alexu' Reputație: 293 Postat Mai 24 Oras:braila Oras:braila Partajează Postat Mai 24 Buna, bine ai revenit. sarutari pe gurita = french kiss? practici si sex anal? Link spre comentariu
Sarra26 Reputație: 1042 Postat Mai 24 Autor Partajează Postat Mai 24 Bună eu am ajuns disponibilă până la ora 03:00 2 Link spre comentariu
Sarra26 Reputație: 1042 Postat Mai 25 Autor Partajează Postat Mai 25 Disponibilă ❤️❤️❤️👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻 1 Link spre comentariu
lauren Reputație: 12 Postat Mai 25 Telefon: 0787278895 Oras:br Telefon: 0787278895 Oras:br Partajează Postat Mai 25 La 24.05.2024 la 19:42, alexu' a spus: Buna, bine ai revenit. sarutari pe gurita = french kiss? practici si sex anal? anal nu știu daca face dar saruturi pe gurița nu face eu am fost azi țil suge 2 min dupa pune prezervativu si te intreaba in ce poziție note oral neprotejat 7 normal da conte fara gemete 8 amane la aprecierea voastra 2 Link spre comentariu
Sarra26 Reputație: 1042 Postat Mai 26 Autor Partajează Postat Mai 26 La 24.05.2024 la 19:42, alexu' a spus: Buna, bine ai revenit. sarutari pe gurita = french kiss? practici si sex anal? Ai totul aici scris Link spre comentariu
Sarra26 Reputație: 1042 Postat Mai 26 Autor Partajează Postat Mai 26 Acum 16 ore, lauren a spus: anal nu știu daca face dar saruturi pe gurița nu face eu am fost azi țil suge 2 min dupa pune prezervativu si te intreaba in ce poziție note oral neprotejat 7 normal da conte fara gemete 8 amane la aprecierea voastra Ms Link spre comentariu
Sarra26 Reputație: 1042 Postat Mai 26 Autor Partajează Postat Mai 26 Bună mai mă puteți găsi la voi în orasi doar 2 zile pup Link spre comentariu
alexu' Reputație: 293 Postat Mai 26 Oras:braila Oras:braila Partajează Postat Mai 26 Acum 2 ore, Sarra26 a spus: Ai totul aici scris Daca tot ti ai rapit din timp sa raspunzi, puteai sa dai un raspuns mai concludent. Ca de exemplu: “nu fac anal, nu fac fk” Link spre comentariu
alx.petrov Reputație: 126 Postat Iulie 2 Oras:braila Oras:braila Partajează Postat Iulie 2 Mai e valabil anuntul pt Braila? Link spre comentariu
FLORYYN Reputație: 168 Postat Iulie 2 Oras:Braila Disponibila Oras:Braila Disponibila Partajează Postat Iulie 2 Acum 53 minute, alx.petrov a spus: Mai e valabil anuntul pt Braila? Este la Galati Link spre comentariu
Sarra26 Reputație: 1042 Postat Iulie 11 Autor Partajează Postat Iulie 11 Bună frumoaselor eu am întors la voi pentru câte va zile 🥰 1 Link spre comentariu
Sarra26 Reputație: 1042 Postat Iulie 11 Autor Partajează Postat Iulie 11 😁😁😁😁😁 2 Link spre comentariu
braileanu87 Reputație: 4 Postat Iulie 11 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Iulie 11 Unde ai locatia? Link spre comentariu
FLORYYN Reputație: 168 Postat Iulie 11 Oras:Braila Disponibila Oras:Braila Disponibila Partajează Postat Iulie 11 Acum 51 minute, Sarra26 a spus: 😁😁😁😁😁 Bine ai revenit🤗👉👌 Link spre comentariu
cretu_69 Reputație: 219 Postat Iulie 11 Oras:USA Oras:USA Partajează Postat Iulie 11 1 oră în urmă, Sarra26 a spus: Bună frumoaselor eu am întors la voi pentru câte va zile 🥰 Vorbesti cu fetele? Ce ai intors la noi in oras? Hai ca ai poze frumoase, dar nu m-am putut abtine. 1 Link spre comentariu
trebuci80 Reputație: 56 Postat Iulie 12 Oras:Galați Oras:Galați Partajează Postat Iulie 12 Acum 18 ore, Sarra26 a spus: Bună frumoaselor eu am întors la voi pentru câte va zile 🥰 Te au gonit cei din Galați,că ai prețuri mari și crezi că la Brăila umblă câinii cu covrigi in coada?!😂 Te înșeli,la noi predomina 100 de lei,încă😂😂 Nu ți dau mai mult de o zi!😂😂 Link spre comentariu
Sarra26 Reputație: 1042 Postat Iulie 14 Autor Partajează Postat Iulie 14 😁😁disponibila doar cate va zile pup 😁😁😁 2 Link spre comentariu
teetree Reputație: 44 Postat Iulie 16 Partajează Postat Iulie 16 Am reușit sa bag o vizita la domnișoara Sarra,am contactat-o pe wats,a răspuns rapid ,am stabilit o ora ,pe care am respectat-o amandoi. Locația e undeva prin bariera pe la Lidl,baia ok,pat ok,răcoare de la AC,are un cățel drăgălaș cu ea,dar nu deranjează. După ce m-am dusuit am trecut la acțiune,un OP Basic,fără artificii,am cerut sa trecem la normal cu ea deasupra,nimic senzațional după 1min a obosit și a cerut sa schimbam,am trecut la happy doggy,unde am și finalizat dar doar cu filmele mele din cap,e destul de rigida ,nu se implica. Ca aspect este micuța, nu skinny,piele fina,sâni puțin lăsați, pozele nu prea o avantajează. Per total o experienta asa si asa,pentru ca nu am avut așteptări prea mari,dar nu recomand pt exigenți, merge de tras o tura. Personal nu mai revin,am întâlnit și un posibil manager pe scari între etaje. Halat 30 min/150 lei -stat 15 min 4 1 Link spre comentariu
adelin88 Reputație: 102 Postat Iulie 17 Oras:Braila275 Oras:Braila275 Partajează Postat Iulie 17 Nu merita...nicio recenzie buna pe Gl..e de evitat clar. Link spre comentariu
Sarra26 Reputație: 1042 Postat Iulie 26 Autor Partajează Postat Iulie 26 Bună am revenit în oraș pentru câte va zile Link spre comentariu
Sarra26 Reputație: 1042 Postat Iulie 26 Autor Partajează Postat Iulie 26 La 17.07.2024 la 13:29, adelin88 a spus: Nu merita...nicio recenzie buna pe Gl..e de evitat clar. Bună dc dragul meu te-am făcut ce va și nu stiu eu ?? Link spre comentariu
adelin88 Reputație: 102 Postat Iulie 26 Oras:Braila275 Oras:Braila275 Partajează Postat Iulie 26 Acum 12 ore, Sarra26 a spus: Bună dc dragul meu te-am făcut ce va și nu stiu eu ?? Nu mi ai facut nimic..dar pe Gl nu ai nici o recenzie pozitiva. Nici macar una. Link spre comentariu
coco.s Reputație: -1 Postat Iulie 29 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Iulie 29 La 14.07.2024 la 11:43, Sarra26 a spus: 😁😁disponibila doar cate va zile pup 😁😁😁 Superbă că deobicei 1 Link spre comentariu
trebuci80 Reputație: 56 Postat Iulie 29 Oras:Galați Oras:Galați Partajează Postat Iulie 29 Acum 13 minute, coco.s a spus: Superbă că deobicei Te lauzi singura! Mai bine ai căuta să ți îmbunătățești serviciile și atitudinea față de clienți! La tine o finalizare tine 15 minute iar ora 40 minute!😡 Link spre comentariu
adelin88 Reputație: 102 Postat Iulie 30 Oras:Braila275 Oras:Braila275 Partajează Postat Iulie 30 Buna de pula...dar degeaba..o recenzie buna..nu am vazut. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum