Sofia10 Reputație: 39 Postat Februarie 4 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Februarie 4 Acum 1 oră, silviu0109 a spus: Primii 5 cm de pula ii suge gratis, ce depășește costa 10 lei/cm/minut Daca nu ai fost la mine,nu are rost sa comentezi aiurea doar pentru a cauta putina atentie! Link spre comentariu
Sofia10 Reputație: 39 Postat Februarie 4 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Februarie 4 Acum 7 ore, elprofesoare a spus: RECENZIE: Locatie: 8.5 (Reper: RIN Grand Hotel) Aspect: 9.1 (chip: 8.4 / corp: 9.8, gagica simpatica undeva la 1.65 cm, par lung negru, sani mici spre medii fermi, slim fit, carne tare, fund bombat, cateva tatuaje interesante, piercing in nas, bronz frumos, tonefiata/are fibra) Oral: 7 (protejat, ok, fara atentie la motocei, ceva incercari de deep, umed placut) Normal: 9 (protejat, geme placut, foarte stramta, se implica si participa la actiune, se misca "bini di tat" ) Gfe: 7 (accepta pupici de la gat in jos) Atitudine: 10 (deschisa la discutii, prietenoasa) Igiena: 10 (curata, miroase placut fresh) Halat: 300 RON (pentru o ora) Naratiunea: Va salut, In prima parte a lunii februarie, am ajuns la Sofi, discutia pe whastapp, am ajuns relativ repede fiind in zona. Mi-a deschis usa o gagicuta simpatica, cu parul lung, imbracata intr-un body negru, cu dresuri sexy negre, zambeste frumos. Facem cunostinta, este foarte dezinvolta, imi las hainele in living-room. In dormitor am stat putin de vorba, nu ne-am grabit, este ok, atitudine prietenoasa. Inca de cand era intinsa in pat am putut observa cat de bine arata, eram deja beton-armat. Sofi a montat protectia si a inceput cu un oral ok, mai mult sa fie bifat + 69. Foloseste lubrifiant, se misca bine in multe pozitii, nu doar deasupra. Mi-au placut mai toate pozitiile, gagica e belea. Cand prelua ea comanda, cand eu, a fost un sincron reusit. Are un fund bombat belea, doggy, reverse cow-girl, toate nebuniile, se misca ca o albinuta. Overall a fost bine, eu m-am simtit bine in compania lui Sofi, o sa mai revin! Daca va plac tipele slim care stiu sa se miste bine in asternut, atunci trebuie sa ii faceti o vizita! Spor! Notite) 1)Totul este protejat 2)Accepta cunni/69 3)Desi nu face sala, arata bine, mult mai bine decat in poze Mulțumesc !te astept si data viitoare Pupici 😘 1 Link spre comentariu
barroso Reputație: 1372 Postat Februarie 5 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 5 Pare tentant sa merg la ea, insa Rin Hotel ma descurajeaza rau de tot! Daca era mai "in oras", puneam mana pe telefon urgent! 1 Link spre comentariu
Sofia10 Reputație: 39 Postat Februarie 5 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Februarie 5 La 02.02.2024 la 10:38, Sofia10 a spus: Disponibila pana la 23.00 Link spre comentariu
Sofia10 Reputație: 39 Postat Februarie 5 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Februarie 5 Acum 9 ore, barroso a spus: Pare tentant sa merg la ea, insa Rin Hotel ma descurajeaza rau de tot! Daca era mai "in oras", puneam mana pe telefon urgent! Maine o sa sa ma mut la rond Alba Iulia! Te aștept! Link spre comentariu
Sofia10 Reputație: 39 Postat Februarie 6 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Februarie 6 La 04.02.2024 la 23:44, Sofia10 a spus: Mulțumesc !te astept si data viitoare Pupici 😘 Buna dragilor!M-am mutat pe strada Matache dobrescu nr 8 Va astept dupa ora 11.30 Pupici Link spre comentariu
Sofia10 Reputație: 39 Postat Februarie 6 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Februarie 6 Va astept cu programări!Astazi voi fi disponibila pana la ora 22.30 Locatie noua -strada Matache dobrescu nr 8 😘😘😘 1 3 Link spre comentariu
Sofia10 Reputație: 39 Postat Februarie 7 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Februarie 7 Acum 19 ore, Sofia10 a spus: Va astept cu programări!Astazi voi fi disponibila pana la ora 22.30 Locatie noua -strada Matache dobrescu nr 8 😘😘😘 Bună dragilor! Disponibila pana la 22.30😘 Locația: Rond Alba Iulia Link spre comentariu
dobrix Reputație: 1179 Postat Februarie 7 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 7 Salut, Până la urmă am decis sa o vizitez pe Sofia văzând 2 recenzii pozitive mai in spate... Așa că vin eu sa mai reglam media....:)) Programare realizată pe WhatsApp destul de rapid... Locația: 7 cum sunt locațiile din blocul ăla de pe Matache Dobrescu...simpliste strict pt astfel de activități Aspect: 7 ...nimic ieșit din comun ...se spunea pe aici că arată mai bine că în poze...eu spun că nu e asa . Op: 5 ia doar 5,6 cm in gura....fara atenție la coaie....decide ea când se trece la normal. Np: 7 păsărică ok ....strâmtă...scoate zgomote ok ...nu m am prins daca false sau nu:))) Medie, aspect: 6.5....200 pe fin e mult pt ce oferă ...telefonul nu sta pe silent in timpul acțiunii....sta pe mesaje imediat înainte și după acțiune...se pretează mai mult la Publi24 decât la forum acesta... 8 3 1 Link spre comentariu
Sofia10 Reputație: 39 Postat Februarie 8 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Februarie 8 La 06.02.2024 la 17:02, Sofia10 a spus: Va astept cu programări!Astazi voi fi disponibila pana la ora 22.30 Locatie noua -strada Matache dobrescu nr 8 😘😘😘 Link spre comentariu
Sofia10 Reputație: 39 Postat Februarie 8 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Februarie 8 Chiar acum, Sofia10 a spus: Buna dimineata!Va astept cu programări in privat! Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Februarie 8 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Februarie 8 Acum 9 ore, dobrix a spus: Salut, Până la urmă am decis sa o vizitez pe Sofia văzând 2 recenzii pozitive mai in spate... Așa că vin eu sa mai reglam media....:)) Programare realizată pe WhatsApp destul de rapid... Locația: 7 cum sunt locațiile din blocul ăla de pe Matache Dobrescu...simpliste strict pt astfel de activități Aspect: 7 ...nimic ieșit din comun ...se spunea pe aici că arată mai bine că în poze...eu spun că nu e asa . Op: 5 ia doar 5,6 cm in gura....fara atenție la coaie....decide ea când se trece la normal. Np: 7 păsărică ok ....strâmtă...scoate zgomote ok ...nu m am prins daca false sau nu:))) Medie, aspect: 6.5....200 pe fin e mult pt ce oferă ...telefonul nu sta pe silent in timpul acțiunii....sta pe mesaje imediat înainte și după acțiune...se pretează mai mult la Publi24 decât la forum acesta... 👏👏👏👏 asta da recenzie obiectiva! Felicitari bro! Link spre comentariu
Sofia10 Reputație: 39 Postat Februarie 8 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Februarie 8 Acum 11 ore, dobrix a spus: Salut, Până la urmă am decis sa o vizitez pe Sofia văzând 2 recenzii pozitive mai in spate... Așa că vin eu sa mai reglam media....:)) Programare realizată pe WhatsApp destul de rapid... Locația: 7 cum sunt locațiile din blocul ăla de pe Matache Dobrescu...simpliste strict pt astfel de activități Aspect: 7 ...nimic ieșit din comun ...se spunea pe aici că arată mai bine că în poze...eu spun că nu e asa . Op: 5 ia doar 5,6 cm in gura....fara atenție la coaie....decide ea când se trece la normal. Np: 7 păsărică ok ....strâmtă...scoate zgomote ok ...nu m am prins daca false sau nu:))) Medie, aspect: 6.5....200 pe fin e mult pt ce oferă ...telefonul nu sta pe silent in timpul acțiunii....sta pe mesaje imediat înainte și după acțiune...se pretează mai mult la Publi24 decât la forum acesta... Ieri ne avand o zi prea buna am decis sa Inchei programul dar domnu de mai sus s-a hotarat sa ma viziteze!Am avut mai multe schimburi de mesaje si zilele trecute in care insista cu cerutul pozelor!Intradevar nu eram in cel mai bun "mood" pentru ca mintea imi statea la problema mea si nu m-am putut masca acest lucru fiind foarte distrasa!Nu eram nici aranjata in nici un fel dar asta nu înseamnă că sunt asa mereu!Nu stiu care a fost cel mai mare deranj ,că nu am fost aranjata sau ca ai terminat prea repede incat nu ai profitat in totalitate de acei 200 de lei!Sincer nici nu am avut o compatibilitate cu tine! Link spre comentariu
Membru Premium 71laciport Reputație: 4036 Postat Februarie 8 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Membru Premium Partajează Postat Februarie 8 6 minutes ago, Sofia10 said: Ieri ne avand o zi prea buna am decis sa Inchei programul dar domnu de mai sus s-a hotarat sa ma viziteze!Am avut mai multe schimburi de mesaje si zilele trecute in care insista cu cerutul pozelor!Intradevar nu eram in cel mai bun "mood" pentru ca mintea imi statea la problema mea si nu m-am putut masca acest lucru fiind foarte distrasa!Nu eram nici aranjata in nici un fel dar asta nu înseamnă că sunt asa mereu!Nu stiu care a fost cel mai mare deranj ,că nu am fost aranjata sau ca ai terminat prea repede incat nu ai profitat in totalitate de acei 200 de lei!Sincer nici nu am avut o compatibilitate cu tine! da stiu, clientul este de vina, stai chill pentru ca nu esti singura, sunt o groaza pe aici, care nu au compatibilitate, dar incaseaza 4 Link spre comentariu
Sofia10 Reputație: 39 Postat Februarie 8 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Februarie 8 Acum 1 oră, 71laciport a spus: da stiu, clientul este de vina, stai chill pentru ca nu esti singura, sunt o groaza pe aici, care nu au compatibilitate, dar incaseaza Am explicat destul de clar situatia incat sa se inteleaga!Nu am spus ca este vina lui doar ca legat de compatibilitate,chiar este impossibil sa ai compatibilitate cu toata lumea! 1 Link spre comentariu
Stefanelu Reputație: 558 Postat Februarie 8 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 8 On 1/31/2024 at 7:49 PM, Ioan_xyz said: Salutare! Nu mai fiti răi, măi, colegii, fetele astea nu sunt inamicii noștri! 🤦♂️ Mai sunt o gramada de fete care fac protejat, la top sunt Silvia, Anemona, Raluca_ si altele - si nu le mai blameaza nimeni, e loc pentru toata lumea! 👍 Sa va spun de @Sofia10: Am fost zilel trecute in prima parte a a zilei pentru o finalizare! Povestirea, pe scurt: M-am programat dimineata, comunicare buna, totul OK, mi-a mai cerut confirmare cu vreo 15-20 min. inainte. Locatia e la RIN la partea de hotel. Ajuns in parcare, chiar mă gandeam si eu ca poate am facut drumul degeaba ...dar nu a fot asa. Fata este dragutica, comunicativa, la fata nu e vreo frumusețe dar atuul ei forte e ca e foarte buna de pula!!! M-a intampinat imbracata in chlotei, sutien si ciorapi 3/4 negr, tocuri, e zambareata si amabila. Dupa cateva discutii, inmanat cadou apoi dupa dus am revenit in camera de joaca. La partea de preludiu nu sta chiar bine, in afara de cateva managaieri pe corp si pe organ, altceva nu prea face, apoi a coborat la un OP in fata oglinzii care i-a mai ridicat putin nota. Oralul e bunicel, nu o băga prea adânc în guriță - dar incearca, mai alterneaza si cu handjob dar care nu e agresiv sau deranjant. Pentru ca i-am tot admirat funduletul tonifiat si ridicat, am trecut repede in pat, început in misionar unde chiar se mișcă bine, își ridica bazinul și se împinge in cardan, ceva umeri-craci, ne-am mai jucat așa ceva timp, apoi am făcut greșeala s-o pun căpriță. Eeeee, aici m-a făcut să termin mult mai repede decât estimasem, are un cur perfect pentru ciocan (are și o inimioară tatuată pe el!). 💗 Așa ca am mai stat puțin, trecut iar pe la dus, apoi am părăsit incinta! Note: Locație: 8 - RIN, garsonieră la etaj superior, destul de curată. Aspect: față - 8 are aspect puțin gipsy, ten cu acnee, gene false, păr lung şi frumos, corp 9.5 - pustoaica miniona sexi, sâni mici dar frumușei, piese de rezistență: curul tonifiat și obraznic, abdomenul frumos conturat, picioare frumoase! OP: 7.5 - nu deosebit, fără deep, dar ok, priviri cu ea in gura, lins, bătăi peste buze plus view-ul din oglindă. NP: 9.5 - aici m-am simțit chiar foarte bine, m-a mângâiat, m-a tras în ea, cu contre, s-a mișcat si unduit frumos, are o pasarica mica si stramta. In doggy e chiar top, atat ca priveliste, cat si ca miscari! Atitudine: 8.5 - comunicativa, amabilă, dar totuși putin distantă și grăbită.. Am sesizat și o usoara tenta de fast-fuck, dar nu ceva ostentativ. Nu am cerut FK sau ON, nu m-au interesat in cazul de fata! Cadou: 200 RON - 25-30 minute Overall mie mi-a plăcut, cred ca dacă ne mai vedem va fi mult mai bine! Sfaturi: - Sofia, incerca sa fii mai relaxata si tandra, lasa-ti timp intre programari si cere confirmare cu o minim ora, nu cu cu 15-20 min. inainte (se ceeaza impresia de banda rulanta!) Mersi 😊 1 Link spre comentariu
witcher Reputație: 16272 Postat Februarie 8 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 8 Acum 8 ore, Sofia10 a spus: Ieri ne avand o zi prea buna am decis sa Inchei programul dar domnu de mai sus s-a hotarat sa ma viziteze!Am avut mai multe schimburi de mesaje si zilele trecute in care insista cu cerutul pozelor!Intradevar nu eram in cel mai bun "mood" pentru ca mintea imi statea la problema mea si nu m-am putut masca acest lucru fiind foarte distrasa!Nu eram nici aranjata in nici un fel dar asta nu înseamnă că sunt asa mereu!Nu stiu care a fost cel mai mare deranj ,că nu am fost aranjata sau ca ai terminat prea repede incat nu ai profitat in totalitate de acei 200 de lei!Sincer nici nu am avut o compatibilitate cu tine! Adica te-a vizitat impotriva vointei tale ? 🤔 2 Link spre comentariu
Sofia10 Reputație: 39 Postat Februarie 9 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Februarie 9 La 08.02.2024 la 9:52, Sofia10 a spus: Neata Va astept Disponibilitate pans la 22.00 Link spre comentariu
Sofia10 Reputație: 39 Postat Februarie 9 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Februarie 9 La 07.02.2024 la 12:09, Sofia10 a spus: Bună dragilor! Disponibila pana la 22.30😘 Locația: Rond Alba Iulia Buna.Mai am cateva locuri libere disponibile.va astept cu mesaj in privat pentru programări Va 😘 2 Link spre comentariu
Sofia10 Reputație: 39 Postat Februarie 9 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Februarie 9 Locatie:Rond Alba Iulia 3 Link spre comentariu
silviu0109 Reputație: 19 Postat Februarie 9 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 9 On 2/8/2024 at 12:57 AM, dobrix said: Salut, Până la urmă am decis sa o vizitez pe Sofia văzând 2 recenzii pozitive mai in spate... Așa că vin eu sa mai reglam media....:)) Programare realizată pe WhatsApp destul de rapid... Locația: 7 cum sunt locațiile din blocul ăla de pe Matache Dobrescu...simpliste strict pt astfel de activități Aspect: 7 ...nimic ieșit din comun ...se spunea pe aici că arată mai bine că în poze...eu spun că nu e asa . Op: 5 ia doar 5,6 cm in gura....fara atenție la coaie....decide ea când se trece la normal. Np: 7 păsărică ok ....strâmtă...scoate zgomote ok ...nu m am prins daca false sau nu:))) Medie, aspect: 6.5....200 pe fin e mult pt ce oferă ...telefonul nu sta pe silent in timpul acțiunii....sta pe mesaje imediat înainte și după acțiune...se pretează mai mult la Publi24 decât la forum acesta... Mersi de info, as fi încercat ceva nou dar dacă așa stau lucrurile mai bine merg la sigur la o fata pe care deja o stiu Link spre comentariu
Sofia10 Reputație: 39 Postat Februarie 10 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Februarie 10 Acum 16 ore, Sofia10 a spus: Locatie:Rond Alba Iulia Disponibila pana la 23.00😘 Locatie: Rond Alba Iulia Link spre comentariu
Sofia10 Reputație: 39 Postat Februarie 10 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Februarie 10 Acum 6 ore, Sofia10 a spus: Disponibila pana la 23.00😘 Locatie: Rond Alba Iulia Mai sunt cateva locuri disponibile 😘😘😘 Link spre comentariu
Sofia10 Reputație: 39 Postat Februarie 15 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Februarie 15 La 10.02.2024 la 9:02, Sofia10 a spus: Disponibila pana la 23.00😘 Locatie: Rond Alba Iulia Neata dragilor Voi fi disponibila pana la 22.00 Va astept cu programari Link spre comentariu
Sofia10 Reputație: 39 Postat Februarie 15 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Februarie 15 🤩 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum