Membru Premium armando77 Reputație: 5005 Postat Iunie 5 Oras:Micul Paris(Outcal) Oras:Micul Paris(Outcal) Membru Premium Partajează Postat Iunie 5 Chiar acum, D4nSt3F4N92 a spus: 😂😅😅....chiar ca Ptru alti ar fi bne (10/15min) ca termina repede.... ptru mn ar fi >>>Buna si pa😅😂😂. Așa te lauzi ? 😂😂😂 Fii blândă cu inima mea și o fiară cu trupul meu! Link spre comentariu
th3und3ad Reputație: 1185 Postat Iunie 5 Oras:Home town Oras:Home town Partajează Postat Iunie 5 Acum 32 minute, AlexaNdra1q a spus: Ptr ca am progr in general 1h 1h jum 2h in buc....plus ca nu mi se pare wow 2h..uite si aseara aveam 2h progr dar a venit..doar ca nu mi a placut pers si in final nu am facut nimic si pa ... nu toti vin doar sa dea o buca rapida si adios..... De curiozitate, care a fost chestia care te-a determinat sa nu il accepti pe clientul respectiv ? Link spre comentariu
D4nSt3F4N92 Reputație: 1674 Postat Iunie 5 Oras:Bucharest/Ploesty/Pitesty/Brasov Oras:Bucharest/Ploesty/Pitesty/Brasov Partajează Postat Iunie 5 Acum 1 minut, armando77 a spus: Așa te lauzi ? 😂😂😂 😄😅😂 .....Pai asa e la 10/15 min asi veni degeaba 😅😂 doar de salutare Daia am abonament p 1h+ in sus 😅😂 incep azi partida si termin maine😅😂😂....dc crezi ca vroia ieri sa ma castreze😅😂😂 1 Link spre comentariu
natoporus Reputație: 4956 Postat Iunie 5 Oras:* Oras:* Partajează Postat Iunie 5 9 minutes ago, AlexaNdra1q said: Paim. Nu m am decis.. 😂😂dar cred ca... încep de maine sa mi petrec ultimele zile din frumoasa mea varsta de 24..😅😅sa comit ultimele prostii . Ca parca si asa nu am chef de munca Sa inteleg ca urmeaza curand ziua de nastere? 1 Link spre comentariu
Criticul Reputație: 4508 Postat Iunie 5 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Partajează Postat Iunie 5 Acum 6 minute, D4nSt3F4N92 a spus: 😂😅😅....chiar ca Ptru alti ar fi bne (10/15min) ca termina repede.... ptru mn ar fi >>>Buna si pa😅😂😂. Așa mult vă ține?!? Eu de asta merg pe CIM, cum mi-a dat cu limba la ouă, e gata... Când sunt rezistent, aproape că ajung la un minut... Link spre comentariu
mistral23 Reputație: 3198 Postat Iunie 5 Oras:Constangeles Oras:Constangeles Partajează Postat Iunie 5 Acum 1 minut, natoporus a spus: Sa inteleg ca urmeaza curand ziua de nastere? Bună seara, zile de naștere…ca sunt mai multe și mulți implicați! 1 Link spre comentariu
Membru Premium armando77 Reputație: 5005 Postat Iunie 5 Oras:Micul Paris(Outcal) Oras:Micul Paris(Outcal) Membru Premium Partajează Postat Iunie 5 Acum 4 minute, D4nSt3F4N92 a spus: 😄😅😂 .....Pai asa e la 10/15 min asi veni degeaba 😅😂 doar de salutare Daia am abonament p 1h+ in sus 😅😂 incep azi partida si termin maine😅😂😂....dc crezi ca vroia ieri sa ma castreze😅😂😂 Normal , bravo , pai numai dezbrăcatul și dusul durează atât . Numai să te lucreze în timp ce faci dus să câștigi timp , un mumu 😜😂😂 Fii blândă cu inima mea și o fiară cu trupul meu! Link spre comentariu
Criticul Reputație: 4508 Postat Iunie 5 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Partajează Postat Iunie 5 Acum 2 minute, natoporus a spus: Sa inteleg ca urmeaza curand ziua de nastere? Eu cred că e născută de aproape un sfert de secol... Link spre comentariu
D4nSt3F4N92 Reputație: 1674 Postat Iunie 5 Oras:Bucharest/Ploesty/Pitesty/Brasov Oras:Bucharest/Ploesty/Pitesty/Brasov Partajează Postat Iunie 5 Acum 3 minute, natoporus a spus: Sa inteleg ca urmeaza curand ziua de nastere? Vezi la profil colegu😁....bagati bani p Rev😅😂😂💪😎🍺🍺🍺 Acum 1 minut, Criticul a spus: Așa mult vă ține?!? Eu de asta merg pe CIM, cum mi-a dat cu limba la ouă, e gata... Când sunt rezistent, aproape că ajung la un minut... 😅😂😂 ...1 min e bun si ala😅💪😁👍 Acum 1 minut, armando77 a spus: Normal , bravo , pai numai dezbrăcatul și dusul durează atât 😂 😅😂😂 10 /15 sa stii adevarat👍😅😂😂 1 Link spre comentariu
goodboy11 Reputație: 2190 Postat Iunie 5 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Iunie 5 1 oră în urmă, AlexaNdra1q a spus: aștia care intrati pe curte si faceti programari false de cate 2h ...Ce boala aveti?? Va e frica ca sug eu mai multa pula decat mandrele voastre??? Saraciilor!! Oricum... multumesc de țeapa programarea de la 19-21 ca ..fix ce am ajuns de la piscina si nu prea aveam chef se supt pl!! Dar e urat ...zic!... nu i bai! Pregatiti-va ca de nu o sa bag 100 fin scurta cand am chef si banda rulanta..sa muriti voi d foame de nu bag!! 😅😅 Băi numai supărați fata, dar ce facem aici. 😄 1 Link spre comentariu
mistral23 Reputație: 3198 Postat Iunie 5 Oras:Constangeles Oras:Constangeles Partajează Postat Iunie 5 Poimâine se fac și 4 luni de CURTE….o să o ținem numai în petreceri….pe sistem, pe plecat din umăr, pe dat din cap….ce vrea fiecare, bine ca avem curte mare 🤣🤣🥳🍺🥃🍷🍾🥂🍻 1 Link spre comentariu
goodboy11 Reputație: 2190 Postat Iunie 5 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Iunie 5 Acum 33 minute, D4nSt3F4N92 a spus: Asta e cea mai potrivita fin. Ptru mn .......trimit 100 p rev, vin las hellu si byee ies p usa 😂😂😅 Dilău ești 🤣🤣 Link spre comentariu
Iulyan20 Reputație: 3415 Postat Iunie 5 Oras:Slatina Oras:Slatina Partajează Postat Iunie 5 Acum 1 minut, mistral23 a spus: Poimâine se fac și 4 luni de CURTE….o să o ținem numai în petreceri….pe sistem, pe plecat din umăr, pe dat din cap….ce vrea fiecare, bine ca avem curte mare 🤣🤣🥳🍺🥃🍷🍾🥂🍻 Trebuie sa pregătească toate orificiile,îți dai seama câți vor sa intre?😂 Link spre comentariu
D4nSt3F4N92 Reputație: 1674 Postat Iunie 5 Oras:Bucharest/Ploesty/Pitesty/Brasov Oras:Bucharest/Ploesty/Pitesty/Brasov Partajează Postat Iunie 5 @goodboy11ce poza tare😅😂😂😄 ce fericit e serpalau tau (asa e dupa o partida a?😅😂) Acum 7 minute, mistral23 a spus: Poimâine se fac și 4 luni de CURTE….o să o ținem numai în petreceri….pe sistem, pe plecat din umăr, pe dat din cap….ce vrea fiecare, bine ca avem curte mare 🤣🤣🥳🍺🥃🍷🍾🥂🍻 Asa e colegu😁👍🧃🍺🍺🍺🍺🍺🍺 4luni de Curtea nr1 dp forum.....felicitarii tuturor celor care ati contribuit 💪😎👍 Acum 6 minute, goodboy11 a spus: Dilău ești 🤣🤣 Da stiu sunt Dildou😂😅😅😅 3 1 Link spre comentariu
th3und3ad Reputație: 1185 Postat Iunie 5 Oras:Home town Oras:Home town Partajează Postat Iunie 5 Avem ceva zile onomastice in perioada asta. @Laris pe 7 @AlexaNdra1q pe 10 @th3und3ad pe 17 😜 @reptilozaurusrex pe 21 Eu am bulan ca Vineri imi iau baxu ala moca de Carlsberg din partea companiei. 😁 Deci am cu ce sa imi fac de cap. 😉 2 2 Link spre comentariu
reptilozaurusrex Reputație: 6472 Postat Iunie 5 Partajează Postat Iunie 5 Acum 2 minute, th3und3ad a spus: Avem ceva zile onomastice in perioada asta. @Laris pe 7 @AlexaNdra1q pe 10 @th3und3ad pe 17 😜 @reptilozaurusrex pe 21 Eu am bulan ca Vineri imi iau baxu ala moca de CSB din partea companiei. 😁 Deci am cu ce sa imi fac de cap. 😉 De Laris si Alexandra stiam. O tinem din party in party luna asta pe curte. 😁 Nu onomastice. 👍 Link spre comentariu
goodboy11 Reputație: 2190 Postat Iunie 5 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Iunie 5 Acum 1 minut, D4nSt3F4N92 a spus: @goodboy11ce poza tare😅😂😂😄 ce fericit e serpalau tau (asa e dupa o partida a?😅😂) Asa e colegu😁👍🧃🍺🍺🍺🍺🍺🍺 4luni de Curtea nr1 dp forum.....felicitarii tuturor celor care ati contribuit 💪😎👍 Da stiu sunt Dildou😂😅😅😅 Poză de la @Larisaaa111 ea trebuie felicitată😄🤗 1 Link spre comentariu
Laris Reputație: 3927 Postat Iunie 5 Telefon: 0725153420 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0725153420 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Iunie 5 Acum 1 minut, th3und3ad a spus: Avem ceva zile onomastice in perioada asta. @Laris pe 7 @AlexaNdra1q pe 10 @th3und3ad pe 17 😜 @reptilozaurusrex pe 21 Eu am bulan ca Vineri imi iau baxu ala moca de CSB din partea companiei. 😁 Deci am cu ce sa imi fac de cap. 😉 Mama cati gemeni suntem, la multi ani nouaaa😂🤗🥳🥳 2 Link spre comentariu
capitanul2015 Reputație: 392 Postat Iunie 5 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 5 Acum 3 minute, th3und3ad a spus: Avem ceva zile onomastice in perioada asta. @Laris pe 7 @AlexaNdra1q pe 10 @th3und3ad pe 17 😜 @reptilozaurusrex pe 21 Eu am bulan ca Vineri imi iau baxu ala moca de CSB din partea companiei. 😁 Deci am cu ce sa imi fac de cap. 😉 Dacă vreți putem face cheta, îmi trimite-ți mie și ma ocup eu de cadou 🤭🫣🤣🤣🤣🤣🤣 1 Link spre comentariu
Laris Reputație: 3927 Postat Iunie 5 Telefon: 0725153420 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0725153420 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Iunie 5 Chiar acum, capitanul2015 a spus: Dacă vreți putem face cheta, îmi trimite-ți mie și ma ocup eu de cadou 🤭🫣🤣🤣🤣🤣🤣 Cadoaiele sa fie ROZ va rog 🤣🥹🤪i like pink💓💓💓 1 Link spre comentariu
mistral23 Reputație: 3198 Postat Iunie 5 Oras:Constangeles Oras:Constangeles Partajează Postat Iunie 5 Acum 1 minut, capitanul2015 a spus: Dacă vreți putem face cheta, îmi trimite-ți mie și ma ocup eu de cadou 🤭🫣🤣🤣🤣🤣🤣 Vii cu ceva frumos de pe “afară” bonibom…etc., bine totul pe ROZ…🤣🤣🤣😂 1 Link spre comentariu
D4nSt3F4N92 Reputație: 1674 Postat Iunie 5 Oras:Bucharest/Ploesty/Pitesty/Brasov Oras:Bucharest/Ploesty/Pitesty/Brasov Partajează Postat Iunie 5 Acum 6 minute, th3und3ad a spus: Avem ceva zile onomastice in perioada asta. @Laris pe 7 @AlexaNdra1q pe 10 @th3und3ad pe 17 😜 @reptilozaurusrex pe 21 Eu am bulan ca Vineri imi iau baxu ala moca de CSB din partea companiei. 😁 Deci am cu ce sa imi fac de cap. 😉 Ohooo 😁👍🍺 La mutlii Anii la totii sa fititi sanatosii fericiti si iubiti alaturi de cei dragi voua >>>>🧃🍺dau si io cu Suc😅😂 Eu spun dupa acu ,ca din seara asta o sa dispar o perioada dupa topic🫡 2 Link spre comentariu
capitanul2015 Reputație: 392 Postat Iunie 5 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iunie 5 Acum 1 minut, Laris a spus: Cadoaiele sa fie ROZ va rog 🤣🥹🤪i like pink💓💓💓 Țin cont de asta 🤭🤭🤭😅 Link spre comentariu
altmarz Reputație: 6233 Postat Iunie 5 Partajează Postat Iunie 5 3 minutes ago, Laris said: Cadoaiele sa fie ROZ va rog 🤣🥹🤪i like pink💓💓💓 Un dop roz 😊 Link spre comentariu
Membru Premium armando77 Reputație: 5005 Postat Iunie 5 Oras:Micul Paris(Outcal) Oras:Micul Paris(Outcal) Membru Premium Partajează Postat Iunie 5 Acum 12 minute, th3und3ad a spus: Avem ceva zile onomastice in perioada asta. @Laris pe 7 @AlexaNdra1q pe 10 @th3und3ad pe 17 😜 @reptilozaurusrex pe 21 Eu am bulan ca Vineri imi iau baxu ala moca de CSB din partea companiei. 😁 Deci am cu ce sa imi fac de cap. 😉 Ce reprezintă CSB vreo bere cumva ?🧐 Fii blândă cu inima mea și o fiară cu trupul meu! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum