Mrvova Reputație: 14 Postat Aprilie 18 Oras:București Oras:București Partajează Postat Aprilie 18 Sector 1 (Floreasca ,Aviației ,Magheru ,Pipera ) adresa nu este aceeași mereu. Detaliile adresei se reactualizează la apel /progranare program 09.00-19.00 (după ora 19 se face programarea din timpul zilei ) pret 100€ 30 min (sex diferite poziții ,bj (protejat ) ,bj deep , 69, 200€ 1h (1/2 finalizări ) sex diferite poziții ,bj (protejat ) ,bj deep ,69, Fk (pe baza de simpatie și igienă impecabilă ) atingeri ,mângâieri ,sărutări corporale ,dans senzual ,masaj de relaxare ! ❗️❗️NU PRACTIC ANAL ,CIM ,FINALIZAREA FACIALA ❗️❗️ 0799034795, Jessica (unicul cont pe care activez ,restul sunt la trecut ) ** Posibil încă există persoane răutăcioase la adrese mea de preferat să își țină părerile strict personale atâta timp cat nu au mai fost în compania mea și au rămas cu veche părere .) va aștept cu drag la programări ! 😊❤️🔥 3 1 2 3 Link spre comentariu
kikisan Reputație: 87 Postat Aprilie 21 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 21 Iar a apărut fata cu o mie de pseudonime, caroline, jesica, etc 2 2 Link spre comentariu
iulika2007 Reputație: 290 Postat Aprilie 22 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 22 Mergi doar pt aspect, din pacate servicii si "pofta" de munca nu are.. 2 Link spre comentariu
kikisan Reputație: 87 Postat Aprilie 23 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 23 Acum 19 ore, iulika2007 a spus: Mergi doar pt aspect, din pacate servicii si "pofta" de munca nu are.. Care aspect, găsești fete mult mai atrăgătoare la testate decît țepara asta, o provoc eu să pună o poză needitată cu fața cei care o aveați în vedere sfatul meu este să evitați individa, NU aveți nimic de pierdut 1 Link spre comentariu
Mrvova Reputație: 14 Postat Mai 15 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Mai 15 Disponibilă !〽️Program 10-22 SERVICII 〽️69 〽️preludiu 〽️diferite poziții 〽️GFE 〽️sărutări ,atingeri ,mângâieri corporale 〽️masaj de relaxare (numai la 1h) 〽️oral protejat EXTRA 〽️oral deep 〽️COB 〽️Nuru massage 〽️diverse costumatii sexy (numai la cererea ta + extra ) alte fantezii ❗️NU PRACTIC ANAL ,FINALIZARE FACIALA /ORALA ❗️ ❗️Lucrez pe baza de programare sector 1/2 ❗️Detaliile adresei ,pretul etc in privat . 2 Link spre comentariu
leonard111 Reputație: 302 Postat Mai 15 Partajează Postat Mai 15 Si care este scorul sau lucrezi pe simpatie ? Link spre comentariu
Daniro1985 Reputație: 1252 Postat Mai 15 Partajează Postat Mai 15 Bună și bine ai venit pe forum. Păcat ca nu faci CIM.. Link spre comentariu
Membru Premium Mocureloaded Reputație: 2683 Postat Mai 15 Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Telefon: 0700000000 Oras:Cluj Membru Premium Partajează Postat Mai 15 F.Y.I. ... topicul de pe Cluj: Link spre comentariu
witcher Reputație: 16277 Postat Mai 15 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 15 Acum 5 ore, leonard111 a spus: Si care este scorul sau lucrezi pe simpatie ? O fi ala din primul post Link spre comentariu
adi19700 Reputație: 13 Postat Mai 16 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Mai 16 O fost și pe Cluj cere 500 lei ora nu o stat mult mie mi-o trimis un video dacă era al ei nu arata rău nu am apucat sa o viziteze o plecat foarte repede . Link spre comentariu
Mrvova Reputație: 14 Postat Mai 16 Oras:București Oras:București Autor Partajează Postat Mai 16 Acum 45 minute, adi19700 a spus: O fost și pe Cluj cere 500 lei ora nu o stat mult mie mi-o trimis un video dacă era al ei nu arata rău nu am apucat sa o viziteze o plecat foarte repede . Bună! Am plecat din anumite motive . Dacă ți-am trimis și video de confirmare cu ce pot mai mult de atât să îți dovedesc ca sunt eu ?! Dacă veneai la mine te convingeai ca sunt exact ce din poze/video . Eu nu pot face mai mult de atât să conving pe cineva dacă chiar îți doreai puteai suna video sau veneai la mine și atunci nu mai aveai vreo îndoială . Zi frumoasă !😚 Link spre comentariu
adi19700 Reputație: 13 Postat Mai 16 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Mai 16 Acum 13 minute, Mrvova a spus: Bună! Am plecat din anumite motive . Dacă ți-am trimis și video de confirmare cu ce pot mai mult de atât să îți dovedesc ca sunt eu ?! Dacă veneai la mine te convingeai ca sunt exact ce din poze/video . Eu nu pot face mai mult de atât să conving pe cineva dacă chiar îți doreai puteai suna video sau veneai la mine și atunci nu mai aveai vreo îndoială . Zi frumoasă !😚 Am vrut sa vin am avut programare la 20 dar o imervenit ceva și nu am ajuns . Link spre comentariu
cristi8999 Reputație: 248 Postat Mai 19 Partajează Postat Mai 19 Bună postează mai multe poze Link spre comentariu
sorinalexandru Reputație: 447 Postat Mai 21 Partajează Postat Mai 21 La 16.05.2024 la 10:53, Mrvova a spus: Bună! Am plecat din anumite motive . Dacă ți-am trimis și video de confirmare cu ce pot mai mult de atât să îți dovedesc ca sunt eu ?! Dacă veneai la mine te convingeai ca sunt exact ce din poze/video . Eu nu pot face mai mult de atât să conving pe cineva dacă chiar îți doreai puteai suna video sau veneai la mine și atunci nu mai aveai vreo îndoială . Zi frumoasă !😚 La Cluj aveai 500 lei ora iar în București ai 1000 lei da-ma dracu 3 Link spre comentariu
adi19700 Reputație: 13 Postat Mai 22 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Mai 22 Acum 13 ore, sorinalexandru a spus: La Cluj aveai 500 lei ora iar în București ai 1000 lei da-ma dracu Acolo ai capitala alta putere de cumpărare Link spre comentariu
jonyjony11 Reputație: 1 Postat Mai 27 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Mai 27 Am vizitat-o eu la Cluj domnișoară este superba foarte frumoasa eu unul am plecat mulțumit. 1 Link spre comentariu
Mayergelu Reputație: 227 Postat Mai 28 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Mai 28 Acum 20 ore, jonyjony11 a spus: Am vizitat-o eu la Cluj domnișoară este superba foarte frumoasa eu unul am plecat mulțumit. Bun așa! Ne ești de mare ajutor! Link spre comentariu
jonyjony11 Reputație: 1 Postat Mai 28 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Mai 28 Acum 1 minut, Mayergelu a spus: Bun așa! Ne ești de mare ajutor! Da ce ai vrea sa stau sa îți povestesc cum am fututo ca nu te înțeleg eu unul am plecat mulțumit are servici bune este foarte frumoasa mie unul mi-o plăcut acuma gusturile nu se discuta dute și tu și vezi dacă îți convine ramai dacă nu faci cale întoarsă. Link spre comentariu
Mayergelu Reputație: 227 Postat Mai 28 Oras:Iasi Oras:Iasi Partajează Postat Mai 28 1 oră în urmă, jonyjony11 a spus: Da ce ai vrea sa stau sa îți povestesc cum am fututo ca nu te înțeleg eu unul am plecat mulțumit are servici bune este foarte frumoasa mie unul mi-o plăcut acuma gusturile nu se discuta dute și tu și vezi dacă îți convine ramai dacă nu faci cale întoarsă. Prietene, este un regulament pentru recenzii. Ce-ți sare așa muștarul? Link spre comentariu
amedeo13 Reputație: 882 Postat Mai 28 Oras:Maldive Oras:Maldive Partajează Postat Mai 28 Acum 1 oră, jonyjony11 a spus: Da ce ai vrea sa stau sa îți povestesc cum am fututo ca nu te înțeleg eu unul am plecat mulțumit are servici bune este foarte frumoasa mie unul mi-o plăcut acuma gusturile nu se discuta dute și tu și vezi dacă îți convine ramai dacă nu faci cale întoarsă. Iar noi nu te credem..... 2 Link spre comentariu
jonyjony11 Reputație: 1 Postat Mai 28 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Mai 28 Acum 53 minute, amedeo13 a spus: Iar noi nu te credem..... Nu trebuie sa ma crezi țu dute și te convinge și eu mam dus de o grămadă de ori după recenzi făcute ca la carte și nu am rămas gusturile nu se discuta dar mie domnișoară chiar mi-o plăcut am văzut ca o mărit prețul eu am plătit 500 lei iar acuma o făcut tariful dublu Link spre comentariu
Membru Premium haloowen Reputație: 4850 Postat Mai 28 Oras:Suli-na Oras:Suli-na Membru Premium Partajează Postat Mai 28 Acum 3 ore, jonyjony11 a spus: am văzut ca o mărit prețul eu am plătit 500 lei iar acuma o făcut tariful dublu Pai du-te tot tu si vezi daca iti place la fel de mult! 2 Link spre comentariu
jonyjony11 Reputație: 1 Postat Mai 28 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Mai 28 Acum 46 minute, haloowen a spus: Pai du-te tot tu si vezi daca iti place la fel de mult! La prețul asta nu ma duc stai liniștit mai bine ma duc la brașoveană mea Top Giulia Link spre comentariu
amedeo13 Reputație: 882 Postat Mai 28 Oras:Maldive Oras:Maldive Partajează Postat Mai 28 Acum 3 ore, jonyjony11 a spus: La prețul asta nu ma duc stai liniștit mai bine ma duc la brașoveană mea Top Giulia Sa vedem ce recenzie ii faci Giuliei.....tot asa zgarcita? Link spre comentariu
kankanasul Reputație: 39 Postat Iulie 1 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 1 La 28.05.2024 la 19:21, jonyjony11 a spus: La prețul asta nu ma duc stai liniștit mai bine ma duc la brașoveană mea Top Giulia pai fiulia de cativa ani tot 1000 de le iare pe ora Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum