Sari la conținut

Sunteti de acord cu eutanasia umana?

Postări Recomandate

• Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

Vor suferi in chinurile Iadului! Vor fi scufundati in smoala pana la gat!

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:Bucuresti
Postat

Care iad frate?!? Ce-i aia iad?!? Ai luat-o si tu pe pustiu?!?! Nu exista asa ceva, iadul este propria noastra constiinta si exact constiinta este cea care le lipseste acestor bulangii de preoti care se ard la caca sau care omoara prostituate prin hoteluri....sau aia care fura si au afaceri exact in incinta lacasului asa zis sfant.

Postat

Care iad frate?!? Ce-i aia iad?!? Ai luat-o si tu pe pustiu?!?! Nu exista asa ceva, iadul este propria noastra constiinta si exact constiinta este cea care le lipseste acestor bulangii de preoti care se ard la caca sau care omoara prostituate prin hoteluri....sau aia care fura si au afaceri exact in incinta lacasului asa zis sfant.

Glumesc, bre. Fiecare cu credinta lui. ;)

• Oras:sud
Postat

"Coae", scuza-ma ca te intreb, esti tampit?!?! Cum poti spune ca durerile provocate de un cancer osos sa spunem nu sunt crancene?!?! 

Nu este nevoie sa le simti, este suficient sa vezi agonia bolnavului ca sa te rogi la dumnezeii tai sa nu treci vreodata prin asa ceva...

In alta ordine, care Doamne?!? Cine plm e acest doamne?!? Ce cacat a facut pentru tine?!? 

Phoa....unii sunt atat de usor de manipulat incat ti se ia chiar sa-ti practici "puterile" pe ei, in traducere nici de cobai nu ar fi buni dar dau bine la numar...trebuie sa fie multi altfel nu ar mai exista atatia dumnezei.

Care este diferenta intre dumnezeu si mos gerila?!?! Niciuna. Alba ca zapada e smechera, macar ea are 7 pitici. =))

:hihat

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Aici perfect de acord cu tine. Prea mult dogmatism si prea putin altruism. Constiinta la BOR astazi este egala cu zero ! :hihat

• Like 1
Postat

Nu aveam niciun dubiu  :laugh2

Inca o tema pentru acasa pentru piosi: nu avem dreptul sa luam viata unui alt om dar in schimb avem dreptul sa ucidem cu o cruzime nemarginita niste biete animale, nu-i asa?!?...sa inteleg ca animalele nu au viata, ele merg pe baterii si ne da voie popa sa le omoram.

Ipocritilor!

• Like 2
Vizitator
Postat

Inca o tema pentru acasa pentru piosi: nu avem dreptul sa luam viata unui alt om dar in schimb avem dreptul sa ucidem cu o cruzime nemarginita niste biete animale, nu-i asa?!?...sa inteleg ca animalele nu au viata, ele merg pe baterii si ne da voie popa sa le omoram.

Ipocritilor!

+1 (nu mai am puncte). Fapta mai josnica ca asta nu exista :no2 :no2, animalele nu sunt cu nimic mai prejos fiintelor umane ! Ba as putea spune ca sunt cazuri in care depasesc prin comprtament fiinta umana :(

Reputație: 836
  • Oras:sibiu
  • Oras:sibiu
Postat

Sper ca n-ati mancat niciodata carne...doar morcovi... faceti totusi o diferenta.

• Like 2
  • Oras:Undisclosed
Postat

:hihat

Măi omule, te-a făcut tâmpit și tu aplauzi?

Jesus Christ.

• Like 1
  • Oras:Pyongyang
  • Oras:Pyongyang
Postat

"Coae", scuza-ma ca te intreb, esti tampit?!?! Cum poti spune ca durerile provocate de un cancer osos sa spunem nu sunt crancene?!?! 

Nu este nevoie sa le simti, este suficient sa vezi agonia bolnavului ca sa te rogi la dumnezeii tai sa nu treci vreodata prin asa ceva...

In alta ordine, care Doamne?!? Cine plm e acest doamne?!? Ce cacat a facut pentru tine?!? 

Phoa....unii sunt atat de usor de manipulat incat ti se ia chiar sa-ti practici "puterile" pe ei, in traducere nici de cobai nu ar fi buni dar dau bine la numar...trebuie sa fie multi altfel nu ar mai exista atatia dumnezei.

Care este diferenta intre dumnezeu si mos gerila?!?! Niciuna. Alba ca zapada e smechera, macar ea are 7 pitici. =))

Ipocritilor!

moamaaaa, ce kestii tari inveti tu la facultateeee

Postat

Măi omule, te-a făcut tâmpit și tu aplauzi?

Jesus Christ.

Asta inseamnă că trebuie să şi cred? A vrut să fie o formă de a incheia pe cât posibil de amiabil această divergenţă. colega noastră e prea colerică şi are prea multe certitudini. Eu mai trebuie să mă lămuresc

• Like 1
Postat

Asta inseamnă că trebuie să şi cred? A vrut să fie o formă de a incheia pe cât posibil de amiabil această divergenţă. colega noastră e prea colerică şi are prea multe certitudini. Eu mai trebuie să mă lămuresc

Ok

Mea culpa

Vizitator
Postat

Ăsta recunoaşte că e' prost.... semn bun .. :)

• Like 1
Postat

Ăsta recunoaşte că e' prost.... semn bun .. :)

Nu încetezi să mă uimești, abominabile.

Mereu la datorie.

Cel mai fidel,Marean.Sluga NO 1

Vizitator
Postat

Nu încetezi să mă uimești, abominabile.

Mereu la datorie.

Cel mai fidel,Marean.Sluga NO 1

Mor dă tine......   :)

Postat

Mor dă tine......   :)

Inainte sa te eutanasieze conducerea de pe contul precedent, cate mii de postari ai avut in 2-3 luni?

le-ai promis ca o sa fii mai harnic...

Vizitator
Postat

Inainte sa te eutanasieze conducerea de pe contul precedent, cate mii de postari ai avut in 2-3 luni?

le-ai promis ca o sa fii mai harnic...

Le-am promis ca-mi bat pula dă tine..  :)

• Like 2
Postat

Le-am promis ca-mi bat pula dă tine..   :)

Nu ai cum, abominabile.

Esti prea prost.

Hai, ca am treaba, nu am vazut meciul aseara.Macar acum.

Vizitator
Postat

Nu ai cum, abominabile.

Esti prea prost.

Hai, ca am treaba, nu am vazut meciul aseara.Macar acum.

Vezi o pulă..... şi acum.... :)

• Like 1
Vizitator Eutuel123
Postat

Cat timp e dreptul tau sa traiesti ar trebui sa fie dreptul tau sa si mori.

• Like 1
  • Oras:bucuresti
Postat

Majoritatea vad ca faceti pe Dumnezeii pe aici! Ca aveti voi drepturi! Ai avut vreun cuvant de spus cand te-ai nascut? Ai decis tu asta? Ti-ai programat nasterea? Pai atunci ai fi avut un drept sa vorbesti si sa decizi (alegi). Altefel NU, NU AI!

• Minus 2
  • Oras:aicisha
  • Oras:aicisha
Postat

Majoritatea vad ca faceti pe Dumnezeii pe aici! Ca aveti voi drepturi! Ai avut vreun cuvant de spus cand te-ai nascut? Ai decis tu asta? Ti-ai programat nasterea? Pai atunci ai fi avut un drept sa vorbesti si sa decizi (alegi). Altefel NU, NU AI!

Dintre toate ineptiile pe care le-ai slobozit pe-aici (si e un dosar gros) asta tocmai a urcat in capul listei. Nici macar nu ma mai deranjez sa detaliez, iti spun doar ca mi-as dori sa va exercitati toti dreptul de-a va intalni creatorul cat mai curand, de preferabil, cumva organizat. Lumea ar fi un loc mai bun fara toti cei care considera ca au zei de partea lor. 

Habai n-ai tu ce-s drepturile unui om pt ca, din nefericire, iti tragi moralitatea din texte invechite, nu doar vechi, perpetuate de babe si sarlatani. Am dreptul sa-ti spun sa sugi pula unui cal inainte de-a vorbi despre drepturile altora. 

• Like 2
Postat

Dintre toate ineptiile pe care le-ai slobozit pe-aici (si e un dosar gros) asta tocmai a urcat in capul listei. Nici macar nu ma mai deranjez sa detaliez, iti spun doar ca mi-as dori sa va exercitati toti dreptul de-a va intalni creatorul cat mai curand, de preferabil, cumva organizat. Lumea ar fi un loc mai bun fara toti cei care considera ca au zei de partea lor. 

Habai n-ai tu ce-s drepturile unui om pt ca, din nefericire, iti tragi moralitatea din texte invechite, nu doar vechi, perpetuate de babe si sarlatani. Am dreptul sa-ti spun sa sugi pula unui cal inainte de-a vorbi despre drepturile altora. 

Interesant este ca ma urmaresti, ba chiar mi-ai facut un "dosar gros"! :laugh2

Conform democratie tale, poti suge tu linistit PULA ACELUI CAL ca esti o fiinta libera! Si da, faci parte dintre cei din lumea libera! Zeii nu-s de partea mea, ci de a ta. Ca eu nu cred in ei! Mergi la babe sa te rezolve! :laugh2

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...