adi2712 Reputație: 226 Postat Martie 19 Oras:CASABLANCA Oras:CASABLANCA Partajează Postat Martie 19 MACRON : UN PRIM CONTINGENT DE 2000 SOLDAȚI FRANCEZI VOR FI TRIMIȘI ÎN UCRAINA🫣 1 Link spre comentariu
stephanos27 Reputație: 248 Postat Martie 19 Oras:Mallorca https://maps.app.goo.gl/pk6WRQ1W8AxKWheV9 Oras:Mallorca https://maps.app.goo.gl/pk6WRQ1W8AxKWheV9 Partajează Postat Martie 19 Acum 1 minut, adi2712 a spus: MACRON : UN PRIM CONTINGENT DE 2000 SOLDAȚI FRANCEZI VOR FI TRIMIȘI ÎN UCRAINA🫣 Fuck ...... 1 Link spre comentariu
catbog Reputație: 9 Postat Martie 19 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 19 Acum 6 minute, adi2712 a spus: MACRON : UN PRIM CONTINGENT DE 2000 SOLDAȚI FRANCEZI VOR FI TRIMIȘI ÎN UCRAINA🫣 interesant!....daca e stirea preluata de pe Disney Planet, inseamna ca-l trimite pe Mickey Mouse cu toata gasca, e nasol. 1 1 Link spre comentariu
natoporus Reputație: 4985 Postat Martie 19 Oras:* Oras:* Partajează Postat Martie 19 Aveti un link? Ramane de vazut cum se vor desfasura lucrurile si daca asta marcheaza o turnura a istoriei. 2 Link spre comentariu
schweppes123 Reputație: 964 Postat Martie 20 Partajează Postat Martie 20 Au mai primit bataie rusii de la Napoleon prin 1812. A ajuns pana in Moscova. Pentru cei care nu cunosc istorie. 3 Link spre comentariu
the_big_man Reputație: 1364 Postat Martie 20 Oras:here,there,everywhere Oras:here,there,everywhere Partajează Postat Martie 20 Acum 18 minute, schweppes123 a spus: Au mai primit bataie rusii de la Napoleon prin 1812. A ajuns pana in Moscova. Pentru cei care nu cunosc istorie. Corect. Putea să-l facă una cu pământul,dar n-a vrut,i-a plăcut Moscova. 1 Link spre comentariu
SilviuSi Reputație: 59 Postat Martie 20 Oras:Cluj-Napoca/Bistrița Oras:Cluj-Napoca/Bistrița Partajează Postat Martie 20 Mda, fura curent Macron cand zice de trimitere de soldati in Ucraina. E doar propaganda si minciuni ca si in 2022, 2023 cand se spunea ca rusii sunt terminati si ca raboiul i-a inapoiat cu zece ani. Daca nu ma credeti pe mine poate o sa-l credeti pe un om a carui profesie e sa studieze situatia geopolitica actuala. Puneti deoparte 20 min si priviti clipul pana la capat. Link aici: Ce zice Valentin Stan la Tuca Show Nu ar strica sa vedeti si alte clipuri ale aceluiasi Valentin Stan tot la Tuca, daca aveti timp, a mai fost invitat luna trecuta si vorbeste pe larg despre situatia din Ucraina. Tipul e mai obiectiv decat mass media noastra care ne vinde gogosi doua la pret de una asa ca nu o sa fim surprinsi cand ce ni se spune noua la stiri nu se adevereste in timp. Link spre comentariu
Stefanelu Reputație: 558 Postat Martie 20 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 20 10 hours ago, adi2712 said: MACRON : UN PRIM CONTINGENT DE 2000 SOLDAȚI FRANCEZI VOR FI TRIMIȘI ÎN UCRAINA🫣 Trebuia mai demult trimisi, rusii isi fac de cap in Africa, Ucraina si Romania(vezi AUar, Sosoaca urlatoare) si nu numai. O confruntare NATO - federaria terorista rusa e inevitabila. 2 Link spre comentariu
stefanxxx1900 Reputație: 116 Postat Martie 20 Oras:Iași Oras:Iași Partajează Postat Martie 20 Macron se pregătește pentru GHILOTINĂ😂 Link spre comentariu
SilviuSi Reputație: 59 Postat Martie 20 Oras:Cluj-Napoca/Bistrița Oras:Cluj-Napoca/Bistrița Partajează Postat Martie 20 Nush de ce nu mi s-a pus link-ul in postul de mai sus, sper ca acum am reusit. Link spre comentariu
SilviuSi Reputație: 59 Postat Martie 20 Oras:Cluj-Napoca/Bistrița Oras:Cluj-Napoca/Bistrița Partajează Postat Martie 20 https://www.youtube.com/watch?v=sljFKj13Rag Am pus link iar in varianta text pentru copy/paste ca am vazut ca nu s-a pus cum trebuie Bonus: https://www.youtube.com/watch?v=Z0Etr-smOLg Link spre comentariu
schweppes123 Reputație: 964 Postat Martie 20 Partajează Postat Martie 20 Acum 5 ore, SilviuSi a spus: Nush de ce nu mi s-a pus link-ul in postul de mai sus, sper ca acum am reusit. Mustaciosul asta a vorbit si despre COVID si despre fotbal si politica... E genul care le stie el pe toate.. acum vorbeste de razboi... Sunt altii mai profesionisti pe tema Rusia USSR 1 1 Link spre comentariu
Membru Premium 71laciport Reputație: 4051 Postat Martie 20 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Membru Premium Partajează Postat Martie 20 Despre oricine ar fi vorba Macron, Sunak sau Kallas, rusii trebuie pusi cu botul pe labe intr un fel si inevitabil doar o confruntare armata, egala din punct de vedere militari, inzestrare, armament, poate rezolva ceva. Daca vizionati Turning point, the bomb and the nuclear war pe netflix, o sa aveti poate o perspectiva mai ampla asupra raului pe care rusia l a facu il face si il va face . Degeaba Nato sustine ca este pregatit pentru o confruntare directa si ca au planuri de aparare si contraatac, separe ca rusia in acesti 2 ani a studiat reactiile tarilor aliantei si a facut statistici indiferent de pierderi omenesti si se pare ca s a neglijat acest aspect. Oricum la inceput au declarat faptul ca vor ataca pe cei care furnizeaza armament, instruiesc militarii ucrainieni,ba chiar ca, daca echipamentele furnizate vor lovi pe teritoriile ruse se vor lua masuri drastice.Cretinoidul de trumpeta a declarat faptul ca daca nu se mai livreaza armament razboiul se incheie, adica rusii vorputea detine ilegal o tara, sau regiuni din ea. Crimea a fost alipita ilegal, incearca si cu Odesa, vor acces sporit la marea neagra si la fluviul dunarea. Ati vazut reactia ambasadorului rusiei cu privire la tezaurul aur si opere de arta bijuterii pe care rusii si l au insusit ilegal? Tupeu si ipocrizie. Problema cea mai mare estefaptul ca noi suntem cel mai aproape de davai ceas davai paltonsi implicit cel mai expusi . Clar trebuie o pozitie mai ferma pentru ca sanctiunile nu au folosit. Link spre comentariu
BilboBaggin5 Reputație: 6 Postat Martie 20 Oras:The Shire, Middle-earth Oras:The Shire, Middle-earth Partajează Postat Martie 20 On 3/19/2024 at 10:11 PM, adi2712 said: MACRON : UN PRIM CONTINGENT DE 2000 SOLDAȚI FRANCEZI VOR FI TRIMIȘI ÎN UCRAINA🫣 Sursă? Link? Dacă vor fi trimiși soldați francezi, vor fi ori voluntari care luptă sub steagul Ucrainei, ori vor fi instructori. Nu va fi ceva oficial, ci ceva la nivel de război proxy cu mercenari și voluntari. Cum s-a purtat în Vietnam, Coreea etc. unde s-au mai bătut americani cu ruși și chinezi. Macron știe că orice declarație de război sau atac împotriva Rusiei nu va însemna decât aplicarea doctrinei M.A.D. În rest, aberații! Ucraina va fi doar un alt război din lista lungă de conflicte proxy post-WW2. Se va termina ca în Vietnam, ori ca în Coreea ori ca în Afganistan. Un război ca WW2 nu o să mai fie niciodată pentru că lumea e condusă de corporații care controlează o populație consumeristă și materialistă, compusă în mare din oameni care iubesc viața mai mult decât o iubeau străbunicii noștri care aveau o viață teribilă din punct de vedere al nivelului de trai. Câtă vreme Rusia și America vor avea arme nucleare funcționale, nu va fi niciun război NATO-Rusia în mod direct. 16 hours ago, Stefanelu said: O confruntare NATO - federaria terorista rusa e inevitabila. O confruntare reală NATO-Rusia, dacă se va întâmpla, va fi a șasea extincție globală. Va dura doar câteva ore. WW3, dacă se va întâmpla vreodată, va fi un război doar al avioanelor și rachetelor (inclusiv cele cu încărcătură nucleară) în care vor muri 1 miliard de oameni în doar 8 ore și 7 miliarde de oameni în maxim doi ani de la radiații, foamete, epidemii și iarnă nucleară. Nici nu o să apuce guvernele să implementeze legea marțială. Cum a spus Einstein, WW4 va fi dus cu bețe și pietre. Asta dacă va mai exista vreo creatură vie pe suprafața planetei. Orice discuție despre înrolare/serviciul militar obligatoriu este inutilă în epoca actuală. La noi va fi reimpus doar dacă vor vrea politicienii români să spele bani pe arme și uniforme, dar nu ca să se bată cu Rusia. Convențional, Rusia știe că nu are nicio șansă în fața NATO, de aia va recurge imediat la război asimetric, aerian și chiar nuclear. Link spre comentariu
stefanxxx1900 Reputație: 116 Postat Martie 21 Oras:Iași Oras:Iași Partajează Postat Martie 21 Acum 15 ore, 71laciport a spus: doar o confruntare armata Poftim ?????- "în ringul de la gala MMA"🤣eventual poate fi confruntarea ... UCRAINA a fost și este terenul perfect pentru organizarea The Hunger Games .... eu nu înțeleg ceva 🫣 Oare de ce toată lumea vorbește (unii vorbesc) despre razboi și alții chiar acum luptă(unii fac),chiar acum. Oare de ce toți cei ce vorbesc despre război și își doresc asta nu merg chiar acum acolo ? Îi oprește cineva ??? Vezi cazul "În total, în Congo, ar fi 15-20 de poliţişti din Capitală iar numărul total al românilor plecaţi în aceste misiuni ar fi de peste 1000" 1 Link spre comentariu
Membru Premium 71laciport Reputație: 4051 Postat Martie 21 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Membru Premium Partajează Postat Martie 21 Stalin, hrushov , sunt inspiratia lui putin au avut un cui cu ucraina tot timpul iar populatia a fost exterminata in lagare si in timpul holodomorului cand au pierit 4 mil, ( i au futut pe aliatii americani si britanici, pe la spate de cate ori au avut ocazia) cum pana mea sa te increzi in bolsevici,? Isi imparteau sferele de influenta si control, ca la un joc monopoly. Dupa care a a aparut alianta nord atlantica si in paralel warsaw act. Sa i lasi pe rusi sa si faca de cap fara sa intervi, nu cred ca este o solutie pentru ca dupa, o sa incalece si pe altii. Bafta 1 Link spre comentariu
cretu_69 Reputație: 219 Postat Martie 21 Oras:USA Oras:USA Partajează Postat Martie 21 Acum 1 oră, 71laciport a spus: Stalin, hrushov , sunt inspiratia lui putin au avut un cui cu ucraina tot timpul iar populatia a fost exterminata in lagare si in timpul holodomorului cand au pierit 4 mil, ( i au futut pe aliatii americani si britanici, pe la spate de cate ori au avut ocazia) cum pana mea sa te increzi in bolsevici,? Isi imparteau sferele de influenta si control, ca la un joc monopoly. Dupa care a a aparut alianta nord atlantica si in paralel warsaw act. Sa i lasi pe rusi sa si faca de cap fara sa intervi, nu cred ca este o solutie pentru ca dupa, o sa incalece si pe altii. Bafta Mai frate, nu poti interveni sa te bati cu rusii, chiar daca ai NATO in spate. Cred ca habar nu ai ce inseamna un razboi, cati si cine ar putea muri, mai ales exact aici. Sa nu crezi tu ca daca NATO sau Franta intervine cu soldati, primii pe care vor sari rusii suntem noi. Noi vom fi carne de tun, ei mai putin. Sa ne rugam sa nu se intample asta. Link spre comentariu
stefanxxx1900 Reputație: 116 Postat Martie 21 Oras:Iași Oras:Iași Partajează Postat Martie 21 Acum 1 oră, cretu_69 a spus: Mai frate, nu poti interveni sa te bati cu rusii, chiar daca ai NATO in spate. Cred ca habar nu ai ce inseamna un razboi, cati si cine ar putea muri, mai ales exact aici. Sa nu crezi tu ca daca NATO sau Franta intervine cu soldati, primii pe care vor sari rusii suntem noi. Noi vom fi carne de tun, ei mai putin. Sa ne rugam sa nu se intample asta. S ar putea sa răspundă selectiv ... chiar în FRANȚA... dar SĂ SPERAM CĂ se termină în următorii 8 ani 😬😉 :)))) vezi VIETNAM🫣 1 Link spre comentariu
stephanos27 Reputație: 248 Postat Martie 21 Oras:Mallorca https://maps.app.goo.gl/pk6WRQ1W8AxKWheV9 Oras:Mallorca https://maps.app.goo.gl/pk6WRQ1W8AxKWheV9 Partajează Postat Martie 21 Acum 10 ore, 71laciport a spus: Stalin, hrushov , sunt inspiratia lui putin au avut un cui cu ucraina tot timpul iar populatia a fost exterminata in lagare si in timpul holodomorului cand au pierit 4 mil, ( i au futut pe aliatii americani si britanici, pe la spate de cate ori au avut ocazia) cum pana mea sa te increzi in bolsevici,? Isi imparteau sferele de influenta si control, ca la un joc monopoly. Dupa care a a aparut alianta nord atlantica si in paralel warsaw act. Sa i lasi pe rusi sa si faca de cap fara sa intervi, nu cred ca este o solutie pentru ca dupa, o sa incalece si pe altii. Bafta Suntem în 2024 ...... nu mai ține trecutul în tine , nu face bine .... întreabă și tu fetele pe aici 😉 Link spre comentariu
the_big_man Reputație: 1364 Postat Martie 22 Oras:here,there,everywhere Oras:here,there,everywhere Partajează Postat Martie 22 Acum 14 ore, cretu_69 a spus: Mai frate, nu poti interveni sa te bati cu rusii, chiar daca ai NATO in spate. Cred ca habar nu ai ce inseamna un razboi, cati si cine ar putea muri, mai ales exact aici. Sa nu crezi tu ca daca NATO sau Franta intervine cu soldati, primii pe care vor sari rusii suntem noi. Noi vom fi carne de tun, ei mai putin. Sa ne rugam sa nu se intample asta. NATO nu a fost făcută pentru atac,a fost făcută pentru apărare.Deci nu va interveni decât în cazul unui atac asupra unei țări NATO. Nu vor sari pe noi, oricât rahat mănâncă ăștia pe la tv.Singurul coridor spre și dinspre Rusia e prin Polonia Link spre comentariu
cretu_69 Reputație: 219 Postat Martie 22 Oras:USA Oras:USA Partajează Postat Martie 22 Acum 27 minute, the_big_man a spus: NATO nu a fost făcută pentru atac,a fost făcută pentru apărare.Deci nu va interveni decât în cazul unui atac asupra unei țări NATO. Nu vor sari pe noi, oricât rahat mănâncă ăștia pe la tv.Singurul coridor spre și dinspre Rusia e prin Polonia Spune asta lui 71laciport el vrea sa fie pusi rusii cu botul pe labe. Cum? Greu de spus. Link spre comentariu
the_big_man Reputație: 1364 Postat Martie 22 Oras:here,there,everywhere Oras:here,there,everywhere Partajează Postat Martie 22 Acum 1 minut, cretu_69 a spus: Spune asta lui 71laciport el vrea sa fie pusi rusii cu botul pe labe. Cum? Greu de spus. E problema lui ce vrea și ce nu vrea,ce crede. Tre' sa știi exact ce se întâmplă acolo ca să vezi ce poți face cu rușii. Link spre comentariu
stefanxxx1900 Reputație: 116 Postat Martie 31 Oras:Iași Oras:Iași Partajează Postat Martie 31 Avem oameni plecați deja pe front ! Căutați și luați legătura cu cine "trebe" și mergeți liniștiți.... 😬 nu mai dați din tastă atâta 😉 sau lucrați la serviciul de recrutare ? 😱 Am impresia ca și în timpul războiului voi tot pe aici veți fi!😀 Nu trebe sa mi răspundeți la ce am scris. Nu are rost!😉 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum