Membru Premium lexa_89 Reputație: 901 Postat Ianuarie 15, 2024 Oras:World😁Wide Oras:World😁Wide Membru Premium Postat Ianuarie 15, 2024 Lasand gluma la o parte eu zic ca omul face foarte mult bine acestei comunitati... Le mai are si el pe ale lui uneori, nu ma intrebati ca nu detaliez, dar in general este TOP member asa ca spor la maciuci. 👉👌 1
ermes82 Reputație: 673 Postat Ianuarie 15, 2024 Oras:Drobeta-Turnu Severin Oras:Drobeta-Turnu Severin Autor Postat Ianuarie 15, 2024 1 oră în urmă, constante a spus: Acum vorbind la modul serios (pe mine m-a impresionat si am lasat si un mic tips, a 2 zi am revenit tocmai ca stiam ca nu avea cu ce sa isi plateasca chiria ), ..care mai mergeti pe la ea intrebati-o cum s-a descurcat pana acum cateva zile pana cand i-a deschis ermes topic si au aparut cele 3 recenzii , pana a navali TOTI la ieftinica cand v-am zis ca e 100 cu Cim inclus !!, 3 saptamani in care nu a avut nici un client sau 2-3 cum a fost ieri cum s-o fi descurcat fata asta mai baieti ?!?, la Adakaleh e 200/ noapte asa ca idee 👍 Da, știu și eu trista ei poveste, pe lângă atitudinea și serviciile exemplare, ăsta a fost și un motiv în plus să îi deschid topic. Mă bucur să aflu că e oarecum mai bine. 1
constante Reputație: 472 Postat Ianuarie 15, 2024 Oras:f Oras:f Postat Ianuarie 15, 2024 Acum 1 minut, ermes82 a spus: Da, știu și eu trista ei poveste, pe lângă atitudinea și serviciile exemplare, ăsta a fost și un motiv în plus să îi deschid topic. Mă bucur să aflu că e oarecum mai bine. Multi melteni pe aici si oameni fara scrupule , fara empatie , ..fara absolut nimic .... am intrebat-o , "in 3 saptamani nu ai mai ajuns si tu pe acasa la cei dragi ?" (are 2 copilasi ) si mi-a zis .. "cu ce sa ma fi dus ,....pe jos ??, aproape 300 km " 1 1
constante Reputație: 472 Postat Ianuarie 15, 2024 Oras:f Oras:f Postat Ianuarie 15, 2024 Acum 6 minute, ermes82 a spus: Da, știu și eu trista ei poveste, pe lângă atitudinea și serviciile exemplare, ăsta a fost și un motiv în plus să îi deschid topic. Mă bucur să aflu că e oarecum mai bine. Eu am incercat sa o ajut putin mai mult nu doar cu recenzia , am cautat prin poze ( ca si cu fata de la stomatologie ) si a postat niste poze mult mai relevante , in una din ele isi arata si fata , am sfatuit-o sa renunte la programul de noapte si sa incerce pe zi , i-am zis sa incerce sa fie cat mai amabila la telefon si mult mai multe ,.... Sa faci rau e atat de simplu insa a face un bine ne pica gradele , nu a avut o viata usoara asta e clar . Numai bine! 2
ermes82 Reputație: 673 Postat Ianuarie 15, 2024 Oras:Drobeta-Turnu Severin Oras:Drobeta-Turnu Severin Autor Postat Ianuarie 15, 2024 Acum 5 minute, constante a spus: Multi melteni pe aici si oameni fara scrupule , fara empatie , ..fara absolut nimic .... am intrebat-o , "in 3 saptamani nu ai mai ajuns si tu pe acasa la cei dragi ?" (are 2 copilasi ) si mi-a zis .. "cu ce sa ma fi dus ,....pe jos ??, aproape 300 km " Da, corect spus,la capitolul empatie nici că mai vorbim . Ăștia suntem dar ne prefacem că suntem mai buni, ne prefacem doar.
ermes82 Reputație: 673 Postat Ianuarie 15, 2024 Oras:Drobeta-Turnu Severin Oras:Drobeta-Turnu Severin Autor Postat Ianuarie 15, 2024 Acum 1 minut, constante a spus: Eu am incercat sa o ajut putin mai mult nu doar cu recenzia , am cautat prin poze ( ca si cu fata de la stomatologie ) si a postat niste poze mult mai relevante , in una din ele isi arata si fata , am sfatuit-o sa renunte la programul de noapte si sa incerce pe zi , i-am zis sa incerce sa fie cat mai amabila la telefon si mult mai multe ,.... Sa faci rau e atat de simplu insa a face un bine ne pica gradele , nu a avut o viata usoara asta e clar . Numai bine! Oricum e de apreciat efortul tău, sunt fete noi venite pe aici și nu cunosc mersul. Mai ales că este o femeie deosebita, atât ca atitudine cât și la capitolul servicii oferite.Mai are de lucru în relația cu clienții, aici și eu i am oferit câteva sfaturi în sensul de a i fi mai comunicativa, mai apropiată de clienți. Că tot comentează unii aspectul fizic al domnișoarei, d parcă forumul e plin ochi de Brazi Piți Eu unul suspectez genul de indivizi gen Sandu Ciorba pe aici 😂 1 2
constante Reputație: 472 Postat Ianuarie 15, 2024 Oras:f Oras:f Postat Ianuarie 15, 2024 M-a surprins la modul plăcut azi, văzând că au început să îi vina clienți ...(muuuult mai mulți decât noi 3 cei de ieri ), nu i-a mai așteptat în chilotei și maieuțul ăla mimuscul ci intr-o lenjerie roșie transparentă cu bretele și cu puțin negru la baza până deasupra de genunchi , cu jartieră tot roșie pe piciorul drept și dress negru până la genunchi ....o îmbunătățire demnă de toată lauda , 👏👏👏 1
Membru Premium papura voda Reputație: 1900 Postat Ianuarie 15, 2024 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Ianuarie 15, 2024 2 hours ago, constante said: Acum vorbind la modul serios (pe mine m-a impresionat si am lasat si un mic tips, a 2 zi am revenit tocmai ca stiam ca nu avea cu ce sa isi plateasca chiria ), ..care mai mergeti pe la ea intrebati-o cum s-a descurcat pana acum cateva zile pana cand i-a deschis ermes topic si au aparut cele 3 recenzii , pana a navali TOTI la ieftinica cand v-am zis ca e 100 cu Cim inclus !!, 3 saptamani in care nu a avut nici un client sau 2-3 cum a fost ieri cum s-o fi descurcat fata asta mai baieti ?!?, la Adakaleh e 200/ noapte asa ca idee 👍 Eu am sunat o înainte de recenzia ta și a lui @ermes82 și era la pământ! Mi a spus că voia să plece,că,citez "îmi bat pizda degeaba cu voi de 3 săptămâni"! Nu știa,evident,de unde o sun și n am reușit să o vizitez dar mi a produs o mare tristețe încât m am bucurat tare că ați pus o pe linia de plutire. Dacă ajung la Severin sigur o s o vizitez să o susținem și să o ajutăm dacă ziceți că este fată de treabă. Ei îi doresc noroc și vouă baftă în continuare! 2
Membru Premium papura voda Reputație: 1900 Postat Ianuarie 15, 2024 Oras:Craiova Oras:Craiova Membru Premium Postat Ianuarie 15, 2024 2 hours ago, constante said: Acum vorbind la modul serios (pe mine m-a impresionat si am lasat si un mic tips, a 2 zi am revenit tocmai ca stiam ca nu avea cu ce sa isi plateasca chiria ), ..care mai mergeti pe la ea intrebati-o cum s-a descurcat pana acum cateva zile pana cand i-a deschis ermes topic si au aparut cele 3 recenzii , pana a navali TOTI la ieftinica cand v-am zis ca e 100 cu Cim inclus !!, 3 saptamani in care nu a avut nici un client sau 2-3 cum a fost ieri cum s-o fi descurcat fata asta mai baieti ?!?, la Adakaleh e 200/ noapte asa ca idee 👍 Eu am sunat o înainte de recenzia ta și a lui @ermes82 și era la pământ! Mi a spus că voia să plece,că,citez "îmi bat pizda degeaba cu voi de 3 săptămâni"! Nu știa,evident,de unde o sun și n am reușit să o vizitez dar mi a produs o mare tristețe încât m am bucurat tare că ați pus o pe linia de plutire. Dacă ajung la Severin sigur o s o vizitez să o susținem și să o ajutăm dacă ziceți că este fată de treabă. Ei îi doresc noroc și vouă baftă în continuare! 1
alexxxis21 Reputație: 885 Postat Ianuarie 16, 2024 Oras:Romania Oras:Romania Postat Ianuarie 16, 2024 Acum 8 ore, ermes82 a spus: Oricum e de apreciat efortul tău, sunt fete noi venite pe aici și nu cunosc mersul. Mai ales că este o femeie deosebita, atât ca atitudine cât și la capitolul servicii oferite.Mai are de lucru în relația cu clienții, aici și eu i am oferit câteva sfaturi în sensul de a i fi mai comunicativa, mai apropiată de clienți. Că tot comentează unii aspectul fizic al domnișoarei, d parcă forumul e plin ochi de Brazi Piți Eu unul suspectez genul de indivizi gen Sandu Ciorba pe aici 😂 M-am uitat,intrigat,cine este acest Sandu Ciorbă! Noo..ești departe rău!😉
ermes82 Reputație: 673 Postat Ianuarie 16, 2024 Oras:Drobeta-Turnu Severin Oras:Drobeta-Turnu Severin Autor Postat Ianuarie 16, 2024 Acum 58 minute, alexxxis21 a spus: M-am uitat,intrigat,cine este acest Sandu Ciorbă! Noo..ești departe rău!😉 Sunt destui cu înfățișarea lu' Sandu Ciorbă pe aici care visează la Cosânzene 😂 1
Rica92 Reputație: 38 Postat Ianuarie 16, 2024 Postat Ianuarie 16, 2024 Acum 2 ore, alexxxis21 a spus: M-am uitat,intrigat,cine este acest Sandu Ciorbă! Noo..ești departe rău!😉 Se pare că sunt mulți pe aici pe forum,cum spunea cineva pe prima pagina,care fut tot ce are gaura indiferent de aspect 🤣🤣🤣
alexxxis21 Reputație: 885 Postat Ianuarie 16, 2024 Oras:Romania Oras:Romania Postat Ianuarie 16, 2024 Acum 2 ore, ermes82 a spus: Sunt destui cu înfățișarea lu' Sandu Ciorbă pe aici care visează la Cosânzene 😂 O fi cum spui tu!
Membru Premium lexa_89 Reputație: 901 Postat Ianuarie 16, 2024 Oras:World😁Wide Oras:World😁Wide Membru Premium Postat Ianuarie 16, 2024 Gusturile, bugetele baietilor si preturile fetelor nu ar trebui puse in dezbatere ca uite asa va iesi polemica... Cu gusturile iti spui parerea ta, cu bugetul tu stii cat iti permiti pt futai la un interval de timp si cu preturile fetelelor este impotriva regulaentului. Daca astea se respecta toata lumea-i fericita🤷♂️ Spor la maciuci 👉👌
Hoinarul12 Reputație: 25 Postat Ianuarie 16, 2024 Oras:Drobeta-Turnu Severin Oras:Drobeta-Turnu Severin Postat Ianuarie 16, 2024 Acum 17 ore, ermes82 a spus: Da, știu și eu trista ei poveste, pe lângă atitudinea și serviciile exemplare, ăsta a fost și un motiv în plus să îi deschid topic. Mă bucur să aflu că e oarecum mai bine. Cața, empatie, ma emoționez, tu și cu constante luați-o acasă ca e ce va trebuie ieftin și timp lung și scăpați chat asta de o traseista care a făcut trecerea de la 30 lei Oralul la 100 cu de toate ca la shaorma. Venimia-r silă. 2
Hoinarul12 Reputație: 25 Postat Ianuarie 16, 2024 Oras:Drobeta-Turnu Severin Oras:Drobeta-Turnu Severin Postat Ianuarie 16, 2024 Acum 3 minute, Hoinarul12 a spus: Cața, empatie, ma emoționez, tu și cu constante luați-o acasă ca e ce va trebuie ieftin și timp lung și scăpați chat asta de o traseista care a făcut trecerea de la 30 lei Oralul la 100 cu de toate ca la shaorma. Venimia-r silă. Va, mirați de ce nu avem fete cu cont rosu, de ce e la pământ Severinul. Vreți sa futeti 40 min pe finalizare cu 100 lei, mai puțin și încercați și cu bonuri de masa. Alooooo, trezirea, calitatea are prețul ei nu?? O sa va, treziți cabd realizați ca deșii sunt tot 2 mașini, Dacia și Mercedesul sunt foarte diferite. Hai sa fim realiști nu sta chat asta în 2 fanatici susținători ai propriilor interese. Lăsați bunaciunile sa vina aici pt noi ceilalți care preferam puțin dar bun. Nu va chinuiți sa îmi dați replica am devenit imun la scriitori de romane, va pupa Jean. 1
constante Reputație: 472 Postat Ianuarie 16, 2024 Oras:f Oras:f Postat Ianuarie 16, 2024 Acum 6 minute, Hoinarul12 a spus: Cața, empatie, ma emoționez, tu și cu constante luați-o acasă ca e ce va trebuie ieftin și timp lung și scăpați chat asta de o traseista care a făcut trecerea de la 30 lei Oralul la 100 cu de toate ca la shaorma. Venimia-r silă. Nu-ți face cinste acest comentariu stimate coleg, opțiunea de a merge ori nu ne aparține fiecăruia dintre noi , ce a fost în trecut oricine nu e treaba noastră ....sper să reconsideri această atitudine nepotrivită și vei fi mult mai câștigat . Numai bine!
Hoinarul12 Reputație: 25 Postat Ianuarie 16, 2024 Oras:Drobeta-Turnu Severin Oras:Drobeta-Turnu Severin Postat Ianuarie 16, 2024 Acum 4 minute, constante a spus: Nu-ți face cinste acest comentariu stimate coleg, opțiunea de a merge ori nu ne aparține fiecăruia dintre noi , ce a fost în trecut oricine nu e treaba noastră ....sper să reconsideri această atitudine nepotrivită și vei fi mult mai câștigat . Numai bine! Eu sunt bine oricum și sa îți spun ceva în premiera eu las recenzii dar nu merg la futut pe recenzia altuia, dee, avem gusturi diferite.
constante Reputație: 472 Postat Ianuarie 16, 2024 Oras:f Oras:f Postat Ianuarie 16, 2024 Acum 1 minut, Hoinarul12 a spus: Eu sunt bine oricum și sa îți spun ceva în premiera eu las recenzii dar nu merg la futut pe recenzia altuia, dee, avem gusturi diferite. Aici sunt de acord cu tine , avem gusturi diferite insa asta nu înseamnă că trebuie să jignești sau sa te enervezi....nu de alta dar sa nu ajungi iar pe la "Memorial " 👍
Hoinarul12 Reputație: 25 Postat Ianuarie 16, 2024 Oras:Drobeta-Turnu Severin Oras:Drobeta-Turnu Severin Postat Ianuarie 16, 2024 Acum 1 minut, constante a spus: Aici sunt de acord cu tine , avem gusturi diferite insa asta nu înseamnă că trebuie să jignești sau sa te enervezi....nu de alta dar sa nu ajungi iar pe la "Memorial " 👍 Acolo sa, nu ajungă nimeni, dar eu nu sunt un cerșetor de pizda, un scriitor pro interes unul care dintr-o uraciune face top model doar pt ca el a plătit 100 lei, f mulți bani t cum arata bestia, și a stat ap o ora. E greu sa te cerți cu mine din orice punct de vedere, numai pierde timpul aici ca televizoarele din oferta de de dedeman trebuie puse în raft.
constante Reputație: 472 Postat Ianuarie 16, 2024 Oras:f Oras:f Postat Ianuarie 16, 2024 Acum 1 minut, Hoinarul12 a spus: Acolo sa, nu ajungă nimeni, dar eu nu sunt un cerșetor de pizda, un scriitor pro interes unul care dintr-o uraciune face top model doar pt ca el a plătit 100 lei, f mulți bani t cum arata bestia, și a stat ap o ora. E greu sa te cerți cu mine din orice punct de vedere, numai pierde timpul aici ca televizoarele din oferta de de dedeman trebuie puse în raft. ok, sănătate multa !
Hoinarul12 Reputație: 25 Postat Ianuarie 16, 2024 Oras:Drobeta-Turnu Severin Oras:Drobeta-Turnu Severin Postat Ianuarie 16, 2024 Acum 3 minute, constante a spus: ok, sănătate multa ! Sa, mori tu de nu îmi scrii în privat ca să vezi că ești degeaba pe aici. Scrie-mi în privat și te duc sa futi cu 100 ce alții nu fut cu 400.
constante Reputație: 472 Postat Ianuarie 16, 2024 Oras:f Oras:f Postat Ianuarie 16, 2024 Chiar acum, Hoinarul12 a spus: Sa, mori tu de nu îmi scrii în privat ca să vezi că ești degeaba pe aici. Scrie-mi în privat și te duc sa futi cu 100 ce alții nu fut cu 400. Nu , mulțumesc frumos și nu mă cert cu tine , mi-am propus sa nu mă mai cert cu nimeni și să îmi văd de treabă (și ermes și eu și radarul , cei care am lăsat recenzii am specificat toti și foarte CLAR că fata NU este MODEL !!! ). Trist este că ai un limbaj care ne aduce aminte tuturor de fostul coleg " jardeldinamo", cred că nimeni nu îl regreta însă tu ai mai lăsat și câte o informație pe aici , salut ! 2
Hoinarul12 Reputație: 25 Postat Ianuarie 16, 2024 Oras:Drobeta-Turnu Severin Oras:Drobeta-Turnu Severin Postat Ianuarie 16, 2024 Acum 5 minute, constante a spus: Nu , mulțumesc frumos și nu mă cert cu tine , mi-am propus sa nu mă mai cert cu nimeni și să îmi văd de treabă (și ermes și eu și radarul , cei care am lăsat recenzii am specificat toti și foarte CLAR că fata NU este MODEL !!! ). Trist este că ai un limbaj care ne aduce aminte tuturor de fostul coleg " jardeldinamo", cred că nimeni nu îl regreta însă tu ai mai lăsat și câte o informație pe aici , salut ! Sa fii iubit, nu pot sa, ma supăr pe tine mai ales ca suntem 2 cunoștințe vechi, ai fii surprins sa afli cu cine vb de asta tiam spus sa îmi scrii în privat, nu vrei e treaba ta. 1
constante Reputație: 472 Postat Ianuarie 16, 2024 Oras:f Oras:f Postat Ianuarie 16, 2024 Acum 3 minute, Hoinarul12 a spus: Sa fii iubit, nu pot sa, ma supăr pe tine mai ales ca suntem 2 cunoștințe vechi, ai fii surprins sa afli cu cine vb de asta tiam spus sa îmi scrii în privat, nu vrei e treaba ta. ok, merci pentru înțelegere 🙏🙏🙏 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum