Sari la conținut

Alexia 0742919802

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Bună dimineața dragii mei

Va aștept în privat pentru programări și mai multe detalii

Ma găsiți în sector 3 

Vizitator
Postat

Buna dragilor ma găsiți disponibila în sector 3  va aștept pe WhatsApp😘

Vizitator
Postat

Bună dimineața

Sunt disponibila în sector 3 

Pentru programări aștept mesajele voastre!  Te așteaptă un masaj bun sa scapi de stres si de rutina zilnica !!!

Vizitator
Postat

Bună dragilor,

Pentru mâine primul loc liber ora 14h

Nu lucrez seara târziu pentru cei care dau mesaje la ora 21..22 chiar și mai târziu.. zi minunata va doresc!!

Vizitator
Postat

Bună dimineața

Disponibila pentru a va oferii un bun masaj sa începeți week-endul relaxați !!!

Va aștept cu drag în privat pentru a ne cunoaște puțin!

Ma găsiți în sector 3 😘

Reputație: 22
  • Oras:Bucuresti
Postat
Acum 5 ore, Alexia199 a spus:

Bună dimineața

Disponibila pentru a va oferii un bun masaj plus xxx sa începeți week-endul relaxați !!!

Va aștept cu drag în privat pentru a ne cunoaște puțin!

Ma găsiți în sector 3 Pallady😘

IMG-20240509-WA0000.jpg

Nice boob! :)

• Minus 1
Reputație: 19
Postat

Salutare!

De curand am ajuns si eu la Alexia. Programarea a fost destul de simpla pe whatsapp si respectata ora de ambele parti.

Poate nu am nimerit eu unde trebuie, dar locurile de parcare sunt cam inexistente. Chiar la final de ora, am fost sunat de cineva sa imi mut masina de pe locul lui. 

Dupa usa am fost intampinat de Alexia, o femeie frumoasa si respectuoasa. Am stat cateva minute la o tigare, dupa care la dus si dupa care invitat pe patul de masaj pentru masajul de relaxare. Chiar daca pare profi cu patul de masaj, eu unul nu m-am simti chiar foarte placut pentru ca as fii prefereta ca la masajul de relaxare sa ii simt prezenta mai mult. Masajul de relaxare a fost corect, fara graba si cu atentie. 

Eu unul nu am inteles foarte exact serviciile din mesajul trimis de Alexia si de la 350lei cat ma gandeam eu, am achitat 400lei.

La rubrica de OP si NP nimic special pentur mine, dar totusi am trecut prin mai rele si pot spune ca a fost ceva corect.

Alexia: 7

Masaj de relaxare: 8

OP: 7

NP: 7

De revenit? Da!

PS: de vorba multa, nu duce lipsa :)))))

• Like 1
  • Inimioara 1
Vizitator
Postat

în legătură cu prezenta...mea..masajul de relaxare care l fac eu.....nu s cea mai experta clar..dar încerc sa fac totul cât mai bine..și sunt conștientă ca nu pot mulțumii pe toată lumea!!însă mă bucur că în mare parte te ai simțit bine!

Vizitator
Postat

Bună dragilor ma găsiți în privat

Vizitator
Postat

Bună dimineața disponibila în sector 3 

Pentru mai multe detalii va aștept în privat!!!🫠

Vizitator
Postat

🥰😘

Reputație: 10
Postat
1 oră în urmă, Alexia199 a spus:

The lady in black!

Vizitator
Postat

Bună dragilor azi sunt disponibila😚

Vizitator
Postat

Buna dimineața simpaticilor!

Ma găsiți disponibila începând cu ora 11.30,în sector 3 

Dacă aveți nevoie de relaxare tot ce trebuie sa faceți este sa ma contactați în privat!

Va aștept cu drag

Vizitator
Postat

Descoperă arta relaxării supreme cu masajul de calitate Lasă-te purtat într-o lume a  relaxării complete,într-un mediu discret și rafinat.Iti ofer o experiență unică,menită să îți aducă echilibrul și armonia de care ai nevoie.

Transforma- ti momentele de tensiune în clipe de extaz și plăcere absoluta.

Discreție și profesionalism garantat😘

Vizitator
Postat

Bună dimineața simpaticilor!

Azi sunt disponibila incepand cu ora 11  va aștept în privat pentru a ne cunoaște!

Ma gasiti in sector 3 😘

Reputație: 50
  • Oras:București
Postat

Salutare tuturor am fost si eu la titular topicului si din punctul meu de vedere subliniez al meu nu prea are ce cauta la masaj Locatie 10 complex rezidential 

Fata parerea mea de 7.5 cred ca trecuta de 30 banala sani micuti. 

Oral 8 banal 

Normal e meseriasa 9

Masaj 1 asa ca sa existe nota. 

Gfe 6.5 se straduieste dar nu ii iese 

De revenit pentru mine cu siguranta nu. 

• Like 1
  • Mersi 1
Vizitator
Postat
Acum 3 ore, Akrobeto a spus:

Salutare tuturor am fost si eu la titular topicului si din punctul meu de vedere subliniez al meu nu prea are ce cauta la masaj Locatie 10 complex rezidential 

Fata parerea mea de 7.5 cred ca trecuta de 30 banala sani micuti. 

Oral 8 banal 

Normal e meseriasa 9

Masaj 1 asa ca sa existe nota. 

Gfe 6.5 se straduieste dar nu ii iese 

De revenit pentru mine cu siguranta nu. 

Trebuia sa zica cineva si ceva urat.nu ma astept sa multumesc pe toata lumea...iar cât despre sânii mei se vede în poza ca sunt micuți..

Vizitator
Postat

😘☺️

Vizitator
Postat

.sunt chiar naturala și transparenta,accept critici nu snt deranajata nici de recenziile  mai puțin bune..ca asta e nu pot mulțumii pe toată lumea..eu învăț încă multe despre meseria asta..masaj.etc.și încerc sa fiu cât de implicata pot..evident nu mereu îmi iese..nu pot rezona cu toți.. însă ar fi frumos sa ne respectam mai mult..și sa ne spunem nemulțumirile într un alt mod..fără sa folosim  cuvinte  oarecum urate..pt ca nimeni nu I perfect...

Vizitator
Postat

Buna ziua simpaticilor azi nu sunt disponibila,daca doriti programări pentru mâine va aștept în privat..

Reputație: 50
Postat
La 26.05.2024 la 11:44, Alexia199 a spus:

Trebuia sa zica cineva si ceva urat.nu ma astept sa multumesc pe toata lumea...iar cât despre sânii mei se vede în poza ca sunt micuți..

EU consider ca nu am spus nimic urat doar am relatat realitatea nu stiu de ce te simti tu jignita 

Vizitator
Postat

Bună dimineața azi nu sunt dacă doriți programări pentru mâine..va aștept în privat!sa aveți o zi minunata

Reputație: 12
Postat

Tot am zis ca voi scrie o recenzie, dar am uitat. Astazi imi fac timp sa o scriu.

Am vorbit cu aceasta domnisoara cu cateva zile inainte de poposirea mea la Bucuresti, pentru a afla mai in detaliu serviciile. Conversatia a avut loc pe Wapp, un lucru de apreciat si mult mai la indemana pentru toti. Am stabilit ca vizita sa fie printre primele programari, undeva pe Vineri, Programare si timp de raspuns: 10 (raspundea de fiecare data la fiecare intrebare si era si joviala in mesaje)

Locatia pentru mine a fost de 10: aproape de unde eram cazat, complex rezidential, locuri de parcare multe si relativ usor de ajuns (asta daca nu stai in alt capat de oras :)) ) Baie curata, prosoape curate, geluri de dus si o atmosfera faina, mereu muzica.

Tipa: voi fi personal si cred ca este de un 8-9? Prefer sanii mai mari, dar clar nu le poti avea pe toate. Ea e super de treaba, am discutat diverse subiecte si nu m-am simtit grabit sau sa nu aiba chef de discutii.

Masajul de relaxare: 7, femeia mai are de invatat, dar pentru un masaj de relaxare chiar te scoate din stres, te poti relaxa si mai detensionezi muschii.

Masaj erotic 9: se simte bine, sa freaca de tine, te priveste in ochi, zambeste, te saruta pe corp si chiar isi da silinta sa te faca fericit.

OP: 7,5, a fost ceva sa fie (din vina mea), nu este cel mai soft oral, dar o suge bine.

NP: 9 are pasarica stramta, am schimbat doua pozitii, n-am simtit niciun miros dubios, incearca si ea sa se relaxeze.

Dus, urmat de o tigara si am iesit pe usa. Per total este de revenit, tipa se face placuta, se muleaza dupa tine si incearca sa pleci fericit. De mai ramaneam in Bucuresti, cu siguranta mai faceam o vizita.

Spor sa aveti!

Vizitator
Postat
Acum 2 ore, rarea69 a spus:

Tot am zis ca voi scrie o recenzie, dar am uitat. Astazi imi fac timp sa o scriu.

Am vorbit cu aceasta domnisoara cu cateva zile inainte de poposirea mea la Bucuresti, pentru a afla mai in detaliu serviciile. Conversatia a avut loc pe Wapp, un lucru de apreciat si mult mai la indemana pentru toti. Am stabilit ca vizita sa fie printre primele programari, undeva pe Vineri, Programare si timp de raspuns: 10 (raspundea de fiecare data la fiecare intrebare si era si joviala in mesaje)

Locatia pentru mine a fost de 10: aproape de unde eram cazat, complex rezidential, locuri de parcare multe si relativ usor de ajuns (asta daca nu stai in alt capat de oras :)) ) Baie curata, prosoape curate, geluri de dus si o atmosfera faina, mereu muzica.

Tipa: voi fi personal si cred ca este de un 8-9? Prefer sanii mai mari, dar clar nu le poti avea pe toate. Ea e super de treaba, am discutat diverse subiecte si nu m-am simtit grabit sau sa nu aiba chef de discutii.

Masajul de relaxare: 7, femeia mai are de invatat, dar pentru un masaj de relaxare chiar te scoate din stres, te poti relaxa si mai detensionezi muschii.

Masaj erotic 9: se simte bine, sa freaca de tine, te priveste in ochi, zambeste, te saruta pe corp si chiar isi da silinta sa te faca fericit.

OP: 7,5, a fost ceva sa fie (din vina mea), nu este cel mai soft oral, dar o suge bine.

NP: 9 are pasarica stramta, am schimbat doua pozitii, n-am simtit niciun miros dubios, incearca si ea sa se relaxeze.

Dus, urmat de o tigara si am iesit pe usa. Per total este de revenit, tipa se face placuta, se muleaza dupa tine si incearca sa pleci fericit. De mai ramaneam in Bucuresti, cu siguranta mai faceam o vizita.

Spor sa aveti!

Mulțumesc frumos!te aștept cu mare drag când mai revii la București!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...