin a spus: @2peu_2peu de ce dai minus mă rog?ai probleme psihice? aia a fost parerea mea ,despre postarea ta. Nu iti bate capul cu parerile taximetristului gornist, "la tras curentul" in masina asta vara si a ramas asa . 3 2 2
haloowen Reputație: 4984 Postat Noiembrie 3, 2023 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Postat Noiembrie 3, 2023 Acum 5 ore, 4myfansKin a spus: @2peu_2peu de ce dai minus mă rog?ai probleme psihice? Ce intrebare e asta? Nu ti-e clar ca are? De vreo 6 ani doar bate campii pe aici si da raporturi. Parca si cand se intitula @valens era cu probleme dar de cand a prins 2peu e praf țăndări!:))))) 1 3 1
talibanu Reputație: 9751 Postat Noiembrie 3, 2023 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Noiembrie 3, 2023 Acum 11 minute, haloowen a spus: Ce intrebare e asta? Nu ti-e clar ca are? De vreo 6 ani doar bate campii pe aici si da raporturi. Parca si cand se intitula @valens era cu probleme dar de cand a prins 2peu e praf țăndări!:))))) Facem o cheta sa ii dam sa futa si el ceva cald? Poate se mai linisteste 3 1 1
haloowen Reputație: 4984 Postat Noiembrie 3, 2023 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Postat Noiembrie 3, 2023 Acum 2 minute, talibanu a spus: Facem o cheta sa ii dam sa futa si el ceva cald? Poate se mai linisteste Ale drq panarame se fut cu toti numa cu el nu! Cred ca le-a facut si raport la pisicuts ca pe el nu-l accepta niciuna 3 1
johndoe23 Reputație: 198 Postat Noiembrie 3, 2023 Oras:constanta Oras:constanta Postat Noiembrie 3, 2023 4myfansKin esti constient ca prin ce faci esti complice la proxenetism nu ? 1 1
4myfansKin Reputație: 187 Postat Noiembrie 4, 2023 Oras:Cta Oras:Cta Autor Postat Noiembrie 4, 2023 14 hours ago, johndoe23 said: 4myfansKin esti constient ca prin ce faci esti complice la proxenetism nu ? Eu doar închiriez , sunt femei care fac doar masaj pe forumul asta , sunt bărbați care vor să închirieze doar că să vina cu o femeie câteva ore ... Nu sunt eu responsabil pt cine vine și ce face . Daca tu îmi dai mesaj și îmi spui ca ai cunoscut o pizda și n ai unde sa ii tragi o carja, asta înseamnă că sunt complice la proxenetism? Să fim serioși 2
nila78 Reputație: 659 Postat Noiembrie 4, 2023 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Noiembrie 4, 2023 Acum 17 minute, 4myfansKin a spus: Eu doar închiriez , sunt femei care fac doar masaj pe forumul asta , sunt bărbați care vor să închirieze doar că să vina cu o femeie câteva ore ... Nu sunt eu responsabil pt cine vine și ce face . Daca tu îmi dai mesaj și îmi spui ca ai cunoscut o pizda și n ai unde sa ii tragi o carja, asta înseamnă că sunt complice la proxenetism? Să fim serioși Uită-te pe subtopicu de brasov.. Acolo i-au luat la interogare pe aia care "nu faceau nimic decât să închirieze "... probabil o sa își ia închisoare cu suspendare daca au noroc... Anyway presimt ca așa o sa se gate prostia asta cu "turnee".. nu ii un lucru rău 1
johndoe23 Reputație: 198 Postat Noiembrie 4, 2023 Oras:constanta Oras:constanta Postat Noiembrie 4, 2023 eu am patit-o pe pielea mea.. asa ca ai grija, nu dau detalii. 1 1
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Noiembrie 4, 2023 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Noiembrie 4, 2023 Acum 11 ore, 4myfansKin a spus: Eu doar închiriez , sunt femei care fac doar masaj pe forumul asta , sunt bărbați care vor să închirieze doar că să vina cu o femeie câteva ore ... Nu sunt eu responsabil pt cine vine și ce face . Daca tu îmi dai mesaj și îmi spui ca ai cunoscut o pizda și n ai unde sa ii tragi o carja, asta înseamnă că sunt complice la proxenetism? Să fim serioși mai lectureaza CE INSEAMNA PROXENETISM, inainte de a te avânta in raspunsuri. PS ...vezi si tu un venit NEIMPOZITAT/ impozitat... Nu mai zic de neintelegeri, nemultumiri intre tipa de pe publi si client, sa se ajunga sa vina Politia, gen cortobait in buzunare,lume beata, drogata..lantisoare , cercei,....etc etc.. 3 3
4myfansKin Reputație: 187 Postat Noiembrie 5, 2023 Oras:Cta Oras:Cta Autor Postat Noiembrie 5, 2023 12 hours ago, 2peu_2peu said: mai lectureaza CE INSEAMNA PROXENETISM, inainte de a te avânta in raspunsuri. PS ...vezi si tu un venit NEIMPOZITAT/ impozitat... Nu mai zic de neintelegeri, nemultumiri intre tipa de pe publi si client, sa se ajunga sa vina Politia, gen cortobait in buzunare,lume beata, drogata..lantisoare , cercei,....etc etc.. Mersi de sfat dar eu tot nu înțeleg ce ai cu viața mea:)) n ai loc de mine sau ce se întâmplă? Nu vezi că încerc să te evit? Așa greu e pt tine sa mă eviți? 1 1
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Noiembrie 5, 2023 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Postat Noiembrie 5, 2023 1 oră în urmă, 4myfansKin a spus: Mersi de sfat dar eu tot nu înțeleg ce ai cu viața mea:)) n ai loc de mine sau ce se întâmplă? Nu vezi că încerc să te evit? Așa greu e pt tine sa mă eviți? NU am nimica cu tine, ai impresia gresita. O zi buna!. PS doar eu, tu nu meriti....ai impresi in cap . 3 1 3
johndoe23 Reputație: 198 Postat Noiembrie 5, 2023 Oras:constanta Oras:constanta Postat Noiembrie 5, 2023 nu stiu ce fumeaza, el crede ca are lumea ceva cu el... hatz 4
Membru Premium scarlxxrd Reputație: 4419 Postat Noiembrie 9, 2023 Telefon: 1234567890 Oras:constanta Telefon: 1234567890 Oras:constanta Membru Premium Postat Noiembrie 9, 2023 La 04.11.2023 la 13:10, johndoe23 a spus: eu am patit-o pe pielea mea.. asa ca ai grija, nu dau detalii. Wtf au inebunit astia, meseria asta este mai veche decat omenirea si neanderthaleza isi punea pizda paroasa la bataie sa pape o bucata de mamut si astia cred ca au cum sa inventeze ei roata timpului dinou. Ei chiar vor sa ne zica si sa ne faca sa credem ca ei fut doar balenele lor de femei de acasa sau sunt toti stil giacomo casanova de ii ploua cu pizde civiliste? Jur ca ma scarbeste cat de ipocriti sunt
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum