Sari la conținut

Alexandra (ghimbir) 0733745088

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Pfoai de capul meu... Unde a stat ascunsa fetita asta pana acum??

Obi, esti de belea...am vizitat deabia prima fata din lista care mi-ai dat-o si ma gandesc foarte serios sa tai toate celelalte nume de pe aceasta lista.

Fata asta e un bibelou, o frumusete. Daca as vedea-o pe strada, m-as gandi serios la cati ani de puscarie pot lua pt viol.

Din partea mea fata are nota 10. DOAR nota 10 pt ca ar merita 11 daca oralul ar fi neprotejat.

Oricum, eu unul imi voi face abonament, cu siguranta.

Nu stiu ce sa mai zic, si acum imi tremura picioarele.

• Like 3
  • Minus 3
  • Membru Premium
Postat

Am crezut ca am avut un vis, si ca sa fiu sigur, am mai vizitat aceasta domnisoara odata :))

De data asta a fost si mai bine, deh ne cunosteam deja.

Deci, nu a fost vis, chiar a fost realitate.

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Intre vecini
Postat

Bai fara suparare fata e ... draguta, banuiesc...pozele sunt ok sa zicem, dar bag picioru in toate pozele i se vad vergeturile probabil unde a slabit drastic dar totusi..hmm

• Like 1
  • Membru Premium
Postat

Sorinele, sincer, nu am observat vergeturile dar nici nu ma intereseaza subiectul. Pe mine unul nu ma deranjeaza deloc.

Postat

Hai frate lasa-ma ca din prima poza mi-a sarit in ochi vergeturile astea si nu ma intereseaza ca "genul de fata care e prea frumoasa pt meseria asta" ... n-ai carte nu ai parte, atunci da curu la bataie ce sa le fac.

• Membru Premium
Postat

Ba nene, eu zic sa ii faci o vizita si discutam dupa :)) dar nu face anal deci nu cred ca e o atractie pt tine :) raportul calitate pret este unul foarte bun din punctul meu de vedere.

Postat

Nu ar fii o problema ca nu presteaza analul dar ... ' raportul PRET ' e ca la toate .. 200 ron ora deci nu e ceva iesit din comun + de ce ma feresc sa ma duc la ea imi e ca se indragosteste naibii de mine si dupa nu mai scap de ea

• Like 2
  • Oras:Constanta
Postat

Hai frate lasa-ma ca din prima poza mi-a sarit in ochi vergeturile astea si nu ma intereseaza ca "genul de fata care e prea frumoasa pt meseria asta" ... n-ai carte nu ai parte, atunci da curu la bataie ce sa le fac.

Astea sunt cam singurele poze in care i se vad vergeturile.

Cand am fost eu la ea vergeturile astea au fost marea mea dezamagire mai ales ca in poze era bomba. Daca nu vedeam recenziile de pe aici cum ca suge bine cu deepthroat de uda cearceaful cred ca ii dadeam skip.

Intradevar chiar suge frumos (asculta si indicatiile), e si frumusica la fata dar pe langa vergeturile alea are pizda galeata. Ce nu mia mai placut e ca are pizda neagra si nefiind rasa de vreo 2-3 zile o facea si mai neagra...

Partea frumoasa e ca se uda destul de repede, se misca bine si la normal, la capra se unduieste frumos cu curu sus nu cum fac multe proaste de stau cocosate :laugh2 si inca un - ca e cam timida, nu prea vorbeste, daca vorbea macar putin ar fi fost mult mai ok

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

ai naibii..voi ati prins o in toane bune  

eu am cand am fost la ea , esec total. ...din pacate

Postat

ai naibii..voi ati prins o in toane bune  

eu am cand am fost la ea , esec total. ...din pacate

descrie, argumenteaza, elibereaza-te :laugh2

Postat

Bai fara suparare fata e ... draguta, banuiesc...pozele sunt ok sa zicem, dar bag picioru in toate pozele i se vad vergeturile probabil unde a slabit drastic dar totusi..hmm

da mi se vad vergeturi, pentru ca eu, spre deosebire de alte fete, nu imi foto-sopez pozele..eu le las ca baieti sa vada si plusurile si minusule, nu ma fac printesa in poze si in realitate sun raciusca cea urata ca altele....si in realitatae chiar nu se vad atat de tare!!

• Like 2
Postat

am scris o mica recenzie cateva pagini in urma :D

pag 9 mai exact :D

descrie, argumenteaza, elibereaza-te :laugh2

Postat

da mi se vad vergeturi, pentru ca eu, spre deosebire de alte fete, nu imi foto-sopez pozele..eu le las ca baieti sa vada si plusurile si minusule, nu ma fac printesa in poze si in realitate sun raciusca cea urata ca altele....si in realitatae chiar nu se vad atat de tare!!

Scumpete eu nu am zis-o in sensul acela de jignire, poate nu ma crezi dar eu prefer femeia naturala, asa cum ai zis tu ca nu esti retusata si apreciez lucrul asta, desi sunt tanar am o mentalitate zic eu a unui om de 30+ ani, sunt genul de baiat care prefera femeia de langa el sa fie naturala nu fardata machiata strident, adevarata frumusete a unei femei o vezi dimineata la prima ora nu cu 2 tonde de pudra pe fata ei..deci nu am zis-o sub forma de jignire, doar ca...eu sunt putin mai direct, cand am ceva de zis spun totul pe fata nu ma ascund.. am 1000 de defecte in rest sunt perfect :D Te pup dulce

• Like 1
Postat

Scumpete eu nu am zis-o in sensul acela de jignire, poate nu ma crezi dar eu prefer femeia naturala, asa cum ai zis tu ca nu esti retusata si apreciez lucrul asta, desi sunt tanar am o mentalitate zic eu a unui om de 30+ ani, sunt genul de baiat care prefera femeia de langa el sa fie naturala nu fardata machiata strident, adevarata frumusete a unei femei o vezi dimineata la prima ora nu cu 2 tonde de pudra pe fata ei..deci nu am zis-o sub forma de jignire, doar ca...eu sunt putin mai direct, cand am ceva de zis spun totul pe fata nu ma ascund.. am 1000 de defecte in rest sunt perfect :D Te pup dulce

nu am luat-o sub forma de jgniri! doar am explicat, dc mie mi se vad defectele in poz si am vrut sa evidentiez faptul ca sunt corecta cu clienti mei! :)si eu te pup.

• Like 1
  • Membru Premium
Postat

Si vei avea numai de castigat din cauza asta. Alexandra te pup :)

• Oras:bangkok
Postat

nu am luat-o sub forma de jgniri! doar am explicat, dc mie mi se vad defectele in poz si am vrut sa evidentiez faptul ca sunt corecta cu clienti mei! :)si eu te pup.

eu sint de vina cu pozele , le mai gidil din cind in cind dar am insistat sa le posteze si nu prea vrea.

Postat

sorinele , fata e o dulcica,sinteti pe aceeasi lungime de unda.

sa vezi cum face ca toti dracii cind o futi voiniceste , mie mi-a bagat coaiele in coma.

si sint convins ca ii place de tine ,esti genul ei.

• Like 1
Postat

Stai sa vezi si parerea clientilor daca tot te intereseaza atata. Din punctul meu de vedere e altfel.  

NU photoshop-ezi pozele insa 98% sunt facute cu camere naspa si cu lumina redusa. Singurele poze in care ti se vad vergeturile sunt astea facute pe balcon. In realitate se vad groaznic, parca bubuie carnea pe tine... Noroc ca esti frumusica si noroc ca esti muista adevarata.

@geon90 ... daca tin minte bine parca si mie a vrut sa imi puna prezervativul destul de repede insa iam zis sa continuie cu oralu ca imi place cum se descurca si a continuat mult si bine pana iam zis eu sa trecem la normal.

• Membru Premium
Postat

Stai sa vezi si parerea clientilor daca tot te intereseaza atata. Din punctul meu de vedere e altfel.

NU photoshop-ezi pozele insa 98% sunt facute cu camere naspa si cu lumina redusa. Singurele poze in care ti se vad vergeturile sunt astea facute pe balcon. In realitate se vad groaznic, parca bubuie carnea pe tine... Noroc ca esti frumusica si noroc ca esti muista adevarata.

@geon90 ... daca tin minte bine parca si mie a vrut sa imi puna prezervativul destul de repede insa iam zis sa continuie cu oralu ca imi place cum se descurca si a continuat mult si bine pana iam zis eu sa trecem la normal.

Pai din cate stiu eu alexandra face totul protejat. De ce zici ca a vrut sa puna prez si ai zis sa continuie cu oralul?
  • Like 2
  • Minus 3
Postat

oralul se poate si neprotejat la fata locului  :D

asa tin minte ca imi zisese si mie la telefon  .totul protejet......

Postat

sincer nu mai stiu daca mia facut cu sau fara... sa intamplat mai de mult si poate din cauza oralului bun am uitat de caciulita... ideea era ca a vrut sa trecem la normal si iam zis sa continue

Postat

tu nu iti mai aduci aminte, daca era oralul protejat sau nu, dar stii sigur ca ``bubuia carnea pe me``??? :)....era sigur protejet dragul meu... :) .....si chiar crezi ca  daca as fi vrut, nu as fi puput ,sa imi acopar gergeturile din poze?? :)                                                                              ok e parerea ta! eu nu ma cert cu tine.!!!. :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...