Sari la conținut

Tatiana 0758585080 - Recomand

Postări Recomandate

Reputație: 2
  • Telefon: 0740001122
  • Oras:Bucuresti
Postat
10 hours ago, AvionCuNume said:

Parti bune ar fi:

Fata are poze reale, e frumusica, vorveste frumos, e respectuasa si supusa daca te tii putin de ea

Parti rele ar fi:

Daca o lasi sa-si faca treaba, nu te incita, face mecanic, intre partide isi trage rapid chilotii pe ea, se duce la baie, verifica telefonul si trece la fast fuck.

Daca te tii de ea e ok, bu stiu ce vrei sa stii exact, nu e cu servicii foarte wow dar nici nu pare ca ar cauta sa isi bata joc 

Mulțumesc mult pentru detalii, cred ca ai rezumat perfect! Nu am asteptari prea mari, dar e important să fie civilizată și drăguță

• Oras:Focsani
  • Oras:Focsani
Postat

Confirm cele spuse de colegu. La mine sa întâmplat să butoneze tel in timpul masajului .trecând la poziția de capra la vreo câteva minute ' nu mai termini' finalizat in balonaș..a fost pe fest fack

Reputație: 2
Postat

In cazul asta cred ca ma reorientez. Aveti vreo recomandare pt Focsani?

• Oras:Ro
  • Oras:Ro
Postat

Din pacate confirm cele spuse de colegi. Pare ca a scazut gradul de implicare iar calitatea serviciilor devine cel putin indoielnica. Ce mi s-a parut mai grav, la ultima intalnire, a fost faptul ca dupa ca am terminat partial oral, partial fata, gat sani s-a sters cu servetele umede dupa care s-a imbracat. Sunt foarte convins ca nu a facut dus dupa ce am plecat. 
Mare pacat. Inca o fata cu potential urias care nu stie ce sa faca cu el.

Spor!

Postat
On 6/11/2024 at 1:09 PM, Stromeleaguj said:

Din pacate confirm cele spuse de colegi. Pare ca a scazut gradul de implicare iar calitatea serviciilor devine cel putin indoielnica. Ce mi s-a parut mai grav, la ultima intalnire, a fost faptul ca dupa ca am terminat partial oral, partial fata, gat sani s-a sters cu servetele umede dupa care s-a imbracat. Sunt foarte convins ca nu a facut dus dupa ce am plecat. 
Mare pacat. Inca o fata cu potential urias care nu stie ce sa faca cu el.

Spor!

Serviciile ca serviciile. Aia e, dar treaba cu igiena e cea mai nasoala si o face de evitat

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...