Andreea3025 Reputație: 11951 Postat Februarie 7 Telefon: 0737725478 Oras:Brasov Indisponibila Telefon: 0737725478 Oras:Brasov Indisponibila Partajează Postat Februarie 7 Buna dragilor!💋 Începând de luni 12.02 sunt disponibilă la voi în oraș😁 Va rog sa specificati orasul ca sa nu creem confuzii! Eu sunt Andreea si am 37 de ani. Sunt o bruneta cu forme frumoase și naturale🤭 Cu piercing intim🤪. ❌️🔞 Preturi:- 150 RON finalizarea (30 min),300 Ron 1h(include 2 finalizari) ❌️ Servicii: 🍭 Oral protejat/neprotejat( în funcție de igiena) 🍑: Normal protejat,69,diferite poziții,mici fantezii, facesitting,girlfriend experience,deepthroat( în funcție de dimensiune),sex între sâni, handfetish,footfetish,anni cunni ( doar pasiv), detin jucării, accept cupluri.. ❌️ EXTRA- CIM-100 RON ❌️ Accept și cupluri- 500 1h ❌️Fac și programări matinale❌️ Dacă nu răspund,lasa-mi te rog mesaj pe wapp. Pupici P.S Îmi place sa îmbin utilul cu plăcutul😉😘😘 și în italiana,engleza și puțin germana💋💋 1 4 Link spre comentariu
Rafa86 Reputație: -43 Postat Februarie 7 Oras:Timis Oras:Timis Partajează Postat Februarie 7 Acum 51 minute, Andreea3025 a spus: Buna dragilor!💋 Începând de luni 12.02 sunt disponibilă la voi în oraș😁 Eu sunt Andreea si am 37 de ani. Sunt o bruneta cu forme frumoase și naturale🤭 Cu piercing intim🤪. ❌️🔞 Preturi:- 150 RON finalizarea (30 min),300 Ron 1h(include 2 finalizari) ❌️ Servicii: 🍭 Oral protejat/neprotejat( în funcție de igiena) 🍑: Normal protejat,69,diferite poziții,mici fantezii, facesitting,girlfriend experience,deepthroat( în funcție de dimensiune),sex între sâni, handfetish,footfetish,anni cunni ( doar pasiv), detin jucării, accept cupluri.. ☯️Masaj de relaxare,masaj body to body si masaj erotic⛔️⛔️ preturile pentru masaj: 30 min 150, 1h 200 💋: FK ( în funcție de igiena) ❌️ EXTRA- CIM-100 RON ❌️ Accept și cupluri- 500 1h ✅️ Deplasări 600 1h( minim 2h)🥰🥰 ❌️Fac și programări matinale❌️ Dacă nu răspund,lasa-mi te rog mesaj pe wapp. Pupici P.S Îmi place sa îmbin utilul cu plăcutul😉😘😘 și în italiana,engleza și puțin germana💋💋 Program 10-22 în fiecare zi Frumoase poze asemenea și veverita în ce zona o sa ai locatia și bun venit în Timișoara 1 Link spre comentariu
Andreea3025 Reputație: 11951 Postat Februarie 7 Telefon: 0737725478 Oras:Brasov Indisponibila Telefon: 0737725478 Oras:Brasov Indisponibila Autor Partajează Postat Februarie 7 Acum 39 minute, Rafa86 a spus: Frumoase poze asemenea și veverita în ce zona o sa ai locatia și bun venit în Timișoara Bună,revin duminică cu locația🤭. Multumesc 💋 Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 34119 Postat Februarie 7 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat Februarie 7 Topic Brașov: 2 1 Link spre comentariu
Andreea3025 Reputație: 11951 Postat Februarie 11 Telefon: 0737725478 Oras:Brasov Indisponibila Telefon: 0737725478 Oras:Brasov Indisponibila Autor Partajează Postat Februarie 11 Bună dragilor, de mâine sunt disponibilă la voi în oraș, locatia o am pe str Dinu Lipatti 15.. programul va fi 10:00-22:00. Programarile se fac doar pe wapp nu răspund la apeluri sau sms 0737725478 Pupici Link spre comentariu
Osiris0 Reputație: 257 Postat Februarie 11 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Februarie 11 18 minutes ago, Andreea3025 said: Bună dragilor, de mâine sunt disponibilă la voi în oraș, locatia o am pe str Dinu Lipatti 15.. programul va fi 10:00-22:00. Pupici Bine ai venit, Andreea! Ne poti lasa si numarul de telefon pe care sa te contactam? Link spre comentariu
Andreea3025 Reputație: 11951 Postat Februarie 11 Telefon: 0737725478 Oras:Brasov Indisponibila Telefon: 0737725478 Oras:Brasov Indisponibila Autor Partajează Postat Februarie 11 Chiar acum, Osiris0 a spus: Bine ai venit, Andreea! Ne poti lasa si numarul de telefon pe care sa te contactam? Da scuze🤭 0737725478 Link spre comentariu
coco.s Reputație: -6 Postat Februarie 11 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Februarie 11 La 07.02.2024 la 15:18, Andreea3025 a spus: Buna dragilor!💋 Începând de luni 12.02 sunt disponibilă la voi în oraș😁 Va rog sa specificati orasul ca sa nu creem confuzii! Eu sunt Andreea si am 37 de ani. Sunt o bruneta cu forme frumoase și naturale🤭 Cu piercing intim🤪. ❌️🔞 Preturi:- 150 RON finalizarea (30 min),300 Ron 1h(include 2 finalizari) ❌️ Servicii: 🍭 Oral protejat/neprotejat( în funcție de igiena) 🍑: Normal protejat,69,diferite poziții,mici fantezii, facesitting,girlfriend experience,deepthroat( în funcție de dimensiune),sex între sâni, handfetish,footfetish,anni cunni ( doar pasiv), detin jucării, accept cupluri.. ☯️Masaj de relaxare,masaj body to body si masaj erotic⛔️⛔️ preturile pentru masaj: 30 min 150, 1h 200 💋: FK ( în funcție de igiena) ❌️ EXTRA- CIM-100 RON ❌️ Accept și cupluri- 500 1h ✅️ Deplasări 600 1h( minim 2h)🥰🥰 ❌️Fac și programări matinale❌️ Dacă nu răspund,lasa-mi te rog mesaj pe wapp. Pupici P.S Îmi place sa îmbin utilul cu plăcutul😉😘😘 și în italiana,engleza și puțin germana💋💋 Program 10-22 în fiecare zi O femeie minunată, foarte frumoasă cu un corp cum și-ar dori multe fete tinere plus că are un mare caracter din ce am văzut, am vorbit cu ea prin mesaje și sper din suflet sa ajungă și la Arad daca nu vin eu la Timișoara,te pup 😘 1 1 Link spre comentariu
Andreea3025 Reputație: 11951 Postat Februarie 11 Telefon: 0737725478 Oras:Brasov Indisponibila Telefon: 0737725478 Oras:Brasov Indisponibila Autor Partajează Postat Februarie 11 Acum 9 minute, coco.s a spus: O femeie minunată, foarte frumoasă cu un corp cum și-ar dori multe fete tinere plus că are un mare caracter din ce am văzut, am vorbit cu ea prin mesaje și sper din suflet sa ajungă și la Arad daca nu vin eu la Timișoara,te pup 😘 Mulțumesc frumos😘 Link spre comentariu
Andreea3025 Reputație: 11951 Postat Februarie 12 Telefon: 0737725478 Oras:Brasov Indisponibila Telefon: 0737725478 Oras:Brasov Indisponibila Autor Partajează Postat Februarie 12 Bună dimineața dragilor! Sa aveți poftă la cafea! Sunt disponibilă începând cu ora 10:00,programarile se fac doar pe wapp 💋 Sa îmi specificati pana la ce ora va pot răspunde P.s sa aveti o săptămână minunată Link spre comentariu
Andreea3025 Reputație: 11951 Postat Februarie 12 Telefon: 0737725478 Oras:Brasov Indisponibila Telefon: 0737725478 Oras:Brasov Indisponibila Autor Partajează Postat Februarie 12 Pentru azi nu mai am locuri libere, dar va aștept cu programările pentru zilele următoare 💋💋💋 1 4 Link spre comentariu
Rafa86 Reputație: -43 Postat Februarie 12 Oras:Timis Oras:Timis Partajează Postat Februarie 12 Bine ai venit in ce zona ai locatia 1 Link spre comentariu
Andreea3025 Reputație: 11951 Postat Februarie 13 Telefon: 0737725478 Oras:Brasov Indisponibila Telefon: 0737725478 Oras:Brasov Indisponibila Autor Partajează Postat Februarie 13 Bună dimineața dragilor! Sunt disponibilă pana la ora 22:00 programarile se fac doar pe wapp, sa imi specificati pana la ce ora va pot răspunde 🫦🫦 P. S ma găsiți pe str Dinu Lipatti Link spre comentariu
Andreea3025 Reputație: 11951 Postat Februarie 13 Telefon: 0737725478 Oras:Brasov Indisponibila Telefon: 0737725478 Oras:Brasov Indisponibila Autor Partajează Postat Februarie 13 Locuri libere după ora 17 7 Link spre comentariu
tmdan Reputație: -27 Postat Februarie 13 Oras:TM Oras:TM Partajează Postat Februarie 13 pentru cupluri ce tarife si servicii ai? Link spre comentariu
Andreea3025 Reputație: 11951 Postat Februarie 14 Telefon: 0737725478 Oras:Brasov Indisponibila Telefon: 0737725478 Oras:Brasov Indisponibila Autor Partajează Postat Februarie 14 Bună dimineața iubiții mei virtuali! Sunt disponibilă începând cu ora 11:00,programarile se fac doar pe wapp. Specificati va rog pana cand va pot scrie 😘😘 P.s mai sunt la voi în oraș pana duminica inclusiv,programati-va din timp ca locurile sunt limitate ( faceti programare daca stiti sigur ca ajungeti ca sa nu ne incurcam degeaba)❤️❤️💋💋💋 1 4 Link spre comentariu
Andreea3025 Reputație: 11951 Postat Februarie 14 Telefon: 0737725478 Oras:Brasov Indisponibila Telefon: 0737725478 Oras:Brasov Indisponibila Autor Partajează Postat Februarie 14 locuri libere după ora 16:00 6 Link spre comentariu
nirolfnirolf Reputație: 662 Postat Februarie 14 Partajează Postat Februarie 14 Super femeie, are calitate, atitudine, este o tipa profi. Abia astept sa o revad, provoaca dependența. Recomand cu drag! Ciocane tari ! 1 1 Link spre comentariu
Andreea3025 Reputație: 11951 Postat Februarie 15 Telefon: 0737725478 Oras:Brasov Indisponibila Telefon: 0737725478 Oras:Brasov Indisponibila Autor Partajează Postat Februarie 15 Bună dimineața dragilor! Sa aveti pofta la cafea! Sunt disponibilă începând cu ora 10:00,programarile se fac doar pe wapp. P.S ultimele zile programati-va din timp, am locuri disponibile pentru toata lumea. Duminica e ultima zi 💋💋💋❤️❤️❤️❤️ 1 6 Link spre comentariu
zoro905 Reputație: 827 Postat Februarie 15 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Februarie 15 10 hours ago, nirolfnirolf said: Super femeie, are calitate, atitudine, este o tipa profi. Abia astept sa o revad, provoaca dependența. Recomand cu drag! Ciocane tari ! Chiar așa buna e? Merg pe mana ta și-mi fac o programare. Spun după cum a fost. 2 Link spre comentariu
nirolfnirolf Reputație: 662 Postat Februarie 15 Partajează Postat Februarie 15 Acum 6 minute, zoro905 a spus: Chiar așa buna e? Merg pe mana ta și-mi fac o programare. Spun după cum a fost. Trateaz-o cu respect si te va multumii inzecit. Eu asa am facut si m am simtit super bine cu ea Bafta multa 2 Link spre comentariu
goguta2000 Reputație: 141 Postat Februarie 15 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Februarie 15 Din poze reiese ca, este o femeie frumoasa si finuta. As vrea sa-i fac si eu o vizita insa, astept recenzia lui zoro, sa vedem cum e. Spor la bubuiala. 2 Link spre comentariu
zoro905 Reputație: 827 Postat Februarie 15 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Februarie 15 2 hours ago, nirolfnirolf said: Trateaz-o cu respect si te va multumii inzecit. Eu asa am facut si m am simtit super bine cu ea Bafta multa Ok. Mulțumesc. 1 Link spre comentariu
B4g10n3 Reputație: 22 Postat Februarie 15 Partajează Postat Februarie 15 Salutare tuturor, Am zis sa las si eu o recenzie ca sa ajut pe alti care vor sa viziteze domnisoara si mai ales ca am vazut ca nu prea are multe recenzii. Sa incepem cu inceputul, contactat titulara anuntului prin whatsapp acuma 2 zile pt o programare. Primit raspuns afirmativ foarte prompt si m-a rugat sa ii confirm in ziua programarii cu o ora inainte. Zis si facut, dupa care am primit din partea ei locatia. Ajuns la locatie, o zona linistita si frumoasa, am anuntat prezenta si am primit nr de ap la care sa merg.Imi deschide domnisoara usa imbracata intr-o lenjerie neagra foarte sexy si pe niste tocuri foarte inalte. Am intrat inauntru si am fost intrebat daca doresc sa merg la dus. La baie pot sa zic ca am primit din partea ei un prosop curat si am gasit necesarul(gel de dus,apa de gura etc). La iesire domnisoara ma astepta in pat dezbracata. Am inceput cu sani ei care sunt mari dar foarte frumosi si fermi si cu niste sarutari (da face fk). Apoi am fost intrebat cum prefer oralul la care am raspuns ON iar domnisoara s-a conformat. Pot sa zic un ON bun, umed si cu tende de deep pe sistemul slow cea ce mi-a si placut maxim. Dupa cateva minute a montat caciulita si ne pregateam de actiune unde din cauza mea am intampinat 'o defectiune tehnica'. Ce am apreciat a fost ca nu s-a oprit a continuat cu OP dupa care a dat jos caciulita si a mai continuat cu ON pana problema a fost rezolvata. Am continuat cu ea deasupra si apoi in pozitia caprita unde am si funalizat. La final am fost intrebat daca doresc un pahar de apa ce am si acceptat si am mai stat scurt la povesti dupa care ne-am luat ramas bun. Ca si note: Aspect: domnisoara este cea din poze, mai scunda de statura cu o piele foarte fina si foarte parfumata fara mirosuri neplacute. Sani mari dar frumosi cum am mentioned mai sus si cu pierce jos. De asemenea face si fk si se umezeste jos natural fara lubrifiant. Per total un 8+ linistit. ON/OP - as zice de un 9, finut cu tente de deep + umed si cu priviri perverse. NP- de un 8+, se implica si ii place. Locatie: 9 din partea mea, ap nou in zona linistita, baie foarte curata, singura in locatie. As fi dat 10 dar patul cam scartie fapt pt care am depunctat. O experienta in total pt mine de Nota 9, a fost foarte amabila si placuta si chiar de am intampinat un start mai greu ea a ramas implicate pe tot parcursul. De recomandat: clar fara doar si poate. Pt mine este de revizitat. Sper sa va fiu de folos cu aceasta recenzie. Multumesc Andreea pt primire si pt clipele frumoase. Toate cele bune. 4 1 Link spre comentariu
Andreea3025 Reputație: 11951 Postat Februarie 15 Telefon: 0737725478 Oras:Brasov Indisponibila Telefon: 0737725478 Oras:Brasov Indisponibila Autor Partajează Postat Februarie 15 Acum 16 minute, B4g10n3 a spus: Salutare tuturor, Am zis sa las si eu o recenzie ca sa ajut pe alti care vor sa viziteze domnisoara si mai ales ca am vazut ca nu prea are multe recenzii. Sa incepem cu inceputul, contactat titulara anuntului prin whatsapp acuma 2 zile pt o programare. Primit raspuns afirmativ foarte prompt si m-a rugat sa ii confirm in ziua programarii cu o ora inainte. Zis si facut, dupa care am primit din partea ei locatia. Ajuns la locatie, o zona linistita si frumoasa, am anuntat prezenta si am primit nr de ap la care sa merg.Imi deschide domnisoara usa imbracata intr-o lenjerie neagra foarte sexy si pe niste tocuri foarte inalte. Am intrat inauntru si am fost intrebat daca doresc sa merg la dus. La baie pot sa zic ca am primit din partea ei un prosop curat si am gasit necesarul(gel de dus,apa de gura etc). La iesire domnisoara ma astepta in pat dezbracata. Am inceput cu sani ei care sunt mari dar foarte frumosi si fermi si cu niste sarutari (da face fk). Apoi am fost intrebat cum prefer oralul la care am raspuns ON iar domnisoara s-a conformat. Pot sa zic un ON bun, umed si cu tende de deep pe sistemul slow cea ce mi-a si placut maxim. Dupa cateva minute a montat caciulita si ne pregateam de actiune unde din cauza mea am intampinat 'o defectiune tehnica'. Ce am apreciat a fost ca nu s-a oprit a continuat cu OP dupa care a dat jos caciulita si a mai continuat cu ON pana problema a fost rezolvata. Am continuat cu ea deasupra si apoi in pozitia caprita unde am si funalizat. La final am fost intrebat daca doresc un pahar de apa ce am si acceptat si am mai stat scurt la povesti dupa care ne-am luat ramas bun. Ca si note: Aspect: domnisoara este cea din poze, mai scunda de statura cu o piele foarte fina si foarte parfumata fara mirosuri neplacute. Sani mari dar frumosi cum am mentioned mai sus si cu pierce jos. De asemenea face si fk si se umezeste jos natural fara lubrifiant. Per total un 8+ linistit. ON/OP - as zice de un 9, finut cu tente de deep + umed si cu priviri perverse. NP- de un 8+, se implica si ii place. Locatie: 9 din partea mea, ap nou in zona linistita, baie foarte curata, singura in locatie. As fi dat 10 dar patul cam scartie fapt pt care am depunctat. O experienta in total pt mine de Nota 9, a fost foarte amabila si placuta si chiar de am intampinat un start mai greu ea a ramas implicate pe tot parcursul. De recomandat: clar fara doar si poate. Pt mine este de revizitat. Sper sa va fiu de folos cu aceasta recenzie. Multumesc Andreea pt primire si pt clipele frumoase. Toate cele bune. Mulțumesc pentru recenzie și pentru vizită! Te mai aștept cu drag sa revii. Pupici dulci 😘 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum