extraterestru78 Reputație: 108863 Postat Aprilie 30, 2024 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Aprilie 30, 2024 Acum 3 ore, Skinnyramo a spus: Buna ziua dragi brasoveni!🥰 Sunt pentru prima data in orasul vostru si as vrea sa ma prezint: Ma numesc Ramona, o domnisoara skinny, blonda, 1.60 m inaltime, 50 kg, sani medii si obraznici., pe care sigur vrei sa o cunosti. Pot oferi ceea ce nu ai mai primit pana acum, hai doar sa iti arat. Astept programarile voastre atat pe whatsapp cat si voce. Pupici.😘😘😘 CONFIRM CU TATUAJUL. Serviciile mele sunt: Finalizarea 200 lei normal protejat si oral neprotejat in functie de igiena Ora 300 lei Servicii extra: 🌹masaj erotic cu ulei 🌹oral deep ❤️ FK(sarutari) in functie de compatibilitate 🌹dus impreuna 🌹accept si mici fantezii in limita bunului simt Finalizare orala/faciala faci?
Skinnyramo Reputație: 427 Postat Aprilie 30, 2024 Autor Postat Aprilie 30, 2024 Acum 4 ore, extraterestru78 a spus: Finalizare orala/faciala faci? Buna dragul meu, nu fac.😘 o sa mai acutalizez descrierea.
niku731 Reputație: 496 Postat Aprilie 30, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Aprilie 30, 2024 Acum 9 ore, Skinnyramo a spus: Buna ziua dragi brasoveni!🥰 Sunt pentru prima data in orasul vostru si as vrea sa ma prezint: Ma numesc Ramona, o domnisoara skinny, blonda, 1.60 m inaltime, 50 kg, sani medii si obraznici., pe care sigur vrei sa o cunosti. Pot oferi ceea ce nu ai mai primit pana acum, hai doar sa iti arat. Astept programarile voastre atat pe whatsapp cat si voce. Pupici.😘😘😘 CONFIRM CU TATUAJUL. Serviciile mele sunt: Finalizarea 200 lei normal protejat si oral neprotejat in functie de igiena Ora 300 lei Servicii extra: 🌹masaj erotic cu ulei 🌹oral deep ❤️ FK(sarutari) in functie de compatibilitate 🌹dus impreuna 🌹accept si mici fantezii in limita bunului simt Și ce consideri tu ca nu am mai primit până acum dar tu oferi?
Skinnyramo Reputație: 427 Postat Aprilie 30, 2024 Autor Postat Aprilie 30, 2024 Acum 50 minute, niku731 a spus: Și ce consideri tu ca nu am mai primit până acum dar tu oferi? Fa-mi o vizita si ai sa te convingi. Te astept cu drag.😘
costy03 Reputație: -40 Postat Aprilie 30, 2024 Oras:la munte Oras:la munte Postat Aprilie 30, 2024 Acum 1 oră, niku731 a spus: Și ce consideri tu ca nu am mai primit până acum dar tu oferi? Foame de bani înainte de sărbători! Au invadat orasul divele astea care defapt nu este nimic de capul lor...2 3 vorbe in descriere, tariful cat mai mare si sa vina pulili...stau si ma întreb mai sunt multe specimene din astea? 1 1
niku731 Reputație: 496 Postat Mai 1, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Mai 1, 2024 Acum 1 oră, Skinnyramo a spus: Fa-mi o vizita si ai sa te convingi. Te astept cu drag.😘 Nu te contrazic dar din "meniul" prezentat de tine, nu văd ceva nemaipomenit. Tu ești frumoasă, e adevărat dar nu cred că doar atât voiai să spui, așa că hai, curaj și dezvăluie misterul. Cu siguranță vei avea de câștigat 1
Sluggs Reputație: 160 Postat Mai 1, 2024 Oras:Romania Oras:Romania Postat Mai 1, 2024 Acum 7 ore, niku731 a spus: Și ce consideri tu ca nu am mai primit până acum dar tu oferi? Păsărica ei eventual, nu cred că se referă la servicii.
extraterestru78 Reputație: 108863 Postat Mai 1, 2024 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Mai 1, 2024 Acum 8 ore, niku731 a spus: Nu te contrazic dar din "meniul" prezentat de tine, nu văd ceva nemaipomenit. Tu ești frumoasă, e adevărat dar nu cred că doar atât voiai să spui, așa că hai, curaj și dezvăluie misterul. Cu siguranță vei avea de câștigat Ca deobicei lista cu servicii este limitata rău. Cu lista goala degeaba e frumoasa ca nu prea are ce sa ofere. Frumusețea nu este de ajuns în aceasta industrie. 3
maxibogger89 Reputație: 78 Postat Mai 7, 2024 Postat Mai 7, 2024 Buna Ramo🤩..tocuri porti? Oferi shoejob sau sockjob?
tiky208 Reputație: 2 Postat Mai 9, 2024 Postat Mai 9, 2024 Vizitat în aceasta dimineața domnisoara....nu ma pricep la scris romane dar totul a fost perfect.programare făcută cu o zi înainte respectata de ambele.Fata si-a dat silința de a face totul perfect, și i-a iesit.Ca locație,perfect apartament curat, baie cu cele necesare.Facut dus asistat și în pat,unde neam relaxat timp de o ora....început cu un 69 unde am gustat din persecuta ei strâmta, fără mirosuri sau altceva Ca note: Aspect 10 (celor amatori de skinny) GFE 10( poate a fost și chimie între noi) Normal 10( orice poziție ceri și se simte foarte bine) Oral 9.0( umed cu deep,aici îi dau mai mic ca na avut grija de sateliti) La masaj erotic, nu pot da nota ca nu a fost erotic, a fost doar un masaj clasic cu ulei, dar plăcut.... Anal, CIF, COF: nu am cerut și nici nu face. De revizitat cu siguranță merita. O așteptăm cu bratele deschise în Iași, unde as putea sa o vizitez mai des. 1
Skinnyramo Reputație: 427 Postat Mai 10, 2024 Autor Postat Mai 10, 2024 Acum 12 ore, tiky208 a spus: Vizitat în aceasta dimineața domnisoara....nu ma pricep la scris romane dar totul a fost perfect.programare făcută cu o zi înainte respectata de ambele.Fata si-a dat silința de a face totul perfect, și i-a iesit.Ca locație,perfect apartament curat, baie cu cele necesare.Facut dus asistat și în pat,unde neam relaxat timp de o ora....început cu un 69 unde am gustat din persecuta ei strâmta, fără mirosuri sau altceva Ca note: Aspect 10 (celor amatori de skinny) GFE 10( poate a fost și chimie între noi) Normal 10( orice poziție ceri și se simte foarte bine) Oral 9.0( umed cu deep,aici îi dau mai mic ca na avut grija de sateliti) La masaj erotic, nu pot da nota ca nu a fost erotic, a fost doar un masaj clasic cu ulei, dar plăcut.... Anal, CIF, COF: nu am cerut și nici nu face. De revizitat cu siguranță merita. O așteptăm cu bratele deschise în Iași, unde as putea sa o vizitez mai des. Multumesc pentru vizita si pentru recenzie. Ma bucur daca te-ai simtit bine in compania mea. Esti binevenit oricand.🥰
slayer_hot Reputație: 27 Postat Mai 10, 2024 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 10, 2024 Da nr de telefon unde il gasim?
Skinnyramo Reputație: 427 Postat Mai 10, 2024 Autor Postat Mai 10, 2024 Acum 37 minute, slayer_hot a spus: Da nr de telefon unde il gasim? M-am jucat eu la setari si l-am sters din greseala. Scuze. Situatie remediata. Astept programarea ta😀😘😘
dlgeo69 Reputație: 342 Postat Mai 10, 2024 Postat Mai 10, 2024 23 minutes ago, Skinnyramo said: M-am jucat eu la setari si l-am sters din greseala. Scuze. Situatie remediata. Astept programarea ta😀😘😘 Ceva poze sau macar un link ??
Membru Premium nightstar Reputație: 4439 Postat Mai 10, 2024 Disponibila Disponibila Membru Premium Postat Mai 10, 2024 Acum 18 minute, Skinnyramo a spus: M-am jucat eu la setari si l-am sters din greseala. Scuze. Situatie remediata. Astept programarea ta😀😘😘 Bănuiesc că și pozele le-ai șters din greșeală sau care este motivul 🙄 ??
Skinnyramo Reputație: 427 Postat Mai 10, 2024 Autor Postat Mai 10, 2024 Acum 5 minute, nightstar a spus: Bănuiesc că și pozele le-ai șters din greșeală sau care este motivul 🙄 ?? Ai dreptate "stea a noptii", au disparut pur si simplu. Sau cineva le-a disparut. Nu imi dau seama ce s-a intamplat. Ma revansez🥰
Skinnyramo Reputație: 427 Postat Mai 10, 2024 Autor Postat Mai 10, 2024 Tinand cont de situatia neplacuta creata de disparitia pozelor de pe topicul meu, va las mai jos cateva din arhiva. Si cu promisiunea ca voi reveni cu poze calde🫶🫶🫶 3 5
Membru Premium nightstar Reputație: 4439 Postat Mai 10, 2024 Disponibila Disponibila Membru Premium Postat Mai 10, 2024 Acum 13 minute, Skinnyramo a spus: Ai dreptate "stea a noptii", au disparut pur si simplu. Sau cineva le-a disparut. Nu imi dau seama ce s-a intamplat. Ma revansez🥰 Yeap, that's me😉, problema cu revanșa-tul e mai greu de realizat, doar daca dai o fuga până la noi, apropo ți-am dat msj pe PM si văd că nu mi-ai răspuns, aștept acolo un msj te rog 😘
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum