Sari la conținut

Indisponibila

Postări Recomandate

Reputație: 1458
Postat

Prea multe intrebari. Iti convine ce ofera si pretul, bine. Daca nu, treci mai departe. Ce rost are sa iti dea explicatii si daca iti explica o vizitezi sau nu?

• Like 1
  • Inimioara 1
Reputație: 193
  • Oras:Romania
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
2 minutes ago, lucianpbt said:

Prea multe intrebari. Iti convine ce ofera si pretul, bine. Daca nu, treci mai departe. Ce rost are sa iti dea explicatii si daca iti explica o vizitezi sau nu?

Da da, am înțeles că tu plătești indiferent de situație,  dar mie mi se pare deranjant atunci când văd că prețurile se schimbă doar pentru că e Iași. 

Întrebările puse sunt doar pentru a sublinia câteva aspecte și sunt într-un context retoric, fără a mă aștepta în mod deosebit la un răspuns. 

Înțeleg în același timp că ea este liberă să ceară cât vrea și că nu avem voie să supunem asta vreunei dezbateri, dar mi se pare prea submisiv doar sa închidem ochii și gura atunci când nu exista un fundament pentru tarife artificiale.

• Like 2
Postat
2 minutes ago, MasterChou said:

Da da, am înțeles că tu plătești indiferent de situație,  dar mie mi se pare deranjant atunci când văd că prețurile se schimbă doar pentru că e Iași. 

Întrebările puse sunt doar pentru a sublinia câteva aspecte și sunt într-un context retoric, fără a mă aștepta în mod deosebit la un răspuns. 

Înțeleg în același timp că ea este liberă să ceară cât vrea și că nu avem voie să supunem asta vreunei dezbateri, dar mi se pare prea submisiv doar sa închidem ochii și gura atunci când nu exista un fundament pentru tarife artificiale.

De cand a spus ca vine cu o oferta noua, ma asteptam si preturile sa fie altele. A adaugat cate ceva, nu f multe, gfe, cunilingus, cate ceva la extra si cam atat. Nu ma asteptam oricum sa bage fk si cim.

• Like 1
  • Minus 1
Reputație: 193
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
7 minutes ago, lucianpbt said:

De cand a spus ca vine cu o oferta noua, ma asteptam si preturile sa fie altele. A adaugat cate ceva, nu f multe, gfe, cunilingus, cate ceva la extra si cam atat. Nu ma asteptam oricum sa bage fk si cim.

Mie mi se pare ca oferta "noua" e doar praf în ochi, smoke&mirrors.

Dacă era FK nu aveam ce comenta, dar la fel ca și tine, nici eu nu ma așteptăm să văd asta în meniu.

În contextul în care calitatea serviciilor nu este garantată, dar decizia pe tarif este de a-l mari în baza a unei tentative de diversificare a serviciilor, mă face să rămân totuși la traseele cunoscute. 

Nu mai continui discuția pe subiect că aglomerez inutil topicul.

Seară faină 

• Like 2
Reputație: 409
  • Telefon: 075643678
  • Oras:Centru
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna,eu adaug cate ceva incet incet,sunt la inceput,daca as adauga de toate deodata,m ar complesi si probabil nu ar iesi nimic bine cu voi.Asa ca prefer sa aud cate putin,acum un gfe,data viitoare un fk,urmatoarea data un COM.Nu este nimeni obligat sa ma viziteze.Incerc sa fac totul sa fie cat mai bine pentru voi.

O seara faina🥰🩷🎀

• Like 2
  • Haha 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Incerc pe cat pot,sa multumesc pe toata lumea.Dar oricat ai incerca nu poti face asta.Asa ca ma bucur daca multumesc macar 50% din voi🎀🩷Pentru cei care vor sa ma cunoasca,abia astept sa ne vedem🥰

• Like 2
Reputație: 238
  • Oras:Iasi
Postat

Bagă repede fundulețul la bătaie și toată lumea o să fie happy. 😊

• Confuz 1
  • Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
3 minutes ago, lucianpbt said:

Buna @Rebecca05. Am vazut pe Brasov ca mai stai cateva zile acolo. Pana la urma cand vii la noi?

Acum urma sa va scriu,a intervenit ceva la mine,o intamplare neplacuta si trebuie sa mai raman in brasov inca 2 zile.Marti voi fi la voi cu siguranta.Imi cer scuze pentru neplacerile create.O sa va scriu in privat tuturor care v ati programat.

Imi cer mii de scuze inca o data😢🥰❤️

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat
1 minute ago, Rebecca05 said:

Acum urma sa va scriu,a intervenit ceva la mine,o intamplare neplacuta si trebuie sa mai raman in brasov inca 2 zile.Marti voi fi la voi cu siguranta.Imi cer scuze pentru neplacerile create.O sa va scriu in privat tuturor care v ati programat.

Imi cer mii de scuze inca o data😢🥰❤️

Nu este nici o problema Rebecca. Bine ca ne-ai anuntat. Noi cei care ne facusem programare deja, o sa ne reprogramam si te asteptam cu mare drag. O duminica placuta!

• Like 1
  • Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Buna baieti🥰

De maine voi fi activa la voi in oras🎀🩷

Abia astept sa ne cunoastem💞

• Like 1
Postat
50 minutes ago, Rebecca05 said:

Buna baieti🥰

De maine voi fi activa la voi in oras🎀🩷

Abia astept sa ne cunoastem💞

Esti asteptata, aparitia lunii mai.

• Inimioara 1
Reputație: 859
Postat
2 hours ago, Rebecca05 said:

Buna baieti

De maine voi fi activa la voi in oras

Tetrailes bahtalo! (cum se spune in Mexic)

Stergeti vechea agenda. Sau mai bine arunca telefonul (sa nu-l dai la vreo sora mai mica) 

Recomand sa ai rabdare vreo 2-3 saptamani. Sunt si clienti cu diferite pretentii, vor fi si negative.

De asta e bine sa intrebi cat mai multe despre solicitari dinainte. Sper sa gasesti loc la Q sau Z-uri.

• Inimioara 1
Postat
27 minutes ago, sofer100 said:

Stergeti vechea agenda. Sau mai bine arunca telefonul (sa nu-l dai la vreo sora mai mica) 

Recomand sa ai rabdare vreo 2-3 saptamani. Sunt si clienti cu diferite pretentii, vor fi si negative.

De asta e bine sa intrebi cat mai multe despre solicitari dinainte. Sper sa gasesti loc la Q sau Z-uri.

Din ce ne-a povestit aici, are de gand sa isi imbunateasca serviciile si atitudinea. Asa ca sper sa fie armonie intre ea si noi.

• Like 1
  • Inimioara 1
Postat
3 hours ago, lucianpbt said:

Din ce ne-a povestit aici, are de gand sa isi imbunateasca serviciile si atitudinea. Asa ca sper sa fie armonie intre ea si noi.

Eu am zis aia cu intrebatul ca sa nu cada in capcanele legate  de dominare, COF (mi se pare ca e cineva specializat pe jet in ochi in Iasi) sau discutii aiurea pe tema ON, marimi  etc. Ai vazut cam ce discutii s-au starnit la Alessia pe Buc. 

Inainte sa ajung sigur voi avea o clarificare in privat despre preludiu si de unde incepe masajul erotic. 

• Like 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
5 hours ago, sofer100 said:

Mi se pare total normal sa fie si recenzii negative deoarce nu pot rezona cu toata lumea.Incerc pe cat pot sa fie totul bine intre noi🥰🎀🩷

M am cazat la One Residence.Mi s a spus ca este o zona comoda pentru voi🩷

• Like 2
Reputație: 346
  • Oras:Allover
  • Oras:Allover
Postat
Acum 33 minute, Rebecca05 a spus:

Mi se pare total normal sa fie si recenzii negative deoarce nu pot rezona cu toata lumea.Incerc pe cat pot sa fie totul bine intre noi🥰🎀🩷

M am cazat la One Residence.Mi s a spus ca este o zona comoda pentru voi🩷

Locatia e aceeași unde au activat și Reby și Simmo05! Te știi cu fetele?

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
15 minutes ago, pitiku said:

Locatia e aceeași unde au activat și Reby și Simmo05! Te știi cu fetele?

Nu ma cunosc cu fetele,eu de fel lucrez solo.🤪

• Inimioara 1
Reputație: 43
Postat
Acum 2 ore, sofer100 a spus:

Inainte sa ajung sigur voi avea o clarificare in privat despre preludiu si de unde incepe masajul erotic. 

Doamne-ajută s-ajungi, chiar ne rugam, ca în ultimul an ai vreo 10+ interventii pe diferite topice și nicio recenzie.

Vezi sa nu te sucesti, cum faci de obicei, ajungi și apoi te răzgândești, cum îți stă în caracter de fel.

Chiar dorim sa futi pe bune si tu ceva, ca de stat la polologhii, era pe vremuri Trivia, erai perfect acolo.

• Haha 1
  • Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nu prea imi place acea locatie

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
3 minutes ago, unirea6 said:

Nu prea imi place acea locatie

Nici mie😢voi sta aici cele 2 zile pe care le am platit,si ma voi muta intr un apartament mai frumos,incerc sa gasesc la Q🥰

• Trist 1
  • Inimioara 1
Postat
1 hour ago, cristidum said:

Doamne-ajută s-ajungi, chiar ne rugam

Ms, dar nu ziceam de prietena ta, la care nici topic n-ai facut (smochinar mic)

Am zis ca nu mai vb cu tine de cand ai fost star pe bzi sub vreo 8 id-uri furate de aici

Vezi ca ti-a lasat meyergelu un mesaj un pic mai sus, saturday 

Eu doar vroiam sa te intreb daca ai tot chilotii aia din 2019  facuti de bunica ta din perdele de la tren. Te pup cu respect si nu mai strica topicele 

• Minus 1
Reputație: -2
  • Oras:Brasov
  • Oras:Brasov
Postat
Acum 12 ore, Rebecca05 a spus:

Nici mie😢voi sta aici cele 2 zile pe care le am platit,si ma voi muta intr un apartament mai frumos,incerc sa gasesc la Q🥰

La Brașov când ajungi?

• Minus 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Nu mai veniti neepilati va rog!!!

• Like 1
  • Trist 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...