Sari la conținut

0737814922 masaj de relaxare.

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Anuntul

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/masaj-de-relaxare/hi0if00he4ig7h7827g52i33fe9eeh93.html

Locatie Aleea Magnoliei la etajul 3 al unui bloc vechi. 

Tipa e frumusica, bine proportionata, undeva 1.70, 55kg.

Cam 20 de ani. 

Prin whattsup raspunde usor si e politicoasa. 

Face masaj de relaxare chiar bunicel fata de ce exista in CT. 

Insista doar pe masaj, dar face si finalizare prin labuta(nu e f priceputa). Daca esti ok, face si oral la 300, dar atat

.. Oralul protejat, iar nu prea bun. Nu merita 300 pt asta. De sex exclus, chiar si pt bani mai seriosi, insa nu bag mana in foc.. 

Per total e tipa aia din vecini, timida si frumusica, civila, dar care te starneste si careia nu prea ai ce sa ii faci

Pt masaj cu finalizare e ok 200, pt ca dureaza 45 de min..  Si stie ce face. 

Pro: Masaj ok 9

Locatie decenta 8

Masa masaj dar si pat, insa face masajul doar pe masa. 

Fata 8. (Misterioasa, fund fain) 

Contra:  partea senzuala e asa.. De ciugulit un ban. 

Masaj 200, masaj cu oral 300. 

As vrea sa am o parere mai complexa, dar concluzia e ca e o civila sraguta ce face masaj binisor. Pt restul nu e chiar.. 

Pozele nu cred ca sunt ale ei, dar aduce putin doar ca e 5kg plus fata de poze si mai casnica.. 

Baie cu apa calda, cada si prosop, dar saraca in alte lucruri.. 

Spor

• Like 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
Acum 15 ore, andyx10 a spus:

Anuntul

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/masaj-de-relaxare/hi0if00he4ig7h7827g52i33fe9eeh93.html

Locatie Aleea Magnoliei la etajul 3 al unui bloc vechi. 

Tipa e frumusica, bine proportionata, undeva 1.70, 55kg.

Cam 20 de ani. 

Prin whattsup raspunde usor si e politicoasa. 

Face masaj de relaxare chiar bunicel fata de ce exista in CT. 

Insista doar pe masaj, dar face si finalizare prin labuta(nu e f priceputa). Daca esti ok, face si oral la 300, dar atat

.. Oralul protejat, iar nu prea bun. Nu merita 300 pt asta. De sex exclus, chiar si pt bani mai seriosi, insa nu bag mana in foc.. 

Per total e tipa aia din vecini, timida si frumusica, civila, dar care te starneste si careia nu prea ai ce sa ii faci

Pt masaj cu finalizare e ok 200, pt ca dureaza 45 de min..  Si stie ce face. 

Pro: Masaj ok 9

Locatie decenta 8

Masa masaj dar si pat, insa face masajul doar pe masa. 

Fata 8. (Misterioasa, fund fain) 

Contra:  partea senzuala e asa.. De ciugulit un ban. 

Masaj 200, masaj cu oral 300. 

As vrea sa am o parere mai complexa, dar concluzia e ca e o civila sraguta ce face masaj binisor. Pt restul nu e chiar.. 

Pozele nu cred ca sunt ale ei, dar aduce putin doar ca e 5kg plus fata de poze si mai casnica.. 

Baie cu apa calda, cada si prosop, dar saraca in alte lucruri.. 

Spor

Intrebarea mea este urmatoarea..de fapt tu ce vrei..masaj sau futai? A nu se confunda una cu cealalta...vad ca se fc des aceasta confuzie mai ales pe aici...asa cun se confunda masaj erotic cu futut.

Un sfat postati unde trebuie...pentru masaj clasic...relaxare sau terapeutic...nu exista efectiv rubrica aici...gasesti pe publi24..olx !!

Din partea unuia care face masaj de 8 ani 1-2 per saptamana !!

Link spre comentariu

Am fost si aici,nu recomand...se incalzeste la aeroterma,e foarte mult fum de tigara in garsoniera,si masajul submediocru slab! La banii astia gasiti cv mai bun ca masaj,ca lăbuta e aceeasi. 👍

• Like 1
Link spre comentariu

Nu fumeaza, nu cred ca e persoana de care zici, dar, poate nu am simtit eu.

Cat despre masaj sau sex, nu eu sunt cel care a facut regulile, ea mi-a zis de varianta de masaj cu finalizare si eventual oral protejat.

Eu am mers la masaj, pe care il face bine, dar daca erau si optiunile alea..le-am folosit.

Daca ea facea doar masaj nu ma deranja, penteu ca sunt doamne care fac doar asta, insa nu iti prezinta alte oferte... 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...