Sari la conținut

.

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

In urma cu ceva vreme am vizitat si eu domnita.

Programare pe wapp, raspuns destul de greu, incercat cateva zile la rand dar intr-un final a fost cu noroc.

Ajuns la locatie,un ap pe care il imparte cu o colega m a intampinat domnita in chiloti si sutien, facut dus eu, ea a zis ca facuse , am discutat detaliile si am purces la actiune.

Ca o paranteza nu prea imi place situatia in care domnitele nu fac dus in prezenta mea , si asta ar fi un minus, atata timp cat eu desi vin dusat, mai fac dus o data la locatie, astept ca si ea sa faca dua in prezenta mea.

Nu zic ca am simtit ceva dubios, fata mirosea bine, dar pt confortul meu as fi preferat sa faca dus in prezenta mea.

(Data viitoare o iau cu mine la dus😊)

Poze reale, domnita tinerica, politicoasa incearca sa se plieze pe dorintele clientului( asa a fost in cazul meu) fund mare si pufos care se vede si se simte bine caprita😊, sanii mari si lasati, pielea fina, figura comuna.

Pe parcursul unei ore am beneficiat de o finalizare orala, domnita o suge cu pofta, si o ia aproape toata, atentie la bilute, ( nu am incercat facefuku-ul cu care se lauda )  si o finalizare la normal, caprita se simte f bine, pasarica cu labii maricelele , epilata dar totusi intepa un pic😊

Ca si recomandare ar fi sa isi ia locatie singura(mie unul nu prea imi plac locatiile in care sunt mai multe fete) , sa raspunda la wapp ,  sa puna poze mai indraznete, are ochi si buze frumoasa si ar fi bine sa la puna in valoare.

Eu unul am in plan sa o  mai vizitez, mai ales daca schimba locatia,  mai am de incercat facefuck si o finalizare faciala . Spor ....

• Like 3
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Am fost ieri la ea, foarte ok din toate punctele de vedere, arata mai bine decat in poze, parerea mea. Cine vrea sa fie supt la maxim, sa mearga cu cea mai mare incredere.  Nu dau note, am plecat foarte multumit si pentru mine, e de revenit oricand. 

Maria inca nu ajunsese, data viitoare sunt curios cum e si ea.  

• Mersi 1
Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Salut! Revin si eu cu o recenzie. 

In vizita pentru a doua oara la domnisoara Daria (ieri) Totul a decurs perfect. Domnisoara este cea din imagine si face un deep de zile mari :))

Te suge de toți banii (150 lei) un numar. (varianta asta am încercat-o eu) I-am recomandat si eu ca ar trebui să-și caute o locația singura. Sunt curios si eu sa o vad la un facefuck mai prelungit... Eu cu siguranță o sa o mai vizitez, mai ales poate dacă ar introduce in meniu submisiva(soft) si poate si anal. Aveti grija cum va comportați cu ea ca aveți numai de  câștigat. Mulțumesc, Daria! 

• Like 3
Link spre comentariu
Reputație: 206
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Am fost recent la dameza.Locatia desi pe maretul Decebal are nevoie de ceva investitii serioase.In schimb cald si bine.

Va rog eu,atentie in baie ca gresia este imbibata cu apa si gel de dus si era sa mor pe acolo no joke!

Fata este tanara 24 de ani declarati,sanii ceva mai lasati,curul este tare si la locul lui.Zambetul este 10+ si iti da un vibe placut.

Fata are din spusele ei 1 an experienta si stie cum se face treaba.

Am avut parte de un oral cu deep pana la plasele,nici bijuteriile sau lateralele nu au fost ignorate.

Stie sa faca un oral soft,pe rapid sau pe slow dar cu mega deep.La un moment dat i-am zis sa o suga mai incet si cu mai multa limba ceea ce mi-a dat o senzatie placuta.

Am vrut evident sa si fut in pizda,dupa ce am vazut pasarica carnoasa de prin pozele de aici.

Ehe,aici am dat de o pasarica stramta bine bine.Am schiimbat cateva pozitii si fata a inceput sa geama cred eu real.

Mi-a zis ca eram al 2lea care a vrut sa faca si sex normal,restul au venit pentru oral si CIM.

Dupa stransoarea aia evident ca nu aveam cum sa rezist f mult si mi-am dat drumul in misionar in cauciuc.

Destul de rapida toata actiunea mi-am zis eu dar hei,a fost placut!

Overall o experienta placuta cu o fata ok,o sa mai revin cand pot.

• Like 2
  • Mersi 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Outcall
  • Oras:Outcall

RECENZIE:
Aspect: 8.5 (gagicuta undeva la 1.60 cm, ochi caprui, sani mari putin certati cu gravitatea, fund rotund, carne tare, piele alba ca varul)
Oral: 8.8 (neprotejat, bun, cu atentie sporita la sateliti, deep placut, in 69 reuseste pana la cotor, super sloppy)
Normal: 8 (protejat, accepta pozitii, este foarte stramta, geme placut)
Gfe: 7 (pupici pe corp, pe piept, imbratisari)
Atitudine: 10 (deschisa la discutii, foarte ok)
Igiena: 10 (curata, nimic suspect)
Halat: 150 (pentru o finalizare)

Naratiunea:
Undeva in prima parte parte a lunii ianuarie, cu ceva chef de actiune, am zis sa o cunosc pe Darya. Programare pe whatsapp, destul de rapid si usor, din scurt, respectata cu strictete. De ajuns am ajuns relativ repede, fiind prin zona, pe Bd. Decebal. In locatie Darya m-a asteptat intr-o tinuta sexy pe tocuri, cu zambetul pe buze. In locatie era si colega ei, Maria, care oricum nu ne-a deranjat, era in cealalta camera. Locatia este ok, trebuie sa fiti atenti cand coborati de la dus, sa nu alunecati. Darya este foarte dezghetata, cu umpic de preludiu, in pat ne-am facut de cap. A inceput cu un oral bun, mi-a ascultat indicatiile si a iesit bine. Super sloopy, eye contact, mai multe moduri: slow si hard, cu atentie la sateliti + 69 unde exceleaza. Am zis sa incercam si un normal, la ce oral face, era mare risc sa nu bifam. Greu a intrat, este foarte stramta, deci mare grija sa nu va terminati repede. Cand am fost eu imi zicea ca nu a bifat cu nimeni normal in ziua curenta :)) , toti futacii au vrut numai oral, nu au ajuns la nivelul urmator. Dupa ceva lupte prin asternut am capitulat, Darya a strans cu mare grija tot. Overall eu m-am simtit bine, am sa mai revin. De recomandat? da.
Spor si sanatate

Notite)
1)Telefonul l-a pus pe silentios
2)Imparte locatia cu colega ei maria666
3)Te serveste la alegere cu o o bautura racoritoare

• Like 17
  • Mersi 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...