71laciport Reputație: 4154 Postat Decembrie 6, 2023 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Postat Decembrie 6, 2023 Buna, de pe contul meu pana in urma cu cateva zile puteam trimite si primi mesaje. in prezent am mesajul din titlu. Mi a expirat perioada de folosire a mp, oferita cu titlu gratuit? 1
Stefanelu Reputație: 558 Postat Decembrie 6, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 6, 2023 2 hours ago, 71laciport said: Buna, de pe contul meu pana in urma cu cateva zile puteam trimite si primi mesaje. in prezent am mesajul din titlu. Mi a expirat perioada de folosire a mp, oferita cu titlu gratuit? Acum doar conturile platite pot trimite mesaje.
71laciport Reputație: 4154 Postat Decembrie 6, 2023 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Autor Postat Decembrie 6, 2023 Nu mai trimit atunci...cea mai fericita o sa fie sotia. 1
caineleDDB Reputație: 4625 Postat Decembrie 6, 2023 Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica Ploiesti Postat Decembrie 6, 2023 E cam lipsa conturi verzi de cand s-a incheiat trial version 3 1
71laciport Reputație: 4154 Postat Decembrie 6, 2023 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Autor Postat Decembrie 6, 2023 Nicio grija! va apare curand site concurent si preturile se vor domoli, iar ofertele vor fi din nou atractive si mai generoase....asa este cu piata concurentiala , preturile trebuie ajustate si functie de ceilalti "jucatori" 1
hermandolf Reputație: 39 Postat Decembrie 7, 2023 Postat Decembrie 7, 2023 Acum 8 ore, 71laciport a spus: Nicio grija! va apare curand site concurent si preturile se vor domoli, iar ofertele vor fi din nou atractive si mai generoase....asa este cu piata concurentiala , preturile trebuie ajustate si functie de ceilalti "jucatori" Va apărea pe naiba. Au mai încercat cinci forumuri sa detroneze Nimfomane in ultimii 13 ani. Niciunul nu a reușit si toate au dispărut. Numai Nimfomane a rezistat și o sa mai reziste. Inițiator- n-ai decât sa plătești. Acum, zii mersi ca (inca) poți sa scrii, sa vezi anunturi/recenzii, sa scrii recenzii și sa citești discuțiile GRATIS . În occident, forumurile de acest tip au acces contra cost, poate chiar cu invitație din motive de discreție.
Membru Premium aibelito Reputație: 3803 Postat Decembrie 7, 2023 Oras:Mârgu-Tureș Oras:Mârgu-Tureș Membru Premium Postat Decembrie 7, 2023 Acum 14 ore, Stefanelu a spus: Acum doar conturile platite pot trimite mesaje. Nu. Daca ai peste 20 recenzii facute anu' asta (si minim 200 postari)...ai dreptul la 2 conversatii pe zi. :)) 2 bucilescelmaifaincur
Membru Premium elprofesoare Reputație: 60959 Postat Decembrie 7, 2023 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Postat Decembrie 7, 2023 se minte mult pe topic 11
71laciport Reputație: 4154 Postat Decembrie 7, 2023 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Autor Postat Decembrie 7, 2023 In tari / occident, unde prostitutia este legalizata, da , perfect de acord, s a dat cumva liber la oferirea de servicii sexuale, obtinerea de bunuri provenite din practicarea acestei indeledniciri? Sunt cateva articole din codul penal care mentioneaza alte aspecte, inclusiv favorizarea practicarii prostitutiei. Eu nu m am ghidat niciodata dupa recenzii, nu voi suferi daca nu mai scriu recenzii, iar in agenda am domnisoarele selectate, care merita sa fie revizitate.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum