Scorpions70 Reputație: 3028 Postat Ianuarie 31 Oras:Capitala Oras:Capitala Postat Ianuarie 31 Ea: sunt timidă!! Tot ea după 10 minute: Trage mă de păr, fwte mă în draci, scuipă mă, înjură mă, strange mă de gât...🤔 3
AlexaNdra1q Reputație: 18608 Postat Ianuarie 31 Telefon: 0793527909 Disponibila Telefon: 0793527909 Disponibila Autor Postat Ianuarie 31 Acum 9 minute, Scorpions70 a spus: Ea: sunt timidă!! Tot ea după 10 minute: Trage mă de păr, fwte mă în draci, scuipă mă, înjură mă, strange mă de gât...🤔 😂😆😂
brunny Reputație: 5164 Postat Ianuarie 31 Telefon: 0765962337 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0765962337 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Ianuarie 31 Deniro , ești pizda , ai ajuns să plângi pe la adminii ca te minusez . Dacă nu îți pasă atât de mult , crede-mă ca nici nu îți dădeam …. Oare cum te ține pământul ? Ai păpat și tu ceva azi ? Vrei să ne futem ? Dar eu vreau pe bani , știi ce zic ! Vezti-to de colegii tăi și lasă femeile , ele se împacă și tu rămâi un lingău ❤️
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 31 Postat Ianuarie 31 Acum 5 minute, brunny a spus: Deniro , ești pizda , ai ajuns să plângi pe la adminii ca te minusez . Dacă nu îți pasă atât de mult , crede-mă ca nici nu îți dădeam …. Oare cum te ține pământul ? Ai păpat și tu ceva azi ? Vrei să ne futem ? Dar eu vreau pe bani , știi ce zic ! Vezti-to de colegii tăi și lasă femeile , ele se împacă și tu rămâi un lingău ❤️ Ești nemiloasă bagi în depresie oamenii .
22leon Reputație: 34624 Postat Ianuarie 31 Oras:Banat Oras:Banat Postat Ianuarie 31 Acum 5 ore, Shofia a spus: in prima parte da ai inteles totul perfect exact omul a vrut sa se termine in banii astia in a doua parte nu ai inteles detin o locatie curata cu dormitor dublu am prosoape curate lenjerie curata nu am adus-o niciodata vorba de vrio canapea nu conteaza daca ai observat am precizat perfect ca atunci cand omul a plecat a mentionat ca se va intoarce si ca imi va da mesaj, au fost si alti domni care s-au intors in ziua respectiva dar eii au platit și a doua oara motiv ca s-au simțit bine în compania și serviciile oferite.nu sunt genul de femeie care ar lua bani de la un bărbat înainte de a-și scoate pantofii la ușă !! Nu-s genu să îmi fac reclamă mascată reclamă o faceți voi bărbați apreciind serviciile oferite compania noastră etc sper ca te-am lămurit te pup 😘 Trebuia sa plusezi și cu o ciorbă 🤣 2
Daniro1985 Reputație: 1354 Postat Ianuarie 31 Postat Ianuarie 31 @reptilozaurusrex M-am băgat pe Hbo Max sa vad Rogue Heroes - Eroi și ticăloși (2022) și baga ăștia de la Hbo reclame din 10 in 10 minute 🤦🏻♂️ Nu poți sa te mai uiți pe Max varianta cu reclame. Tot filist rămâne baza sau un site online.. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 31 Postat Ianuarie 31 Acum 45 minute, brunny a spus: Deniro , ești pizda , ai ajuns să plângi pe la adminii ca te minusez . Dacă nu îți pasă atât de mult , crede-mă ca nici nu îți dădeam …. Oare cum te ține pământul ? Ai păpat și tu ceva azi ? Vrei să ne futem ? Dar eu vreau pe bani , știi ce zic ! Vezti-to de colegii tăi și lasă femeile , ele se împacă și tu rămâi un lingău ❤️ Eu am înțeles cum sta treaba. Vă dau în scris ca niciodată nu se va renunța la minusat/bullying, zâi cum vrei Deniro... Deci te enervează (și pe tine, si pe toti barbatii) si te duci si te fuți ca să îți mai revii 😅😅😅 Forumu te tensioneaza și tot el de "detensionează...
Daniro1985 Reputație: 1354 Postat Ianuarie 31 Postat Ianuarie 31 Acum 2 minute, johnny_amant a spus: Eu am înțeles cum sta treaba. Vă dau în scris ca niciodată nu se va renunța la minusat/bullying, zâi cum vrei Deniro... Deci te enervează (probabil, pe tine, deduc eu) si te duci si te fuți ca să îți mai revii 😅😅😅 Forumu te tensioneaza și tot el de "detensionează... Eu le am la ignore. Vad doar când le citați voi. Eu mi-am făcut datoria, mi-am spus părerea. În rest e weekend, ma simt excelent 2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 31 Postat Ianuarie 31 Acum 1 minut, Daniro1985 a spus: Eu le am la ignore. Vad doar când le citați voi. Eu mi-am făcut datoria, mi-am spus părerea. În rest e weekend, ma simt excelent N-am înțeles asta cu ignore-ul . 1 . Nu rezolvi mare lucru pentru că dacă citează alt utilizator textul celui pe care l-ai ignorat , tot n-ai scăpat . 2 . Nu suntem așa mulți pe aici , așa că ne "lovim" unii de alții , pentru ce să ne ignorăm , frustrăm , jignim , când putem să ne distrăm și să nu luăm nimic prea personal .
22leon Reputație: 34624 Postat Ianuarie 31 Oras:Banat Oras:Banat Postat Ianuarie 31 Acum 8 minute, Daniro1985 a spus: Eu le am la ignore. Vad doar când le citați voi. Eu mi-am făcut datoria, mi-am spus părerea. În rest e weekend, ma simt excelent Ai încercat varianta sa le dai și tu inapoi ? 😁 😅 Poate afli că ai si tu o "mulțumire sufleteasca " ( sau orgasm ) 🤣🤣 1
Medveus Reputație: 75 Postat Ianuarie 31 Oras:Ar,Bh Oras:Ar,Bh Postat Ianuarie 31 Acum 2 minute, 22leon a spus: Ai încercat varianta sa le dai și tu inapoi ? 😁 😅 Poate afli că ai si tu o "mulțumire sufleteasca " ( sau orgasm ) 🤣🤣 Bun 😉 ești și tu😅! 1
Daniro1985 Reputație: 1354 Postat Ianuarie 31 Postat Ianuarie 31 Acum 10 minute, 22leon a spus: Ai încercat varianta sa le dai și tu inapoi ? 😁 😅 Poate afli că ai si tu o "mulțumire sufleteasca " ( sau orgasm ) 🤣🤣 😂😂😂😂 Nu mi-as pierde timpul cu asa ceva. Doar dacă știu sigur ca ajung la orgasm 😜 1 1
Scorpions70 Reputație: 3028 Postat Ianuarie 31 Oras:Capitala Oras:Capitala Postat Ianuarie 31 Acum 10 minute, 22leon a spus: Ai încercat varianta sa le dai și tu inapoi ? 😁 😅 Poate afli că ai si tu o "mulțumire sufleteasca " ( sau orgasm ) 🤣🤣 Eeeee,daca avea intuiția sa intre într-un "joc de cuvinte"....cu siguranță ,ieșea un dialog savuros..😉( cu siguranță se lasă cu orgasme multiple de ambele părți😁) 1
Daniro1985 Reputație: 1354 Postat Ianuarie 31 Postat Ianuarie 31 Acum 25 minute, WORRIOR a spus: N-am înțeles asta cu ignore-ul . 1 . Nu rezolvi mare lucru pentru că dacă citează alt utilizator textul celui pe care l-ai ignorat , tot n-ai scăpat . 2 . Nu suntem așa mulți pe aici , așa că ne "lovim" unii de alții , pentru ce să ne ignorăm , frustrăm , jignim , când putem să ne distrăm și să nu luăm nimic prea personal . Aveam 80 de notificări pe ora e deranjant. După ce se termina psihoza lor online de minusat in masa o sa le scot de la ignore probabil 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 31 Postat Ianuarie 31 Acum 45 minute, Daniro1985 a spus: @reptilozaurusrex M-am băgat pe Hbo Max sa vad Rogue Heroes - Eroi și ticăloși (2022) și baga ăștia de la Hbo reclame din 10 in 10 minute 🤦🏻♂️ Nu poți sa te mai uiți pe Max varianta cu reclame. Tot filist rămâne baza sau un site online.. Nu suport reclamele, pe laptop am ublock origin si le blocheaza.
brunny Reputație: 5164 Postat Ianuarie 31 Telefon: 0765962337 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0765962337 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Ianuarie 31 1 hour ago, johnny_amant said: Eu am înțeles cum sta treaba. Vă dau în scris ca niciodată nu se va renunța la minusat/bullying, zâi cum vrei Deniro... Deci te enervează (și pe tine, si pe toti barbatii) si te duci si te fuți ca să îți mai revii 😅😅😅 Forumu te tensioneaza și tot el de "detensionează... dacă va vedeam ca nu va supărați , nici nu vă băgam în seamă :)))) ce naibii mă , trăiți ptr punctele astea fictive ? Cine trebuie sa va iubească ? Crezi ca daca esti pe minus , nu mai fuți ? Fuți , stai liniștit ! Să scoată și “ matrimoniale 😂😂😂😂 2
brunny Reputație: 5164 Postat Ianuarie 31 Telefon: 0765962337 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0765962337 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Ianuarie 31 44 minutes ago, Daniro1985 said: Aveam 80 de notificări pe ora e deranjant. După ce se termina psihoza lor online de minusat in masa o sa le scot de la ignore probabil Scuze lui silverlion , și mă opresc ! Promit !
brunny Reputație: 5164 Postat Ianuarie 31 Telefon: 0765962337 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0765962337 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Ianuarie 31 1 hour ago, 22leon said: Ai încercat varianta sa le dai și tu inapoi ? 😁 😅 Poate afli că ai si tu o "mulțumire sufleteasca " ( sau orgasm ) 🤣🤣 Te bagi aiurea , să mor eu . Tu chiar crezi ca o sa plâng ptr vreun minus ? Tu chiar crezi ca punctele astea de reputație , imi tin de foame ? Eu știu ca vă dor , dar eu ce să fac ? Mă satisfac psihic , jur . Și voi vă hrăniți cu energia unora . Aia e , dați mai departe ! Nu știu ce te deranjează pe tine , că-ți minusez colegul sau nu mai sunt înjurată de …. ? Întreb și eu !
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 31 Postat Ianuarie 31 Acum 49 minute, Daniro1985 a spus: . După ce se termina psihoza lor online de minusat in masa o sa le scot de la ignore probabil Lasa-le acolo ca stau bine 😅
Scorpions70 Reputație: 3028 Postat Ianuarie 31 Oras:Capitala Oras:Capitala Postat Ianuarie 31 Acum 2 minute, brunny a spus: Te bagi aiurea , să mor eu . Tu chiar crezi ca o sa plâng ptr vreun minus ? Tu chiar crezi ca punctele astea de reputație , imi tin de foame ? Eu știu ca vă dor , dar eu ce să fac ? Mă satisfac psihic , jur . Și voi vă hrăniți cu energia unora . Aia e , dați mai departe ! Nu știu ce te deranjează pe tine , că-ți minusez colegul sau nu mai sunt înjurată de …. ? Întreb și eu ! Anusko,daca ești așa "darnică" și te satisfac psihic aceste cadouri....te rog , să mi le dai mie,că și eu sunt un bun "culegător"....fac și eu o faptă bună pt satisfacția ta.😉🥂✌️
Daniro1985 Reputație: 1354 Postat Ianuarie 31 Postat Ianuarie 31 Chiar acum, Scorpions70 a spus: Anusko,daca ești așa "darnică" și te satisfac psihic aceste cadouri....te rog , să mi le dai mie,că și eu sunt un bun "culegător"....fac și eu o faptă bună pt satisfacția ta.😉🥂✌️ Pe forum e mare sărbătoare, Se dau minusuri, că-s la-ndemână, Dar râsul nostru nu dispare, Căci veselia-i mult mai bună! Căci minusul e trecător, Un pixel mic, o rătăcire, Dar hazul nostru e major, Rămâne-n suflet.. amintire! 😁 1 1
brunny Reputație: 5164 Postat Ianuarie 31 Telefon: 0765962337 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0765962337 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Ianuarie 31 1 minute ago, Scorpions70 said: Anusko,daca ești așa "darnică" și te satisfac psihic aceste cadouri....te rog , să mi le dai mie,că și eu sunt un bun "culegător"....fac și eu o faptă bună pt satisfacția ta.😉🥂✌️ Te rog , nu te băga , îți trimit ceva interesant când vei vrea să-mi scrii . Nu sunt muuista sa pun conversații . Te rog frumos !
AlexaNdra1q Reputație: 18608 Postat Ianuarie 31 Telefon: 0793527909 Disponibila Telefon: 0793527909 Disponibila Autor Postat Ianuarie 31 Acum 1 minut, Daniro1985 a spus: Pe forum e mare sărbătoare, Se dau minusuri, că-s la-ndemână, Dar râsul nostru nu dispare, Căci veselia-i mult mai bună! Căci minusul e trecător, Un pixel mic, o rătăcire, Dar hazul nostru e major, Rămâne-n suflet.. amintire! 😁 Daca te auzea Eminescu........te lua sub aripa lui garantat! 😅 3
Scorpions70 Reputație: 3028 Postat Ianuarie 31 Oras:Capitala Oras:Capitala Postat Ianuarie 31 Acum 2 minute, brunny a spus: Te rog , nu te băga , îți trimit ceva interesant când vei vrea să-mi scrii . Nu sunt muuista sa pun conversații . Te rog frumos ! Bine Anusko,nu mă bag!!! O seara buna! PS.cand o să am timp,o să-ți scriu,că și eu sunt curios.
brunny Reputație: 5164 Postat Ianuarie 31 Telefon: 0765962337 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0765962337 Oras:Bucuresti Disponibila Postat Ianuarie 31 4 minutes ago, Scorpions70 said: Bine Anusko,nu mă bag!!! O seara buna! PS.cand o să am timp,o să-ți scriu,că și eu sunt curios. Ai să te suprindă niște chestii . Atât s-a putut . Hai să nu mai scriu pe curtea “ veseliei “ , ne-am luat proprietate ! Pup sub buric 😘❤️😂
Postări Recomandate