AnastasiaXx Reputație: 9 Postat Mai 23, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 23, 2024 Bună 3
Daniro1985 Reputație: 94 Postat Mai 23, 2024 Postat Mai 23, 2024 Bun și bine ai venit pe forum. CIM extra nu ai in servicii? In ce cartier stai?
awokeone10 Reputație: 9316 Postat Mai 23, 2024 Oras:Bucuresti Disponibila Oras:Bucuresti Disponibila Postat Mai 23, 2024 Acum 46 minute, AnastasiaXx a spus: Buna, sunt Anastasia, am 26 de ani, sunt o fata manierată, mereu cu zâmbetul pe buze. Compania mea va fi una dintre cele mai frumoase experiențe ale tale, te Invit intr o locație discreta și intimă unde te aștept cu mare drag ❤️ Calitatea serviciilor mele te vor face sa te reintorci. Pentru orice fel de detalii nu ezita sa ma suni. Doar mesaje și apeluri WhatsApp! Serviciile mele: -Sex normal protejat -Sex oral protejat/neprotejat -69 -Foot Fetish -Masaj -Dominație (activă) -Sex între sâni ❤️❤️❤️ Bine ai venit!Dar preturile? 2
S3Xhobbyist Reputație: 180 Postat Mai 23, 2024 Telefon: N/A Oras:Bucuresti Telefon: N/A Oras:Bucuresti Postat Mai 23, 2024 Bine ai venit pe forum Anastasia! 1
sens Reputație: 486 Postat Mai 23, 2024 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Mai 23, 2024 Ce e aia dominatie? 1 1
S3Xhobbyist Reputație: 180 Postat Mai 23, 2024 Telefon: N/A Oras:Bucuresti Telefon: N/A Oras:Bucuresti Postat Mai 23, 2024 In plus fata de solicitarile colegilor de mai sus eu as adauga (binenteles decizia iti apartine) - necesitatea unui un set de poze noi, eventual din locatie; (cele postate de tine se regasesc de ceva vreme pe multe platforme de profil din Romania si strainatate). Mult succes!
gicacontra2012 Reputație: 4390 Postat Mai 23, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 23, 2024 Anastasia, scrie aici toate detaliile despre servicii, costuri și locație, inclusiv servicii extra dacă ai și poze reale din locație.
fidel Reputație: 8 Postat Mai 23, 2024 Postat Mai 23, 2024 1 oră în urmă, S3Xhobbyist a spus: set de poze noi, eventual din locatie; (cele postate de tine se regasesc de ceva vreme pe multe platforme de profil din Romania si strainatate). Ți-e frică să 🗣️ că le are FALSE?
AnastasiaXx Reputație: 9 Postat Mai 24, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 24, 2024 Acum 7 ore, fidel a spus: Ți-e frică să 🗣️ că le are FALSE? de ce nu vii la locație să vezi dacă sunt false sau nu ? 1
AnastasiaXx Reputație: 9 Postat Mai 24, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 24, 2024 Acum 8 ore, gicacontra2012 a spus: Anastasia, scrie aici toate detaliile despre servicii, costuri și locație, inclusiv servicii extra dacă ai și poze reale din locație. Astăzi o să postez mai multe poze, sunt nouă și eu 1
AnastasiaXx Reputație: 9 Postat Mai 24, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 24, 2024 Acum 9 ore, awokeone10 a spus: Bine ai venit!Dar preturile? 200 lei 30 min 300 lei 1h ❤️
AnastasiaXx Reputație: 9 Postat Mai 24, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 24, 2024 Acum 9 ore, sens a spus: Ce e aia dominatie? Te aștept pe la mine sa afli ☺️
AnastasiaXx Reputație: 9 Postat Mai 24, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 24, 2024 Acum 9 ore, Daniro1985 a spus: Bun și bine ai venit pe forum. CIM extra nu ai in servicii? In ce cartier stai? Bunaa, nu fac CIM 😌 Stau la Piața Romana
gicacontra2012 Reputație: 4390 Postat Mai 24, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 24, 2024 Anastasia deci este 200 lei finalizarea cu oral neprotejat si fără cim ? Fk faci ?
AnastasiaXx Reputație: 9 Postat Mai 24, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 24, 2024 Acum 5 minute, gicacontra2012 a spus: Anastasia deci este 200 lei finalizarea cu oral neprotejat si fără cim ? Fk faci ? Da, FK nu fac, dar pupici pe corp, pe gât 🥰 1
sens Reputație: 486 Postat Mai 24, 2024 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Mai 24, 2024 Acum 1 oră, AnastasiaXx a spus: Te aștept pe la mine sa afli ☺️ Nu exista “dominatie” in asa ceva ci “dominare”.
AnastasiaXx Reputație: 9 Postat Mai 24, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 24, 2024 Acum 17 minute, sens a spus: Nu exista “dominatie” in asa ceva ci “dominare”. Dominație sau Dominare, tot aia Sinonime
Nid75 Reputație: 84 Postat Mai 24, 2024 Oras:Mogosoaia Disponibila Oras:Mogosoaia Disponibila Postat Mai 24, 2024 2 hours ago, AnastasiaXx said: Dominație sau Dominare, tot aia Sinonime Dominația -e bătaia așa mai blândă ... Dominarea -acolo iese și cu vânătăi!! 😄😄
AnastasiaXx Reputație: 9 Postat Mai 24, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 24, 2024 Acum 31 minute, Nid75 a spus: Dominația -e bătaia așa mai blândă ... Dominarea -acolo iese și cu vânătăi!! 😄😄 😂prefer să rămân pe Dominație , nu vreau să las urme 😂😘
fidel Reputație: 8 Postat Mai 24, 2024 Postat Mai 24, 2024 Acum 6 ore, AnastasiaXx a spus: de ce nu vii la locație să vezi dacă sunt false sau nu ? Ce locație? 1. Pentru că nu știu ce locație, și 2. Nu sunt de la jandarmerie să intru peste cineva (mai mult sau mai puțin) fără voia ei. 3. Dacă aș venii, aș bate drumul degeaba și nu are rost să bat drumul pe ceva de care sunt 99% sunt sigur, pe care pot să-l fac 100% luându-mi două minute cu câteva clickuri😉.
AnastasiaXx Reputație: 9 Postat Mai 24, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 24, 2024 Acum 37 minute, fidel a spus: Ce locație? 1. Pentru că nu știu ce locație, și 2. Nu sunt de la jandarmerie să intru peste cineva (mai mult sau mai puțin) fără voia ei. 3. Dacă aș venii, aș bate drumul degeaba și nu are rost să bat drumul pe ceva de care sunt 99% sunt sigur, pe care pot să-l fac 100% luându-mi două minute cu câteva clickuri😉. Păi până nu vezi, nu ai de unde să știi dacă bați drumul degeaba sau nu, așa i ? eu confirmare video îți pot face, dar asta e altă poveste, pe care bănuiesc ca nu ai luat o în calcul, ai luat în calcul doar faptul ca mai bine faci recenzii proaste ce sa zic ?! Sunt nouă aici și nu cred ca am dezamăgit până acum pe cineva, chiar mi s a spus ca arat mai bine decât in poze 😘 1
snake1127 Reputație: 591 Postat Mai 24, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 24, 2024 Acum 8 minute, AnastasiaXx a spus: Păi până nu vezi, nu ai de unde să știi dacă bați drumul degeaba sau nu, așa i ? eu confirmare video îți pot face, dar asta e altă poveste, pe care bănuiesc ca nu ai luat o în calcul, ai luat în calcul doar faptul ca mai bine faci recenzii proaste ce sa zic ?! Sunt nouă aici și nu cred ca am dezamăgit până acum pe cineva, chiar mi s a spus ca arat mai bine decât in poze 😘 Ce recenzie ți-a făcut ?😂😂 Pur și simplu a spus de poze și are dreptate , fiecare e liber să-și aleagă fata în funcție de poze și servicii. Nu te victimiza că nu ți-a spus nimic rău.
AnastasiaXx Reputație: 9 Postat Mai 24, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 24, 2024 Acum 3 minute, snake1127 a spus: Ce recenzie ți-a făcut ?😂😂 Pur și simplu a spus de poze și are dreptate , fiecare e liber să-și aleagă fata în funcție de poze și servicii. Nu te victimiza că nu ți-a spus nimic rău. nu s a victimizat nimeni, și dacă tot ai plusat pe faptul ca fiecare e liber să și aleagă fata, dacă nu i-a plăcut ce vede , de ce nu a trecut mai departe ? la o fată care să i fie plăcută ochiului îmi pare rău ca eu nu i am fost pe plac
AnastasiaXx Reputație: 9 Postat Mai 24, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Mai 24, 2024 Bunaa, încă nu ați găsit ceva interesant de făcut? aici sunt ❤️ 2
fidel Reputație: 8 Postat Mai 24, 2024 Postat Mai 24, 2024 Acum 3 ore, AnastasiaXx a spus: Păi până nu vezi, nu ai de unde să știi dacă bați drumul degeaba sau nu, așa i ? eu confirmare video îți pot face, dar asta e altă poveste, pe care bănuiesc ca nu ai luat o în calcul, ai luat în calcul doar faptul ca mai bine faci recenzii proaste ce sa zic ?! Sunt nouă aici și nu cred ca am dezamăgit până acum pe cineva, chiar mi s a spus ca arat mai bine decât in poze 😘 Să văd ce? Că sunt furate? Am văzut deja, sunt furate de pe Timișoara de la „Catalina”, deci acum știu că aș bate drumul degeaba😉. Confirmare video cu ce? că ce? (Că nu sunt ale tale poate) Cum? Îmi arăți tot pozele „Catalinei”? Sau cum? Am luat în calcul asta. Și ce recenzii? Și dacă ești nouă, asta înseamnă că trebuie să furi, sau cum? Asta te scuză? Asta nu mai e o dezamăgire, că nu ești prima care face asta. Acum depinde la care „poze” te referi, dacă cele furate, sau altele. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum