Sari la conținut

Ceva relaxant..

Postări Recomandate

• Oras:caelum et infernus
  • Oras:caelum et infernus
Postat

Sa ascult 12 h chestia aia? 

Mai usor cu marioara mey,..serios!

• Oras:La pescuit de pesti
Postat

Shamu este un nume generic, probabil asa o fi, dar a fost amplificata si de cretinii aia de ecologisti ajutati de hienele media(din 66 de cand s-a inceput, nu putem spune ca este o chestie frecventa); cred ca mai multi jokei au murit stupid in accidente, dar tolomacii aia sunt buni pentru pariuri asa ca nu se poate renunta si la ei.Multi tampiti mor practicand sporturi extreme, ar trebui si alea interzise, poate chiar si sexul dupa o anumita varsta, nuu???

• Like 1
Postat

Pentru cei mai... nerelaxati, vitejii vitezomani, care cred ca datu’ cu motoru’ printre bivolii cu bemveu poate fi considerat sport extrem.

• Like 1
Postat

Masaj...nu ma prea pricep la el, dar daca-i  relax, atunci relax sa fie, o chestie cred eu mai eficace decat mozolirea sarlotei juma’ de ora fie prin pat ori la cofetarie;posibil sa fie de preferat unui buchet de flori ori a vreunui gablontz de prost gust.Daca mi-as pune pasarica, ar da faliment aia cu cu tarabele de flori si martisoare. :blushing2

http://xhamster.com/movies/1320776/intense_orgasm_g_spot_massage.html

Postat

Oare ce poate fi mai reprezentativ pentru al nostru site si ai sai locatari? :thinking 

Postat
Stiu ca ambele depasesc cu ceva timp sacralitatea OREI  :eek   ...dar am un feeling cu un asemenea playlist, pana chiar si cei certati cu dushul si sapunul se vor inmuia si vor trece peste acest punct de cotitura al vietii lor. :138x  :hihat

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...