rocker27 Reputație: -522 Postat Octombrie 4, 2014 Oras:pe forum... Oras:pe forum... Partajează Postat Octombrie 4, 2014 Ana - Big tits Intors pe tarimul mitic cu pofta de viata chiar de dimineata ma gindesc sa verific lista. Am sunat prima data la o alta fata dar pina sa ajung la programarea de la ea mai aveam ceva timp si am zis sa nu il risipesc muncind si am hotarit sa sun si la Ana. Am sunat la numarul de telefon din topic, a raspuns imediat o voce semiplictisita pe alocuri in discutie, dar totusi incitanta prin alte locuri Ne-am inteles unde sa ajung si la ce ora . Locatia este pe linga Zepter , usor de ajuns, etaj inferior, un apartament interesant, elegant, semidecomandat, destul de curat, baie destul de mare , destul de slab dotata dar curata , doar vreo 2 - 3 geluri de dus, un sampon in caz ca vrea cineva. Domnisoara este cea din poze, dar o idee mai plinuta , are 21 de ani si intradevar niste sani de colectie. Pe tocuri per ansamblu arata bine destul de incitanta, cind isi da pantofii jos si se dezbraca arata putin ciudat. Sanii aia mari atasati unui corp mic de inaltime undeva pe la 1.55 m iti pot taia din elan.Arata destul de bine si la fata , nici prea prea nici foarte foarte. Dupa dusurile de rigoare , am revenit in dormitor , unde am incercat sa gasesc o punte de comunicare intre mine si ea, am inceput sa ma joc cu sanii cei mai mari intilniti de mine in actiune, a inceput apoi domnisoara un oral destul de slab combinat cu handjob si titty fuck. Mi-am dat seama ca nu pot sa scot mai multa senzualitate si pasiune de la ea si am continuat asa pina cind am finalizat in vreo 20 de minute intre sanii domnisoarei. De FK nici nu m-am interesat , nu m-am simtit foarte atras de domnita , mai era si racita asa ca mai bine fara . Am incercat sa ii dau de inteles ca ar trebui sa incerce fie putin mai provocatoare, senzuala si maleabila in meseria asta, dar nu cred ca am reusit sa ma fac inteles. Este destul de rece sau cel putin eu am avut parte de tratamentul asta sau poate pentru ca era racita, nu prea ii ardea de meserie.Nu ar fi trebuit sa lucreze, ma gindesc ,in situatia asta dar...... nu este chiar un fast fuck dar iti aminteste cit timp mai ai. In concluzie merita vizitata doar pentru sanii exceptionali de cei care au fetishuri legate de sani mari si aproape frumosi. Pentru GFE nu este cazul doar daca nu l-a ascuns pe undeva de frica sa nu il fur eu.Nimic memorabil in afara de sani , stiu dar si fata doar pe asta se bazeaza,asta vinde. Nu a excelat la nimic altceva si daca nu erau sanii nu avea nici o legatura cu meseria asta. Locatie - +8 Aspect - 7 Oral , Handjob, Titty fuck - +7 GFE - 6 Atitudine - 6 Igiena - 10 Tind si eu sa repet ce au zis alti colegi , doar odata in viata pentru big boobs dar altfel nu cred ca merita doar daca isi mai schimba din atitudine . Domnisoara nu a facut nimic deranjant dar m-am simtit cu cineva care isi indeplineste o obligatie putin in scirba. Rocker 27 6 7 Link spre comentariu
gigi.sandu Reputație: 41 Postat Decembrie 29, 2014 Partajează Postat Decembrie 29, 2014 Sorry de offtopic, dar tocmai ce am gasit-o pe domnisoara noastra :http://xhamster.com/movies/3962559/nice_big_tits_kinkyjenny.html 2 Link spre comentariu
armatorul Reputație: 33 Postat Ianuarie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 23, 2015 SINGURA in locatie, dornica de sex oral neprotejat, normal in cele mai fierbinti pozitii, 69, dus asistat, sex intre sani, masaj erotic si cam orice fantezie, zona Piata Muncii, Tarif 50 LEI, 23 Jan 15:42 0751.848.072 1 Link spre comentariu
futbine31 Reputație: 760 Postat Ianuarie 23, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 23, 2015 Greu o mai gasesti la tel. Link spre comentariu
ana2013 Reputație: 4 Postat Februarie 7, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 7, 2015 Dragi mei eu nu mai lucrez de 4 luni de zile Nu eu am postat anunțul de aceea nu ma puteți gasi 3 Link spre comentariu
adita Reputație: 58 Postat Februarie 10, 2015 Oras:Earth Oras:Earth Partajează Postat Februarie 10, 2015 Dragi mei eu nu mai lucrez de 4 luni de zileNu eu am postat anunțul de aceea nu ma puteți gasiBuna Ana, Vreo sansa sa te revedem ? Link spre comentariu
eleodor curvarul Reputație: 38 Postat Februarie 14, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 14, 2015 Am fost la tipa,care este la piata Muncii.Nu este Ana si o gasiti dupa ora 14.00.Pozele sunt false.Este o tipa bruneta cu sanii mari si lasati si f.moi.Este ff.multa mizerie in garsoniera,locuieste la parter.Insa,face un oral neptotejat f.bun la 50 lei. Link spre comentariu
ana2013 Reputație: 4 Postat Februarie 26, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 26, 2015 Gigi.sandu nu cred ca este problema ta Vedeti de treburile tale Mersi Link spre comentariu
djalex21 Reputație: 255 Postat Februarie 26, 2015 Oras:PRAHOVA Oras:PRAHOVA Partajează Postat Februarie 26, 2015 Ana mai e vreo sansa sa revii?? Link spre comentariu
eleodor curvarul Reputație: 38 Postat Februarie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 26, 2015 Deci,nu este Ana,pe care o stim noi.Ana face video chat. Link spre comentariu
andreialexandru88 Reputație: 466 Postat Martie 2, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 2, 2015 Dragi mei eu nu mai lucrez de 4 luni de zile Nu eu am postat anunțul de aceea nu ma puteți gasi Link spre comentariu
andreialexandru88 Reputație: 466 Postat Martie 2, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 2, 2015 Buna Ana..cand revii ne este dor de tine...un telefon de contact pt vechi pritenii Link spre comentariu
ana2013 Reputație: 4 Postat Martie 12, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 12, 2015 Nu o sa mai revin deloc Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114215 Postat Martie 12, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Martie 12, 2015 dar noi te asteptam aici Ana cu banii in buzunare 2 Link spre comentariu
Vizitator agramat Reputație: 0 Postat Martie 12, 2015 Partajează Postat Martie 12, 2015 pozele apar si pe un anunt in Cta http://www.cta.ro/vad_anunt.php?id=308531&poza=AN_2_308531_103844521.jpg&idd=11 Link spre comentariu
cercetas Reputație: 21 Postat Martie 15, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 15, 2015 Vreau si eu sani ai dulci Link spre comentariu
perpulis Reputație: 400 Postat Martie 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 15, 2015 Da dute ba baiatule odata ca ne-ai albit cu mesajele tale banale....Zici ca esti nebun.Picon te-a dat in pula calului ,mai bine ai ramane acolo! 1 Link spre comentariu
b3rt0 Reputație: 123 Postat Martie 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 15, 2015 Vreau si eu sani ai dulciCerceteaza in alta parte. Link spre comentariu
ana2013 Reputație: 4 Postat Martie 20, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 20, 2015 Nu înțeleg dc voi cereți un nr din moment ce majoritatea m-ați criticatCa nu va place nu mai stiu eu ce Si dragul meu poți sa îți păstrezi bani Si fetele care își dau anunț cu pozele mele sunt niste femei distruse pt ca nu fac decât sa piardă nu sa câștige Poate vin 2-3 oameni să rămân de rușine Orikum nu am de gând sa ma întorc Link spre comentariu
ana2013 Reputație: 4 Postat Martie 20, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 20, 2015 Pardon am vrut sa spun. Domnul pisicuță poți sa îți păstrezi bani Link spre comentariu
andreialexandru88 Reputație: 466 Postat Martie 20, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 20, 2015 Ana..să stii ca sunt si băieți care te au plăcut mult...pentru aceia care vor sa revină cu plăcere la tine ce faci..Ei te vor de aceia ar fi bine sa ai o clientela mai restrânsa iar lor sa le dai un nr de tel Link spre comentariu
andreialexandru88 Reputație: 466 Postat Martie 20, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Martie 20, 2015 Iar eu sunt un fan al tau..te am sunat de nenumarate ori dar numai raportul vb..doream sa vb ,sa bem o cafea..dacă este vreo sansa da mi o cale de a te contacta..te rog..Un [email protected] Link spre comentariu
only-me Reputație: 17046 Postat Martie 20, 2015 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Martie 20, 2015 Iar eu sunt un fan al tau..te am sunat de nenumarate ori dar numai raportul vb..doream sa vb ,sa bem o cafea..dacă este vreo sansa da mi o cale de a te contacta..te rog..Un [email protected]nebunaticuleee...te-ai indragostit???? 4 Link spre comentariu
adita Reputație: 58 Postat Martie 23, 2015 Oras:Earth Oras:Earth Partajează Postat Martie 23, 2015 Buna Ana, O colaborare in alt domeniu... te-ar interesa ? Nu înțeleg dc voi cereți un nr din moment ce majoritatea m-ați criticatCa nu va place nu mai stiu eu ceSi dragul meu poți sa îți păstrezi baniSi fetele care își dau anunț cu pozele mele sunt niste femei distruse pt ca nu fac decât sa piardă nu sa câștigePoate vin 2-3 oameni să rămân de rușineOrikum nu am de gând sa ma întorc Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114215 Postat Martie 23, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Martie 23, 2015 Buna Ana, O colaborare in alt domeniu... te-ar interesa ? Care alt domeniu ?Despre ce e vorba ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum