Sari la conținut

Sofia 😘💯💣 0729518854

Postări Recomandate

• Oras:Mogosoaia
  • Disponibila
  • Oras:Mogosoaia
  • Disponibila
1 hour ago, Sofia10 said:

Totul este protejat! 

Daca totul este protejat modifica in primul post, pe prima pagină că duci lumea în eroare!

Încă ceva..la Rin ora are 60 min sau se termina după primele 40!! 🙂

• Like 1
  • Haha 2
Link spre comentariu
La 28.01.2024 la 19:14, albdom82 a spus:

Ce inseamna "oral protejat sau neprotejat contra cost", este un serviciu extra cel neprotejat sa intelegem?

CIM, GFE, FK oferi? Si cat mai multe poze ar fi binevenite, chiar obligatorii. 

Iti explic eu colegu', cum sta treaba cu oral contracost, ca am experienta 😂

Vad ca incepe sa prinda treaba asta cu taxa de intrare si servicii contra cost...cred ca e ceva adus de prin vest de la aia mai civilizati 🤣

Link spre comentariu
Reputație: 17092
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale
16 hours ago, gicacontra2012 said:

Sa înțelegem ca este 350 lei finalizarea doar cu oral neprotejat si locația la Rin Grand Hotel ? Acum plec 😄

Stai bro...ca merg si io....astept sa imi aprobe astia la provident imprumutu!!😜🤭🤣🤦‍♂️

11 hours ago, Sofia10 said:

Am dreptul a-mi selecta serviciile si pretul In functie de cum doresc!Acum fiecare e liber sa aleaga daca isi doreste sa ma viziteze sau nu! 

Aha...in functie de cum doresti sau in functie de fata prostului!!?🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

Link spre comentariu
  • Oras:București
Acum 13 ore, Sofia10 a spus:

Buna dragilor!
Avand in vedere situatia precedenta, am analizat preturile de pe site si voi face mici schimbari!
Oral protejat,sex normal protejat,masaj erotic si de relaxare,footfetish, 69,diferite pozitii si fantezii
Dominare soft sau hard
Dominare cu jucarii 100 lei extra
Uro 50 lei extra
Nu primesc cu bile sau accesorii
Nu ofer anal ,FK,COF,COM
Am dreptul de a-mi selecta clientela
Nu primesc oamenii cu diferite mirosuri sau probleme de piele

Cadoul este 200 finalizarea (30min)

300 ora

Va astept 😘

IMG-20240129-WA0010.jpg

Disponibila 😘

Link spre comentariu
  • Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp)
  • Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp)
Acum 10 minute, Iepurashul a spus:

No one? Nothing?

Fără ON, fără anal, fără FK...

Link spre comentariu
Reputație: 24071
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
La 29.01.2024 la 21:30, Sofia10 a spus:

Am dreptul a-mi selecta serviciile si pretul In functie de cum doresc!Acum fiecare e liber sa aleaga daca isi doreste sa ma viziteze sau nu! 

Gelul de la baie costa in functie de aroma?

• Haha 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Haideti baieti, nu mai faceti glume..si hai sa lasam fata sa ne arate ce are de oferit. Mie mi se pare ca are potential...restul depinde de ea. Mi as dori sa introduci macar FK in serviciile tale

Link spre comentariu
  • Membru Premium

Salutare!

Nu mai fiti răi, măi, colegii, fetele astea nu sunt inamicii noștri! 🤦‍♂️
Mai sunt o gramada de fete care fac protejat, la top sunt Silvia, Anemona, Raluca_ si altele - si nu le mai blameaza nimeni, e loc pentru toata lumea! 👍

Sa va spun de @Sofia10:
Am fost zilel trecute in prima parte a a zilei pentru o finalizare!

Povestirea, pe scurt:
M-am programat dimineata, comunicare buna, totul OK, mi-a mai cerut confirmare cu vreo 15-20 min. inainte. Locatia e la RIN la partea de hotel.
Ajuns in parcare, chiar mă gandeam si eu ca poate am facut drumul degeaba :slap2...dar nu a fot asa. 
Fata este dragutica, comunicativa, la fata nu e vreo frumusețe  dar atuul ei forte e ca e foarte buna de pula!!! :cool:
M-a intampinat imbracata in chlotei, sutien si ciorapi 3/4 negr, tocuri, e zambareata si amabila.
Dupa cateva discutii, inmanat cadou apoi dupa dus am revenit in camera de joaca.
La partea de preludiu nu sta chiar bine, in afara de cateva managaieri pe corp si pe organ, altceva nu prea face, apoi a coborat la un OP in fata oglinzii care i-a mai ridicat putin nota. Oralul e bunicel, nu o băga prea adânc în guriță - dar incearca, mai alterneaza si cu handjob dar care nu e agresiv sau deranjant. Pentru ca i-am tot admirat funduletul  tonifiat si ridicat, am trecut repede in pat, început in misionar unde chiar se mișcă bine, își ridica bazinul și se împinge in cardan, ceva umeri-craci, ne-am mai jucat așa ceva timp, apoi am făcut greșeala s-o pun căpriță. Eeeee, aici m-a făcut să termin mult mai repede decât estimasem, are un cur perfect pentru ciocan (are și o inimioară tatuată pe el!). 💗
Așa ca am mai stat puțin, trecut iar pe la dus, apoi am părăsit incinta! :wave:

Note:
Locație: 8 - RIN, garsonieră la etaj superior, destul de curată.
Aspect: față - 8 are aspect puțin gipsy, ten cu acnee, gene false, păr lung şi frumos, corp 9.5 - pustoaica miniona sexi, sâni mici dar frumușei, piese de rezistență: curul tonifiat și obraznic, abdomenul frumos conturat, picioare frumoase!
OP: 7.5 - nu deosebit, fără deep, dar ok, priviri cu ea in gura, lins, bătăi peste buze plus view-ul din oglindă.
NP: 9.5 - aici m-am simțit chiar foarte bine, m-a  mângâiat, m-a tras în ea, cu contre, s-a mișcat si unduit frumos,  are o pasarica mica si stramta. 
In doggy e chiar top, atat ca priveliste, cat si ca miscari! 
Atitudine: 8.5 - comunicativa, amabilă, dar totuși putin distantă și grăbită..
Am sesizat și o usoara tenta de fast-fuck, dar nu ceva ostentativ.

Nu am cerut FK sau ON, nu m-au interesat in cazul de fata!

Cadou: 200 RON - 25-30 minute

Overall mie mi-a plăcut, cred ca dacă ne mai vedem va fi mult mai bine! :bravo

Sfaturi:
- Sofia, incerca sa fii mai relaxata si tandra, lasa-ti timp intre programari si cere confirmare cu o minim ora, nu cu cu 15-20 min. inainte (se ceeaza impresia de banda rulanta!) 
  • Like 7
  • Mersi 1
  • Confuz 1
  • Inimioara 1

.

Link spre comentariu
Acum 17 ore, Ioan_xyz a spus:

Salutare!

Nu mai fiti răi, măi, colegii, fetele astea nu sunt inamicii noștri! 🤦‍♂️
Mai sunt o gramada de fete care fac protejat, la top sunt Silvia, Anemona, Raluca_ si altele - si nu le mai blameaza nimeni, e loc pentru toata lumea! 👍

Sa va spun de @Sofia10:
Am fost zilel trecute in prima parte a a zilei pentru o finalizare!

Povestirea, pe scurt:
M-am programat dimineata, comunicare buna, totul OK, mi-a mai cerut confirmare cu vreo 15-20 min. inainte. Locatia e la RIN la partea de hotel.
Ajuns in parcare, chiar mă gandeam si eu ca poate am facut drumul degeaba :slap2...dar nu a fot asa. 
Fata este dragutica, comunicativa, la fata nu e vreo frumusețe  dar atuul ei forte e ca e foarte buna de pula!!! :cool:
M-a intampinat imbracata in chlotei, sutien si ciorapi 3/4 negr, tocuri, e zambareata si amabila.
Dupa cateva discutii, inmanat cadou apoi dupa dus am revenit in camera de joaca.
La partea de preludiu nu sta chiar bine, in afara de cateva managaieri pe corp si pe organ, altceva nu prea face, apoi a coborat la un OP in fata oglinzii care i-a mai ridicat putin nota. Oralul e bunicel, nu o băga prea adânc în guriță - dar incearca, mai alterneaza si cu handjob dar care nu e agresiv sau deranjant. Pentru ca i-am tot admirat funduletul  tonifiat si ridicat, am trecut repede in pat, început in misionar unde chiar se mișcă bine, își ridica bazinul și se împinge in cardan, ceva umeri-craci, ne-am mai jucat așa ceva timp, apoi am făcut greșeala s-o pun căpriță. Eeeee, aici m-a făcut să termin mult mai repede decât estimasem, are un cur perfect pentru ciocan (are și o inimioară tatuată pe el!). 💗
Așa ca am mai stat puțin, trecut iar pe la dus, apoi am părăsit incinta! :wave:

Note:
Locație: 8 - RIN, garsonieră la etaj superior, destul de curată.
Aspect: față - 8 are aspect puțin gipsy, ten cu acnee, gene false, păr lung şi frumos, corp 9.5 - pustoaica miniona sexi, sâni mici dar frumușei, piese de rezistență: curul tonifiat și obraznic, abdomenul frumos conturat, picioare frumoase!
OP: 7.5 - nu deosebit, fără deep, dar ok, priviri cu ea in gura, lins, bătăi peste buze plus view-ul din oglindă.
NP: 9.5 - aici m-am simțit chiar foarte bine, m-a  mângâiat, m-a tras în ea, cu contre, s-a mișcat si unduit frumos,  are o pasarica mica si stramta. 
In doggy e chiar top, atat ca priveliste, cat si ca miscari! 
Atitudine: 8.5 - comunicativa, amabilă, dar totuși putin distantă și grăbită..
Am sesizat și o usoara tenta de fast-fuck, dar nu ceva ostentativ.

Nu am cerut FK sau ON, nu m-au interesat in cazul de fata!

Cadou: 200 RON - 25-30 minute

Overall mie mi-a plăcut, cred ca dacă ne mai vedem va fi mult mai bine! :bravo

Sfaturi:
- Sofia, incerca sa fii mai relaxata si tandra, lasa-ti timp intre programari si cere confirmare cu o minim ora, nu cu cu 15-20 min. inainte (se ceeaza impresia de banda rulanta!) 

Mulțumesc 😘

Te astept si cu alta ocazie 😘

• Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Outcall
  • Oras:Outcall

RECENZIE:
Aspect: 9.1 (chip: 8.4 / corp: 9.8, gagica simpatica undeva la 1.65 cm, par lung negru, sani mici spre medii fermi, slim fit, carne tare, fund bombat, cateva tatuaje interesante, piercing in nas, bronz frumos, tonefiata/are fibra)
Oral: 7 (protejat, ok, fara atentie la motocei, ceva incercari de deep, umed placut)
Normal: 9 (protejat, geme placut, foarte stramta, se implica si participa la actiune, se misca "bini di tat" )
Gfe: 7 (accepta pupici de la gat in jos)
Atitudine: 10 (deschisa la discutii, prietenoasa)
Igiena: 10 (curata, miroase placut fresh)
Halat: 300 RON (pentru o ora) 

Naratiunea:
Va salut,
In prima parte a lunii februarie, am ajuns la Sofi, discutia pe whastapp, am ajuns relativ repede fiind in zona. Mi-a deschis usa o gagicuta simpatica, cu parul lung, imbracata intr-un body negru, cu dresuri sexy negre, zambeste frumos. Facem cunostinta, este foarte dezinvolta, imi las hainele in living-room. In dormitor am stat putin de vorba, nu ne-am grabit, este ok, atitudine prietenoasa. Inca de cand era intinsa in pat am putut observa cat de bine arata, eram deja beton-armat. Sofi a montat protectia si a inceput cu un oral ok, mai mult sa fie bifat + 69. Foloseste lubrifiant, se misca bine in multe pozitii, nu doar deasupra. Mi-au placut mai toate pozitiile, gagica e belea. Cand prelua ea comanda, cand eu, a fost un sincron reusit. Are un fund bombat belea, doggy, reverse cow-girl, toate nebuniile, se misca ca o albinuta. 
Overall a fost bine, eu m-am simtit bine in compania lui Sofi, o sa mai revin! 
Daca va plac tipele slim care stiu sa se miste bine in asternut, atunci trebuie sa ii faceti o vizita!
Spor!

Notite)
1)Totul este protejat
2)Accepta cunni/69
3)Desi nu face sala, arata bine, mult mai bine decat in poze 

• Like 25
  • Mersi 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...