Sonia31 Reputație: 146 Postat Februarie 18, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 18, 2024 Bună dimineața azi voi fi la birou de la ora 11:00 vă pup și vă aștept 1
Sonia31 Reputație: 146 Postat Februarie 18, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 18, 2024 Disponibilă ❤️❤️❤️ 1
leonard111 Reputație: 305 Postat Februarie 18, 2024 Postat Februarie 18, 2024 Am fost si eu pe la domnisoara, ce sa zic, o experienta mediocra. Fata este slaba, dar are carnea moale, sanii mici si lasati, si, da, ii lipsesec 2 dinti din gura nu unul.Pozele o avantajeaza, ca varsta ii dau ceva mai mult de 31 de ani Futaiul nu este cine stie ce, nu se implica, doreste sa termini ca mai repede Cand dadeam la buci si am stras o de cur mai tare , i am simtit oasele. Ce este ok este igena, fara mirosuri, avea prosoape, curatenie in camera si la baie. Poate ar merge de o descarcare rapida ,daca ai coaiele umflate si la un pret mai mic. 3
Sonia31 Reputație: 146 Postat Februarie 18, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 18, 2024 1 oră în urmă, leonard111 a spus: Am fost si eu pe la domnisoara, ce sa zic, o experienta mediocra. Fata este slaba, dar are carnea moale, sanii mici si lasati, si, da, ii lipsesec 2 dinti din gura nu unul.Pozele o avantajeaza, ca varsta ii dau ceva mai mult de 31 de ani Futaiul nu este cine stie ce, nu se implica, doreste sa termini ca mai repede Cand dadeam la buci si am stras o de cur mai tare , i am simtit oasele. Ce este ok este igena, fara mirosuri, avea prosoape, curatenie in camera si la baie. Poate ar merge de o descarcare rapida ,daca ai coaiele umflate si la un pret mai mic. Mulțumesc
leonard111 Reputație: 305 Postat Februarie 18, 2024 Postat Februarie 18, 2024 Apreciez ca accepti si comentarii negative, fara sa sari de cur in sus si sa jignesti. bafta si bani multi !
Sonia31 Reputație: 146 Postat Februarie 18, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 18, 2024 Disponibilă
Sonia31 Reputație: 146 Postat Februarie 18, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 18, 2024 Acum 5 ore, leonard111 a spus: Apreciez ca accepti si comentarii negative, fara sa sari de cur in sus si sa jignesti. bafta si bani multi ! Nu am dc sa sar pentru ca am repetat la dantura lucrez și restul am sa învață ușor ușor 🥳
Georgescu3 Reputație: 8 Postat Februarie 19, 2024 Oras:București Oras:București Postat Februarie 19, 2024 Nu este de primit critica constructiva... Am fost săptămâna aceasta la Sonia, aceeași adresă ca două din înaintea ei bronzate fara solar sau la cel din curte; programare wz. In apartament, in sufragerie are colega, nu am văzut-o pt că avea mușteriu. Fizic nu aveam așteptări mari, raportat la poze estem aceeasi persoana slabă, dar surprins de faptul că este și știrbă. In camera exact cu a spus colegul, numai că nu mediocră, este sub nivelul mării/ mai avea să spună că o doare capul/ i am dat 3 variante de poziții toate refuzate și măgulit sa mai incerc. După 15 min max am cerut jumătate din halat, am incercat sa i spun că nu este ok ce face și am plecat. Este de max 200 ora,100 in plus cu deplasare acasa și să debaraseze chiuveta de vase. Este o fată demnă de vrăjeala și tombola peste ce dai de pe publi 24 la fel am inceput sa cred și despre zona MVoda. Nu este de nerevenit Este de evitat pt mine 2
Georgescu3 Reputație: 8 Postat Februarie 19, 2024 Oras:București Oras:București Postat Februarie 19, 2024 7 hours ago, Sonia31 said: Nu am dc sa sar pentru ca am repetat la dantura lucrez și restul am sa învață ușor ușor 🥳 Ce ai zice sa revii după ce ai învățat baza? Atitudine, ținute, servicii Daca vrei training du-te și exersează.
Sonia31 Reputație: 146 Postat Februarie 19, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 19, 2024 Acum 2 ore, Georgescu3 a spus: Nu este de primit critica constructiva... Am fost săptămâna aceasta la Sonia, aceeași adresă ca două din înaintea ei bronzate fara solar sau la cel din curte; programare wz. In apartament, in sufragerie are colega, nu am văzut-o pt că avea mușteriu. Fizic nu aveam așteptări mari, raportat la poze estem aceeasi persoana slabă, dar surprins de faptul că este și știrbă. In camera exact cu a spus colegul, numai că nu mediocră, este sub nivelul mării/ mai avea să spună că o doare capul/ i am dat 3 variante de poziții toate refuzate și măgulit sa mai incerc. După 15 min max am cerut jumătate din halat, am incercat sa i spun că nu este ok ce face și am plecat. Este de max 200 ora,100 in plus cu deplasare acasa și să debaraseze chiuveta de vase. Este o fată demnă de vrăjeala și tombola peste ce dai de pe publi 24 la fel am inceput sa cred și despre zona MVoda. Nu este de nerevenit Este de evitat pt mine Bună dragul meu , chiar așteptam comentariul tău , în primul rând încep cu persoanele care îmi fac programare pentru o oră și pleacă mai devreme cerându-mi și jumate din cadou înapoi asta după ce mi-au dat tot programul peste cap , au fost foarte multe persoane chiar mi-au rezervat timpul pentru jumătate de oră ca mai apoi să prelungească asta e ok în funcție de cum am eu timp , în cazul cu tine domnul meu în cameră nu mi ai spus absolut nimic , ți a sunat de câteva ori telefonul și ai spus ca nu mai poți rămâne și ca vrei să pleci asigurându-mă ca ți a plăcut , in momentul în care ți-am zis ca mi ai rezervat timpul pentru o oră mi ai spus ca dacă nu ți i dau înapoi o sa îmi scrii pe site lucruri urate , acum sa trecem la ceea ce s-a întâmplat în timpul actului, într-adevăr a fost vorba de 3 poziții , una dintre ele doggy în care ai început să dai foarte tare de parcă îți furasem jucăriile când erai mic 🤣🤣 moment în care ți-am spus foarte frumos să dai puțin mai încet pentru ca mă jena foarte rău , dar tu nevăzând o femeie dincolo de acest site normal ca nu știi să te comporți , după urmând poziția misionar a fost totul ok , te-am văzut și am observat ca ești o persoană extrem de frustrată de aceea chiar am așteptat comentariul tău , tu arătai foarte bine într-adevăr , ar trebui să îți vezi defectele dragul meu , mai ales ca deja se vede vârsta în pat nu ești chiar așa zmeu “(nu mă pot bucura de poziția capră în pat ca mă dor genunchii )” ☺️🤣 din momentul în care ai făcut așa urat pentru 150 mi-am dat seama ce fel de om ești , încă o dată o mai zic haideți să nu ne mai dăm ceea ce nu suntem , fiți mai buni dragii mei pentru ca jignirile și vorbele astea aruncate nu vă aduc faimă, rămâneți aceeași “oameni “ dincolo de ecrane . O zi bună vă doresc și mai puține frustrări în viața . 1
Sonia31 Reputație: 146 Postat Februarie 19, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 19, 2024 Disponibilă 😃😃😃 1
Sonia31 Reputație: 146 Postat Februarie 19, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 19, 2024 Disponibilă ❤️❤️❤️❤️❤️ 2
logix Reputație: 532 Postat Februarie 19, 2024 Postat Februarie 19, 2024 La 08.02.2024 la 4:38, Sonia31 a spus: Disponibilă pana la ora 03:00 Super 👌
logix Reputație: 532 Postat Februarie 19, 2024 Postat Februarie 19, 2024 La 09.02.2024 la 2:02, daemon23 a spus: Salutare tuturor! Am ajuns si eu la domnișoara Sonia 31 in urma celor citite aici ( mai ales cele spuse de Quarantiner) Programare simpla si confirmata pe what, toate bune si frumoase pana am ajuns la locatie. Am fost întâmpinat de o tipa drăguțica slim de etnie. Am ajuns in dormitor trecând prin baie (in prealabil, ea nu). Imi zic... asta e....poate a fost mai devreme. Înmânat repede 150 de lei pentru o finalizare si hotarat pe treaba. Domnisoara începe cu un oral de 3 minute in care abia o scoală, o baga in gura 25% si... am obosit....hai să-ți pun prezervativul... -Eu: Hai deasupra sa te vad cum te miști. -Ea: Nu pot ca ma doare. -Eu: Atunci hai,, mama iedului'' -Ea: (dupa 2 minute de acțiune) Da mai încet ca ma doare. Bai fraților in ritmul asta iti moare pula... -Eu- Hai sa termini la oral. -Ea (după inca 2 minute de oral) Mi-a obosit mâna, hai mai repede. Nu stiu cum am reușit să-mi dau drumul asa repede, ma gândeam sa plec fără... zic... asta e... Am simțit ca mi-am dat muie singur. Si da, domnisoara are un dinte lipsa in față.... Note nu am sa dau pentru ca sunt foarte mici... De revenit? Bai fraților daca am drum prin zonă, Mircea Vodă, ocolesc cartierul. Tipa este într-adevăr cea din foto si daca este machiata este chiar drăguță. Servicii? 0. Imi cer scuze daca supăr pe cineva asta am simțit eu, ca mi-am luat o mare muie de ziua mea :)) Pentru neclarități sunt la dispoziția dvs. Zi frumoasă tuturor! Colegu, succes și forță, am râs cu poftă de cum ai făcut recenzia, ai avut talent la compunere, î-mi pare rău de experiența neplăcută care ai avut-o dar asta este se mai întâmplă, nu ești primul dar nici ultimul 1
logix Reputație: 532 Postat Februarie 19, 2024 Postat Februarie 19, 2024 La 09.02.2024 la 3:06, Sonia31 a spus: 😘😘😘😘😘😘😘😘😘disponibila am.sa ma străduiesc sa fac cât mai bine sa fiți mulțumiți imi pare rău dar nu am experienta în domeniu 🥺🥺🥺🥺🥺 Ce ne arăți între picioarele tale este aur pur de 24K
logix Reputație: 532 Postat Februarie 19, 2024 Postat Februarie 19, 2024 La 09.02.2024 la 3:06, Sonia31 a spus: 😘😘😘😘😘😘😘😘😘disponibila am.sa ma străduiesc sa fac cât mai bine sa fiți mulțumiți imi pare rău dar nu am experienta în domeniu 🥺🥺🥺🥺🥺 Ce ne arăți între picioarele tale este aur pur de 24K
Sonia31 Reputație: 146 Postat Februarie 19, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 19, 2024 ❤️❤️❤️❤️
Membru Premium reptilozaurusrex Reputație: 7308 Postat Februarie 20, 2024 Oras:Nimfomane City Oras:Nimfomane City Membru Premium Postat Februarie 20, 2024 Acum 16 ore, Sonia31 a spus: Disponibilă ❤️❤️❤️❤️❤️ Lady in red. 😍😘 Dacă femeia exclamă "Oooh Doamne ce mare este", în 99% din cazuri vede un păianjen! 👍
Sonia31 Reputație: 146 Postat Februarie 20, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 20, 2024 Buna disponibilă de la ora 11.00 dragii mei , eu sunt Sonia , o bruneta super slim care e gata sa iti îndeplinească toate fanteziile si plăcerile ascunse.Îți voi oferi atingeri suave , pasionale care te vor face sa uiți de tot stresul acumulat zilnic.Sunt o fata educata ,discreta si nebunatica daca ma simt in largul meu si daca persoana de lângă mine imi permite .Sunt o persoana prietenoasa care apreciază atitudinea pozitivă si seriozitatea .Daca ti-am stârnit interesul te aștept in locația mea de pe Bulevardul Mircea Vodă nr 37 unde ma voi strădui sa iti ofer clipe de neuitat . Serviciile mele sunt următoarele : 150 finalizarea(30 de minute) 300-1h(doua finalizări) ps. Aici am un mic cadou pentru voi , astăzi la cadoul de 300 de lei va fi inclus si analul . ORAL,NORMAL,ANAL,DIFERITE POZIȚII SI FANTEZII DORITE DE VOI, FRENCH KISS, SĂRUTĂRI CORPORALE , FINALIZARE CORPORALĂ , MÂNGÂIERI SI SĂRUTĂRI . Extra - finalizare orală -50 Finalizare faciala-50 FAC ȘI DEPLASĂRI LA DOMICILIU ȘI LA HOTEL CU CONFIRMARE . PRET DEPLASARE :450- 1 H NUMAR DE CONTACT (APEL SI WHATSAPP):0737230841 3
Sonia31 Reputație: 146 Postat Februarie 20, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 20, 2024 ❤️❤️❤️❤️
Sonia31 Reputație: 146 Postat Februarie 20, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 20, 2024 Disponibilă
daemon23 Reputație: 103 Postat Februarie 20, 2024 Oras:București Oras:București Postat Februarie 20, 2024 Imi cer scuze daca sunt off topic. A observat cineva diferența de ortografie de la primele pagini față de ultimele? A trecut oare pe la școală? Sau are pe cineva la piar? Nu cred ca este ceva rau in asta.... dar știm si noi pe cine întrebam si cine ne răspunde :)) Ma rog... daca eu sunt singurul care a observat asta, o lăsăm pe seama ca sunt eu nebun... Stiu. Mergem sa futem, nu sa întrebam tabla înmulțirii.... dar e un contrast major. O seara frumoasa tuturor! 1
Sonia31 Reputație: 146 Postat Februarie 20, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 20, 2024 Disponibila
Sonia31 Reputație: 146 Postat Februarie 21, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 21, 2024 Bună dimineața țin să vă menționez ca voi lipsi câte va zile știți uni dintre vrei dc voi lipsi vreau să vă spun ca cum a-mi și zis nu am experiența în lumea asta daia vreau să știți ca de azi prețurile mele vor fi următoarele 250.lei ora 2 finalizări plus analul în preț 150.lei finalizarea cu o finalizare facială Analul .50.lei finalizare orală 50.lei azi mă puteți găsi de la ora 11;00 Bulevardul Mircea vodă nr 37 1
Sonia31 Reputație: 146 Postat Februarie 21, 2024 Oras:București Oras:București Autor Postat Februarie 21, 2024 ❤️❤️❤️❤️
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum