Sari la conținut

Alessia Erotic masaj - 0725292780

Vizitator

Postări Recomandate

Reputație: 4
  • Oras:Constanta
Postat
La 18.05.2024 la 8:32, staticrzr a spus:

In orice caz, nu are nici o treabă cu masajul

Un bine nu vrei sa faci .. rău și cuvinte sa decazi omu s ai faci reclama prosta chear dacă nu e adevărat.. toți suntem buni de a face rău. Iară domnișoară Alessia chear nu cred ca e o femeie care sa merite astfel de răutăți.. chear e o femeie cum se cade știe cum sa își faca omu care sosește la ia la ușa sa se simtă din toate punctele de vedere și sa nu regrete omu respectiv de banu dat. Hai sa fi bărbat asumat și fi corect..

• Like 2
Postat
La 19.05.2024 la 14:18, unleashing a spus:

Vezi ca nu este bine sa o înșeli pe Inna, karma este reala. 😂😂😂😂😂

Oricum ai procedat bine și ai dat de dovada de om cu bun simt. Lumea poate sa zică ca ai făcut prost ca i-ai dat banii după ce ai plecat, ca ei nu-i mai dădea nimic, etc. Pentru banii aia domnita putea sa te sune intr-una pana primea diferenta de bani și putea afla nevasta și ieșea un circ mult mai mare. Felicitări! 

Bine punctat .. asta da încă o data dovada ca e o doamna care se respecta! Și are bun simt și nu cred ca a înșelat pe nimeni .. astea sunt preturile ei e simplu dacă vrei sa te duci bine dacac nu nu , nu te obliga nimeni sa dai bani astea, dacă esti un bărbat care se respecta eu zic ca nu te ai mai uita la nimic și bag mana în foc ca domnișoară Alessia si face treaba pentru bani respectivi ba chear mai mult fata de altele care nu știe cum sa te dea afara mai repede pe ușa.. ba ea chear sta la discuți e deschisa glumeta .. adică te face sa te simți bine în prezenta ei!

Postat

Am vizitat-o astazi si eu pe domnișoară Alessia.Intr o alta locație și am rămas surprins de primirea acestei brunete senzationala.

Ca și aspect, bruneta, inălțime 155-160, sâni micuți si jucăuși, un fundulet senzational de ti se inmoaie genunghi nu mai cand il atingi 😅🫣! Este draguta si sociabila, are ++ pentru atitudine.

Masajul de relaxare chear mi a placut si bine inteles ca nu am venit dor pentru asta.. Am întrebat-o dacă se poate și altceva și mi a răspuns ca da .. Pentru masaj am plătit 200 si extra 300 .. am întrebat-o dacă si a modificat preturile și mia răspuns ca da deci în total am plătit 500 cu totu da vreau sa zic ca am plecat super satisfăcut de lângă domnișoară Alessia.. sincer nu vreau sa o ridic în slavi da chear e stăpâna pe ce face și își merita bani pentru serviciile oferite. 🥰🫣

Aspect: 9

Igiena: 10

Masaj: 8 finuta în atingeri da eu vroiam sa lovesc alt nivel nu prea am fost cu gându acolo, am venit axat mai mult pe sex .. eram dornic sa ii vad miscarile corpului și eram puțin însetat 😅😅

Tarif: 200/1 h masajul ( Extra cel mai bine discutați cu ea la fata locului )

De revenit de 1 2 3 4 5.. nu cred ca te vei satura ce acesta experienta alături de Alessia. 🥰🫣 Pentru mine unu a fost o experienta foarte plăcută și m am simțit impecabil alături de bruneta asta focoasa și frumoasa!

• Inimioara 1
  • Membru Premium
Reputație: 1757
  • Oras:Constanța
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 31 minute, cchiry a spus:

Bine punctat .. asta da încă o data dovada ca e o doamna care se respecta! Și are bun simt și nu cred ca a înșelat pe nimeni .. astea sunt preturile ei e simplu dacă vrei sa te duci bine dacac nu nu , nu te obliga nimeni sa dai bani astea, dacă esti un bărbat care se respecta eu zic ca nu te ai mai uita la nimic și bag mana în foc ca domnișoară Alessia si face treaba pentru bani respectivi ba chear mai mult fata de altele care nu știe cum sa te dea afara mai repede pe ușa.. ba ea chear sta la discuți e deschisa glumeta .. adică te face sa te simți bine în prezenta ei!

Pai daca tot ai sărit în sus , eu unul am ales sa nu o vizitez din ce a spus "colegul" că a rămas chipurile dator încă 250.....și a fost fair play și i a returnat ....spune tu întâlnirea cu ea cum a fost , cadoul și toate cele ....! 

Postat
Acum 34 minute, jerry84 a spus:

Pai daca tot ai sărit în sus , eu unul am ales sa nu o vizitez din ce a spus "colegul" că a rămas chipurile dator încă 250.....și a fost fair play și i a returnat ....spune tu întâlnirea cu ea cum a fost , cadoul și toate cele ....! 

Am pus mai sus .. Jerry 🙏

• Membru Premium
Reputație: 1757
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 4 minute, cchiry a spus:

Am pus mai sus .. Jerry 🙏

Da , se pare că am scris în același timp ...când am dat să postez ...mi a apărut recenzia! 

Postat

Salutare.

Joi am luat legătura cu ea și mi-a spus că nu are locație și prețul este de 600 lei o ora, masaj, oral și normal.

Acum are locație? Daca da unde?

Postat
Acum 14 ore, cchiry a spus:

Oameni fustrati gogule sunt peste tot .. hai sa îți zic ceva .. nu mai oameni care se respecta plătesc prețu asta .. da eu cred ca și serviciile sunt de foarte bună calitate și nu cred ca nu ai plecat de la locație satisfăcut garantez eu.

Pai fa recenzie...dc afirmi ce afirmi

Postat
Acum 6 ore, ionica2000 a spus:

Salutare.

Joi am luat legătura cu ea și mi-a spus că nu are locație și prețul este de 600 lei o ora, masaj, oral și normal.

Acum are locație? Daca da unde?

Da are locație : Strada Unirii nr 73 la același nr de tel o poți găsi! Succes 

• Mersi 1
Postat

Salutare. 

Am luat legătura cu Alessia și am stabilit o programare. Toate bune și frumoase. 

Dau cu o oră înainte conformarea pentru programare, și nimic, nici un răspuns sau ceva din partea ei că nu este disponibilă. Pur și simplu nimic.

Deci cam neserioasă Alessia 

• Like 2
Postat
La 25.07.2024 la 18:13, daniel2496 a spus:

A plecat știe cineva?

Și eu am incercat să dau de ea și nu mai răspunde.

Reputație: 445
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

A lansat-o Cristina dar nu-i calca pe urme,Alessia nu are un program fix,mie mi-a spus ca mai pleca și prin tara.Constanta este bun loc pt plaja,apa și soare.

Avem alte fete consacrate aici,fete serioase,inclusiv în domeniul masajului erotic.Asa după recenzii și poze am văzut ca Cristina arata fb.Mai sunt și alte fete,nu am fost sa vad,ca nu sunt interesat de acest serviciu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...