Roxana97 Reputație: -23 Postat Ianuarie 4 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 4 ❤️Bună dragilor, sunt noua pe aceasta platforma si imi voi incepe activitatea de azi 4.1.24❤️ Numele meu este Roxi, am 26 de ani 51 kg si 1.53 inaltime Serviciile mele sunt următoarele: 🍭Sex oral protejat/ne protejat 🍭 🍭Sex normal PROTEJAT 🍭 🍭Sex Anal PROTEJAT🍭 🍭CIM cu înghițire🍭 🍭FK🍭 🍭Footfetish🍭 🍭69 diferite pozitii🍭 Preturile sunt următoarele: 150 lei Finalizarea 30 minute 300 lei 60 minute 50 lei extra Anal 50 lei extra CIM 50 lei extra FK Programările le voi efectua pe wapp la numărul de telefon 0784691722, iar ca locație ma puteți găsii pe Calea Calarasilor Pentru deplasări prețul este de 450 lei ora cu toate serviciile incluse doar după ora 20:00 Pupici 1 3
johnqwer Reputație: 624 Postat Ianuarie 4 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 4 Acum 18 minute, Roxana97 a spus: ❤️Bună dragilor, sunt noua pe aceasta platforma si imi voi incepe activitatea de azi 4.1.24❤️ Numele meu este Roxi, am 26 de ani 51 kg si 1.53 inaltime Serviciile mele sunt următoarele: 🍭Sex oral protejat/ne protejat 🍭 🍭Sex normal PROTEJAT 🍭 🍭Sex Anal PROTEJAT🍭 🍭CIM cu înghițire🍭 🍭FK🍭 🍭Footfetish🍭 🍭69 diferite pozitii🍭 Preturile sunt următoarele: 150 lei Finalizarea 30 minute 300 lei 60 minute 50 lei extra Anal 50 lei extra CIM Programările le voi efectua pe wapp la numărul de telefon 0784691722, iar ca locație ma puteți găsii pe Calea Calarasilor Pentru deplasări prețul este de 450 lei ora cu toate serviciile incluse doar după ora 20:00 Pupici Hello! Bine ai venit! Haide cu poze cu sanii, fundul, vrabiuta....zi-ne daca ai mai lucrat...da-ne toate detaliile.😊 1
Futureman Reputație: 321 Postat Ianuarie 4 Oras:București Oras:București Postat Ianuarie 4 Corect, mai pune poze
johnqwer Reputație: 624 Postat Ianuarie 4 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 4 Esti singura in locatie? Ai colega? Zi ne ceva!.....😊
_piticu_ Reputație: 594 Postat Ianuarie 4 Oras:București Oras:București Postat Ianuarie 4 Probabil acum fata primește un torent de mesaje. I-am scris pe whatsapp și a răspuns rapid la primul text dar pe următoarele nu le-a mai citit, așa că mai lăsați-o oleacă să se dumirească. Probabil nu e încă organizată cu toate.
adidas Reputație: 647 Postat Ianuarie 4 Oras:TÂRGOVIȘTE Oras:TÂRGOVIȘTE Postat Ianuarie 4 Acum 32 minute, _piticu_ a spus: Probabil acum fata primește un torent de mesaje. I-am scris pe whatsapp și a răspuns rapid la primul text dar pe următoarele nu le-a mai citit, așa că mai lăsați-o oleacă să se dumirească. Probabil nu e încă organizată cu toate. Asa sa întâmplat când am scris si eu 😁
Greucea Reputație: 178 Postat Ianuarie 4 Oras:B Disponibila Oras:B Disponibila Postat Ianuarie 4 1 oră în urmă, Futureman a spus: Corect, mai pune poze Acum 1 oră, Roxana97 a spus: ❤️Bună dragilor, sunt noua pe aceasta platforma si imi voi incepe activitatea de azi 4.1.24❤️ Numele meu este Roxi, am 26 de ani 51 kg si 1.53 inaltime Serviciile mele sunt următoarele: 🍭Sex oral protejat/ne protejat 🍭 🍭Sex normal PROTEJAT 🍭 🍭Sex Anal PROTEJAT🍭 🍭CIM cu înghițire🍭 🍭FK🍭 🍭Footfetish🍭 🍭69 diferite pozitii🍭 Preturile sunt următoarele: 150 lei Finalizarea 30 minute 300 lei 60 minute 50 lei extra Anal 50 lei extra CIM 50 lei extra FK Programările le voi efectua pe wapp la numărul de telefon 0784691722, iar ca locație ma puteți găsii pe Calea Calarasilor Pentru deplasări prețul este de 450 lei ora cu toate serviciile incluse doar după ora 20:00 Pupici Poze Acum 2 ore, Roxana97 a spus: ❤️Bună dragilor, sunt noua pe aceasta platforma si imi voi incepe activitatea de azi 4.1.24❤️ Numele meu este Roxi, am 26 de ani 51 kg si 1.53 inaltime Serviciile mele sunt următoarele: 🍭Sex oral protejat/ne protejat 🍭 🍭Sex normal PROTEJAT 🍭 🍭Sex Anal PROTEJAT🍭 🍭CIM cu înghițire🍭 🍭FK🍭 🍭Footfetish🍭 🍭69 diferite pozitii🍭 Preturile sunt următoarele: 150 lei Finalizarea 30 minute 300 lei 60 minute 50 lei extra Anal 50 lei extra CIM 50 lei extra FK Programările le voi efectua pe wapp la numărul de telefon 0784691722, iar ca locație ma puteți găsii pe Calea Calarasilor Pentru deplasări prețul este de 450 lei ora cu toate serviciile incluse doar după ora 20:00 Pupici Bună Roxana! Bine ai venit ești noua în domeniu?Cateva poze mai clare se poate?
bancheru24 Reputație: 2545 Postat Ianuarie 4 Postat Ianuarie 4 Tocmai ce am iesit de la domnisoara, am incasat una pentru echipa, cum se spune 😂. Programare usoara, discutat pe whatsup, stabilit detaliile, ajuns la locatie. Roxi e o fata micuta, la un metru jumate gen, am fost putin uimit de diferenta de inaltime; nu arata bine dar nici rau, genul average, naturala, sani micuti, fund ok, pozele sunt total irelevante, e diferit ce am gasit la locatie. Inceput cu un chat, se vede ca nu e obisnuita cu genul asta de interactiune, dar, cine stie, poate nu ne-am potrivit noi. Am inceput cu fk si, soc, imi spune ca fk se plateste in plus...i-am spus ca nu scrie nimic pe topic, dar am fost contrazis cu vehementa ca "scrie acolo", sunt toate detaliile...nu scrie la momentul asta, poate daca face un later edit; totusi zic ok, nu e problema de 50 de lei in plus, sa continuam. Am mers la dush, mai mult trimis, reintors, m-a astepta in pat, dau sa ma apropii de ea si imi arata caciulita...zic da, stiu, o folosim, dar hai mai intai sa ne incingem putin ca soldatul nu e nici pe departe pregatit...imi raspunde senina: "poi vrei sa iti fac oral? e 50 de lei in plus" moment in care mi-a pierit tot cheful. Am intrebat-o si eu 300 de lei ce reprezinta, taxa de intrare...am primit raspuns ca 300 am platit doar ora iar serviciile sunt in plus si, cu aceeasi seninatate si vehementa mia reamintit replica "scrie pe forum". I-am raspuns ca pe forum scrie de cim, iar eu nu am optat pentru asta, dar eu am spus si tot eu am auzit, plasticul incepuse sa imi fie aratat ostentativ. Imbracat, deja de la lipsa de chef incepusem sa dau spre iritare, o intreb, mai trebuie sa iti mai dau ceva? ... si primesc raspuns da, 50 lei pentru fk. Mindfuck total, lipsa totala de bun simt si pe ultima suta de metri. Deci 350 pentru fk si dush....buna afacerea 🤣🤣🤣 Asadar ca si o concluzie, dezamagitor. Inca o tipa venita la capitala crezand ca lucrurile merg cum are ea chef. Dar timpul e pretios si nu merita pierdut pe astfel de persoane. Fara revenire, nu recomand, nimic, dar absolut nimic special, dimpotriva Si, ca sa terminam intr-o nota pozitiva, am incasat-o eu, ca sa nu mai fie nevoit altcineva! 20 11
ciocanul100 Reputație: 8 Postat Ianuarie 4 Postat Ianuarie 4 3 minutes ago, bancheru24 said: Tocmai ce am iesit de la domnisoara, am incasat una pentru echipa, cum se spune 😂. Programare usoara, discutat pe whatsup, stabilit detaliile, ajuns la locatie. Roxi e o fata micuta, la un metru jumate gen, am fost putin uimit de diferenta de inaltime; nu arata bine dar nici rau, genul average, naturala, sani micuti, fund ok, pozele sunt total irelevante, e diferit ce am gasit la locatie. Inceput cu un chat, se vede ca nu e obisnuita cu genul asta de interactiune, dar, cine stie, poate nu ne-am potrivit noi. Am inceput cu fk si, soc, imi spune ca fk se plateste in plus...i-am spus ca nu scrie nimic pe topic, dar am fost contrazis cu vehementa ca "scrie acolo", sunt toate detaliile...nu scrie la momentul asta, poate daca face un later edit; totusi zic ok, nu e problema de 50 de lei in plus, sa continuam. Am mers la dush, mai mult trimis, reintors, m-a astepta in pat, dau sa ma apropii de ea si imi arata caciulita...zic da, stiu, o folosim, dar hai mai intai sa ne incingem putin ca soldatul nu e nici pe departe pregatit...imi raspunde senina: "poi vrei sa iti fac oral? e 50 de lei in plus" moment in care mi-a pierit tot cheful. Am intrebat-o si eu 300 de lei ce reprezinta, taxa de intrare...am primit raspuns ca 300 am platit doar ora iar serviciile sunt in plus si, cu aceeasi seninatate si vehementa mia reamintit replica "scrie pe forum". I-am raspuns ca pe forum scrie de cim, iar eu nu am optat pentru asta, dar eu am spus si tot eu am auzit, plasticul incepuse sa imi fie aratat ostentativ. Imbracat, deja de la lipsa de chef incepusem sa dau spre iritare, o intreb, mai trebuie sa iti mai dau ceva? ... si primesc raspuns da, 50 lei pentru fk. Mindfuck total, lipsa totala de bun simt si pe ultima suta de metri. Deci 350 pentru fk si dush....buna afacerea 🤣🤣🤣 Asadar ca si o concluzie, dezamagitor. Inca o tipa venita la capitala crezand ca lucrurile merg cum are ea chef. Dar timpul e pretios si nu merita pierdut pe astfel de persoane. Fara revenire, nu recomand, nimic, dar absolut nimic special, dimpptriva Si, ca sa terminam intr-o nota pozitiva, am incasat-o eu, ca sa nu mai fie nevoit altcineva! Salut Trebuia sa-i iei banii inapoi si apoi sa pleci. 3
bancheru24 Reputație: 2545 Postat Ianuarie 4 Postat Ianuarie 4 Acum 2 minute, ciocanul100 a spus: Salut Trebuia sa-i iei banii inapoi si apoi sa pleci. Nu sunt genul...am incredere in colegi ca singurul cadou pe ziua de azi sa fie cel de la mine. 6
ovu Reputație: 106 Postat Ianuarie 4 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 4 Tocmai ce am făcut si eu programare la ea… să o anulez? :))) așa bandită să fie? 1
Greucea Reputație: 178 Postat Ianuarie 4 Oras:B Disponibila Oras:B Disponibila Postat Ianuarie 4 Chiar acum, ovu a spus: Tocmai ce am făcut si eu programare la ea… să o anulez? :))) așa bandită să fie? Așteptăm un răspuns de la ea.Roxana văd ca ești activă ???
sorinalexandru Reputație: 464 Postat Ianuarie 4 Postat Ianuarie 4 Acum 12 minute, bancheru24 a spus: Tocmai ce am iesit de la domnisoara, am incasat una pentru echipa, cum se spune 😂. Programare usoara, discutat pe whatsup, stabilit detaliile, ajuns la locatie. Roxi e o fata micuta, la un metru jumate gen, am fost putin uimit de diferenta de inaltime; nu arata bine dar nici rau, genul average, naturala, sani micuti, fund ok, pozele sunt total irelevante, e diferit ce am gasit la locatie. Inceput cu un chat, se vede ca nu e obisnuita cu genul asta de interactiune, dar, cine stie, poate nu ne-am potrivit noi. Am inceput cu fk si, soc, imi spune ca fk se plateste in plus...i-am spus ca nu scrie nimic pe topic, dar am fost contrazis cu vehementa ca "scrie acolo", sunt toate detaliile...nu scrie la momentul asta, poate daca face un later edit; totusi zic ok, nu e problema de 50 de lei in plus, sa continuam. Am mers la dush, mai mult trimis, reintors, m-a astepta in pat, dau sa ma apropii de ea si imi arata caciulita...zic da, stiu, o folosim, dar hai mai intai sa ne incingem putin ca soldatul nu e nici pe departe pregatit...imi raspunde senina: "poi vrei sa iti fac oral? e 50 de lei in plus" moment in care mi-a pierit tot cheful. Am intrebat-o si eu 300 de lei ce reprezinta, taxa de intrare...am primit raspuns ca 300 am platit doar ora iar serviciile sunt in plus si, cu aceeasi seninatate si vehementa mia reamintit replica "scrie pe forum". I-am raspuns ca pe forum scrie de cim, iar eu nu am optat pentru asta, dar eu am spus si tot eu am auzit, plasticul incepuse sa imi fie aratat ostentativ. Imbracat, deja de la lipsa de chef incepusem sa dau spre iritare, o intreb, mai trebuie sa iti mai dau ceva? ... si primesc raspuns da, 50 lei pentru fk. Mindfuck total, lipsa totala de bun simt si pe ultima suta de metri. Deci 350 pentru fk si dush....buna afacerea 🤣🤣🤣 Asadar ca si o concluzie, dezamagitor. Inca o tipa venita la capitala crezand ca lucrurile merg cum are ea chef. Dar timpul e pretios si nu merita pierdut pe astfel de persoane. Fara revenire, nu recomand, nimic, dar absolut nimic special, dimpotriva Si, ca sa terminam intr-o nota pozitiva, am incasat-o eu, ca sa nu mai fie nevoit altcineva! Nu inteleg cum dracu sa ii lași banii și sa pleci fără sa o futi sau altceva…? Asa prind tupeu toate fomistele astea și mai ales amărâții aia de le trimite la pula….abia aștept să trec printr-o situație de genul 4
gicacontra2012 Reputație: 4322 Postat Ianuarie 4 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 4 De aia e bine sa întrebi încă o data preturile și serviciile când ajungi în locație, mai ales la o fata noua, iar în caz ca nu ți convine ceva, ai plecat în secunda 2. PS : dacă e pusa pe japca nu o sa aibă un viitor strălucit pe forum. 🙂 Mulțumim colegului pentru recenzie. 2
Roxana97 Reputație: -23 Postat Ianuarie 4 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 4 Acum 14 minute, bancheru24 a spus: Tocmai ce am iesit de la domnisoara, am incasat una pentru echipa, cum se spune 😂. Programare usoara, discutat pe whatsup, stabilit detaliile, ajuns la locatie. Roxi e o fata micuta, la un metru jumate gen, am fost putin uimit de diferenta de inaltime; nu arata bine dar nici rau, genul average, naturala, sani micuti, fund ok, pozele sunt total irelevante, e diferit ce am gasit la locatie. Inceput cu un chat, se vede ca nu e obisnuita cu genul asta de interactiune, dar, cine stie, poate nu ne-am potrivit noi. Am inceput cu fk si, soc, imi spune ca fk se plateste in plus...i-am spus ca nu scrie nimic pe topic, dar am fost contrazis cu vehementa ca "scrie acolo", sunt toate detaliile...nu scrie la momentul asta, poate daca face un later edit; totusi zic ok, nu e problema de 50 de lei in plus, sa continuam. Am mers la dush, mai mult trimis, reintors, m-a astepta in pat, dau sa ma apropii de ea si imi arata caciulita...zic da, stiu, o folosim, dar hai mai intai sa ne incingem putin ca soldatul nu e nici pe departe pregatit...imi raspunde senina: "poi vrei sa iti fac oral? e 50 de lei in plus" moment in care mi-a pierit tot cheful. Am intrebat-o si eu 300 de lei ce reprezinta, taxa de intrare...am primit raspuns ca 300 am platit doar ora iar serviciile sunt in plus si, cu aceeasi seninatate si vehementa mia reamintit replica "scrie pe forum". I-am raspuns ca pe forum scrie de cim, iar eu nu am optat pentru asta, dar eu am spus si tot eu am auzit, plasticul incepuse sa imi fie aratat ostentativ. Imbracat, deja de la lipsa de chef incepusem sa dau spre iritare, o intreb, mai trebuie sa iti mai dau ceva? ... si primesc raspuns da, 50 lei pentru fk. Mindfuck total, lipsa totala de bun simt si pe ultima suta de metri. Deci 350 pentru fk si dush....buna afacerea 🤣🤣🤣 Asadar ca si o concluzie, dezamagitor. Inca o tipa venita la capitala crezand ca lucrurile merg cum are ea chef. Dar timpul e pretios si nu merita pierdut pe astfel de persoane. Fara revenire, nu recomand, nimic, dar absolut nimic special, dimpotriva Si, ca sa terminam intr-o nota pozitiva, am incasat-o eu, ca sa nu mai fie nevoit altcineva! Cu siguranta nu voi fi vizitata doar de tine, si cu aceias siguranta vor m ai aparea recenzii de la useri vechi, sunt curioasa doar cum se vor bate cap la cap. cam atat de spus. Pupici mulțumesc de vizita 9
bancheru24 Reputație: 2545 Postat Ianuarie 4 Postat Ianuarie 4 Acum 4 minute, ovu a spus: Tocmai ce am făcut si eu programare la ea… să o anulez? :))) așa bandită să fie? Cu toata increderea...cei care ma cunosc pe forum stiu ca niciodata nu am facut recenzie aiurea si ca am scris doar cand am avut ceva de spus. 2
sorinalexandru Reputație: 464 Postat Ianuarie 4 Postat Ianuarie 4 Acum 1 minut, Roxana97 a spus: Cu siguranta nu voi fi vizitata doar de tine, si cu aceias siguranta vor m ai aparea recenzii de la useri vechi, sunt curioasa doar cum se vor bate cap la cap. cam atat de spus. Pupici mulțumesc de vizita Spune ne dacă are colegul dreptate sau nu, lasă ne cu vrăjeli din astea de la țară ca am auzit 2
bancheru24 Reputație: 2545 Postat Ianuarie 4 Postat Ianuarie 4 Acum 2 minute, Roxana97 a spus: Cu siguranta nu voi fi vizitata doar de tine, si cu aceias siguranta vor m ai aparea recenzii de la useri vechi, sunt curioasa doar cum se vor bate cap la cap. cam atat de spus. Pupici mulțumesc de vizita Aceeasi curiozitate o am si eu, sa vedem de ce user vechi vei mai fi tu vizitata. Fara pupici, ca nu mai am inca 50 de lei si pentru astia 🤣🤣 10
Roxana97 Reputație: -23 Postat Ianuarie 4 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Ianuarie 4 Chiar acum, sorinalexandru a spus: Spune ne dacă are colegul dreptate sau nu, lasă ne cu vrăjeli din astea de la țară ca am auzit vrăjeală nu e la mine, a început sa ma ia ca nu scrie pe forum de cim ca e extra si alte discutii pe care nu le detaliez. Ma opresc aici din a dezbate subiectul. Dacă sunt noua nu înseamnă că sunt proasta. 1
sorinalexandru Reputație: 464 Postat Ianuarie 4 Postat Ianuarie 4 Acum 2 minute, Roxana97 a spus: vrăjeală nu e la mine, a început sa ma ia ca nu scrie pe forum de cim ca e extra si alte discutii pe care nu le detaliez. Ma opresc aici din a dezbate subiectul. Dacă sunt noua nu înseamnă că sunt proasta. El zicea de FK ca i ai cerut bani in plus iar restul descrierii lui este adevarata ?
bancheru24 Reputație: 2545 Postat Ianuarie 4 Postat Ianuarie 4 Acum 10 minute, Roxana97 a spus: vrăjeală nu e la mine, a început sa ma ia ca nu scrie pe forum de cim ca e extra si alte discutii pe care nu le detaliez. Ma opresc aici din a dezbate subiectul. Dacă sunt noua nu înseamnă că sunt proasta. Cred ca ai uitat discutia: ti-am spus ca stiu de cim ca e extra, dar eu nu voiam cim...nici macar nu ai avut initiativa de oral, asteptai sa mai bag o fisa in timp ce imi aratai prezervativul...hai, acum sa te vedem cum o dai la intors si cu fk, ca acum vad ca l-ai editat extra...PENIBIL! 2
luciano1978 Reputație: 24 Postat Ianuarie 4 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 4 Am si eu programare astazi. Voi infirma sau confirma cele spuse de colegu.
Condorpasa Reputație: 633 Postat Ianuarie 4 Oras:Oriunde Oras:Oriunde Postat Ianuarie 4 Acum 37 minute, bancheru24 a spus: Tocmai ce am iesit de la domnisoara, am incasat una pentru echipa, cum se spune 😂. Programare usoara, discutat pe whatsup, stabilit detaliile, ajuns la locatie. Roxi e o fata micuta, la un metru jumate gen, am fost putin uimit de diferenta de inaltime; nu arata bine dar nici rau, genul average, naturala, sani micuti, fund ok, pozele sunt total irelevante, e diferit ce am gasit la locatie. Inceput cu un chat, se vede ca nu e obisnuita cu genul asta de interactiune, dar, cine stie, poate nu ne-am potrivit noi. Am inceput cu fk si, soc, imi spune ca fk se plateste in plus...i-am spus ca nu scrie nimic pe topic, dar am fost contrazis cu vehementa ca "scrie acolo", sunt toate detaliile...nu scrie la momentul asta, poate daca face un later edit; totusi zic ok, nu e problema de 50 de lei in plus, sa continuam. Am mers la dush, mai mult trimis, reintors, m-a astepta in pat, dau sa ma apropii de ea si imi arata caciulita...zic da, stiu, o folosim, dar hai mai intai sa ne incingem putin ca soldatul nu e nici pe departe pregatit...imi raspunde senina: "poi vrei sa iti fac oral? e 50 de lei in plus" moment in care mi-a pierit tot cheful. Am intrebat-o si eu 300 de lei ce reprezinta, taxa de intrare...am primit raspuns ca 300 am platit doar ora iar serviciile sunt in plus si, cu aceeasi seninatate si vehementa mia reamintit replica "scrie pe forum". I-am raspuns ca pe forum scrie de cim, iar eu nu am optat pentru asta, dar eu am spus si tot eu am auzit, plasticul incepuse sa imi fie aratat ostentativ. Imbracat, deja de la lipsa de chef incepusem sa dau spre iritare, o intreb, mai trebuie sa iti mai dau ceva? ... si primesc raspuns da, 50 lei pentru fk. Mindfuck total, lipsa totala de bun simt si pe ultima suta de metri. Deci 350 pentru fk si dush....buna afacerea 🤣🤣🤣 Asadar ca si o concluzie, dezamagitor. Inca o tipa venita la capitala crezand ca lucrurile merg cum are ea chef. Dar timpul e pretios si nu merita pierdut pe astfel de persoane. Fara revenire, nu recomand, nimic, dar absolut nimic special, dimpotriva Si, ca sa terminam intr-o nota pozitiva, am incasat-o eu, ca sa nu mai fie nevoit altcineva! Incredibil,mulțumim pt atenționare frate,și îmi pare rau că s a întîmplat așa ceva. 1
aDistraction Reputație: 69 Postat Ianuarie 4 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 4 Acum 13 minute, bancheru24 a spus: Cred ca ai uitat discutia: ti-am spus ca stiu de cim ca e extra, dar eu nu voiam cim...nici macar nu ai avut initiativa de oral, asteptai sa mai bag o fisa in timp ce imi aratai prezervativul...hai, acum sa te vedem cum o dai la intors si cu fk, ca acum vad ca l-ai editat extra...PENIBIL! 100% nu era trecut extra fk. A fost editat acum. Am urmarit anuntul din primele minute de cand a postat. 2
awokeone10 Reputație: 8920 Postat Ianuarie 4 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Ianuarie 4 Acum 32 minute, luciano1978 a spus: Am si eu programare astazi. Voi infirma sau confirma cele spuse de colegu. Vrei sa te tepuiesti si tu? Acum 55 minute, ovu a spus: Tocmai ce am făcut si eu programare la ea… să o anulez? :))) așa bandită să fie? Haide,astept sa scrii impresiile vizitei. Scrue impartial,chiar sunt curios 2 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum