Sari la conținut

Postări Recomandate

• Administrator
  • Oras:La butoane
Postat

E plictisitor sa mergi cu bicicleta pe sosea . Eu zic sa-ti iei una offroad sa mergi cu ea prin padure / dealuri / rape / namol . That's fun! lasand la o parte riscu de a-ti rupe gatul :laugh2

asa gandesc si eu. Biciclistii pe sosea sunt ca mustele in juru` farfuriei cu mancare :rant :rant

• Like 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:Bucuresti
Postat

E plictisitor sa mergi cu bicicleta pe sosea . Eu zic sa-ti iei una offroad sa mergi cu ea prin padure / dealuri / rape / namol . That's fun! lasand la o parte riscu de a-ti rupe gatul :laugh2

Inainte de cea pe care o am acum, am avut un hardtail ... 

La gabaritul meu, prefer sa urc pe scari o bicla de 6 kg in loc de una de  14 kg :) 

• Oras:caelum et infernus
Postat

Biciclistii pe sosea sunt ca mustele in juru` farfuriei cu mancare  :rant  :rant

:slap2

• Oras:Catania
Postat

hai sa fim seriosi, spune-mi tu acum un fost campion care sa nu se fi dopat sau sa nu fi luat ceva stimulent, mai mult sau mai putin legal. Faptul ca l-am preferat pe Jan Ullrich n-are nicio legatura cu faptul ca a recunoscut (printre altii) ca s-a dopat. 

Asa cum spui tu acum, ar trebui sa se retraga titlurile tuturor fostilor campioni la ciclism (indiferent de Tururile castigate)

Postat

Ma gandesc noua. Nu exclud nici SH.

Tot ce am vazut pana acum au fost bicle semiprofesionale presupun la peste 4000 ron. Nu dau atat pe o bicicleta.

Am vazut una frumusica si la decathlon cu 2300 lei.

Exista si mai ieftine?

Postat

Exact la asta m-am uitat acum 10 minute.

Stiu ca sunt tupeist...dar..mai ieftin de 1000 Ron exista? :-?

Am vazut bicle de oras si "mountain bike-uri" la preturi sub 1000 lei. 

Sunt chiar atat de praf?

• Administrator
Postat

Exact la asta m-am uitat acum 10 minute.

Stiu ca sunt tupeist...dar..mai ieftin de 1000 Ron exista? :-?

Am vazut bicle de oras si "mountain bike-uri" la preturi sub 1000 lei. 

Sunt chiar atat de praf?

pre_1394994529__dsc00798.jpg

• Like 2

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

:slap2  Incercam si noi sa vorbim pe un topic serios si vine Pisicul si ne troleaza.. :no2

Postat

Da...imi trebuie una noua.

Nu de alta dar la cat de competent sunt in domeniu sunt sigur ca mi-as lua teapa.

O sa tin cont de recomandare...sau..ne..recomandare  :slap2

• Oras:craiova
Postat

Omfg luati prima bicicleta pe care o gasiti si va dati cu ea la vale/deal . 2000 ron =)) .

Mergeam prin toate rapele cu o bicicleta de 500 lei , si acum o mai am si inca merge. fitze :laugh2

Postat

Pai noua sub 2000 RON... nu prea am incredere... Mai bine ii spui celui care vinde una SH ca vrei sa o duci la o "analiza" la un service de bicle  :) 

• Oras:graveyard
Postat

Angel .. daca vreo sub 1000 vezi second la firme care se ocupa cu asa ceva .. pe la 5-600 gasesti unele chiar acceptabile, mult peste cele de 1000 noi 

Postat

Mergeam prin toate rapele cu o bicicleta de 500 lei , si acum o mai am si inca merge. fitze

A mea o luasem SH din germania...Mai exact..la mana a treia..(mountain-bike) . Era exceptionala bicicleta :D Mie mi-a placut si am luat-o.

Vad ca acum se vorbeste despre verificare la service, etc???!!!!

WTF? N-am nevoie de stresul asta :|

Mai aveam o semicursiera(ma refer aici la o cursiera cu roti mai groase..oricum..tot ghidonul ala berbec) cu care faceam off-road..si ce bicicleta.. :))

P.S cum imi aleg marimea? Vad ca acum exista un tabel ?..As prefera ca atunci cand pedalez sa se intinda piciorul pana la capat...

E bine asa? Sau ..

Postat

S-au dus vremurile cand mergeam fara frane si cu schimbatorul blocat pe acelasi pinion =))

Vad ca acum se vorbeste despre verificare la service, etc???!!!!

Postat

Angel, la inaltimea ta iti trebuie cadru de 56 la cursiera. 

Postat

sunt bune si bike-wash-urile :P intr-un car-wash intra maxim 2-3 masini (depinde de suprafata car-wash-ului) - in cazul bicicletelor, pot intra si 10 pe o suprafata echivalenta cu una in care ar incapea o masina :P

http://wahidgomez.files.wordpress.com/2011/09/tumblr_lr3ekvfs7i1r2axo8o1_1280.jpeg

Postat

Angel, la inaltimea ta iti trebuie cadru de 56 la cursiera. 

Pai dupa tabelul ala...la inatltimea mea..si avand in vedere ca-mi place sa se intinda piciorul complet mi-ar trebui 57 sau chiar 58? :|  (Cursiere sport)

E vreun motiv pentru care zici 56? Sau te-ai ghidat dupa acelasi tabel?

Postat

prin 90 cred ca am facut prima tentativa de off-road cu o cursa ruseasca ... am fost cu ea pe dealurile dimprejurul craiovei ..prin balti si noroaie de am ajuns acasa de ziceai ca picasem in namol cu totul ... ..frumoase vremuri ... imi centram rotile cu genunchiul ...

fotbal cu bicicletele ati jucat vreodata??

• Like 2

Postat

fotbal cu bicicletele ati jucat vreodata??

Da!  

Si am avut si cheie de spite, nu procedam "cu genunchiul" 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...