Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 2 Partajează Postat Aprilie 2 Bună dragilor❤️ Numele meu este Eliza, am 28 de ani, 58 kg . Ma prezint a fi o fire sociabilă și amuzantă . Timpul și dorințele voastre sunt mereu respectate,îmi place punctualitatea și respectul. Am o personalitate șarmantă,călduroasă și prietenoasă.Mă descriu a avea o silueta sexy, picioare frumoase și forme feminine fantastice.❤️🔥 Pun la dispoziția voastră următoarele:💥lenjerie curată 💥prosoape 💥gel de duș , apă de gură 🔥Sunt disponibilă între orele 11:00-21:00 💥Programările se fac pe whatsapp sau prin mesaj text (rog confirmare cu 60 de minute înainte ) ❌Nu răspund la numere private 🌸Întâlnirile se fac doar în locația mea ❣️Serviciile mele sunt următoarele: raport normal ( întotdeauna protejat ), sex oral ( blow job ), sex oral adânc în funcție de mărime (DP),sex cu mâna (hand job),girlfriend sex, 69,finalizare corporală,facesitting,schimbarea poziției de sex, masaj de relaxare / senzual cu ulei . 🎀Prețurile sunt următoarele : 200 lei -30 minute( o finalizare / 350 lei-60 minute(2 finalizări)/ . Practic de asemenea și dominare serviciile fiind următoarele:❣️jocuri de impact (slapping);jocuri de temperatură (ceară );fetiș (latex, fetiș de picioare , tocuri ) ;dresaj (dog style);jocuri de salivă ;umilire verbală;bondage (a fi legat);feminizare (machiaj, îmbrăcăminte,epilare etc);facesitting;privarea orgasmului;tortura sânilor (nipple torture);masaj prostatic;Fisting, penetrare( diferite Mărimi)😈Prețurile pentru dominare sunt următoarele: 350 lei-30 minute / 450 lei -60 minute . ❌Prețul nu se negociază ❌Sexul este întotdeauna protejat❌Nu accept persoane în stare de ebrietate, fără respect și bun simț , cu bile sau alte accesorii.Nu accept dimensiuni mari ❗️Îmi rezerv dreptul de a decide cine mă va vizita ✅Ofer și cer seriozitate.Vă aștept cu drag ❤️🔥❤️😘 Link spre comentariu
Rafaelooo Reputație: 1656 Postat Aprilie 2 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Aprilie 2 La 02.04.2024 la 16:09, Eliza04 a spus: Bună dragilor❤️ numele meu este Eliza, am 26 de ani 1,75m și 58 de kg . În scurt timp doresc să fac o vizită în frumosul vostru oraș🌸 . Mă prezint a fi o fire sociabilă și amuzantă. Timpul și dorințele voastre sunt mereu respectate, îmi place punctualitatea și respectul . Am o personalitate șarmantă, călduroasă și prietenoasă. Mă descriu a avea o siluetă sexy , picioare frumoase și curbe feminine fantastice ❤️🔥. Pun la dispoziția voastră : Lenjerie curată Prosoape Gel de duș / deodorant/ apă de gură Sunt disponibilă în fiecare zi de la ora 9:00-00:00. 🦋Programările se fac pe whatsapp, telefonic sau mesaj text ( rog confirmare cu 60 de minute înainte ) ❌Nu răspund la apeluri private 🔥Întâlnirile se fac doar in locația mea . ❤️ Serviciile mele sunt următoarele: Raport normal ( întotdeauna protejat) Sex oral (blow job ) Sex oral adânc în funcție de mărime (DP) Sex cu mâna ( Hand job) Girlfriend sex 69 Finalizare corporală Facesiting Schimbarea poziției de sex Masaj de relaxare cu ulei Masaj senzual cu ulei Posibilitatea de a face duș împreună 🔥Fac duo cu prietena mea Nina. Prețurile sunt următoarele: ❣️ 200 lei -30 minute ( o finalizare ) ❣️ 350 lei -60 minute ( 2 finalizări ) 🔴 blow job without condom 50 lei extra 😈 Practic de asemenea și dominare , serviciile fiind următoarele : Jocuri de impact ( slapping) Jocuri de temperatură ( ceară ) Fetiș (latex, fetiș de picioare , tocuri ) Dresaj ( dog style) Jocuri de salivă Bandage Feminizare ( machiaj , epilare , facefucking) Umilire verbală Facesitting Privarea orgasmului Tortură de sâni (nipple torture) Masaj prostatic Gode ceinture ( penetrare diferite mărimi ) 💥Prețurile pentru dominare sunt următoarele : 🔥 300 lei -30 de minute 🔥450 lei - 60 de minute ❌ Nu se negociază prețul ❌ Sexul este întotdeauna protejat. ❌ Nu accept persoane în stare de ebrietate, fără respect , persoane cu bile sau alte accesorii . ✅ Ofer și cer seriozitate 💋. Vă aștept cu drag 🫦🥰 Na, cu drag te așteptăm, .... ăsta-i cont nou, ne poți spune ceva în legătură cu aceasta? Link spre comentariu
Rafaelooo Reputație: 1656 Postat Aprilie 2 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Aprilie 2 La 02.04.2024 la 16:09, Eliza04 a spus: Bună dragilor❤️ numele meu este Eliza,sunt nouă în orașul vostru , am 26 de ani 1,75m și 58 de kg . În scurt timp doresc să fac o vizită în frumosul vostru oraș🌸 . Voi fi disponibila de sâmbătă 03.04.2024 .Mă prezint a fi o fire sociabilă și amuzantă. Timpul și dorințele voastre sunt mereu respectate, îmi place punctualitatea și respectul . Am o personalitate șarmantă, călduroasă și prietenoasă. Mă descriu a avea o siluetă sexy , picioare frumoase și curbe feminine fantastice ❤️🔥. Pun la dispoziția voastră : Lenjerie curată Prosoape Gel de duș / deodorant/ apă de gură Sunt disponibilă în fiecare zi de la ora 9:00-00:00. 🦋Programările se fac pe whatsapp, telefonic sau mesaj text ( rog confirmare cu 60 de minute înainte ) ❌Nu răspund la apeluri private 🔥Întâlnirile se fac doar in locația mea . ❤️ Serviciile mele sunt următoarele: Raport normal ( întotdeauna protejat) Sex oral (blow job ) Sex oral adânc în funcție de mărime (DP) Sex cu mâna ( Hand job) Girlfriend sex 69 Finalizare corporală Facesiting Schimbarea poziției de sex Masaj de relaxare cu ulei Masaj senzual cu ulei Posibilitatea de a face duș împreună 🔥Fac duo cu prietena mea Nina. Prețurile sunt următoarele: ❣️ 200 lei -30 minute ( o finalizare ) ❣️ 350 lei -60 minute ( 2 finalizări ) 🔴 blow job without condom 50 lei extra 😈 Practic de asemenea și dominare , serviciile fiind următoarele : Jocuri de impact ( slapping) Jocuri de temperatură ( ceară ) Fetiș (latex, fetiș de picioare , tocuri ) Dresaj ( dog style) Jocuri de salivă Bandage Feminizare ( machiaj , epilare , facefucking) Umilire verbală Facesitting Privarea orgasmului Tortură de sâni (nipple torture) Masaj prostatic Gode ceinture ( penetrare diferite mărimi ) 💥Prețurile pentru dominare sunt următoarele : 🔥 300 lei -30 de minute 🔥450 lei - 60 de minute ❌ Nu se negociază prețul ❌ Sexul este întotdeauna protejat. ❌ Nu accept persoane în stare de ebrietate, fără respect , persoane cu bile sau alte accesorii . ✅ Ofer și cer seriozitate 💋. Vă aștept cu drag 🫦🥰 "Voi fi disponibila de sâmbătă 03.04.2024" Felicitări, ești frumoasă, ....cred că ai vrut să spui că vei fi disponibilă de mâine (miercuri) 03.04.2024. 🤔 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 2 Partajează Postat Aprilie 2 Acum 2 minute, Rafaelooo a spus: "Voi fi disponibila de sâmbătă 03.04.2024" Felicitări, ești frumoasă, ....cred că ai vrut să spui că vei fi disponibilă de mâine (miercuri) 03.04.2024. 🤔 🤣🤣 am greșit , sâmbătă 6.04 ! Link spre comentariu
Rafaelooo Reputație: 1656 Postat Aprilie 2 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Aprilie 2 Acum 2 minute, Eliza04 a spus: 🤣🤣 am greșit , sâmbătă 6.04 ! Ok, bine și așa.....ne pregătim....😜😘😘😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 2 Partajează Postat Aprilie 2 Chiar acum, Rafaelooo a spus: Ok, bine și așa.....ne pregătim....😜😘😘😘 😘😘 Link spre comentariu
Rafaelooo Reputație: 1656 Postat Aprilie 2 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Aprilie 2 Acum 5 minute, Eliza04 a spus: 😘😘 Dacă am primit pupici virtuali, .....cu Fk-ul cum stăm, ....este? 🤔🤗😘😘😘 Link spre comentariu
unsuflet Reputație: 1836 Postat Aprilie 2 Oras:Ar Oras:Ar Partajează Postat Aprilie 2 Esti noua sau ai mai activat in domeniu, afara sau pe publi? Link spre comentariu
criss73 Reputație: 430 Postat Aprilie 2 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Aprilie 2 La 02.04.2024 la 16:09, Eliza04 a spus: Bună dragilor❤️ numele meu este Eliza,sunt nouă în orașul vostru , am 26 de ani 1,75m și 58 de kg . În scurt timp doresc să fac o vizită în frumosul vostru oraș🌸 . Voi fi disponibila de sâmbătă 06.04.2024 .Mă prezint a fi o fire sociabilă și amuzantă. Timpul și dorințele voastre sunt mereu respectate, îmi place punctualitatea și respectul . Am o personalitate șarmantă, călduroasă și prietenoasă. Mă descriu a avea o siluetă sexy , picioare frumoase și curbe feminine fantastice ❤️🔥. Pun la dispoziția voastră : Lenjerie curată Prosoape Gel de duș / deodorant/ apă de gură Sunt disponibilă în fiecare zi de la ora 9:00-00:00. 🦋Programările se fac pe whatsapp, telefonic sau mesaj text ( rog confirmare cu 60 de minute înainte ) ❌Nu răspund la apeluri private 🔥Întâlnirile se fac doar in locația mea . ❤️ Serviciile mele sunt următoarele: Raport normal ( întotdeauna protejat) Sex oral (blow job ) Sex oral adânc în funcție de mărime (DP) Sex cu mâna ( Hand job) Girlfriend sex 69 Finalizare corporală Facesiting Schimbarea poziției de sex Masaj de relaxare cu ulei Masaj senzual cu ulei Posibilitatea de a face duș împreună 🔥Fac duo cu prietena mea Nina. Prețurile sunt următoarele: ❣️ 200 lei -30 minute ( o finalizare ) ❣️ 350 lei -60 minute ( 2 finalizări ) 🔴 blow job without condom 50 lei extra 😈 Practic de asemenea și dominare , serviciile fiind următoarele : Jocuri de impact ( slapping) Jocuri de temperatură ( ceară ) Fetiș (latex, fetiș de picioare , tocuri ) Dresaj ( dog style) Jocuri de salivă Bandage Feminizare ( machiaj , epilare , facefucking) Umilire verbală Facesitting Privarea orgasmului Tortură de sâni (nipple torture) Masaj prostatic Gode ceinture ( penetrare diferite mărimi ) 💥Prețurile pentru dominare sunt următoarele : 🔥 300 lei -30 de minute 🔥450 lei - 60 de minute ❌ Nu se negociază prețul ❌ Sexul este întotdeauna protejat. ❌ Nu accept persoane în stare de ebrietate, fără respect , persoane cu bile sau alte accesorii . ✅ Ofer și cer seriozitate 💋. Vă aștept cu drag 🫦🥰 Bună @Eliza04te@Eliza04te așteptăm cu drag la noi, dar te rog frumos spune-ne în serviciile pe care le oferi ai cumva și FK, cred că pe mulți îi interesează acest aspect 🙈😘! 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 2 Partajează Postat Aprilie 2 Acum 39 minute, criss73 a spus: Bună @Eliza04te@Eliza04te așteptăm cu drag la noi, dar te rog frumos spune-ne în serviciile pe care le oferi ai cumva și FK, cred că pe mulți îi interesează acest aspect 🙈😘! Buna , nu , doar sărutări corporale 😘 Link spre comentariu
criss73 Reputație: 430 Postat Aprilie 2 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Aprilie 2 Acum 4 minute, Eliza04 a spus: Buna , nu , doar sărutări corporale 😘 OK, mulțumesc Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 2 Partajează Postat Aprilie 2 1 oră în urmă, unsuflet a spus: Esti noua sau ai mai activat in domeniu, afara sau pe publi? Am mai activat in domeniu Link spre comentariu
criss73 Reputație: 430 Postat Aprilie 2 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Aprilie 2 Acum 17 minute, Eliza04 a spus: Buna , nu , doar sărutări corporale 😘 No să știi că nu îi un răspuns pe placul meu , mi-ai cam tăiat din elan😢😬 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 2 Partajează Postat Aprilie 2 Acum 2 minute, criss73 a spus: No să știi că nu îi un răspuns pe placul meu , mi-ai cam tăiat din elan😢😬 😂 îmi pare rău dar nu pot minți în legătură cu serviciile mele ! Link spre comentariu
Semakaone Reputație: 435 Postat Aprilie 2 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Aprilie 2 Acum 2 minute, Eliza04 a spus: 😂 îmi pare rău dar nu pot minți în legătură cu serviciile mele ! Bună 😘 vezi că ăstea sunt , bandiții, mi-a plăcut ce am văzut în poze 😉 sigur ne vom întâlni Promit că stau cuminte cu limba în gură 🤣🤞. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 2 Partajează Postat Aprilie 2 Acum 1 minut, Semakaone a spus: Bună 😘 vezi că ăstea sunt , bandiții, mi-a plăcut ce am văzut în poze 😉 sigur ne vom întâlni Promit că stau cuminte cu limba în gură 🤣🤞. 🤣🤣 aștept programarea ta 🤣😘😘 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 2 Partajează Postat Aprilie 2 Chiar acum, Eliza04 a spus: 🤣🤣 aștept programarea ta 🤣😘😘 Mulțumesc frumos ☺️❤️ Link spre comentariu
criss73 Reputație: 430 Postat Aprilie 2 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Aprilie 2 Acum 4 minute, Semakaone a spus: Bună 😘 vezi că ăstea sunt , bandiții, mi-a plăcut ce am văzut în poze 😉 sigur ne vom întâlni Promit că stau cuminte cu limba în gură 🤣🤞. Na uite că și eu mă voi vedea cu ea și tot nu o să îmi țin limba în gură 😬fiindcă mai are o pereche de buze 😜🙈 Link spre comentariu
unsuflet Reputație: 1836 Postat Aprilie 2 Oras:Ar Oras:Ar Partajează Postat Aprilie 2 Și noi stăm cu limba in gură,dar depinde in a cui... suna scârbos spus așa🤣. Vorba colegului, bine că fetele au mai multe buze 😋. Link spre comentariu
Semakaone Reputație: 435 Postat Aprilie 2 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Aprilie 2 Acum 2 ore, unsuflet a spus: Și noi stăm cu limba in gură,dar depinde in a cui... suna scârbos spus așa🤣. Vorba colegului, bine că fetele au mai multe buze 😋. Daca nu-s alea principalele 🙈 degeaba 😂. Depinde pe care le preferă fiecare 🙈 Eu m-aș risca cu ambele de sus și jos 🤣😋 Link spre comentariu
mrwick Reputație: 832 Postat Aprilie 3 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Aprilie 3 @Eliza04 sânii sunt naturali sau siliconați ? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 3 Partajează Postat Aprilie 3 Acum 2 ore, mrwick a spus: @Eliza04 sânii sunt naturali sau siliconați ? Naturali ! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 3 Partajează Postat Aprilie 3 Bună dragilor , având în vedere ca mă contactați deja pentru a ne cunoaște , țin să menționez ca momentan nu sunt în Arad , voi ajunge sâmbătă după ora 15:00. Mulțumesc celor interesați și între timp dacă doriți vă aștept cu programări pe whatsapp, țin să menționez ca nu voi răspunde la apeluri telefonice până sâmbătă doar la mesaje , vă pup 😘😘 Link spre comentariu
mrwick Reputație: 832 Postat Aprilie 3 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Aprilie 3 Acum 9 minute, Eliza04 a spus: Naturali ! Dacă zici că sunt naturali atunci o să vin la alăptat😁🥰 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 3 Partajează Postat Aprilie 3 Acum 2 minute, mrwick a spus: Dacă zici că sunt naturali atunci o să vin la alăptat😁🥰 😂 te aștept Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum