Sari la conținut

Surpriza pentru iubit

Postări Recomandate

• Oras:Confidential
Postat

Cred ca cea mai indicata pentru genul acesta de surpriza este Xenia Rusoaica. Are unul din cele mai interesante profile de cand activeaza pe forum.

http://nimfomane.com/forum/topic/5189-xenia-lyuba-ex-rusoaica-0761238231/?hl=xenia

Pentru mine ar fi o surpriza maxima sa ma trezesc dimineata supt de Rusoaica. Poate am sa-i fac si eu sotiei niste apropouri sa-mi faca o astfel de surpriza, ca tot se apropie ziua mea? Sau... nu?

Postat

Cred ca cea mai indicata pentru genul acesta de surpriza este Xenia Rusoaica. Are unul din cele mai interesante profiluri de cand activeaza pe forum.

http://nimfomane.com/forum/topic/5189-xenia-lyuba-ex-rusoaica-0761238231/?hl=xenia

Pentru mine ar fi o surpriza maxima sa ma trezesc dimineata supt de Rusoaica. Poate am sa-i fac si eu sotiei niste apropouri sa-mi faca o astfel de surpriza, ca tot se apropie ziua mea? Sau... nu?

Corectat.

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Cred ca cea mai indicata pentru genul acesta de surpriza este Xenia Rusoaica. Are unul din cele mai interesante profile de cand activeaza pe forum.

baga apropouri - sa nu te trezesti cu soacra....

aia da surpriza :slap2

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Sorina, e posibil sa se bage la ce ai vrea tu ;)

Ai dreptate...s-ar putea sa accept ;)

M-am tot gandit inca de cand ai deschis topicul ca este o idee super interesanta/tentanta pentru oricare din parti :D

Acum, ce as vrea eu sa iti propun este: facem ce iti doresti tu cu iubitul tau, apoi facem o fantezie a mea si cu iubitul meu :D

Ce zici?

Postat

baga apropouri - sa nu te trezesti cu soacra....

aia da surpriza :slap2

Felicitari, esti defect, welcome in the club, o astfel de fantezie nu s-ar putea pune in aplicare in cazul meu, nevasta-mea nu prea are o relatie buna cu mama soacra si nu vreau sa schimb asta...

Cred ca si Lory sexoasa cred ca s-ar incadra in preferinte, calitatile fizice si abilitatile orale o recomanda clar pentru o astfel de fantezie:http://nimfomane.com/forum/topic/7442-lory-0733210329-fost-0726485393-0729343440-mircea-vodacamera-de-comert/

• Oras:Bucales
  • Oras:Bucales
Postat

Mi-am adus aminte acum de Laura-fostul City Mall, stiu ca discutam odata cu ea si avea ceva fantezii gen ceea ce cauti tu. Oricum, cand se dezlantuie e...pur si simplu...wow :)

Postat

Mai baieti fiti atenti. Vreau sa iau o fata care sa vina cu mine la prietenul meu cat el inca doarme si sa il trezeasca cu un supt de pula misto si dupa aia sa-l futa. Eu doar sa ma uit. El stie de idee, dar nu va sti exact cand, vreau sa fie surpriza, gura noua pe pula adormita.

Pe cine sa intreb daca se baga la combinatie?

O poza cu mine goala sa va multumesc pentru ajutor. xoxo

attachicon.gifsrgb_1.jpg

Sophie, chiar crezi ca ai nevoie de ajutor din afara ? Eu cred ca el ar fi FOOOOOARTE fericit sa-i DOAR TU chestia asta, asa, de dimineata, sa-l iei tare direct din somn, eu cred ca ar fi innebunit de asta si fara ajutor :)

PS: barbat fiind si eu, da-i macar 1 min sa faca un shushu ca e vezica plina dimineata :) ... stii ce, de fapt nu-i da nici macar un minut, ia-l asa, direct din somn, ca e mai bine !

Postat

Sorina, hai la suc, sa va cunosc, poate facem ceva in 3. Asta al meu e cu on and off. Ma cert il parasesc il iau iara si tot asa. Acuma iara m-a enervat si l-am dat afara din masina. Dar... un futai bun in 3 m-ar interesa.

• Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca
Postat

Sorina, hai la suc, sa va cunosc, poate facem ceva in 3. Asta al meu e cu on and off. Ma cert il parasesc il iau iara si tot asa. Acuma iara m-a enervat si l-am dat afara din masina. Dar... un futai bun in 3 m-ar interesa.

data viitoare cand te certi cu el si il dai jos din masina,si vrei sa fi sigura ca nu te mai impaci cu el treci de cateva ori peste el cu masina.hihi

• Like 1
  • Telefon: amada.dulcica
  • Telefon: amada.dulcica
Postat

:slap2  :slap2  :slap2

Am ajuns sa fiu si eu o data de acord cu tine!  :laugh2

• Like 1
Postat

Accepti si 2 baieti? :)si cu tine,bineinteles! :)

Postat

La suc pot iesi deocamdata doar eu, putem vorbi si stabili maine, ma poti suna ;)

El ("iubitul" meu) este casatorit :), intalnirile de acest gen trebuie sa ni le planuim ;)

Postat

Vezi bai ca nu sunt singurul?! Majoritatea au cate unu' da-l tin ascuns pana se scapa pe goarna :) Mai naspa e cand nu stim cine e "fericitul" si ala ii face in continuare recenzii "obiective" :lol:

• Telefon: olybucuresti
  • Oras:b
  • Telefon: olybucuresti
  • Oras:b
Postat

Cristiane...rebranduieste-te ma si fa-i si tu recenzii "obiective":)))))

Atunci nu te mai stie nimeni :))  - doar daca ne spui tu !

Postat

Vezi bai ca nu sunt singurul?! Majoritatea au cate unu' da-l tin ascuns pana se scapa pe goarna :) Mai naspa e cand nu stim cine e "fericitul" si ala ii face in continuare recenzii "obiective" :lol:

Spre deosebire de alti "iubiti" :P, iubitul meu nu mi-a facut recenzie :no2 ...si evident ca nu-mi va face. Mie! In schimb altora le-a facut, si le va mai face si de acum inainte :D

• Oras:Banatu'i fruncea
  • Oras:Banatu'i fruncea
Postat

In bucuresti, o platesc, normal. Mi-ar placea sa fie genul care sta si la o cafea/tigara si discutie dupa.

mmmmm.......daca erati mai aproape ma bagam pe combinatie :blushing2 si gratiis.... daca aveti trecere prin tm :callyou

Postat

Da. Ne auzim dar nu maine ca am treaba. Marti, miercuri :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...