dahan25radd Reputație: 170 Postat Aprilie 11 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 11 Salutare! Am fost si eu de curand la Oana Moldoveanca, atitudine prietenoasa, m-a servit cu o Cola, am stat la o țigară de vorbă. Curățenie peste tot, era proaspăt spalat pe jos, lenjeria schimbata cu miros de Cocolino😊. Am mers la un duș pentru o igienizare, prosoape la alegere ,ea mă aștepta întinsă pe pat . Incepem cu un oral umed deep si cu atenție la sateliți, de zile mari. Am optat ptr pozitia misionar cu sarut si am intors-o doggy unde am intrat în curul ei stramt si cu bucile alea mari și dementiale , unde am si finalizat în preze, de îmi tremurau picioarele. Am mers la duș, baut un suc și trecut la runda a doua unde a început cu un oral umed si atenție la ouțe si am terminat cu o finalizare orală. O companie faină Oana, frumușică, plăcută. Voi revenii cu plăcere când îmi va permite timpul. Te pup și îmbrățișez, Oana. Pe curand Halatul, 400 si o ciocolată.😇 2 1
daniel2012 Reputație: 662 Postat Aprilie 12 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Aprilie 12 20 hours ago, OanaHot69 said: Nu se puteau da un pic la o parte (in lateral) chiloteii?
OanaHot69 Reputație: 236 Postat Aprilie 12 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 12 Acum 2 ore, daniel2012 a spus: Nu se puteau da un pic la o parte (in lateral) chiloteii? Ba da, între patru ochi !😊🤗😘
daniel2012 Reputație: 662 Postat Aprilie 12 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Aprilie 12 4 hours ago, OanaHot69 said: Ba da, între patru ochi !😊🤗😘 Avand in vedere ca nu te poti privi in spate, inseamna ca pot sa mai vin cu un prieten? Ca sa fie 4 ochi... 🥰
OanaHot69 Reputație: 236 Postat Aprilie 16 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 16 La 12.04.2025 la 16:32, daniel2012 a spus: Avand in vedere ca nu te poti privi in spate, inseamna ca pot sa mai vin cu un prieten? Ca sa fie 4 ochi... 🥰 Doar noi doi si atat.😋😘
OanaHot69 Reputație: 236 Postat Aprilie 16 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 16 Bună ziua!😘 Astăzi si maine, sunt până la ora 19:00. După care lipesc câteva zile. Pupiceii 😘😘😘.
andriusha69 Reputație: 78 Postat Aprilie 16 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 16 Salutare, Confirm ca este foarte selectiva.Am facut programare de luni pentru ziua astăzi( miercuri). Cand sa confirm pentru programarea facuta, pac....observ ca sunt blocat 😂 Am vorbit frumos, m-am prezentat ..chiar nu-mi explic. Doamna o avea motivele ei. Mult succes in continuare ii doresc. 1
OanaHot69 Reputație: 236 Postat Aprilie 17 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 17 Acum 17 ore, andriusha69 a spus: Salutare, Confirm ca este foarte selectiva.Am facut programare de luni pentru ziua astăzi( miercuri). Cand sa confirm pentru programarea facuta, pac....observ ca sunt blocat 😂 Am vorbit frumos, m-am prezentat ..chiar nu-mi explic. Doamna o avea motivele ei. Mult succes in continuare ii doresc. Bună! Nu am blocat, am lamurit deja pe watap ce s-a întâmplat. Se întâmplă la fiecare cate o urgență privată când și când și trebuie să ne înțelegem unii pe altii , cum și eu înțeleg la randul meu cand se întâmplă asta. 🤗😘
andriusha69 Reputație: 78 Postat Aprilie 17 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 17 48 minutes ago, OanaHot69 said: Bună! Nu am blocat, am lamurit deja pe watap ce s-a întâmplat. Se întâmplă la fiecare cate o urgență privată când și când și trebuie să ne înțelegem unii pe altii , cum și eu înțeleg la randul meu cand se întâmplă asta. 🤗😘 Mersi frumos pentru raspuns, este de inteles cand apar urgente. Apreciez ca mi-ai scris si pe whatsapp.Asa a fost sa fie. Ne vedem cu prima ocazie 🥰 Sarbatori Pascale linistite alaturi de cei dragi ! 🥳 1
OanaHot69 Reputație: 236 Postat Aprilie 17 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 17 Acum 1 oră, andriusha69 a spus: Mersi frumos pentru raspuns, este de inteles cand apar urgente. Apreciez ca mi-ai scris si pe whatsapp.Asa a fost sa fie. Ne vedem cu prima ocazie 🥰 Sarbatori Pascale linistite alaturi de cei dragi ! 🥳 🤗Mulțu fain ! Sărbători cu pace și concediu fain !💖
OanaHot69 Reputație: 236 Postat Aprilie 28 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 28 Bună ziua !🤗 Astazi, Miercuri si Vineri, sunt disponibilă de la 12 00 până la ora 19 00 și Sâmbăta de la 12 00 pana la 17 00. In fiecare săptămâna sunt cu același program. Pupiceii,😘😘😘. 3
OanaHot69 Reputație: 236 Postat Aprilie 30 Oras:București Oras:București Autor Postat Aprilie 30 Disponibilă, 12 00-19 00.😘😘😘
OanaHot69 Reputație: 236 Postat Mai 2 Oras:București Oras:București Autor Postat Mai 2 12:00 -19 00, astăzi.😘😘😘
OanaHot69 Reputație: 236 Postat Sâmbătă la 09:00 Oras:București Oras:București Autor Postat Sâmbătă la 09:00 12:00 -17 00, astăzi !🤗😘
OanaHot69 Reputație: 236 Postat Sâmbătă la 09:02 Oras:București Oras:București Autor Postat Sâmbătă la 09:02 1 1
OanaHot69 Reputație: 236 Postat Sâmbătă la 13:29 Oras:București Oras:București Autor Postat Sâmbătă la 13:29 Wekeend fain, pe LUNI.😘😘😘 3
OanaHot69 Reputație: 236 Postat Luni la 08:09 Oras:București Oras:București Autor Postat Luni la 08:09 Buna dimineata!🤗 Azi, Miercuri si Vineri, 12 00 -19 00. Sâmbăta, 12 00 -17 00. In fiecare săptămâna sunt la fel .( Luni, Miercuri si Vineri..12 00 -19 00, Sambata cand si cand, 12 00-17 00).😘😘😘. 1 1 2
gangbanger1 Reputație: 221 Postat Luni la 10:00 Oras:City of Assoholics Oras:City of Assoholics Postat Luni la 10:00 Acum 1 oră, OanaHot69 a spus: Buna dimineata!🤗 Azi, Miercuri si Vineri, 12 00 -19 00. Sâmbăta, 12 00 -17 00. In fiecare săptămâna sunt la fel .( Luni, Miercuri si Vineri..12 00 -19 00, Sambata cand si cand, 12 00-17 00).😘😘😘. Buna. Ai acelasi numar din titlu ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum