Sari la conținut

Ana - Bd. Unirii - 0720512869

Postări Recomandate

• Oras:pe forum...
  • Oras:pe forum...
Ana - Big tits

Intors pe tarimul mitic cu pofta de viata chiar de dimineata ma gindesc sa verific lista.

Am sunat prima data la  o alta fata  dar  pina  sa ajung la programarea de la ea mai aveam ceva timp si am zis sa nu il  risipesc muncind si am hotarit sa sun si la Ana.

Am sunat la numarul de telefon din topic, a raspuns imediat o voce semiplictisita pe alocuri in discutie,  dar totusi incitanta prin alte locuri :) Ne-am inteles unde sa ajung si la ce ora .

Locatia este pe linga Zepter , usor de ajuns, etaj inferior, un apartament interesant, elegant, semidecomandat, destul de curat, baie destul de mare , destul de slab dotata dar curata , doar vreo  2 - 3 geluri de dus, un sampon :) in caz ca vrea cineva. 

Domnisoara este cea din poze, dar o idee mai plinuta , are 21 de ani  si intradevar niste sani de colectie. Pe tocuri per ansamblu arata bine destul de incitanta, cind isi da pantofii jos si se dezbraca arata putin ciudat. Sanii aia mari atasati unui corp mic de inaltime undeva pe la 1.55 m  iti pot taia din elan.Arata destul de bine si la fata , nici prea prea nici foarte foarte. 

Dupa dusurile de rigoare  , am revenit in dormitor , unde am incercat sa gasesc o punte de comunicare intre mine si ea, am inceput sa ma joc cu sanii  cei mai mari intilniti de mine in actiune, a inceput apoi domnisoara un oral destul de slab combinat cu handjob si titty fuck. Mi-am dat seama ca nu pot sa scot mai multa senzualitate si pasiune de la ea si am continuat asa pina cind am finalizat in vreo 20 de minute  intre sanii domnisoarei. De FK nici nu m-am interesat , nu m-am simtit foarte atras  de domnita , mai era si racita asa ca mai bine fara . 

Am incercat sa ii dau de inteles ca ar trebui sa incerce fie putin mai provocatoare, senzuala si  maleabila in meseria asta, dar nu cred ca am reusit sa ma fac inteles. Este destul de rece sau cel putin eu am avut parte de tratamentul asta sau poate pentru ca era racita, nu prea ii ardea de meserie.Nu ar fi trebuit sa lucreze, ma gindesc ,in situatia asta dar...... nu este chiar un fast fuck :) dar iti aminteste  cit timp mai ai. 

In concluzie merita vizitata doar pentru sanii exceptionali de cei care au fetishuri  legate de sani mari si  aproape frumosi. Pentru GFE nu este cazul doar daca nu l-a ascuns pe undeva  de frica sa nu il fur eu.Nimic memorabil in afara de sani , stiu  dar si fata doar pe asta se bazeaza,asta vinde. Nu a excelat la nimic altceva si daca nu erau sanii nu avea nici o legatura cu meseria asta.

Locatie  -  +8

Aspect  -   7

Oral , Handjob, Titty fuck  -  +7

GFE  -  6

Atitudine  -  6

Igiena   -  10

Tind si eu sa repet ce au zis alti colegi , doar odata in viata pentru big boobs dar altfel nu cred ca merita doar daca isi mai schimba din atitudine . Domnisoara nu a facut nimic deranjant dar m-am simtit cu cineva care isi indeplineste o obligatie putin in scirba.

Rocker 27

• Like 6
  • Minus 7
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Nu înțeleg dc voi cereți un nr din moment ce majoritatea m-ați criticat

Ca nu va place nu mai stiu eu ce

Si dragul meu poți sa îți păstrezi bani

Si fetele care își dau anunț cu pozele mele sunt niste femei distruse pt ca nu fac decât sa piardă nu sa câștige

Poate vin 2-3 oameni să rămân de rușine

Orikum nu am de gând sa ma întorc

Link spre comentariu
  • Oras:Earth
  • Oras:Earth

Buna Ana,

O colaborare in alt domeniu... te-ar interesa ?

Nu înțeleg dc voi cereți un nr din moment ce majoritatea m-ați criticat
Ca nu va place nu mai stiu eu ce
Si dragul meu poți sa îți păstrezi bani
Si fetele care își dau anunț cu pozele mele sunt niste femei distruse pt ca nu fac decât sa piardă nu sa câștige
Poate vin 2-3 oameni să rămân de rușine
Orikum nu am de gând sa ma întorc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...