witcher Reputație: 16278 Postat Ianuarie 29 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 29 Acum 1 minut, florinelu200 a spus: Cat este oralul neprotejat pe parcursul a 30min? Cati bani ai la tine peste 200 de lei ? Link spre comentariu
Sofia10 Reputație: 39 Postat Ianuarie 29 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Ianuarie 29 Acum 16 minute, florinelu200 a spus: Cat este oralul neprotejat pe parcursul a 30min? Totul este protejat! Link spre comentariu
Nid75 Reputație: 59 Postat Ianuarie 29 Oras:Mogosoaia Disponibila Oras:Mogosoaia Disponibila Partajează Postat Ianuarie 29 1 hour ago, Sofia10 said: Totul este protejat! Daca totul este protejat modifica in primul post, pe prima pagină că duci lumea în eroare! Încă ceva..la Rin ora are 60 min sau se termina după primele 40!! 🙂 1 2 Link spre comentariu
bancheru24 Reputație: 2495 Postat Ianuarie 30 Partajează Postat Ianuarie 30 La 28.01.2024 la 19:14, albdom82 a spus: Ce inseamna "oral protejat sau neprotejat contra cost", este un serviciu extra cel neprotejat sa intelegem? CIM, GFE, FK oferi? Si cat mai multe poze ar fi binevenite, chiar obligatorii. Iti explic eu colegu', cum sta treaba cu oral contracost, ca am experienta 😂 Vad ca incepe sa prinda treaba asta cu taxa de intrare si servicii contra cost...cred ca e ceva adus de prin vest de la aia mai civilizati 🤣 Link spre comentariu
only-me Reputație: 17092 Postat Ianuarie 30 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Ianuarie 30 16 hours ago, gicacontra2012 said: Sa înțelegem ca este 350 lei finalizarea doar cu oral neprotejat si locația la Rin Grand Hotel ? Acum plec 😄 Stai bro...ca merg si io....astept sa imi aprobe astia la provident imprumutu!!😜🤭🤣🤦♂️ 11 hours ago, Sofia10 said: Am dreptul a-mi selecta serviciile si pretul In functie de cum doresc!Acum fiecare e liber sa aleaga daca isi doreste sa ma viziteze sau nu! Aha...in functie de cum doresti sau in functie de fata prostului!!?🤦♂️🤦♂️🤦♂️ Link spre comentariu
florinelu200 Reputație: 59 Postat Ianuarie 30 Partajează Postat Ianuarie 30 Pentru mine cu totul protejat e cam tzeapa, dar nu merg daca oralul nu e natural. Link spre comentariu
Sofia10 Reputație: 39 Postat Ianuarie 30 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Ianuarie 30 Acum 13 ore, Sofia10 a spus: Buna dragilor! Avand in vedere situatia precedenta, am analizat preturile de pe site si voi face mici schimbari! Oral protejat,sex normal protejat,masaj erotic si de relaxare,footfetish, 69,diferite pozitii si fantezii Dominare soft sau hard Dominare cu jucarii 100 lei extra Uro 50 lei extra Nu primesc cu bile sau accesorii Nu ofer anal ,FK,COF,COM Am dreptul de a-mi selecta clientela Nu primesc oamenii cu diferite mirosuri sau probleme de piele Cadoul este 200 finalizarea (30min) 300 ora Va astept 😘 Disponibila 😘 Link spre comentariu
trumtram Reputație: 402 Postat Ianuarie 30 Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Partajează Postat Ianuarie 30 Arăți bine, dar fără ON, succes Link spre comentariu
Sofia10 Reputație: 39 Postat Ianuarie 30 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Ianuarie 30 Acum 2 ore, Sofia10 a spus: Disponibila pana la ora 23.00 Link spre comentariu
Iepurashul Reputație: 181 Postat Ianuarie 30 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 30 Nimeni? Nimic? 1 Link spre comentariu
trumtram Reputație: 402 Postat Ianuarie 30 Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Partajează Postat Ianuarie 30 Acum 10 minute, Iepurashul a spus: No one? Nothing? Fără ON, fără anal, fără FK... Link spre comentariu
rococroco Reputație: 15 Postat Ianuarie 31 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 31 Hai cu mai multe poze Link spre comentariu
Sofia10 Reputație: 39 Postat Ianuarie 31 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Ianuarie 31 Va astept cu programări 😘 5 Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Ianuarie 31 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Ianuarie 31 La 29.01.2024 la 21:30, Sofia10 a spus: Am dreptul a-mi selecta serviciile si pretul In functie de cum doresc!Acum fiecare e liber sa aleaga daca isi doreste sa ma viziteze sau nu! Gelul de la baie costa in functie de aroma? 3 Link spre comentariu
rococroco Reputație: 15 Postat Ianuarie 31 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 31 Haideti baieti, nu mai faceti glume..si hai sa lasam fata sa ne arate ce are de oferit. Mie mi se pare ca are potential...restul depinde de ea. Mi as dori sa introduci macar FK in serviciile tale Link spre comentariu
Membru Premium Ioan_xyz Reputație: 677 Postat Ianuarie 31 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 31 Salutare! Nu mai fiti răi, măi, colegii, fetele astea nu sunt inamicii noștri! 🤦♂️ Mai sunt o gramada de fete care fac protejat, la top sunt Silvia, Anemona, Raluca_ si altele - si nu le mai blameaza nimeni, e loc pentru toata lumea! 👍 Sa va spun de @Sofia10: Am fost zilel trecute in prima parte a a zilei pentru o finalizare! Povestirea, pe scurt: M-am programat dimineata, comunicare buna, totul OK, mi-a mai cerut confirmare cu vreo 15-20 min. inainte. Locatia e la RIN la partea de hotel. Ajuns in parcare, chiar mă gandeam si eu ca poate am facut drumul degeaba ...dar nu a fot asa. Fata este dragutica, comunicativa, la fata nu e vreo frumusețe dar atuul ei forte e ca e foarte buna de pula!!! M-a intampinat imbracata in chlotei, sutien si ciorapi 3/4 negr, tocuri, e zambareata si amabila. Dupa cateva discutii, inmanat cadou apoi dupa dus am revenit in camera de joaca. La partea de preludiu nu sta chiar bine, in afara de cateva managaieri pe corp si pe organ, altceva nu prea face, apoi a coborat la un OP in fata oglinzii care i-a mai ridicat putin nota. Oralul e bunicel, nu o băga prea adânc în guriță - dar incearca, mai alterneaza si cu handjob dar care nu e agresiv sau deranjant. Pentru ca i-am tot admirat funduletul tonifiat si ridicat, am trecut repede in pat, început in misionar unde chiar se mișcă bine, își ridica bazinul și se împinge in cardan, ceva umeri-craci, ne-am mai jucat așa ceva timp, apoi am făcut greșeala s-o pun căpriță. Eeeee, aici m-a făcut să termin mult mai repede decât estimasem, are un cur perfect pentru ciocan (are și o inimioară tatuată pe el!). 💗 Așa ca am mai stat puțin, trecut iar pe la dus, apoi am părăsit incinta! Note: Locație: 8 - RIN, garsonieră la etaj superior, destul de curată. Aspect: față - 8 are aspect puțin gipsy, ten cu acnee, gene false, păr lung şi frumos, corp 9.5 - pustoaica miniona sexi, sâni mici dar frumușei, piese de rezistență: curul tonifiat și obraznic, abdomenul frumos conturat, picioare frumoase! OP: 7.5 - nu deosebit, fără deep, dar ok, priviri cu ea in gura, lins, bătăi peste buze plus view-ul din oglindă. NP: 9.5 - aici m-am simțit chiar foarte bine, m-a mângâiat, m-a tras în ea, cu contre, s-a mișcat si unduit frumos, are o pasarica mica si stramta. In doggy e chiar top, atat ca priveliste, cat si ca miscari! Atitudine: 8.5 - comunicativa, amabilă, dar totuși putin distantă și grăbită.. Am sesizat și o usoara tenta de fast-fuck, dar nu ceva ostentativ. Nu am cerut FK sau ON, nu m-au interesat in cazul de fata! Cadou: 200 RON - 25-30 minute Overall mie mi-a plăcut, cred ca dacă ne mai vedem va fi mult mai bine! Sfaturi: - Sofia, incerca sa fii mai relaxata si tandra, lasa-ti timp intre programari si cere confirmare cu o minim ora, nu cu cu 15-20 min. inainte (se ceeaza impresia de banda rulanta!) 7 1 1 1 . Link spre comentariu
Draym Reputație: 198 Postat Februarie 1 Oras:România Oras:România Partajează Postat Februarie 1 Acum 13 ore, laury a spus: Gelul de la baie costa in functie de aroma? Cel diluat cu apa este din partea casei. Cel nediluat +50. 😄 Link spre comentariu
Sofia10 Reputație: 39 Postat Februarie 1 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Februarie 1 Acum 19 ore, Sofia10 a spus: Va astept cu programări 😘 Bună dimineața! Disponibila pana la 23.00😘 Link spre comentariu
Sofia10 Reputație: 39 Postat Februarie 1 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Februarie 1 Acum 17 ore, Ioan_xyz a spus: Salutare! Nu mai fiti răi, măi, colegii, fetele astea nu sunt inamicii noștri! 🤦♂️ Mai sunt o gramada de fete care fac protejat, la top sunt Silvia, Anemona, Raluca_ si altele - si nu le mai blameaza nimeni, e loc pentru toata lumea! 👍 Sa va spun de @Sofia10: Am fost zilel trecute in prima parte a a zilei pentru o finalizare! Povestirea, pe scurt: M-am programat dimineata, comunicare buna, totul OK, mi-a mai cerut confirmare cu vreo 15-20 min. inainte. Locatia e la RIN la partea de hotel. Ajuns in parcare, chiar mă gandeam si eu ca poate am facut drumul degeaba ...dar nu a fot asa. Fata este dragutica, comunicativa, la fata nu e vreo frumusețe dar atuul ei forte e ca e foarte buna de pula!!! M-a intampinat imbracata in chlotei, sutien si ciorapi 3/4 negr, tocuri, e zambareata si amabila. Dupa cateva discutii, inmanat cadou apoi dupa dus am revenit in camera de joaca. La partea de preludiu nu sta chiar bine, in afara de cateva managaieri pe corp si pe organ, altceva nu prea face, apoi a coborat la un OP in fata oglinzii care i-a mai ridicat putin nota. Oralul e bunicel, nu o băga prea adânc în guriță - dar incearca, mai alterneaza si cu handjob dar care nu e agresiv sau deranjant. Pentru ca i-am tot admirat funduletul tonifiat si ridicat, am trecut repede in pat, început in misionar unde chiar se mișcă bine, își ridica bazinul și se împinge in cardan, ceva umeri-craci, ne-am mai jucat așa ceva timp, apoi am făcut greșeala s-o pun căpriță. Eeeee, aici m-a făcut să termin mult mai repede decât estimasem, are un cur perfect pentru ciocan (are și o inimioară tatuată pe el!). 💗 Așa ca am mai stat puțin, trecut iar pe la dus, apoi am părăsit incinta! Note: Locație: 8 - RIN, garsonieră la etaj superior, destul de curată. Aspect: față - 8 are aspect puțin gipsy, ten cu acnee, gene false, păr lung şi frumos, corp 9.5 - pustoaica miniona sexi, sâni mici dar frumușei, piese de rezistență: curul tonifiat și obraznic, abdomenul frumos conturat, picioare frumoase! OP: 7.5 - nu deosebit, fără deep, dar ok, priviri cu ea in gura, lins, bătăi peste buze plus view-ul din oglindă. NP: 9.5 - aici m-am simțit chiar foarte bine, m-a mângâiat, m-a tras în ea, cu contre, s-a mișcat si unduit frumos, are o pasarica mica si stramta. In doggy e chiar top, atat ca priveliste, cat si ca miscari! Atitudine: 8.5 - comunicativa, amabilă, dar totuși putin distantă și grăbită.. Am sesizat și o usoara tenta de fast-fuck, dar nu ceva ostentativ. Nu am cerut FK sau ON, nu m-au interesat in cazul de fata! Cadou: 200 RON - 25-30 minute Overall mie mi-a plăcut, cred ca dacă ne mai vedem va fi mult mai bine! Sfaturi: - Sofia, incerca sa fii mai relaxata si tandra, lasa-ti timp intre programari si cere confirmare cu o minim ora, nu cu cu 15-20 min. inainte (se ceeaza impresia de banda rulanta!) Mulțumesc 😘 Te astept si cu alta ocazie 😘 1 Link spre comentariu
Sofia10 Reputație: 39 Postat Februarie 2 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Februarie 2 La 29.01.2024 la 9:52, Sofia10 a spus: Neataa!Sunt disponibila pana la 23.00 Va astept 😗 Link spre comentariu
Sofia10 Reputație: 39 Postat Februarie 3 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Februarie 3 Acum 23 ore, Sofia10 a spus: Neataa!Sunt disponibila pana la 23.00 Va astept 😗 Neata!Va astept la programări Link spre comentariu
Sofia10 Reputație: 39 Postat Februarie 4 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Februarie 4 La 31.01.2024 la 14:29, Sofia10 a spus: Va astept cu programări 😘 Disponibila!😘 Link spre comentariu
makaveli123 Reputație: 75 Postat Februarie 4 Partajează Postat Februarie 4 Astia care dati 200 pe o finalizare, ati stricat piata. 4 Link spre comentariu
Membru Premium elprofesoare Reputație: 60476 Postat Februarie 4 Oras:Outcall Oras:Outcall Membru Premium Partajează Postat Februarie 4 RECENZIE: Locatie: 8.5 (Reper: RIN Grand Hotel) Aspect: 9.1 (chip: 8.4 / corp: 9.8, gagica simpatica undeva la 1.65 cm, par lung negru, sani mici spre medii fermi, slim fit, carne tare, fund bombat, cateva tatuaje interesante, piercing in nas, bronz frumos, tonefiata/are fibra) Oral: 7 (protejat, ok, fara atentie la motocei, ceva incercari de deep, umed placut) Normal: 9 (protejat, geme placut, foarte stramta, se implica si participa la actiune, se misca "bini di tat" ) Gfe: 7 (accepta pupici de la gat in jos) Atitudine: 10 (deschisa la discutii, prietenoasa) Igiena: 10 (curata, miroase placut fresh) Halat: 300 RON (pentru o ora) Naratiunea: Va salut, In prima parte a lunii februarie, am ajuns la Sofi, discutia pe whastapp, am ajuns relativ repede fiind in zona. Mi-a deschis usa o gagicuta simpatica, cu parul lung, imbracata intr-un body negru, cu dresuri sexy negre, zambeste frumos. Facem cunostinta, este foarte dezinvolta, imi las hainele in living-room. In dormitor am stat putin de vorba, nu ne-am grabit, este ok, atitudine prietenoasa. Inca de cand era intinsa in pat am putut observa cat de bine arata, eram deja beton-armat. Sofi a montat protectia si a inceput cu un oral ok, mai mult sa fie bifat + 69. Foloseste lubrifiant, se misca bine in multe pozitii, nu doar deasupra. Mi-au placut mai toate pozitiile, gagica e belea. Cand prelua ea comanda, cand eu, a fost un sincron reusit. Are un fund bombat belea, doggy, reverse cow-girl, toate nebuniile, se misca ca o albinuta. Overall a fost bine, eu m-am simtit bine in compania lui Sofi, o sa mai revin! Daca va plac tipele slim care stiu sa se miste bine in asternut, atunci trebuie sa ii faceti o vizita! Spor! Notite) 1)Totul este protejat 2)Accepta cunni/69 3)Desi nu face sala, arata bine, mult mai bine decat in poze 25 2 1 Link spre comentariu
silviu0109 Reputație: 19 Postat Februarie 4 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 4 On 2/1/2024 at 7:14 AM, Draym said: Cel diluat cu apa este din partea casei. Cel nediluat +50. 😄 Primii 5 cm de pula ii suge gratis, ce depășește costa 10 lei/cm/minut 1 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum