beckaRebe Reputație: 915 Postat Martie 22 Telefon: 0755179160 Oras:Arad Disponibila Telefon: 0755179160 Oras:Arad Disponibila Partajează Postat Martie 22 Buna scumpilor, Sunt Rebeca 😘 O fire sociabilă, lipicioasa și vorbăreață m-am hotarat sa îmi fac cont pentru a fi mai aproape de voi. Va rog sa aveți răbdare cu mine deoarece sunt noua pe aceasta platforma și dispusă de a învață din sfaturile și recenziile voastre bune sau mai puțin bune. Pana acum ceva timp am lucrat in Germania, iar in tara nu am am activat decât in Arad. Cei care vor veni in cuibușorul meu vor fi incantați cu următoarele servicii ♥️ sex oral ( protejat / neprotejat in funcție de igiena) ❤️sex normal ( doar protejat) ❤️ limbuțele dacă îți face plăcere (69) ❤️fk Deep ( in funcție de igiena dentară și compatibilitate) ❤️ anilingus pasiv ❤️foot fetihs ❤️foot job ❤️ Finalizare corporală ❤️sărutări și mângâieri corporale ❤️diferite poziți ❤️ handjob ❤️GFE ❤️Masaj de relaxare sau erotic ( doar la Ora) ❤️Dominare soft ( detin diverse Jucari si accessories) ❤️diverse fantezi in limita bunului simt ❤️URO 50 extra activ ( programare minim 2ore înainte) Cadoul meu este 200 pentru o fin ( 30min) iar 400 pentru o ora care include 2 fin Nu accept: ❌ CIM ( finalizare orală) ❌COF (finalizare faciala) ❌sex anal ❌nu accept persoane sub influența alcoolului sau a altor substanțe Prefer sa fiu contactata pe whatsApp 0755179160. Dacă nu răspund imediat înseamnă ca sunt ocupată și va rog sa revenita sau sa îmi scrieți in cât timp va pot Răspunde. ( nu vreau sa creez probleme). Programăriile rog sa fie confirmate cu minim o ora înainte. Dacă nu le confirmați ele vor fi anulate automat. Va aștept cu drag sa ne răsfățam împreuna. PS In Timișoara m-a aflu in zona Torontalului Xcity Tower Va las Atașat linkul de la topicul din Arad de unde va puteți face o părere despre mine. Va pupcesc de nu va vedeți 😘 5 Link spre comentariu
beckaRebe Reputație: 915 Postat Martie 22 Telefon: 0755179160 Oras:Arad Disponibila Telefon: 0755179160 Oras:Arad Disponibila Autor Partajează Postat Martie 22 https://nimfomane.com/forum/topic/219591-rebeca-0755179160/page/9/ Link spre comentariu
Membru Premium 22leon Reputație: 33898 Postat Martie 22 Oras:Banat Oras:Banat Membru Premium Partajează Postat Martie 22 1 oră în urmă, beckaRebe a spus: Buna scumpilor, Sunt Rebeca 😘 O fire sociabilă, lipicioasa și vorbăreață m-am hotarat sa îmi fac cont pentru a fi mai aproape de voi. Va rog sa aveți răbdare cu mine deoarece sunt noua pe aceasta platforma și dispusă de a învață din sfaturile și recenziile voastre bune sau mai puțin bune. Pana acum ceva timp am lucrat in Germania, iar in tara nu am am activat decât in Arad. Cei care vor veni in cuibușorul meu vor fi incantați cu următoarele servicii ♥️ sex oral ( protejat / neprotejat in funcție de igiena) ❤️sex normal ( doar protejat) ❤️ limbuțele dacă îți face plăcere (69) ❤️fk Deep ( in funcție de igiena dentară și compatibilitate) ❤️ anilingus pasiv ❤️foot fetihs ❤️foot job ❤️ Finalizare corporală ❤️sărutări și mângâieri corporale ❤️diferite poziți ❤️ handjob ❤️GFE ❤️Masaj de relaxare sau erotic ( doar la Ora) ❤️Dominare soft ( detin diverse Jucari si accessories) ❤️diverse fantezi in limita bunului simt ❤️URO 50 extra activ ( programare minim 2ore înainte) Cadoul meu este 200 pentru o fin ( 30min) iar 400 pentru o ora care include 2 fin Nu accept: ❌ CIM ( finalizare orală) ❌COF (finalizare faciala) ❌sex anal ❌nu accept persoane sub influența alcoolului sau a altor substanțe Prefer sa fiu contactata pe whatsApp 0755179160. Dacă nu răspund imediat înseamnă ca sunt ocupată și va rog sa revenita sau sa îmi scrieți in cât timp va pot Răspunde. ( nu vreau sa creez probleme). Programăriile rog sa fie confirmate cu minim o ora înainte. Dacă nu le confirmați ele vor fi anulate automat. Va aștept cu drag sa ne răsfățam împreuna. PS In Timișoara m-a aflu in zona Torontalului Xcity Tower Va las Atașat linkul de la topicul din Arad de unde va puteți face o părere despre mine. Va pupcesc de nu va vedeți 😘 Asta da veste bună, deci : Bine ai venit! 😘 2 1 Link spre comentariu
Cozonac77 Reputație: 3706 Postat Martie 22 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Martie 22 Acum 2 ore, beckaRebe a spus: https://nimfomane.com/forum/topic/219591-rebeca-0755179160/page/9/ Tu ești fătuca aia ce lucrează Maxim până la ora 20:00...eu știu că am Tot încercat. Vezi că aici în frumosul nostru oraș de pe malul Begăi, suntem pe alt fus orar. Aici noaptea nu facem nani nani 😌 1 Link spre comentariu
beckaRebe Reputație: 915 Postat Martie 22 Telefon: 0755179160 Oras:Arad Disponibila Telefon: 0755179160 Oras:Arad Disponibila Autor Partajează Postat Martie 22 Offf nici eu nu fac nani nani, m-a adaptez dupa fusul orar al Timisorenilor. Te pup de nu te vezi 😘 Acum 49 minute, Cozonac77 a spus: Tu ești fătuca aia ce lucrează Maxim până la ora 20:00...eu știu că am Tot încercat. Vezi că aici în frumosul nostru oraș de pe malul Begăi, suntem pe alt fus orar. Aici noaptea nu facem nani nani 😌 2 Link spre comentariu
beckaRebe Reputație: 915 Postat Martie 22 Telefon: 0755179160 Oras:Arad Disponibila Telefon: 0755179160 Oras:Arad Disponibila Autor Partajează Postat Martie 22 Acum 1 oră, 22leon a spus: Asta da veste bună, deci : Bine ai venit! 😘 Hei bine v-am găsit. 🥰 1 Link spre comentariu
beckaRebe Reputație: 915 Postat Martie 23 Telefon: 0755179160 Oras:Arad Disponibila Telefon: 0755179160 Oras:Arad Disponibila Autor Partajează Postat Martie 23 Buna Dimineața scumpilor, sa trezit dulceața. Azi voi fi disponibilă pana la 21. Va pup de nu va vedeti 😘😘 Link spre comentariu
Rares777 Reputație: 25 Postat Martie 23 Partajează Postat Martie 23 Ne pupi pe portofel mai exact! 😜😜 Link spre comentariu
beckaRebe Reputație: 915 Postat Martie 23 Telefon: 0755179160 Oras:Arad Disponibila Telefon: 0755179160 Oras:Arad Disponibila Autor Partajează Postat Martie 23 Acum 5 ore, Rares777 a spus: Ne pupi pe portofel mai exact! 😜😜 Și așa e bine cum spui tu 😗 Link spre comentariu
beckaRebe Reputație: 915 Postat Martie 23 Telefon: 0755179160 Oras:Arad Disponibila Telefon: 0755179160 Oras:Arad Disponibila Autor Partajează Postat Martie 23 Va pupă dulceata😘, locuri libere de la 18 2 3 Link spre comentariu
Cozonac77 Reputație: 3706 Postat Martie 23 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Martie 23 Cine a făcut poza asta? 🥲 Link spre comentariu
beckaRebe Reputație: 915 Postat Martie 24 Telefon: 0755179160 Oras:Arad Disponibila Telefon: 0755179160 Oras:Arad Disponibila Autor Partajează Postat Martie 24 Acum 16 ore, Cozonac77 a spus: Cine a făcut poza asta? 🥲 Fotografa de mine 🫣. Te pup de nu te vezi 😘 Link spre comentariu
beckaRebe Reputație: 915 Postat Martie 24 Telefon: 0755179160 Oras:Arad Disponibila Telefon: 0755179160 Oras:Arad Disponibila Autor Partajează Postat Martie 24 Buna dimineața scumpilor. Azi voi fi dispo de la 11:00 pana la 22:00 Va pup de nu va vedeti.😘 Link spre comentariu
beckaRebe Reputație: 915 Postat Martie 24 Telefon: 0755179160 Oras:Arad Disponibila Telefon: 0755179160 Oras:Arad Disponibila Autor Partajează Postat Martie 24 😘🥰 hey, ceva locuri libere de la 16. Va pupacesc 😜 1 4 Link spre comentariu
tttpttt Reputație: 695 Postat Martie 24 Partajează Postat Martie 24 Acum 14 ore, beckaRebe a spus: Fotografa de mine 🫣. Te pup de nu te vezi 😘 Cozonac, pana la urma te mai vezi sau nu? Link spre comentariu
Cozonac77 Reputație: 3706 Postat Martie 24 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Martie 24 Nu. Eu am tot încercat să o văd dar Nu se aliniază astrele, constelațiile și ce'o mai trebui... Cred că în ritmul ăsta, là câte confirmări, reconfirmări trebuie să fac... obțin Mult mai ușor o programare la starea civilă decât la futut! 1 Link spre comentariu
Akephalos2.1 Reputație: 229 Postat Martie 25 Oras:Temeswar-ul de altadata, oras de flori si oameni de calitate Oras:Temeswar-ul de altadata, oras de flori si oameni de calitate Partajează Postat Martie 25 Acum 8 ore, Cozonac77 a spus: Nu. Eu am tot încercat să o văd dar Nu se aliniază astrele, constelațiile și ce'o mai trebui... Cred că în ritmul ăsta, là câte confirmări, reconfirmări trebuie să fac... obțin Mult mai ușor o programare la starea civilă decât la futut! 🤣😅😂😂😅🤣🤣😅😂😂😅🤣 P. S. Ai cu cine? La Starea civilă, nu la futut... Că acolo ești "convins" Link spre comentariu
beckaRebe Reputație: 915 Postat Martie 25 Telefon: 0755179160 Oras:Arad Disponibila Telefon: 0755179160 Oras:Arad Disponibila Autor Partajează Postat Martie 25 Acum 12 ore, Cozonac77 a spus: Nu. Eu am tot încercat să o văd dar Nu se aliniază astrele, constelațiile și ce'o mai trebui... Cred că în ritmul ăsta, là câte confirmări, reconfirmări trebuie să fac... obțin Mult mai ușor o programare la starea civilă decât la futut! Soory ca te-am umplut de draci!!! Te pupacesc pe portofel cum spune colegul tau!!🤩 Link spre comentariu
beckaRebe Reputație: 915 Postat Martie 25 Telefon: 0755179160 Oras:Arad Disponibila Telefon: 0755179160 Oras:Arad Disponibila Autor Partajează Postat Martie 25 Heyy dragi Timisoreni astazi nu mai am locuri libere 🫠. Va multumesc tuturor pentru vizite. Primele locuri libere maine de la 09.00. Va pup de nu va vedeti😘. O saptamana minunata ca voi!!! Link spre comentariu
Cozonac77 Reputație: 3706 Postat Martie 25 Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi Partajează Postat Martie 25 Au confirmat Toți?? Link spre comentariu
beckaRebe Reputație: 915 Postat Martie 25 Telefon: 0755179160 Oras:Arad Disponibila Telefon: 0755179160 Oras:Arad Disponibila Autor Partajează Postat Martie 25 Aproape toti daca anuleaza cineva sa revin cu un mesaj pe whapp? 😝 Acum 18 minute, Cozonac77 a spus: Au confirmat Toți?? Te pupacesc de nu te vezi cand te prind 😜 1 Link spre comentariu
danybestt Reputație: 122 Postat Martie 25 Oras:Timișoara Disponibila Oras:Timișoara Disponibila Partajează Postat Martie 25 Salutare O stiu pe @beckaRebe de la Arad, este o super fata pe care am frecventat-o si cand era la Arad si tot timpul am fost mulțumit de serviciile prestate de aceea azi am vizitat-o din nou . De dimineața cum am vazut ca a aparut la noi in Timișoara, am si vrut sa o prind de dimineața, asa cum o prindeam la Arad, numai ca nu mi-a iesit pasenta la servici, dar ca de obicei i-am trimis un mesaj pe whatsapp daca ma poate programa, iar in scurt timp mi-a confirmat ora la care pot sa merg, cat si locatia (Vestitele blocuri noi de pe Torontalului). Cu 30min inainte i-am trimis mesaj ca sa-i confirm prezenta, aceasta ca de obicei mi-a confirmat și ea, asa ca am plecat spre locatie. Ajuns la locatie Rebe m-a indrumat prin mesaje pe whatsapp unde trebuie sa ajung, iar cand am ajuns la locatie, ca de fiecare data ne-am imbratisat si am inceput sarutarile chiar de la usa, ca si doi liceeni indragostiti care nu mai au rabdare sa ajunga in pat. Dupa sarutarile de la început mi-am cerut voie sa fac un dus scurt unde găsești atat gel de dus cat si apa de gura. La iesirea de la dus Rebe ma astepta in patul din dormitor, iar cand a vazut ca ies din baie a venit spre mine si ne-am sarutat iara pana in pat de unde am altercat sarutari cu oral atat din partea ei cat si din partea mea ei, la un moment dat am cerut prezervativul si am trecut deasupra unde din nou ne-am impletit limbile in sarutari, dar din pacate nu am rezistat prea mult. Rebe mi-a dat prezervativul jos, ea s-a ocupat de curatarea locului de munca, dupa care m-a invitat la baie sa ma igenizez. Înainte de plecare am mai stat la o poveste ca sa termin si sucul care mi-l pusese la inceput dar cine a avut timp de suc la inceput😁. Ca note : -9.5la aspect, este asa cum apare in poze, sigur intorci capul dupa ea pe strada. -10 igiena - chiar are niste fixuri ale igienii care aduc un plus pana la urma. - 9.5 oral Np - foarte bun si placut stie sa se comporte cu ala micul, plus ca iti trage unele priviri cand o suge dar singura chestie este sa fii epilat. Am depunctat 0.5 deoarece nu face CIM -10 normal protejat - mi-a placut, o simti bine si mai ales ca pe durata normalului limbile noastre se impleticeau in sarutari. Ca un minus are si un loc unde nu te lasă sa pui mana sau sa saruti 😢, dar ce sa fac, accept si asta, poate o sa ma lase pe viitor😉. Este o fata de recomandat care nu sta cu ochi pe ceas , pe cat ca de fiecare data am depasit 30min la o finalizare, nu m-am simțit niciodată grabit. Te pup @beckaRebe 3 Link spre comentariu
beckaRebe Reputație: 915 Postat Martie 25 Telefon: 0755179160 Oras:Arad Disponibila Telefon: 0755179160 Oras:Arad Disponibila Autor Partajează Postat Martie 25 Acum 37 minute, danybestt a spus: Salutare O stiu pe @beckaRebe de la Arad, este o super fata pe care am frecventat-o si cand era la Arad si tot timpul am fost mulțumit de serviciile prestate de aceea azi am vizitat-o din nou . De dimineața cum am vazut ca a aparut la noi in Timișoara, am si vrut sa o prind de dimineața, asa cum o prindeam la Arad, numai ca nu mi-a iesit pasenta la servici, dar ca de obicei i-am trimis un mesaj pe whatsapp daca ma poate programa, iar in scurt timp mi-a confirmat ora la care pot sa merg, cat si locatia (Vestitele blocuri noi de pe Torontalului). Cu 30min inainte i-am trimis mesaj ca sa-i confirm prezenta, aceasta ca de obicei mi-a confirmat și ea, asa ca am plecat spre locatie. Ajuns la locatie Rebe m-a indrumat prin mesaje pe whatsapp unde trebuie sa ajung, iar cand am ajuns la locatie, ca de fiecare data ne-am imbratisat si am inceput sarutarile chiar de la usa, ca si doi liceeni indragostiti care nu mai au rabdare sa ajunga in pat. Dupa sarutarile de la început mi-am cerut voie sa fac un dus scurt unde găsești atat gel de dus cat si apa de gura. La iesirea de la dus Rebe ma astepta in patul din dormitor, iar cand a vazut ca ies din baie a venit spre mine si ne-am sarutat iara pana in pat de unde am altercat sarutari cu oral atat din partea ei cat si din partea mea ei, la un moment dat am cerut prezervativul si am trecut deasupra unde din nou ne-am impletit limbile in sarutari, dar din pacate nu am rezistat prea mult. Rebe mi-a dat prezervativul jos, ea s-a ocupat de curatarea locului de munca, dupa care m-a invitat la baie sa ma igenizez. Înainte de plecare am mai stat la o poveste ca sa termin si sucul care mi-l pusese la inceput dar cine a avut timp de suc la inceput😁. Ca note : -9.5la aspect, este asa cum apare in poze, sigur intorci capul dupa ea pe strada. -10 igiena - chiar are niste fixuri ale igienii care aduc un plus pana la urma. - 9.5 oral Np - foarte bun si placut stie sa se comporte cu ala micul, plus ca iti trage unele priviri cand o suge dar singura chestie este sa fii epilat. Am depunctat 0.5 deoarece nu face CIM -10 normal protejat - mi-a placut, o simti bine si mai ales ca pe durata normalului limbile noastre se impleticeau in sarutari. Ca un minus are si un loc unde nu te lasă sa pui mana sau sa saruti 😢, dar ce sa fac, accept si asta, poate o sa ma lase pe viitor😉. Este o fata de recomandat care nu sta cu ochi pe ceas , pe cat ca de fiecare data am depasit 30min la o finalizare, nu m-am simțit niciodată grabit. Te pup @beckaRebe Iti multumesc pentru toate vizitele si te mai astept te pup de nu te vezi 😘 Link spre comentariu
beckaRebe Reputație: 915 Postat Martie 27 Telefon: 0755179160 Oras:Arad Disponibila Telefon: 0755179160 Oras:Arad Disponibila Autor Partajează Postat Martie 27 Buna dimineata simpaticilor locuri libere azi dupa ora 11:30. Va pup de nu va vedeti 😘 Link spre comentariu
Membru Premium Flx01 Reputație: 7435 Postat Martie 27 Membru Premium Partajează Postat Martie 27 Salut Aseară am "furat"vreo trei ore (putin, prea puțin) din timpul Becka-i, nu am reusit mai mult🙈🤦♂️ Merg la Becka pentru momente (care sunt prea puține de fiecare data), nu pt o o simpla descarcare Nu stiu cum a reusit sa devina speciala (stiu dar nu spun🙈), Timpul petrecut alaturi de ea trece repede, mult prea repede. Este o zapacita, dar face parte din farmecul ei, Este si capricioasă, desii se straduieste sa ascunda asta🙈 Fisa tehnica nu am sa o scriu, ar fi prea subiectiva. Pot sa zic ca eu ma simt bine, foarte bine, in compania ei, din toate punctele de vedere, chiar daca uneori ma enervează rău 🙈🤦♂️ Te tzuc de nu te vezi specialo😘🤗😘🤗😘🤗 Ps Aseara nu am primit imbrațisarea de final🙆♂️😡 4 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum