awokeone10 Reputație: 10399 Postat August 27 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat August 27 1 oră în urmă, 5star a spus: Am fost la ea vorbește peltic, nu e skinny e slim 47 kg niciodată dar un 55 kg e mai apropiat de adevar, strâmtețea păsărici nu am observat-o asa cum spun uni dar te strange cu contracti de păsărica . E o fata simpla nu mi sa părut ceva wow care sa iasă din tipar. Chiar nu inteleg "recenzia" ta,daca nici @betty21skinnynu este ce trebuie...pai tu ridicai in slavi niste terminate,ba nu aveau dinti in gura,ba aveau toltoase pe spate etc🤣. Ea doar are tatuaje,atat.E curata,inalta si isi face treaba superbine.Eu am vizitat-o pe Bucuresti si am fost multumit. Comparativ cu ce promovai tu e distanta lungaaaaa.... 3 2
5star Reputație: 359 Postat August 27 Oras:Pussy land Oras:Pussy land Postat August 27 2 hours ago, awokeone10 said: Chiar nu inteleg "recenzia" ta,daca nici @betty21skinnynu este ce trebuie...pai tu ridicai in slavi niste terminate,ba nu aveau dinti in gura,ba aveau toltoase pe spate etc🤣. Ea doar are tatuaje,atat.E curata,inalta si isi face treaba superbine.Eu am vizitat-o pe Bucuresti si am fost multumit. Comparativ cu ce promovai tu e distanta lungaaaaa.... O ridic si in cric si in slavi daca vrei tu si ti-o si recomand de la lunga distanta. 1
alinm23 Reputație: 15 Postat August 27 Postat August 27 Pe duduia am văzut-o astăzi plimband cățelul prin parcul Mihai Viteazul, alături de un Gogaie blondut cu o privire supărată. Nu vreau sa speculez nimic, dar are păstrăv, sau o fi fost vreun verișor?
Membru Premium vreau20 Reputație: 325 Postat August 27 Membru Premium Postat August 27 Multe mai au pe cate cineva, fie ca e peste, fie ca au cate un prieten, un client care le devine iubit etc au si ele dreptul ca si tine la o viata, nu? Important este daca isi bat joc de banii/timpul tau si daca presteaza corect restu ce fac cu viata lor e cancan 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum