Daniro1985 Reputație: 1286 Postat 13 ore în urmă Postat 13 ore în urmă Acum 3 ore, AlexaNdra1q a spus: Eu am mâncat..... ouă cârnați cartofi și salata 😂😂 și castraveți murați Eh... Numai!..suficient.. sa nu mai aud de club... gata! Cârnați cu oua bag și eu astăzi ca mi-ai făcut pofta. Baga cluburi acum ca după 35 de ani în sus nu o sa mai suporți muzica la înghesuială și mahmurerile.. Treaba ta 😁 Acum 5 ore, reptilozaurusrex a spus: A batut dinamu cu 2-0 lol...si eu care speram sa retrogradeze anul asta... Mie îmi ajunge ca au retrogradat o data sa fac mișto toată viata 😂 Lasa sa fie în play off sa ii batem, sa fie suporteri mulți și sa ducem victoriile directe contra lor la nivel maxim 😁 Ca pe vremuri sa fie! 1 1
gladiato Reputație: 736 Postat 9 ore în urmă Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat 9 ore în urmă Gata cafeaua...va aștept...
Daniro1985 Reputație: 1286 Postat 9 ore în urmă Postat 9 ore în urmă Acum 1 minut, gladiato a spus: Gata cafeaua...va aștept... Eu am băut deja doua cappuccino. M-am trezit la 04:00. Am adormit la 22:00 ieri. Am făcut și cumpărăturile.. Acum urmează de citit trilogia Problema celor 3 corpuri, serialul Dune Profeția și somn o ora. Apoi în oraș după masa cu gașca și seara grătar. Asa va doresc și vouă, un weekend plin cu voie buna! 😁 2
cristi bug Reputație: 991 Postat 4 ore în urmă Oras:Constanța Oras:Constanța Postat 4 ore în urmă Acum 14 ore, reptilozaurusrex a spus: Sa-ti fie de bine. Eu am bagat o sarmola azi. A batut dinamu cu 2-0 lol...si eu care speram sa retrogradeze anul asta... Până în primăvară li s-a amânat construcția arenei le trebuie avize. Și la CT anul trecut o firmă din BC au făcut contestație k au pierdut licitația un an s-a dus pe apa sâmbetei și din ianuarie ar începe construcția stadionului și al complexului întreg (atletism, rugby, tenis). 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum