bluestar Reputație: 55 Postat Februarie 8 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 8 1 oră în urmă, stanilla a spus: Doar de-al dreacu ma voi programa la ea si-i voi da cu sloboz pe față. N-ai sa poti fiindca mainile sunt tinute acolo precum si le tineau pe vremuri fostalistii din zid cand suta Roberto Carlos. 1 1 Link spre comentariu
cristi ccd Reputație: 167 Postat Februarie 9 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 9 Acum 16 ore, deeadya a spus: Cu astfel de recenzii "incurajatoare" va doriti sa ne vedeti cat mai mult timp sau sa ne ducem cat mai repede?!😂🤣😅. Si voi trebuie sa intelegeti ca: -fiecare suntem diferite,cum si voi sunteti diferiti -ca unele chestii nu ne plac iar unele nu ne plac a fi facute cu "unii" dintre voi. Si e dreptul meu sa aleg ce am de oferit si ce nu, ce imi face placere si ce nu. Si daca nu imi place sperma ta e dreptul meu sa te refuz. Nu ne place sperma la toate, la unii dintre voi va pute si sperma si pl, ce sa va mai zic, pe fata?! Sa va spun dupa ce iesiti din baie du-te inapoi ca nu ai decalotat-o si ai branza in ea??! Sau cand iti fac labuta si iti iese lichidul acela seminal si lipicios scarbos grotesc sa iti zic asa in timpul sedintei cat esti de scarbos si ce greata imi provoci? -ca nici voi nu sunteti perfecti iar noi,chiar daca suntem platite pt asta,facem uneori eforturi maari sa va suportam,mai ales pe unii care aveti pretentii de brazipiti cand voi sunteti "Sreq" in persoana😂🤣😅. Nu e nevoie sa specific si mai multe... noi va recenzam? Cum ar fi?! Daca as scrie o recenzie despre fiecare client 3din 5 ar fi de ras si de cacao...raaar un client cum trebuie si culmea fix ala nu are pretentii. Cu cat sunt pretentiile mai mult cu atat e omul mai naspet. -si noua ne plac barbatii misto. Deci repet: Si noua ne plac barbatii misto!! Dar astia sunt putini. Si daa,fara pretentii!! -in general fix barbatii misto au cele mai putine pretentii si cerinte si fac sedintele cele mai interesante. -sunteti multi cu pretenti exagerate,libidinosi,plini de cerinte si conditii. Facem si noi tot ce putem sa multumim pe toti. Pe unii reusim,pe unii noi, dar te asigur ca ne straduim pt fiecare in parte sa plece multumit chiar daca pe unii in bagam la block imediat ce ies la usa. Mai rar o sa vezi momente de sinceritate ca ale mele la fetele din domeniu pt ca fiecare suntem "educate" sa facem si sa spunem ca voi ca sa castigam in aparenta, sa fim vazute bine si amabile dar cu riscul ca imi iau hate,asta e adevarul.multi oameni de cacao,putini oameni cu adevarat. Si noi suntem tot fiinte umane cu suflet si sentimente, mi se pare atat de urat cand vad recenzii pe aici parca suntem marfa la taraba... nu mai aveti empatie,nu va mai ganditi si la ce simtim noi cand va citim ce numiti voi recenzii.. Recenziile inseamna sa spuneti daca e sau nu fata din poza, daca v-a oferit sau nu ce v-a promis..nu sa va bateti in cuvinte care mai de care, sa faceti teoria ipotenuzei. Chiar nu va pasa ca pe noi ne faceti sa ne simtit ca niste rebuturi sau ce naiba? Am burtica..voi nu aveti? Voi sunteti toti trasi prin inel? Eu sunt slim totusi dar din recenzii ma faceti sa ma simt cat o batoza... Eu nu m-am saturat de ceea ce fac! Insa sunt satula de brazipitii cu pretentii de dive. Nu mai fiti asa rai ca nu va ridica nimeni statui. Daca vreti calitate fiti si voi de calitate. Aveti asteptari doar de la noi dar voi?! Recenziile, fie ele si negative sau pertinente, cum a fost cea a fratelui Bluestar au menirea sa fie constructive si sa va/ne ajute. Cat despre reticenta ta legata de lichidul cu "seminte" se bate cap in cap cu activitatea prestata... Sfatul meu este sa o mai gandesti si sa mai revizuiesti ce-i de revizuit. Crede-ma ca te va ajuta in bransa asta pestrita si plina de dinamism. 😉 1 Link spre comentariu
Membru Premium 71laciport Reputație: 4036 Postat Februarie 9 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Membru Premium Partajează Postat Februarie 9 eu zic sa te reorientezi, suferi de misandrie , presupun ca asta a fost motivul pentru care ai plecat de la Fantasy Link spre comentariu
deeadya Reputație: 35 Postat Februarie 9 Autor Partajează Postat Februarie 9 Nimeni nu e perfect,nici voi nici noi. Pastrez reticenta mea legata de mozolitul pe corp sau pe fata. Este de ajuns finalizare pe sanii mei sau oe abdomen,nu am refuzat pe nimeni,dar pe fata sau in par sau in zonele mele intime in orice caz nu voi accepta. Cine doreste sa se bucure de ce am de oferit este binevenit,cine doreste mai mult sau ce eu nu sunt deschisa cu siguranta va gasi in alta parte. Eu am mentionat ce am de oferit si pt cele mentionate voi face tot ce este posibil sa fie asa cum trebuie🙂 . O zi minunata tuturor! 1 1 Link spre comentariu
stanilla Reputație: 249 Postat Februarie 9 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Februarie 9 1 hour ago, deeadya said: Nimeni nu e perfect,nici voi nici noi. Pastrez reticenta mea legata de mozolitul pe corp. Cine doreste sa se bucure de ce am de oferit este binevenit,cine doreste mai mult sau ce eu nu sunt deschisa cu siguranta va gasi in alta parte. Eu am mentionat ce am de oferit si pt cele mentionate voi face tot ce este posibil sa fie asa cum trebuie🙂 . O zi minunata tuturor! Masajul erotic tocmai in asta consta, in mozolitul pe corp. Cu ulei, creme, cu sloboz (sperma pe intelesul tau, ca tu esti o pretioasa si nu intelegi limbajul curvarilor pe un site cu si despre curve). Inteleg, nu vrei sa te futi, doar ca lucrezi cu oameni pe care îi malachiezi, cam care sunt asteptarile tale in privinta rezultatelor ? Asa cum toata lumea de pe aici a fost empatica cu colega ta cand au incercat unii s-o împuleze (baga mecla pe topicul ei si cerceteaza), asa si acum ti se explica de ce esti in eroare. Oricum, are dreptate fratele ghandalf cand zice ca nu tu ai scris comm-ul ala, nu tu ai proprietatea acelor cuvinte. Pt ca a fost sters cu nerusinare si s-a pus un comm foarte haios (chiar m-ai dat jos de pe căcat de cat am râs) cum ca juri cu mana pe pasarica. Hihihi... Bă țărăncilor, băgați bine intre urechi, nu mai bălegariți tâmpenii gratuite vis-a-vis de clientii care va dau bani, va sustin si chiar tin la voi - vezi bine, baiatul a fost bine intentionat si ti-a facut recenzie la cererea ta. Ceva misto "cu mana la pasarica" - foarte nostim n-am mai auzit asa ceva... Cu mana la pula promit ca te jmecleiesc pe ocular. 1 1 Link spre comentariu
deeadya Reputație: 35 Postat Februarie 9 Autor Partajează Postat Februarie 9 Acum 9 minute, stanilla a spus: Masajul erotic tocmai in asta consta, in mozolitul pe corp. Cu ulei, creme, cu sloboz (sperma pe intelesul tau, ca tu esti o pretioasa si nu intelegi limbajul curvarilor pe un site cu si despre curve). Inteleg, nu vrei sa te futi, doar ca lucrezi cu oameni pe care îi malachiezi, cam care sunt asteptarile tale in privinta rezultatelor ? Asa cum toata lumea de pe aici a fost empatica cu colega ta cand au incercat unii s-o împuleze (baga mecla pe topicul ei si cerceteaza), asa si acum ti se explica de ce esti in eroare. Oricum, are dreptate fratele ghandalf cand zice ca nu tu ai scris comm-ul ala, nu tu ai proprietatea acelor cuvinte. Pt ca a fost sters cu nerusinare si s-a pus un comm foarte haios (chiar m-ai dat jos de pe căcat de cat am râs) cum ca juri cu mana pe pasarica. Hihihi... Bă țărăncilor, băgați bine intre urechi, nu mai bălegariți tâmpenii gratuite vis-a-vis de clientii care va dau bani, va sustin si chiar tin la voi - vezi bine, baiatul a fost bine intentionat si ti-a facut recenzie la cererea ta. Ceva misto "cu mana la pasarica" - foarte nostim n-am mai auzit asa ceva... Cu mana la pula promit ca te jmecleiesc pe ocular. Ce te agiti asa? Vezi sa nu iti plezneasca o vena😂🤣. Cu mana pe pula nu pot sa jur ca nu am pula. Pe pasarica pot. 1 Link spre comentariu
stanilla Reputație: 249 Postat Februarie 9 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Februarie 9 29 minutes ago, deeadya said: Ce te agiti asa? Vezi sa nu iti plezneasca o vena😂🤣. Cu mana pe pula nu pot sa jur ca nu am pula. Pe pasarica pot. 🙂🙂 still funny, you re killing me pls stop. Cu mana la pula ? Hihihauhau reloaded... tu si coada de la impozite ce ma mai amuzati asa. Zero noima, zero capacitate, zero haz. Desigur ca-mi va plesni vena aia groasa de la scârbavnicu-mi mădular si te va împroşca cu cea mai murdara malachie din istoria omenirii. Keep kalm and paisan on. 1 Link spre comentariu
deeadya Reputație: 35 Postat Februarie 9 Autor Partajează Postat Februarie 9 Acum 45 minute, stanilla a spus: 🙂🙂 still funny, you re killing me pls stop. Cu mana la pula ? Hihihauhau reloaded... tu si coada de la impozite ce ma mai amuzati asa. Zero noima, zero capacitate, zero haz. Desigur ca-mi va plesni vena aia groasa de la scârbavnicu-mi mădular si te va împroşca cu cea mai murdara malachie din istoria omenirii. Keep kalm and paisan on. Nu inteleg atata agresivitate.ce iti aduce bun? Ma indoiesc ca un om cu capul pe umeri,echilibrat si care se crede barbat va pune in practica ce ameninta pe un forum. Tind totusi sa cred ca e loc de informat,nu de oameni care nu au mai prins loc la sectia de psihiatrie😂🤣. Zi frumoasa si tie! Link spre comentariu
stanilla Reputație: 249 Postat Februarie 9 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Februarie 9 2 minutes ago, deeadya said: Nu inteleg atata agresivitate.ce iti aduce bun? Ma indoiesc ca un om cu capul pe umeri,echilibrat si care se crede barbat va pune in practica ce ameninta pe un forum. Tind totusi sa cred ca e loc de informat,nu de oameni care nu au mai prins loc la sectia de psihiatrie😂🤣. Zi frumoasa si tie! Cu tine, e clara lucrarea. Capul il am intre picioare, nu pe umeri - deloc echilibrat, bate usor in stânga. N-am amenintat cu nimic, ti-am zis doar ca-ti dau cu sloboz pe față, lucru firesc pt un curvar ca mine si o curva ca tine. Desigur ca e un loc de informat si nu pt oameni care n-au mai prins loc la sectia neurologica pe motiv de scarba de sperma lucrand cu sperma. 1 Link spre comentariu
deeadya Reputație: 35 Postat Februarie 9 Autor Partajează Postat Februarie 9 Ľ Acum 3 minute, stanilla a spus: Cu tine, e clara lucrarea. Capul il am intre picioare, nu pe umeri - deloc echilibrat, bate usor in stânga. N-am amenintat cu nimic, ti-am zis doar ca-ti dau cu sloboz pe față, lucru firesc pt un curvar ca mine si o curva ca tine. Desigur ca e un loc de informat si nu pt oameni care n-au mai prins loc la sectia neurologica pe motiv de scarba de sperma lucrand cu sperma. Cred ca ai nevoie de atentie multa. E cu siguranta locul potrivit unde sa ai parte de ea😂🤣😅. Link spre comentariu
stanilla Reputație: 249 Postat Februarie 9 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Februarie 9 3 minutes ago, deeadya said: Cred ca ai nevoie de atentie multa. E cu siguranta locul potrivit unde sa ai parte de ea😂🤣😅. Desigur ca am nevoie de multa atentie in special la sateliti si imprejurimi. Baga bine sfatul asta la cutia care-ti sta pe gat ca s-ar putea sa-ti foloseasca in meseria asta. Otherwise, no surprise - reconfirmi ce ziceam mai sus - zero noima, zero capacitate, zero haz. Vagoane de sloboz iti doresc. 1 1 Link spre comentariu
deeadya Reputație: 35 Postat Februarie 9 Autor Partajează Postat Februarie 9 Am avut o zi mult prea frumoasa ca sa pun la suflet anumite mizerii. Pana la urma fiecare isi poate exprima opinia si parerea,mai buna sau mai putin buna,mai armonios sau mai putin ,fiecare dupa posibilitati,dupa cum il duce capul, dupa bolilele de care mai sufera😂🤣. Dupa cum ii este caracterul probabil. Eu am fost si voi fi mereu o draguta,chiar daca refuz anumite servicii, este repet, fix alegerea mea ce ofer si alegerea voastra daca ma vizitati sau nu in conditiile pe care eu le-am mentionat. Nu am venit peste nimeni acasa sa il oblig sa faca cu mine ce vreau eu si sa ma plateasca. Mi-am expus serviciile si fiecare a ales daca ce am de oferit coincide cu ce dorinte are pt serviciile pe care le plateste sau daca merge in alta parte,ca e site cu foarte multe fete,aveti de unde alege. Multumesc celor care m-au vizitat si au avut grija sa imi faca ziua mai frumoasa! Sper sa am parte de cat mai multe sedinte cu oameni minunati si cu bun simt ca voi. Multumesc si pt cuvintele frumoase celor care mi-ati scris. Evident ca nu stau sa pun la suflet toate aceste rautati gratuite. Prefer sa imi canalizez energia pozitiva pe sedinte reusite cu oameni frumosi la suflet. Eu masaj ofer doar in timpul liber, vin in locatie special pt cei care ma contacteaza. Sunt disponibila pt programari in acest weekend si ii astept cu drag pe cei care isi doresc sa ma cunoasca. Serviciile mele raman aceleasi,masaj de relaxare,body masaj si masaj erotic, finalizare prin masaj, nu accept finalizare pe gat,pe fata, pe par, in zona intima. Este permisa finalizarea pe sani si atat. Daca aveti intentii ascunse si neprietenoase cred ca cel mai bine ar fi sa va pastrati banutii si sa mergeti la domnisoare care va ofera exact ceea ce va doriti. Nu vad rostul unei intalniri in care niciunul sa nu ne simtim confortabil unul cu celalalt. Ce ar mai fi sa ne luam acolo la scandal si cearta,fix asta mai lipsea... Si ca sa fie mai usor si mai sigur atat pt mine cat si pt colegele mele si pt a evita vizitele unor oameni pe care nu cred ca mi-ar placea sa ii intalnesc vreodata, voi lucra doar cu clientii fideli si cunoscuti locatiei din Rasarit si cu cei care,chiar daca sunt noi, au deja programarea efectuata pt maine. Pupicei la dragalasi!🙂😗😗😗 Link spre comentariu
Membru Premium Mocureloaded Reputație: 2678 Postat Februarie 9 Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Membru Premium Partajează Postat Februarie 9 Acum 5 minute, deeadya a spus: ... voi lucra doar cu clientii fideli si cunoscuti locatiei din Rasarit si cu cei care,chiar daca sunt noi, au deja programarea efectuata. Asta-i ca și în bancul ala cu oile. Bancul: Un tânăr se întâlnește cu badea Gheorghe care era cu oile la păscut. Flăcăul se gândește să intre în vorbă și-l întreabă: - Bade, dau oile lapte? - Alea albe, da. - Și alea negre? - Și alea negre. - Dar lână dau? - Alea albe, da. - Păi, și alea negre? - Și alea negre. - Păi, atunci de ce faci diferență între ele? - Pentru că alea albe sunt ale mele. - Și alea negre? - Și alea negre 1 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114283 Postat Februarie 9 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Februarie 9 asteptam recenziile un troll o fost avertizat acum 1 Link spre comentariu
deeadya Reputație: 35 Postat Februarie 9 Autor Partajează Postat Februarie 9 Multumesc! In acest weekend sunt disponibila pentru programari! Daca doriti sa discutam mai multe nu ezitati sa imi scrieti pe whatsapp. Va multumesc! Link spre comentariu
deeadya Reputație: 35 Postat Februarie 10 Autor Partajează Postat Februarie 10 Buna dimineata si weekend frumos tuturor! Astazi voi fi in locatie pana la ora 21 00. La fel si maine! Pupici! Link spre comentariu
deeadya Reputație: 35 Postat Februarie 12 Autor Partajează Postat Februarie 12 Bunaaa, mai am cateva locuri disponibile! 😘😘😘 Link spre comentariu
deeadya Reputație: 35 Postat Februarie 14 Autor Partajează Postat Februarie 14 Hello dragilor! Mai am un loc disponibil la 18:00 pupici 💋 Link spre comentariu
slvadr Reputație: 11 Postat Februarie 14 Oras:București Oras:București Partajează Postat Februarie 14 Acum 3 ore, deeadya a spus: Hello dragilor! Mai am un loc disponibil la 18:00 pupici 💋 Hello princess 👸,o lista cu preturi si servici nu ne acorzi si noua? Nu spune de what's up ca ti am dat mesaje si nu mi ai răspuns probabil primești destule , te stiu de pe vremea cand erai la Indra🥰🥰 si as vrea sa te vizitez din nou , te am cautat !!! Link spre comentariu
deeadya Reputație: 35 Postat Februarie 14 Autor Partajează Postat Februarie 14 Acum 7 ore, slvadr a spus: Hello princess 👸,o lista cu preturi si servici nu ne acorzi si noua? Nu spune de what's up ca ti am dat mesaje si nu mi ai răspuns probabil primești destule , te stiu de pe vremea cand erai la Indra🥰🥰 si as vrea sa te vizitez din nou , te am cautat !!! Buna! Iti multumesc pt interes. Probabil am primit mesajul tau dar am vazut tarziu si nu am raspuns ca sa nu cumva sa nimeresc intr-un moment nepotrivit. Te rog sa imi mai scrii odata sau sa imi mentionezi in ce interval iti pot raspunde. De multe ori primesc mesajele voastre cand sunt in programari si ma gandesc ca ar fi nepotrivit sa va raspund dupa cateva ore bune sau chiar zile. Serviciile mele sunt mentionate si in prima postare: masaj de relaxare,body si erotic, finalizare prin masaj,fara contact sexual, accept cunni si sarut daca igiena este impecabila. Pretul este 300 de lei 50 de minute. Te astept cu drag sa imi scrii si sa stabilim cand avem amandoi disponibilitate. Pupici!!😍🥰😘😘😘😘😘 Link spre comentariu
slvadr Reputație: 11 Postat Februarie 14 Oras:București Oras:București Partajează Postat Februarie 14 1 oră în urmă, deeadya a spus: Buna! Iti multumesc pt interes. Probabil am primit mesajul tau dar am vazut tarziu si nu am raspuns ca sa nu cumva sa nimeresc intr-un moment nepotrivit. Te rog sa imi mai scrii odata sau sa imi mentionezi in ce interval iti pot raspunde. De multe ori primesc mesajele voastre cand sunt in programari si ma gandesc ca ar fi nepotrivit sa va raspund dupa cateva ore bune sau chiar zile. Serviciile mele sunt mentionate si in prima postare: masaj de relaxare,body si erotic, finalizare prin masaj,fara contact sexual, accept cunni si sarut daca igiena este impecabila. Pretul este 300 de lei 50 de minute. Te astept cu drag sa imi scrii si sa stabilim cand avem amandoi disponibilitate. Pupici!!😍🥰😘😘😘😘😘 Bine te voi contacts imediat ce voi putea ,mulțumesc pentru răspuns .In weekend esti disponibila ? Ma interesează si nu pot trimite pe what's up mesaj momentan😊😊😊înțelegi tu Link spre comentariu
deeadya Reputație: 35 Postat Februarie 15 Autor Partajează Postat Februarie 15 Acum 8 ore, slvadr a spus: Bine te voi contacts imediat ce voi putea ,mulțumesc pentru răspuns .In weekend esti disponibila ? Ma interesează si nu pot trimite pe what's up mesaj momentan😊😊😊înțelegi tu Lucrez in weekend dar am foarte multe programari deja efectuate. Vedem daca ne sincronizam. Pupici!😙😙☺️ Link spre comentariu
slvadr Reputație: 11 Postat Februarie 15 Oras:București Oras:București Partajează Postat Februarie 15 Acum 6 ore, deeadya a spus: Lucrez in weekend dar am foarte multe programari deja efectuate. Vedem daca ne sincronizam. Pupici!😙😙☺️ Bine ,te voi contacta pe what's up imediat ce pot , dacă nu îmi răspunzi voi reveni cu o cearta 🤣🤣 1 Link spre comentariu
cezariulius Reputație: 146 Postat Februarie 22 Partajează Postat Februarie 22 Salutare! Saptamana trecuta am revizitat-o pe domnisoara dupa mai multe luni in care facuse pauza. Pot sa spun ca a ramas aceeasi fata balnda si minunata asa cum era si la salon. In locatia bine cunoscuta de mine, m-a incantat cu sanii sai mari care sunt un adevarat deliciu. Masajul il stiam de la salon si constat ca a ramas la fel de bun. Experienta cu Deea este una placuta, mai ales ca ne stim. Masajul erotic este la un nivel ridicat si faptul ca se saruta pentru mine este cireasa de pe tort. Imi place felul ei de a fi si cred ca e un mare castig pentru lumea masajului erotic faptul ca a revenit. O sa revin cu siguranta si sper sa formeze o echipa de vis cu Aria, speciliasta mai veche a locului. 2 Link spre comentariu
deeadya Reputație: 35 Postat Februarie 25 Autor Partajează Postat Februarie 25 La 22.02.2024 la 12:37, cezariulius a spus: Salutare! Saptamana trecuta am revizitat-o pe domnisoara dupa mai multe luni in care facuse pauza. Pot sa spun ca a ramas aceeasi fata balnda si minunata asa cum era si la salon. In locatia bine cunoscuta de mine, m-a incantat cu sanii sai mari care sunt un adevarat deliciu. Masajul il stiam de la salon si constat ca a ramas la fel de bun. Experienta cu Deea este una placuta, mai ales ca ne stim. Masajul erotic este la un nivel ridicat si faptul ca se saruta pentru mine este cireasa de pe tort. Imi place felul ei de a fi si cred ca e un mare castig pentru lumea masajului erotic faptul ca a revenit. O sa revin cu siguranta si sper sa formeze o echipa de vis cu Aria, speciliasta mai veche a locului. Multumesc! Va astept cu drag! Zilnic dupa ora pranzului pana seara. Pupici! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum