Membru Premium v92610 Reputație: 3560 Postat Iunie 19 Oras:Nassau Oras:Nassau Membru Premium Postat Iunie 19 10 hours ago, caineleDDB said: Noi pe la Ploiești suntem plictisiti de fatucile astea cu implanturi, care dau pe spate vizitatorii cu aspectul lor si mai putin cu serviciile, iar recenzii negative are destule, asa ca nu avem motive s-o laudam sau s-o vizitam... Nu prea merita vreo replica postarea asta dar hai sa te lamuresc ca vad ca nu prea s-a inteles. In primu' rand vorbeste in nume propriu ca nu cred ca te-a ales careva purtator de cuvant al Ploiestiului. Doi la mana, incearca sa nu mai citesti pe sarite cand te apuci sa raspunzi cuiva pe topice. Daca ai impresia ca eu sunt genul alora pe care ii dau pe spate niste implanturi si dau 10 pe linie la o tipa indiferent de atitudine si serviciile prestate, habar n-ai despre ce vorbesti cumetre. Am dat acuma in urma de curiozitate vreo 5-6 pagini si am vazut numai de bine la titulara si 1 sau 2 recenzii care ziceau ca e asa si-asa, nu i-a dat pe spate dar nici ca e de evitat. Nu stau acum sa iau tot topicul sa numar recenziile alea "negative destule" de care zici dar am vazut ca are o gramada pozitive cam peste tot pe unde a fost, deci ? Sau alea or fi toate fake, numai astea "negative" sunt corecte si de luat in seama 😂😂 Daca n-ai motive s-o vizitezi bravo tie, mergi mai departe ca nu tinem neaparat sa ne anunti ca nu mergi tu la una sau alta. Astea sunt topice de recenzii, restul e comentat ca țațele pe marginea santului. Si acuma nu ma mai cita pe aici ca s-a facut destul offtopic deja. 1 1 "May you live in interesting times." 🗿 https://youtu.be/d6caXS8394A 🗿
Membru Premium v92610 Reputație: 3560 Postat Iunie 19 Oras:Nassau Oras:Nassau Membru Premium Postat Iunie 19 23 minutes ago, SexyXx said: Neața tuturor Va mulțumesc pentru recenzie 💙💛 Disponibila doar azi pana la 18:00 Sud langa gara up ca am dat pagina fara sa vreau 1 "May you live in interesting times." 🗿 https://youtu.be/d6caXS8394A 🗿
smartdick Reputație: 439 Postat Iunie 19 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Iunie 19 Deci experiențele nefavorabile ale unora ( majoritatea, nicidecum 1-2 ) sunt trecute la diverse, dar experiențele tale beton cu domnița trebuie să devină carte de căpătâi și citite seara la lumina opaițului, să nu cumva să ne bată gândul să fim nemulțumiți de dansa…. Ma mir ca nu susții sus și tare ca domnita abia mai face față clienților cu timpul pe care îl alocă, din prea plinul ei de bun simț, evident, să răspundă și acelor 1-2 recenzii negativă și să explice, să scuze, să alea … Cat despre faptul ca ție ți se face beton numai recitind postări de pe alte orașe…mno, ar mai fi ceva de zis? Cred ca am agreat unde este standardul! Și da, suntem unii care vrem gfe, vrem bun simț, vrem interacțiune, nu doar plastic așezat în poziția capră …ca asta știe să facă și scaunul meu ( care sper să nu te excite și el, ca doar e din plastic … ) 👍 1 1
Membru Premium v92610 Reputație: 3560 Postat Iunie 19 Oras:Nassau Oras:Nassau Membru Premium Postat Iunie 19 2 minutes ago, smartdick said: Deci experiențele nefavorabile ale unora ( majoritatea, nicidecum 1-2 ) sunt trecute la diverse, dar experiențele tale beton cu domnița trebuie să devină carte de căpătâi și citite seara la lumina opaițului, să nu cumva să ne bată gândul să fim nemulțumiți de dansa…. Ma mir ca nu susții sus și tare ca domnita abia mai face față clienților cu timpul pe care îl alocă, din prea plinul ei de bun simț, evident, să răspundă și acelor 1-2 recenzii negativă și să explice, să scuze, să alea … Cat despre faptul ca ție ți se face beton numai recitind postări de pe alte orașe…mno, ar mai fi ceva de zis? Cred ca am agreat unde este standardul! Și da, suntem unii care vrem gfe, vrem bun simț, vrem interacțiune, nu doar plastic așezat în poziția capră …ca asta știe să facă și scaunul meu ( care sper să nu te excite și el, ca doar e din plastic … ) 👍 Gogule, tu ai probleme grave de intelegere a unui text. Unde pula mea am scris eu ca "mi se face mie beton recitind postari de pe alte orase", esti cu capu ? Mai citeste de 15 ori, poate reusesti sa si pricepi ceva pana la urma. Hai pa ca deja ti-am dat prea multa atentie. @cleopatra01 @Proffmod parerea mea e ca a deraiat cam mult topicul asta din cauza unora care se plictisesc si scriu pe aici sa se afle in treaba. 1 1 "May you live in interesting times." 🗿 https://youtu.be/d6caXS8394A 🗿
Blue90 Reputație: 46 Postat Iunie 19 Oras:Campina Oras:Campina Postat Iunie 19 Acum 14 ore, caineleDDB a spus: Noi pe la Ploiești suntem plictisiti de fatucile astea cu implanturi, care dau pe spate vizitatorii cu aspectul lor si mai putin cu serviciile, iar recenzii negative are destule, asa ca nu avem motive s-o laudam sau s-o vizitam... Corect!
caineleDDB Reputație: 5006 Postat Iunie 19 Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica bananiera România Telefon: 🤡 🤡 Oras:Republica bananiera România Postat Iunie 19 Acum 3 ore, v92610 a spus: Nu prea merita vreo replica postarea asta dar hai sa te lamuresc ca vad ca nu prea s-a inteles. In primu' rand vorbeste in nume propriu ca nu cred ca te-a ales careva purtator de cuvant al Ploiestiului. Doi la mana, incearca sa nu mai citesti pe sarite cand te apuci sa raspunzi cuiva pe topice. Daca ai impresia ca eu sunt genul alora pe care ii dau pe spate niste implanturi si dau 10 pe linie la o tipa indiferent de atitudine si serviciile prestate, habar n-ai despre ce vorbesti cumetre. Am dat acuma in urma de curiozitate vreo 5-6 pagini si am vazut numai de bine la titulara si 1 sau 2 recenzii care ziceau ca e asa si-asa, nu i-a dat pe spate dar nici ca e de evitat. Nu stau acum sa iau tot topicul sa numar recenziile alea "negative destule" de care zici dar am vazut ca are o gramada pozitive cam peste tot pe unde a fost, deci ? Sau alea or fi toate fake, numai astea "negative" sunt corecte si de luat in seama 😂😂 Daca n-ai motive s-o vizitezi bravo tie, mergi mai departe ca nu tinem neaparat sa ne anunti ca nu mergi tu la una sau alta. Astea sunt topice de recenzii, restul e comentat ca țațele pe marginea santului. Si acuma nu ma mai cita pe aici ca s-a facut destul offtopic deja. Măi glumetule, recenziile negative de pe acest topic sunt ale membrilor care conteaza pe Ploiești, gen Petremarin30, ceva negativ din partea lui nu poate fi contracarat de 50 de recenzii pozitive de la niste fraieri cu acte-n regula, deci tine-ti teoriile prin alte parti ca nu suntem toti prosti... 1 1
cleopatra01 Reputație: 5492 Postat Iunie 19 Oras:La butoane Oras:La butoane Postat Iunie 19 Revenim la recenzii. 1
aristiqifa Reputație: 87 Postat Iunie 19 Postat Iunie 19 Acum 2 ore, cleopatra01 a spus: Revenim la recenzii. Bine te-am găsit.🤣🤣🤣 1
DonnJuann Reputație: 126 Postat Iunie 19 Oras:București Oras:București Postat Iunie 19 Zeny, acum ca tot ai terminat aici poți să încerci să vii în Buc ești frumoasă rău. Ai răbdare cu cazarea, contează foarte mult. Pup😘💋💗M 1 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum