Adam413er8 Reputație: -27 Postat Ianuarie 24 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 24 Acum 4 ore, Andra095 a spus: Doar să facă Dumnezeu vreo minune și să te scoată el de la “block” 🤣 sanatate și spor în toate domnul Pute rău💋🤭 pardon , Puterro 😬 Aolo chiar așa, știi ce m-ia zis o fată decentă la care am fost, discutate și cu ați clienți "eu cu tomberoane deastea nu mă încurc" scuză-mă ca te-am apreciat. 1
Adam413er8 Reputație: -27 Postat Ianuarie 24 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 24 Acum 10 minute, Adam413er8 a spus: Aolo chiar așa, știi ce m-ia zis o fată decentă la care am fost, discutate și cu ați clienți "eu cu tomberoane deastea nu mă încurc" scuză-mă ca te-am apreciat. Crede-mă se referea la tine, oricum te-am șters. 1
Andra095 Reputație: 4359 Postat Ianuarie 24 Telefon: 0733879250 Oras:București Disponibila Telefon: 0733879250 Oras:București Disponibila Autor Postat Ianuarie 24 Acum 1 oră, Adam413er8 a spus: Aolo chiar așa, știi ce m-ia zis o fată decentă la care am fost, discutate și cu ați clienți "eu cu tomberoane deastea nu mă încurc" scuză-mă ca te-am apreciat. Nu stau să mă cert cu tine pentru că nu mă lasă obrazul 😊 însă nu te-am jignit deși crede-mă ca aș fi putut să o fac 😇 Ai avut noroc ca nu mai aveam numerele salvate de când s-a stricat vechiul telefon de muncă , ca altfel nu te-aș mai fi primit 😌 și îți zic și de ce : 1. Atât la prima vizită cât și la cea recentă , miroseai îngrozitor de urat 😷 la igiena în zona intimă nu am nimic de reproșat , dar atât timp cât faci duș zic eu ca trebuie să dai cu apă și gel de duș/sapun/deodorant și pe la subsiori ca sunt tot ale tale . De asta le și cumpăr (să fie folosite). Iar eu una din așa mult bun simț ce am nu am zis nimic , nici în momentul acțiunii și nici după. Nici măcar nu te-ai simțit . Poate aveai nasul înfundat , cine știe ? 🤷♀️ însă crede-mă ca mai bine de 30 de minute a trebuit să țin toate ușile și geamurile deschise să pot aerisi . Atât de tare duhnea 😵💫 2. Nu m-a interesat nici măcar o secundă cât ai cheltuit tu anul trecut si la câte femei ai fost , nici cât ai dat tu pe pantofi, ceasuri , pe cine ai vrut tu sa “ceri de nevastă” și ce mai “maca maca “ încontinuu . Poate o să îmi iau puțin hate pentru treaba asta, dar nu ma interesează . Atât timp cat am fost fată finuță cu tine și tu ajungi să jignești, o să fac și eu la fel . Dar cu bun simț pentru ca încă mai am cei 7 ani de acasă 😉 Așa ca , sănătate și noroc 😊 3 3
Adam413er8 Reputație: -27 Postat Ianuarie 24 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 24 Acum 56 minute, Andra095 a spus: Nu stau să mă cert cu tine pentru că nu mă lasă obrazul 😊 însă nu te-am jignit deși crede-mă ca aș fi putut să o fac 😇 Ai avut noroc ca nu mai aveam numerele salvate de când s-a stricat vechiul telefon de muncă , ca altfel nu te-aș mai fi primit 😌 și îți zic și de ce : 1. Atât la prima vizită cât și la cea recentă , miroseai îngrozitor de urat 😷 la igiena în zona intimă nu am nimic de reproșat , dar atât timp cât faci duș zic eu ca trebuie să dai cu apă și gel de duș/sapun/deodorant și pe la subsiori ca sunt tot ale tale . De asta le și cumpăr (să fie folosite). Iar eu una din așa mult bun simț ce am nu am zis nimic , nici în momentul acțiunii și nici după. Nici măcar nu te-ai simțit . Poate aveai nasul înfundat , cine știe ? 🤷♀️ însă crede-mă ca mai bine de 30 de minute a trebuit să țin toate ușile și geamurile deschise să pot aerisi . Atât de tare duhnea 😵💫 2. Nu m-a interesat nici măcar o secundă cât ai cheltuit tu anul trecut si la câte femei ai fost , nici cât ai dat tu pe pantofi, ceasuri , pe cine ai vrut tu sa “ceri de nevastă” și ce mai “maca maca “ încontinuu . Poate o să îmi iau puțin hate pentru treaba asta, dar nu ma interesează . Atât timp cat am fost fată finuță cu tine și tu ajungi să jignești, o să fac și eu la fel . Dar cu bun simț pentru ca încă mai am cei 7 ani de acasă 😉 Așa ca , sănătate și noroc 😊 Mersi dar puteai să spui cum a facut Bibi și mă conformam. Când plec dimineața de acasă e frig și trebuie să te îmbraci. După amiază se încălzește și mai transpir. Tu faci în o oră cât mine în o zi sau trebuie să îți plătim spor de condiții deosebite. Dute casieră la supermarket pe 3000 de lei nu face figuri când câștigi 12000 € în 3 luni. Când faci anal sauCIM nu îți miroase urât. 1
Andra095 Reputație: 4359 Postat Ianuarie 24 Telefon: 0733879250 Oras:București Disponibila Telefon: 0733879250 Oras:București Disponibila Autor Postat Ianuarie 24 Acum 14 minute, Adam413er8 a spus: Mersi dar puteai să spui cum a facut Bibi și mă conformam. Când plec dimineața de acasă e frig și trebuie să te îmbraci. După amiază se încălzește și mai transpir. Tu faci în o oră cât mine în o zi sau trebuie să îți plătim spor de condiții deosebite. Dute casieră la supermarket pe 3000 de lei nu face figuri când câștigi 12000 € în 3 luni. Când faci anal sauCIM nu îți miroase urât. îmi pare rău dar aici trebuie să te simți tu pentru ca ține de igiena ta , nu ține de mine . Nu trebuie să îți spun eu ce și cum trebuie să faci. în fine , mă opresc aici ca după o dăm în bălăcăreală și nu vreau. seară bună să ai 👋
Adam413er8 Reputație: -27 Postat Ianuarie 24 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 24 Acum 13 minute, Andra095 a spus: îmi pare rău dar aici trebuie să te simți tu pentru ca ține de igiena ta , nu ține de mine . Nu trebuie să îți spun eu ce și cum trebuie să faci. în fine , mă opresc aici ca după o dăm în bălăcăreală și nu vreau. seară bună să ai 👋 Îmi pare rău pentru ce sa întâmplat, mie chiar mi-a plăcut de tine. Eu abea acum am realizat de ce te-ai supărat, ți-am scris că îl trimet la tine pe un prieten care a avut un incident la tine ca-nd a cerut anal și nu anunțase, eu ți-am cerut să te speli bine și ai stat 5 minute în baie cu ușa încuiată. De aici agresiunea ta față de mine. Îmi pare rău dar tu ai greșit, puteai să îmi spui și tu să mă spăl la subraț cum ti-am spus eu să te speli la curuleț. Puterro înseamnă curvar în Spaniolă adică ce sânt. De ai ști tu ce fete am avut eu azi, niște prințese și mau tratat ca pe un rege. Succes să ai o viață frumoasă 2
Andra095 Reputație: 4359 Postat Ianuarie 24 Telefon: 0733879250 Oras:București Disponibila Telefon: 0733879250 Oras:București Disponibila Autor Postat Ianuarie 24 Ultimul loc liber astăzi: 🌸21:30- 30 min maine : 🌸09:00-10:30 🌸11:30-14:00 🌸15:30-23:00
olyxxx Reputație: 3 Postat Ianuarie 24 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Ianuarie 24 La 19.01.2025 la 13:54, Andra095 a spus: ❤️ ❤️ 1 1
gop Reputație: 364 Postat Ianuarie 24 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 24 Ce distractiv este sa citesc balacareala asta cu unul care nu se spala la subrat si rade de una ca a pus-o sa se spele la sau in cur Asa iti trebuie Andreutzo ca de clientii cu bun simt te-ai plictisit :)))) 1
Andra095 Reputație: 4359 Postat Ianuarie 25 Telefon: 0733879250 Oras:București Disponibila Telefon: 0733879250 Oras:București Disponibila Autor Postat Ianuarie 25 1 oră în urmă, gop a spus: Ce distractiv este sa citesc balacareala asta cu unul care nu se spala la subrat si rade de una ca a pus-o sa se spele la sau in cur Asa iti trebuie Andreutzo ca de clientii cu bun simt te-ai plictisit :)))) In primul rând nu m-a pus el ci am mers din proprie inițiativă pentru a-mi da un mic refresh , ca pentru “ușa din spate” mă pregătisem dis de dimineață chiar și în cursul zilei pentru a fi totul în regulă și pentru a nu avea parte de neplăceri 😊 În al doilea rând, de clienți cu bun simț am parte în fiecare zi. Presupun ca e de la sine înțeles ca nu pot fi mereu acea “puștoaică nebună” pentru ca nu tine numai de mine. Cum și voi le știți pe ale voastre la fel și eu le știu pe ale mele. Și poate nu reușesc mereu să fiu cu zâmbetul până la urechi, poate nu reușesc să mulțumesc pe toată lumea, poate nu mă ridic la nivelul așteptărilor tuturor însă încerc să remediez acolo unde este cazul și să mă fac cat de cat plăcută . Închei această discuție urându-vă tuturor noapte bună și un weekend minunat 💋🥰 2
Adam413er8 Reputație: -27 Postat Ianuarie 25 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 25 Acum 4 ore, Andra095 a spus: In primul rând nu m-a pus el ci am mers din proprie inițiativă pentru a-mi da un mic refresh , ca pentru “ușa din spate” mă pregătisem dis de dimineață chiar și în cursul zilei pentru a fi totul în regulă și pentru a nu avea parte de neplăceri 😊 În al doilea rând, de clienți cu bun simț am parte în fiecare zi. Presupun ca e de la sine înțeles ca nu pot fi mereu acea “puștoaică nebună” pentru ca nu tine numai de mine. Cum și voi le știți pe ale voastre la fel și eu le știu pe ale mele. Și poate nu reușesc mereu să fiu cu zâmbetul până la urechi, poate nu reușesc să mulțumesc pe toată lumea, poate nu mă ridic la nivelul așteptărilor tuturor însă încerc să remediez acolo unde este cazul și să mă fac cat de cat plăcută . Închei această discuție urându-vă tuturor noapte bună și un weekend minunat 💋🥰 Înseamnă că ai stat 5min în baie și te jucai cu dușul că să treacă timpul, oricum eu am avut 2 finalizări și ai pierdut timpul tău, tu mi-ai zis ca ai avut pauză 30min dar acuma ai zis că nu. 1
Andra095 Reputație: 4359 Postat Ianuarie 25 Telefon: 0733879250 Oras:București Disponibila Telefon: 0733879250 Oras:București Disponibila Autor Postat Ianuarie 25 Bună dimineața ❤️ Disponibila pentru programări 🥰💋❤️
Andra095 Reputație: 4359 Postat Ianuarie 25 Telefon: 0733879250 Oras:București Disponibila Telefon: 0733879250 Oras:București Disponibila Autor Postat Ianuarie 25 1 6
Andra095 Reputație: 4359 Postat Ianuarie 25 Telefon: 0733879250 Oras:București Disponibila Telefon: 0733879250 Oras:București Disponibila Autor Postat Ianuarie 25 Locuri libere astăzi : 🌸17:00-22:00 maine : 🌸10:30-17:00 🌸18:00-23:00 2
Andra095 Reputație: 4359 Postat Ianuarie 25 Telefon: 0733879250 Oras:București Disponibila Telefon: 0733879250 Oras:București Disponibila Autor Postat Ianuarie 25 ❤️ 4 6
gop Reputație: 364 Postat Ianuarie 25 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 25 Acum 22 ore, Andra095 a spus: In primul rând nu m-a pus el ci am mers din proprie inițiativă pentru a-mi da un mic refresh , ca pentru “ușa din spate” mă pregătisem dis de dimineață chiar și în cursul zilei pentru a fi totul în regulă și pentru a nu avea parte de neplăceri 😊 În al doilea rând, de clienți cu bun simț am parte în fiecare zi. Presupun ca e de la sine înțeles ca nu pot fi mereu acea “puștoaică nebună” pentru ca nu tine numai de mine. Cum și voi le știți pe ale voastre la fel și eu le știu pe ale mele. Și poate nu reușesc mereu să fiu cu zâmbetul până la urechi, poate nu reușesc să mulțumesc pe toată lumea, poate nu mă ridic la nivelul așteptărilor tuturor însă încerc să remediez acolo unde este cazul și să mă fac cat de cat plăcută . Închei această discuție urându-vă tuturor noapte bună și un weekend minunat 💋🥰 Nu e nevoie sa inchei o discutie care nu iti convine, o putem continua ca sigur mai apar nemultumiti. Referitor la clientii cu bun simt de care ai parte in fiecare zi, pot sa fiu de acord cu asta fara nici cea mai mica problema. Adevarata problema apare atunci cand tu nu te ridici la nivelul acelor clienti cu bun simt si dai, asa cum se zice, cu mucii in fasole.
Andra095 Reputație: 4359 Postat Ianuarie 26 Telefon: 0733879250 Oras:București Disponibila Telefon: 0733879250 Oras:București Disponibila Autor Postat Ianuarie 26 Bună dimineața ❤️ Disponibila pentru programări 💋 Locuri libere astăzi : 🌸12:30-14:00 🌸18:00-23:00
Andra095 Reputație: 4359 Postat Ianuarie 26 Telefon: 0733879250 Oras:București Disponibila Telefon: 0733879250 Oras:București Disponibila Autor Postat Ianuarie 26 🍒❤️ 1 5
patrykk Reputație: 2 Postat Ianuarie 26 Postat Ianuarie 26 Acum 47 minute, Andra095 a spus: 🍒❤️ ❤️❤️❤️💋 1 1
clubbing Reputație: 1015 Postat Ianuarie 26 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 26 Acum 50 minute, Andra095 a spus: 🍒❤️ Lady in red & Little red riding hood❤️😘 1
Andra095 Reputație: 4359 Postat Ianuarie 26 Telefon: 0733879250 Oras:București Disponibila Telefon: 0733879250 Oras:București Disponibila Autor Postat Ianuarie 26 Acum 5 minute, clubbing a spus: Lady in red & Little red riding hood❤️😘 Do you wanna Be the wolf?🤭🥰💋
clubbing Reputație: 1015 Postat Ianuarie 26 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 26 Acum 20 minute, Andra095 a spus: Do you wanna Be the wolf?🤭🥰💋 Yea, and I will eat you😘🤤 1
71laciport Reputație: 4199 Postat Ianuarie 26 Oras:one day in heaven, next day in hell Oras:one day in heaven, next day in hell Postat Ianuarie 26 Guess U don t have to stick to the story...wouldn t u better, fuck her? 1
Andra095 Reputație: 4359 Postat Ianuarie 26 Telefon: 0733879250 Oras:București Disponibila Telefon: 0733879250 Oras:București Disponibila Autor Postat Ianuarie 26 Ultimul loc rămas libere astăzi : 🌸23:30 maine : 🌸09:00 🌸11:30-23:00
Andra095 Reputație: 4359 Postat Ianuarie 26 Telefon: 0733879250 Oras:București Disponibila Telefon: 0733879250 Oras:București Disponibila Autor Postat Ianuarie 26 Update: S-a ocupat🤭 S-a eliberat intervalul 18:00-20:00💋
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum