filozoful banat Reputație: 203 Postat Martie 22, 2014 Oras:a place between here and there Oras:a place between here and there Partajează Postat Martie 22, 2014 Amada,hai si cu rotunjimile posteriorului Link spre comentariu
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Martie 22, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 22, 2014 Poate iti mai trece supararea... 3 Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Martie 22, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 22, 2014 Amada,aia-i tzatza ta ? Zici ca-i luna cand este mâncata de varcolaci ))) Amada chiar are sani frumosi, stiu sigur Link spre comentariu
filozoful banat Reputație: 203 Postat Martie 22, 2014 Oras:a place between here and there Oras:a place between here and there Partajează Postat Martie 22, 2014 Poate iti mai trece supararea... daca te referi la mine cu supararea,nu am fost,nu sunt si nici nu voi fi suparat,e doar o sursa de amuzament ;+1 pt poza,ca tot nu pot da puncte Link spre comentariu
filozoful banat Reputație: 203 Postat Martie 22, 2014 Oras:a place between here and there Oras:a place between here and there Partajează Postat Martie 22, 2014 Apropo de poza,acum multi ani,am avut o gagica de la atletism cu constitutia ta,mama ce futaiuri,violuri si dominari mai trageam Ai facut ceva sport la viata ta? Link spre comentariu
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Martie 22, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 22, 2014 Am facut ceva sport, dar cel mai mult mi-a placut sa transpir in dormitor... Weekend frumos! Link spre comentariu
filozoful banat Reputație: 203 Postat Martie 22, 2014 Oras:a place between here and there Oras:a place between here and there Partajează Postat Martie 22, 2014 Amada,aia-i tzatza ta ? Zici ca-i luna cand este mâncata de varcolaci )))rautate gratuita si nejustificata=troll ;Amada,weekend fain si tie Link spre comentariu
oןʎ Reputație: 632 Postat Martie 22, 2014 Telefon: olybucuresti Oras:b Telefon: olybucuresti Oras:b Autor Partajează Postat Martie 22, 2014 Ce răutate? Eu i am spus asta ca si un compliment.Imi plac tzatzele ei la nebunie.Le-as unge cu miere si le-as linge pana o vad ca transpira . Link spre comentariu
chris73 Reputație: 3808 Postat Martie 22, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 22, 2014 La vara la 40 grade o sa transpire garantat cand ii lingi tzatzele Link spre comentariu
filozoful banat Reputație: 203 Postat Martie 22, 2014 Oras:a place between here and there Oras:a place between here and there Partajează Postat Martie 22, 2014 A drakului mod de a complementa ;nu puteai sa zici faza cu mierea si linsu' de la inceput?,acum vrei sa dregI busuiocu' Link spre comentariu
s0rin1978 Reputație: 430 Postat Martie 22, 2014 Oras:graveyard Oras:graveyard Partajează Postat Martie 22, 2014 A drakului mod de a complementa ;nu puteai sa zici faza cu mierea si linsu' de la inceput?,acum vrei sa dregI busuiocu' unora le mai place si luna plina ... care e cel mai superb lucru al noptilor romantice ...asta cu mierea e prea buna prea "ca la tara " 1 Link spre comentariu
Fermecatu` Reputație: 0 Postat Martie 22, 2014 Oras:paradis Oras:paradis Partajează Postat Martie 22, 2014 Mulțumim băieți !Va așteptăm cu drag !Jura-te! Daca revenim noi cu siguranta vei fi nebagat in seama,fara falsa modestie o spun Acest lucru ar echivala cu bombonica de pe coliva pt tine p.s si NU,nu suntem suparati,nu avem de ce si pentru ce,doar ca ne scarbeste atitudinea ta de troll tolerat Vichend placut! 1 Link spre comentariu
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 22, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 22, 2014 Jura-te! Daca revenim noi cu siguranta vei fi nebagat in seama,fara falsa modestie o spun Acest lucru ar echivala cu bombonica de pe coliva pt tine p.s si NU,nu suntem suparati,nu avem de ce si pentru ce,doar ca ne scarbeste atitudinea ta de troll tolerat Vichend placut! Rosca? Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 22, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 22, 2014 Lumineaza-ti fatza! ... ca esti fermecator Link spre comentariu
Fermecatu` Reputație: 0 Postat Martie 22, 2014 Oras:paradis Oras:paradis Partajează Postat Martie 22, 2014 Rosca? Fermecatoru`,incantat! Link spre comentariu
Fermecatu` Reputație: 0 Postat Martie 22, 2014 Oras:paradis Oras:paradis Partajează Postat Martie 22, 2014 Lumineaza-ti fatza! ... ca esti fermecator Nu ti s-a zgariat CD-ul? ai devenit plictisitor Link spre comentariu
Fermecatu` Reputație: 0 Postat Martie 22, 2014 Oras:paradis Oras:paradis Partajează Postat Martie 22, 2014 ... ca esti fermecator Sunt fermecat,nu fermecator Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Martie 22, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 22, 2014 Ai fost Link spre comentariu
oןʎ Reputație: 632 Postat Martie 22, 2014 Telefon: olybucuresti Oras:b Telefon: olybucuresti Oras:b Autor Partajează Postat Martie 22, 2014 Imi par rau ca nu am apucat sa te salut macar ) Promit sa te salut pana diminica seara, macar o data:)) vichend placut si tie Link spre comentariu
de ce? Reputație: 234 Postat Martie 22, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 22, 2014 Fermecatoru`,incantat! picon, on 22 Mar 2014 - 13:34, said: ... ca esti fermecator Sunt fermecat,nu fermecator Esti inca... derutat! Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Martie 22, 2014 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Martie 22, 2014 Pa! Pe curand cu alt nick.... Link spre comentariu
sit down comedy Reputație: 729 Postat Martie 23, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Martie 23, 2014 Florinelee, sa moara Franţa, asa se jura unul pe aici, de nu esti cu ochii pe mine ca pe buteliile lui Borcea:))))Imi dai voie sa iti raspund?Care complimente?Daca imi spunea cineva ca sunt frumos ( nu are cum ) mai ziceam.Nici femeile nu imi spun asta, barbatii nici atat!Sorina imi place.Vrei sa stii amanunte? Suna la 2 2 2 2 2 2 2 ))Servil ? PLM. ca ce?Ai auzit de caterinca? )) Serios acum, vezi ca s-au potolot putin baietii?Oare s-au suparat sau de ce?Adu-ti tu aminte ca " l-am certat " pe pisic cu cateva topice acum cva timp, cand am crezut eu ca trebuia.Si atunci a facut ce-a vrut, adica nu m-a luat in seama, mi-a zis "noi, moderatorii, facem ce vrea pula noastra".Acum ca s-a nimerit sa-i baneze pe baieti, probabil il deranjau si pe el sau probabil baietii chiar meritau banati, PLM, sa fie fericiti le doresc. PS- Nu mai incercati alte figuri geometrice cu amada. Ea este rotunda, ca si soarele )) PS 2: Ma gandesc sa mai ma retrag o saptamana. Oare imi va simti cineva lipsa? Nu stiu, ma mai gandesc pana luni ))))PS 3- O sambata si o duminica frumoasa sa aveti, toti.Oly, ai inceput sa scapi gaze si sa sfârăi ca dracu. De asta sunt cu ochii pe tine ) nu te retrage. Link spre comentariu
sit down comedy Reputație: 729 Postat Martie 23, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Martie 23, 2014 Poate iti mai trece supararea... Amada, ce ascunzi in chestia aia care atârnă? Ai curaj sa te intorci cu... abdomenu? Sau l-ai păpat pe Diaconescum? Link spre comentariu
oןʎ Reputație: 632 Postat Martie 23, 2014 Telefon: olybucuresti Oras:b Telefon: olybucuresti Oras:b Autor Partajează Postat Martie 23, 2014 Oly, ai inceput sa scapi gaze si sa sfârăi ca dracu. De asta sunt cu ochii pe tine ) nu te retrage. Sa nu ma lasi.Iti poti lua si ochelari de protectie daca vrei sa nu iti intre ceva in ochi cat timp esti cu ei pe mine )Cand ai timp, sa cauti ce am mai scris. Vezi ca vara scriu mult, iti trebuie timp )) Link spre comentariu
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Martie 23, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 23, 2014 Amada, ce ascunzi in chestia aia care atârnă? Ai curaj sa te intorci cu... abdomenu? Sau l-ai păpat pe Diaconescum? Lasa baiatul in pace, de la Picon mi se trage, am mancat prea multa vrajeala... 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum